Faleuila ma se auupega lilo

Anonim

O le aso o le a matou talanoa ai e uiga i faleuila ma tane natia. Ole vaʻaiga lelei tele lea o le mea e fai ai le mafuaʻaga faigofie, ina ua maeʻa le faʻapipiʻi, e manaʻomia le avanoa laʻititi i totonu o lou faleuila. O le mea lea, e tele atu sikuea mo le faʻatinoina o le tutoʻatasi mamanu, faʻapipiʻi o le faʻaopopoina o ni mea faigaluega, o ni mea faigaluega ma isi mea.

Tatou tagofia atili auiliiliga o le a le ituaiga o tane.

Manatu Autu

E fa mea e mafai ona faʻaalia i le faʻailoga taua o le tane natia.

  • Mea. O le tane mauga, e le tutusa ma i latou e masani ia matou tane matou te vaʻaia i luga o faʻafitauli masani. Muamua lava, tatou te talanoa e uiga i mea na faʻaaogaina mo lona gaosiga. Tagata gaosi oloa e mafai ona faʻaaogaina le ono polythylene, palasitika.
  • Le fomu. Pau le mea e te iloa ai le mea o loʻo i totonu o le faleuila ma pe faʻapefea ona foliga foliga. Ae i le tulaga o le autia natia, o le tulaga e ese ai. O le tanevaai e pei o uʻamea, taofia le itiiti ifo seʻi vagana ai ni tamaʻivaʻa i la latou fuafuaga. O sea metotia e tele oʻu pu mo le fesoʻotaʻi ai le suavai, suavai vai, faʻaopoopoina taliga faʻapitoa e mafai ai ona e puipuia le oloa i totonu o le puipui i totonu o le puipui i totonu o le puipui.
  • Faamoemoega. E tutusa "leoleo" o loʻo faʻaaogaina pe a manaʻomia ona faʻapipiʻi se fola poʻo le taofia o le faleuila.
  • Metotia o le faapipiiina. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻiina faʻapitoa i taimi mataʻiina, ma ave o pa, mo isi ua lava, o isi vaega sili ona lelei. O le a matou talanoa e uiga i le taimi mulimuli ane.

Faleuila ma se auupega lilo

faamoemoe

O nei ituaiga o potu faleuila e i ai ni tulaga lelei. I le tele o itu, na latou taʻitaʻiina ai le mea moni o tane ma autia na ola fiafia i ai lauiloa i le maketi o masini leona. Faateleina, tagata faatau o loʻo i ai i lenei filifiliga.

O le sili atu le lelei e mafua ai.

  1. Maualuga le gaioiga. O le tele o le pefu o le paʻu o le tane, e nonofo i le faleuila. Na nana le tane i le pa, e te aveesea le pefu o le pefu. Faatasi ai ma le tane, lalafi i fesoʻotaʻiga, wopetivelly pai, eyeliner ma isi numera. Ua faigofie le potu. Aemaise le taimi e sau ai i le faʻamalolo faʻataʻitaʻiga.
  1. Galuega filemu. O le i tua o le puipui, o le galuega o le tane aʻo faʻatumuina ma le osofaʻiga o le vai toetoe lava a le matauina.
  1. Sili ona lelei ergonomics. Faʻapipiʻi faiga e tatalaina se avanoa sili ona lelei - Faʻapipiʻiina o faleuila i nofoaga eseese, faʻaaoga mo lenei itu.
  1. Manaia mamanu. E masani ona vete le tane i foliga o le potu. O le aveeseina o le faʻapipiʻi i le puipui, o le a e faia se sili atu manaia, matagofie i totonu o le tumaʻoti node.
  1. Talitonuina ma umi galuega. O le faʻamaumauga o le fausiaina o le fausia ua fuafuaina ma le faʻaeteete, maualuga mea, faʻatuatuaina faʻatuatuaina lelei. Lenei faʻatagaina mo se taimi umi aua le popole e uiga i le lelei o le masini. I le tulaga o se malologa o le alatoto, e mafai ona e maua i totonu o le ki faʻapipiʻi. Mo lenk toese tulaga, gaosi oloa na maua foi puipuiga - o se mauaina. I lea la, o le a alu nei vai i le pusa i le pusa, ma o lea e le o le fiafia e lolovaia.

Tusitusiga i luga o le autu: Pomploon mai le tulle faia oe lava

Faleuila ma se auupega lilo

Faleuila ma se auupega lilo

Faleuila ma se auupega lilo

Miscuses

Ma le atoatoaga o lelei, o le le fiafia o tane na na natia o loʻo avanoa pea. Atonu o i latou sina mea, ae ua ou mafaufau lelei ia i laʻua.

  1. Tau. O le tau o le faʻatau, ma aemaise le faʻapipiʻi e matua sili lava. Ose tulaga fou lea e mafai ona tupu e tau ai le mea le pei ona sili atu le talitonuina sili atu ma sili atu le lelei. Mo se lisi tele o aoga e tatau ona totogi. I le aluga o taimi, sa amata ai ona faamaonia e ia mea faigaluega, amata ona faamaonia i latou lava.
  1. Faapipiiina. E faigata ona faʻapipiʻiina se ata faʻapitoa oe, pe a fai e te le maua ni tomai ma le itiiti ifo i le faʻaititia poto masani. Ina ia mafai ona faʻamalieina loʻu olaga, faʻapea foi ma le lamatia o se tagata fou o le plumbing, talitonuina le faʻapipiʻi galuega e tagata polofesa. Latou auaunaga o le a totogiina, ae o le ae mautinoa.

Faleuila ma se auupega lilo

Togafiti

O faleuila o loʻo i ai se auupega o loʻo vaevaeina i ni ituaiga autu e lua:
  • Mana;
  • Taofia.

O le masini o latou e eseese uma, talu ai tatou te manatu e ese.

Pailate

Ole ata lea o Monolithe e fetaui lelei i le puipui ma ona fale, ma le tapunia uma o avanoa. A faʻapipiʻiina, le ituaiga o le tuʻu o le tuʻuga o se vaega tele. O le faleuila e tatau ona filifilia i luga o le faavae o le tatalaina lea o le tatalaina o loʻo tuʻuina atu i totonu o lou fale tuʻufua.

Lenei e te le faʻaogaina le taʻele o le tapaa. Nai lo lea, o le mafolafola "tusi tagi" ua faʻaaogaina, o loʻo natia i lalo o le pa ma le mafiafia o le puipui. I le faʻatusatusaina i le faʻapipiʻi, faʻavasegaina faʻapitoa e taofi le tagata faʻaaoga e le manaʻomia mo le faʻaaogaina o ipu faleuila. O le tane e na o le faʻapipiʻiina i le puipui ma le "suʻi" ma le laupepa i isi mea faʻaiʻu.

Faleuila ma se auupega lilo

Faleuila ma se auupega lilo

Taofia

O iinei ua uma ona matou talanoa e uiga i le faʻavaomalo faʻailo, lea e aofia ai ma mea faʻapipiʻi mo le tane. O le tane o loʻo faʻapipiʻiina i lenei mamanu, fatuina o se tasi atoa.

O galuega ia e tumau pea i Vaega, o olo manifinifi e le mafai. Na o le faʻaaogaina o piliki ma sima pa puipui e mafai ona taofia ai avega mamafa ua faʻatagaina.

Faʻasino le faʻavaʻa o le malosi, o le vaega pito i lalo o loʻo faʻatulaga e le piliki, pe a maeʻa ona faʻatino le faʻailoga. A faʻapipiʻiina le faʻavaʻa, e tatau ona e faʻasaʻo le faleuila lava ia i luga o le faʻavaʻa o faʻapipiʻi. O le iʻuga, matou te vaʻai pe faʻafefea ona faʻamautu le faleuila o le faleuila ma le tane natia e faʻatulaga.

E i ai le lomiga o le faʻavaʻa o loʻo malolo i luga o le fola. E talafeagai mo na mataupu pe a le malosi ma mautu i pa o pa o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faʻataʻavale i luga o pupuni mai le tulle

Faleuila ma se auupega lilo

Faleuila ma se auupega lilo

Faleuila ma se auupega lilo

Faapipiiina

Faapipiiina taofiofi faʻataʻitaʻiga e fautuaina i tagata atamamai. Ae le taofia oe mai le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻatino lenei ituaiga galuega.

  1. E manaʻomia le faʻatau o se faleuila, tane, faʻapea foi foʻi ma le faʻapipiʻiina o ia lava.
  2. Mafaufauga le maualuga o le a sili ona lelei mo oe ma isi tagata o lou aiga. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le maualuga o le nofoaga o le pesini faʻafesoʻotaʻi i le fola o le 40 cm.
  3. Faapipiiina faapipiiina, mulimuli i faatonuga a le tagata gaosi oloa. E mafai ona avea o se fola poʻo le puipui-ese o le tino, o le faʻapipiʻiina o le mea e sili ona ese mai le tasi ma le isi.
  4. I luga o le faʻavaʻa e iai ni pine faʻapitoa e tatau ai mo le faapipiiina o le faleuila lava ia, faʻapea foi ma le sitaili mo le fesoʻotaʻi o se palasitika vai tane.
  5. I le taua tele, o le mea sili ona taua o le faʻasaʻo lea o vaega ina ia e fetaui lelei ma mea e malolo ai, e le tatau ona faia ni galuega lavelave poʻo le suavai.
  6. I le maeʻa o le faʻapipiʻiina, o le a manaʻomia e vaʻai ai i le faʻapipiʻiina o le nofoaga sima, fusifusia ai e tusa ma le faʻauma mea e te faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai le Note.

Faleuila ma se auupega lilo

Faleuila ma se auupega lilo

Fautuaga o polofesa

Ua matou sauni mo oe uma Lua fonotaga e lua o tagata faʻapitoa e sili ona taua i le tulaga o le faʻapipiʻiina ma le faʻagaioiga o tane na natia Faleuila i lalo. O le mea lea, e taulaʻi tele atu i latou ae leʻi amataina le faʻapipiʻiina.

  1. Faamama cortors faamama. Ia mautinoa e tuʻu i luga o le paipa e faia ai le fefaʻasoaʻi sapalaiina o galuega i totonu o le tane. E le taugata le masini, ae puipuia le fetaui lelei mai le vave fai, cugging. E te le tau faia le puipuia o le puipuia, le fiafia ma faʻapipiʻi le ki ki i le taimi atoa.
  1. E mafai ona motusia Tusa lava pe o loʻo feagai le faamama, oloa maualuga ua faʻaaogaina. Faʻavasega puipuia, o le mea e manaʻomia mo soʻo se tagata pipili. O mea uma e mafua ai ona ulufale le masini. O le alavai faʻamau i lenei mataupu e le o le sili fesoasoani, aua e faigata ona galue i ai. Ole mea lea, e fautuaina e tagata atamamai le faia o se maʻa faʻapitoa i le fulufulu, o le a le mea e te faia pe a maeʻa le faʻapipiʻiina. O le iai o ia avanoa, faʻafitauli i le toe faaleleia, puipuia pe suia o vaega o le ae le mauaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea fufulu faʻamalama i luga o loggis oe?

Faleuila ma se auupega lilo

I le taimi lava e tasi, o le fautuaga pito sili ona taua e taua uma lava - le faʻatauina o oloa na faʻamaonia, i le faʻatuatuaina ma le tulaga e le tatau ona masalosalo. Talu ai ua e filifili e faʻapipiʻi se lomiga faʻasao, ona faia lea o le agavaa, ave le oloa i na uiga e fetaui ma ou manaʻoga. O le a le sili atu ona ogatasi ma le faʻapipiʻiina o polofesa. E mafai ona latou fautuaina ni faʻataʻitaʻiga lelei mo se aofaiga taliaina. Aua le fefe e fesili mo se fautuaga i na mea o loʻo le malamalama ai.

Faleuila ma se auupega lilo

Faleuila ma se auupega lilo

Faitau atili