Faamamaina lelei. Faʻafefea ona e faʻamamaina le faʻamaʻi ma ou lava lima?

Anonim

Faamamaina lelei. Faʻafefea ona e faʻamamaina le faʻamaʻi ma ou lava lima?
Ioe, a o le i alu i le faʻamamaina o le vaieli, e tatau ona e malamalama ia te oe lava i lana masini. Ole aotelega ose mafaufauga lelei o ata uma, lea na fausia mo aiga tumaoti, o le a fesoasoani ia oe e sili atu ona feagai ma oe i le faigofie ma le mamā.

O le a le vai vai? Ituaiga ma ituaiga o lelei

Faamamaina lelei. Faʻafefea ona e faʻamamaina le faʻamaʻi ma ou lava lima?

E tatau ona matauina le tele o vaipuna, o loʻo i ai i luga o le fale o fale ma fale puipui, o loʻo i totonu o vaipuna. O lona uiga, o le vai o loʻo sau i totonu o le vaieli, na ui atu i le gatete o le oneone ma iliine. E faʻavae i luga o lea mea, e i ai se faʻafitauli o le tino o le tulaga o le tulaga, suiga o loʻo tutupu faʻatasi ma le vailaʻau tuʻufaʻatasia o le vai faʻalagolago i le vaitau.

O luma i le oneone o le tuimopala ma isi mea laiti, peitaʻi, o tulaga mamafa e mautu i le pito i lalo o le vaipuna, o lona uiga e agaʻi atu i le gutu o le vaipuna. E tele auala e aveese ai le ufi, ma le latou fesoasoani, ma ona o le vai o le pamu, o le lelei atoatoa tulaga lelei. Ina ia lelei le lelei o le lelei, e manaʻomia le aiaia mo le fatuina o se fasi ato ma ofu ma oneone tetele ma le oneone tetele i le taimi o le vai. E mafai na o lenei pe a fai o le lelei faia tagata faʻapitoa masani ma le tuʻufaʻatasia o le eleele o lau '' upega tafaʻilagi.

O le ituaiga lona lua o le mea lelei o le Artianan lelei, o lo o latou taumafai i le Aquirer, o se tulafono, o loʻo tu i le va o faʻaputuga o maamora. O nei lelei e iloga i le mea moni e i ai pea se vailaʻau tumau i taimi uma o le vai o le vai, omiga, faʻapea foi ma le atunuʻu e faʻatumauina le faʻamalosia vai. Ae o le taimi e tasi, o le vai maualuga e ono sili atu nai lo le oneone o oneone, lea e faalagolago i le mamafa o le Aquirer, faapea foi ma le tulaga o le nofoaga o le vaieli ma le pito i luga o lenei vaega. O le alatosoga o loʻo i ai lava loloto, e alu i le eleele i le sili atu ma le 50 mita, o le mafuaʻaga e ona le fale tumaʻoti e taugofie.

I le aofaʻi, i lona ituaiga o lelei ua vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  • Ia, o le i ai o se laina sao o le lapoa tutusa;
  • O le lelei o loʻo faʻaogaina i se lapoa lapoa o le lapoa ae le o le lapoa o le pou autu.

Mafaufau i le Muamua filifiliga, e tatau ona maitauina o sea mamanu, e sili ona faigofie ma sili ona faigofie, aua o le mea lea e mafai ona faʻamamaina ai le pamu o le vaieli, ma e faʻafaigofie ai ona fufulu le vaipuna o le vaieli, ma e faʻafaigofie ai ona fufulu le vaieli o le vaieli, ma e faʻafaigofie ai le faʻamamaina o le vaieli. faagasologa. O se togafiti lelei ma le umi o le pou, e aofia ai le tele o paipa o le lava lapoa. O loʻo fesoʻotaʻi ma le filo filo poʻo le faʻaaogaina. A faʻapea, pe a mafua ona o le faʻaaogaina le faʻaaogaina poʻo se laititi o le pamu o le vai, o le a faʻamutaina o le faʻaaogaina o le pamu i lalo o le pa. Na faasolosolo ona paʻu i le loloto seia oʻo i le pito i lalo o le vaieli, e pei ona tipiina i fafo.

Mo le mafuaaga na tosina ai le lelei?

Faamamaina lelei. Faʻafefea ona e faʻamamaina le faʻamaʻi ma ou lava lima?

Mafaufau i mafuaaga na mafai ai ona faaigoaina le lelei:

  • O le mafuaʻaga o lenei mea e mafai ona sese paipa o le paipa i le taimi o le faʻamaloloina. O le vaega o le paipa lea e le mafai ai e le vai ona ulufale i totonu o le sone o le inquirer pe i le nofoaga o le vaivai tafe vai.
  • O sina pamu o le vai mai le vaieli. I le pito i lalo o loʻo i ai ni fasi iʻa, omea, faʻatau mai le paipa. O nei mea uma e aofia ai ile alu atu o taimi ma faʻamalosi mea, faʻatapulaʻa ole vai i le vaieli. Afai o le lelei faʻaaoga masani, aʻo le tele o le vai ua taumafaina, o le tulaga lamatia o le inoino faʻaititia tele. Afai i le tausaga atoa e leai se avanoa e maua ai se pamu tumau o le vai, taimi i le taumafanafana vaitaimi e faʻaaoga ai le lelei i le malosi e mafai ai. E mafai ona e liliu i luga o le pamu mo se taimi umi ina ia aveina le vai, ma i ai ma le vaega o le ele ele ma le palapala. E tatau ona manatua o lena tamai oneone e naʻo le malosi o le lelei, ma le oneone tele ma e le afaina lona tulaga.
  • O le mafuaʻaga o le Hydrogeen Pamu foi e mafai foi ona faʻaaogaina o ni pamu vai vai, e faʻaaogaina i le loloto o le 10 mita, e saofaga i le vaega o loʻo i lalo. Ina ia faʻamamaina lelei le mea, e aoga le faʻaaogaina o se faʻaputuga pamu e tatau ona faasolosolo ifo i lalo.
  • I le mea na tupu o se faʻamama e iai se tamaʻi lapoa nai lo le paipa. Ona o le a le mea e mafai ona pau ai le pamu i se tulaga, o le 20-30 cm i luga o le pito i luga o le faamama.
  • Afai o le loloto o le papupuni ua faʻaaogaina, o le i ai o le pito i luga o le pa.

E tatau i le vaipama ona iai se faʻamama, o ni tamaʻi pu e tu i le vaega o loʻo tafe ai le vai, e masani lava o le pito i lalo o le paipa. O le faamama e mafai ona faʻaseʻe uma vai ma sina vaega laititi o le tele o le tele o faʻamama pu.

Mataupu i luga o le autu: fale mai le kesi-anucate poloka: fausiaina foliga

O nisi taimi o se faʻailoga faʻapitoa o loʻo faʻatulaga i le lelei o loʻo i ai ni paipa e lua o loʻo iai ni faʻailoga eseese ma le siʻeseʻei o loʻo i totonu o latou. I le va o paipa kuka kuka mai le uaea. O le mea leaga tele o lenei o le lapoa o le faʻamama o le faʻamama e itiiti ifo nai lo le lapoa o le soifua maloloina. O sea ata o le a le tuʻuina atu le papupuni e pa'ū ai i lalo, ma o lea e faigata ai ona faigata ona faʻagasologa o mea masani ma se pamu masani.

Faʻafefea ona e faʻamamaina le faʻamaʻi ma ou lava lima?

Faamamaina lelei. Faʻafefea ona e faʻamamaina le faʻamaʻi ma ou lava lima?

E tele taimi o le faʻamamaina o le lelei o loʻo tulaʻi mai i le 'au o fale tumaʻoti i le taimi e faʻapipiʻi ai ma ua faʻaititia le tafe. Ina ia taofia lenei e tatau ona mataituina le malosi o le lelei e tausi ai i le galue.

O loʻo iai nei o loʻo iai ni masini mama o loʻo iai ni masini lelei e taua e ave o latou lava lima.

Mafaufau i ni vaega aoga ma i le taimi lava lea e tasi e faigofie lava ona mama ia te ia lava - mama lelei mai le faaputuputu manogi. Ma o le taimi muamua lena, ou te fia manatua le toe manatuaina o le mea e te faʻaaogaina lelei le vaieli, o le saoasaoa ua pupuni. Ma le pamu masani, e tumau pea le mama mo se taimi masani. Ia, afai e tusa ai pe a le mafai ona mama, ona mafai ai lea ona fai i ou lava lima, na te avatu i auaunaga a tagata poto.

Faʻafefea ona faʻamama le lelei i le fesoasoani a se fomaʻi?

Faamamaina lelei. Faʻafefea ona e faʻamamaina le faʻamaʻi ma ou lava lima?

Ma ana lava galuega uma, o lenei metotia ua manatu lelei e sili ona sili atu ona aoga. Faaaogaina o lea e aumai le pepa galue, e le mafai ona sili atu le faigata, ia maua ai le foliga faʻaali, ae na o ni maa faʻaputu ma oneone tele.

Zolem mo se lelei ma ou lava lima

O le Jelly o se mea faigofie faigofie, lea e mafai ona tuʻuina atu tutoatasi, filifili le itu e te manaʻomia, o le a fetaui ma le tele o lau soifua maloloina. E tatau ona foaʻiina i le tulaga o le pito i fafo o le itu i fafo e tatau ona i lalo ifo o le lapoa o le sili ona vaʻai o le pili o le 2 Centimeters.

Ina ia mafai ona faia le jeli, e tatau ona e puʻeina se paipa ma le umi o le 60 sene, ma o le lautele e tatau ona 50 milimita. E tatau foi ona e saunia se polo polo ma se lapoa o 40 milimita. E manaʻomia foʻi ona e faia i le ituaiga o se mafiafia mafiafia o le pito i lalo o le paipa.

Manatua, o le pito i luga o le Washer e tatau ona i ai se pepa faʻafanua, aʻo le nofoa o tapu e fetaui ma le lapoa o le polo.

O le vaega pito i lalo o le Washer e mafai ona faia mafolafola, ae ui i lea, o le filifiliga sili lea o le ituaiga o le toe suia. I le pito i lalo o le paipa, o le Washer o loʻo ulagia ma le loto i luga, o le mea lea e le mafai e le polo ona felelei, o le gralle o loʻo faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le orc, ma le malosi O Kapron Corrd o le a faapipiiina i ai. Ina ia lelei le uʻu e faʻamama ai le lelei i le vaega maualalo o le paipa, i le nofoaga o loʻo faʻapipiʻi ai le uamea, e aoga i se uamea e mafai ona faʻataua poʻo le oneone.

E sau lava i se fesili masani tele - ma o fea e fai ai le polo e talafeagai mo le mamanu o le le tusa ai. E tele filifiliga: E mafai le polo ona faʻatau i totonu o le faleoloa poʻo luga o le maketi; Faʻatonuina le faʻatinoina o le polo e le tagata faʻapitoa; Fai oe lava.

I le lomiga mulimuli o le a taofi atili ai. Ina ia mafai ona faia se puck i le faleoloa meataalo faʻatau se paʻu paʻu po o le pvc, o le mea autu o le sili sili ona lelei. Ma i totonu o le faleoloa mo tulimanu maua se vaega, tusa lava po o le a le kaberber. I le tipiina o le polo i le afa, faʻatumu uma ona vae na fefiloi ma se kufu o le susu. A uma uma vaega o le nu le matutu e matutu, e tatau ona faapipii ma fesootai, toe foi ma le kulimi. Fuafua i le lelei o le faʻapipiʻi faʻaaogaina, o le malosi o lau polo o le a faʻalagolago i ai. I le mea na tupu, e faia i tulafono uma, o le polo o le a masani ona faʻatinoina lana galuega, o loʻo faʻaalu i le taimi umi. Afai e le o faia se vaega, e mafai ona suia lelei e ala i le tauaveina o polo.

Faamamaina lelei ma le fesoasoani a le vent

O le uʻamea, faʻatumauina i luga o le uamea uʻamea pe tausi ma umi le maea, e tatau ona tuʻu i lalo o le vaieli, pe a uma le siʻitia i lalo o le 30-50 carehimeters, e tatau ona i lalo i lalo o le 30-50 calimepes.

Faatasi ai ma se maʻamamaa maualalo ifo, ona o le malosi malosi, o le a tumau pea le polo i le nofoaga e tasi, o le a tatalaina le pu i le vai ma le oneone. Ina ua mavae lena, o le polo e tapuni ai le pu le pu, tuʻu i lalo o lona mamafa. Ina ia tumu le 'atoaga i le' afa, tolu pe fa na gaioiga e tatau ona fai. A maeʻa lena, ou te matua lupe lelei le uʻamea ma tuʻi le vai i totonu ma le oneone ma manogi. O le siitaga o le vela o le vela e aveese mai i se lelei e aunoa ma le manatu i le vai e uiga i le 250-500 kalama o oneone ma taimi i le lelei o le 108 m e tusa ma le tolu pasene o le vaa o le 108 m. A faʻapea ona faʻatautaia le atoa faʻamamaina o le vaieli ma ou lava lima, e sili le vave ona iloa le maualuga o lenei nofoaga, o le a fesoasoani le faʻamamaina o se lelei.

Mataupu i luga o le autu: O mea uma e uiga i ie puipui mai Capron: Mai le suisui i le fufuluina

Faigofie homemade jelly

Faamamaina lelei. Faʻafefea ona e faʻamamaina le faʻamaʻi ma ou lava lima?

O le faʻamatalaga o le faʻamatalaga o le gaosia o le le tusa ai ma le tulafono e pei o le fale gaosi faʻataʻitaʻiga, ma o le a talafeagai mo le matai sa mafai ona faʻatau pe faia se manava o le malologa ma polo. E i ai foi le eseʻesega ma le sili ona faigofie auala e fai ai se masini, lea e mafai ona faʻaogaina ai se tasi.

E pei o le taimi muamua, o le faʻavae o le nofoaga o se paipa, o le umi o le 60 cm ma le lapoa o le i totonu o le 70 mm. Faʻamolemole matau le umi o le paipa ua filifilia e faʻailoa ai lona mamafa, e manaʻomia lea e mafai ai ona aveese le uli o le vai vai, e aunoa ma ni metotia. O le sili atu o le mafiafia o puipui o puipui o 'au, o le puʻupuʻu lea o le faitioga lava ia. Mai luga e aoga tele, ma afai o loʻo leai se mafutaga ma, ona fusia lea o le fasituʻi mai le mafiafia o uaea, tago i totonu i le pito o le paipa.

I le pito sili ona maualalo o le paʻu, solomuli mai le pito o le 10 mm, lua pu e manaʻo ai mo se paʻu o le 6-8 MM o loʻo galue. O lenei auala e talafeagai mo le faʻapotopotoga o le veli, ma e tatau ona i ai se umi e sili atu nai lo le tino pito i fafo o le paipa, ia e amanaia le mafiafia o le nati.

O le mea taua i le mea autu i le masini, e taʻalo lava le varta, e faigofie ona uma ona faʻailoa ma ona lava lima ile faʻaaogaina o se lua-pito. O le mea na alatoto o loʻo i ai se foliga o le elipse, o loʻo tutusa ai le lapoa o le lapoa o le lapoa o le paipa, ma o le 70 mm. O le faaputuga lapoa o le alatoto e faia e le 20 mm sili atu. E le tatau ona galo ia te oe ona mai le uiga-o le maualuga o se ellipsse ua faia, o le leleiga o le galuega inisinia e faalagolago tele i ai. O le alatoto o loʻo faʻaseʻe mai luga i luga o le lua nofoaga i le bol, e faia ma se paʻu vaivai 2-3 mm mafiafia, muamua tulei i pu pu. I le taimi lava e tasi, e sili atu le faasaʻoina le fusi, ona mafai ai lea ona toso mai le paʻu o le uaea o le uaea, ma aoina le sikulu toe tu.

Saunia uma vaega taua o auiliiliga, alu atu i lana atofaina. Mo ia faʻamoemoe, faʻasolosolo ona amata le alatoto, tuleia i totonu o le paipa, pe a uma ona tatou faaofiina le paʻu i le uaea mai le uaea ma faʻamalamalamaina le uaea. Pau lava lena, o le faletalimalo i le fale e mafai ona faʻaaogaina e mama lelei.

O le faiga o gaioiga o le gaioiga o le le tusa ai o loʻo mulimuli mai: A oʻo mai le URCHINE, o lona itu a o loʻo tuʻuina i lalo o le vai o le vai o loʻo faia ai le alatoto. Faʻafeiloaʻi, tapuni le hoki pai, ma o loʻo faʻamau ma faʻamau i lalo oneone.

I le ala, o le aoga o le tagata lava ia-faia o le ventives ono sili atu le maualuga nai lo le fale gaosi. Naʻo le tasi na te fiafia i lona fesoasoani e mafai ona toso ese mai le lelei o le 3 lita o le oneone, lea e faʻalagolago i le umi ma le lautele o le paipa. Ae ui i lea, o lenei mamanu ua iai se tulaga le manuia o le a taoto o le alatoto - o le telse alatoto latalata i le paipa puipui, o le a toe faatuina ai le paipa. I se isi tulaga ala o le alatona, i le faatusaina i le polo, aua le sii faaseʻe i le vai, ina ia le mafai ona siʻitia solo i laʻau laiti ma o le fua, o lona uiga o le tafega o fua.

Faamamaina o le faʻaputuga lelei ma se papuʻe pamu

Faamamaina lelei. Faʻafefea ona e faʻamamaina le faʻamaʻi ma ou lava lima?

E i ai le isi mea e sili atu le aoga ma i le taimi lava e tasi le taimi e aunoa ma le faʻaaogaina o le lelei o le vaieli mai le faʻaaogaina ma le oneone. Na o lona le atoatoa o le mea e le faʻatagaina ai oe e faʻailoa le pito i lalo o le vaieli. O lenei metotia ua faʻaaogaina lelei e tapena ai soʻo se ituaiga o vaieli, ae e sili ona talafeagai, i taimi o lelei e le mafai ai ona faia le pamu masani.

E fautuaina le faʻaaogaina e aveese ai le oso aʻe i luga o le vaega pito i lalo o le vaipuna o le vaieli, o le loloto o le pamu "tamaititi", o loʻo ave faʻamalosi mai le pito i lalo. A o le i amataina galuega i luga o le vai o le vai, faʻataʻamilomilo mai le tino, o le paʻu poʻo le dye o le tino o se lapoa o le tino, pe a maeʻa ona tumau i totonu o fale.

Ina ia faʻamalosi, e manaʻomia le tuʻuina atu o inisiua, o le a puipuia le mataese mai le siʻosiʻomaga. O le mea e manaʻomia ona faʻapipiʻi se uʻamea poʻo le pvc faagaau, ma o le mafiafia hese o le umi o le umi e talafeagai, o le fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻalelei. O le tamaʻi taʻavale e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le hese, lea o le a le faʻatagaina ai o ia pe a tulaʻi i le vai.

O le pamu e paʻu i lalo seia oʻo i lalo o le pito i lalo o lona leo o loʻo tago atu i ai pe siitia, pe a uma le tausiga o le 5-10 cm, e mafai ona e liliu i luga o le pamu. O le lelei o le mafaufau e tatau ona maitauina o lenei ituaiga o le faʻamamaina e maua ai le iʻuga sili atu nai lo le faʻamamaina o le urethile tutusa. Ina ua maeʻa faʻamamaina, atonu e tatau ona sui le paʻu paʻu i totonu o le pamu. A o le tulafono, o le spare pistons e aofia ai ma le pamu. Afai e te faʻaaogaina e pei o le pamu autu mo le sapalaiina o le vai ma le pito i luga o le pa, o le pamu o le pamu o le a teuina i lau faʻasao.

Faatasi ai ma le fesoasoani a ia 'auʻaunaga, e mafai ona faʻamamaina e soʻo se tikeri o le malie ma na o le galue mo se taimi umi, ma o le a le mea sili ona faʻamaloloina. Ma o le saoasaoa pito i luga o le lelei tele o lenei metotia, o le lelavati o le galuega alatoto, faʻapea foi ma le le atoatoa o le siʻitia atoatoa o le tausiga o le tele o vaega.

Mataupu i luga o le autu: Bull Food i luga o le laupapa laupapa: gaosiga tekonolosi

Ua faʻamamaina ma le lua pamu

Faamamaina lelei. Faʻafefea ona e faʻamamaina le faʻamaʻi ma ou lava lima?

O se tasi o auala sili ona faigofie e faʻamamaina ai le lelei o le faʻaaogaina o le lua pamu. I lea tulaga, ia aveese le vaega o le auala ma oneone, faʻaputuputu i lona pito i lalo o loʻo faʻaaogaina ma se pamu loloto, mo se faʻataʻitaʻiga, "o le a faʻaaoga," a Kama "," o le a faʻaaogaina, "o le a faʻaaoga ai le tasi le vaieli.

E tele le umi o le taimi e tatau ai, ona o le vai o loʻo tutupu lemu nai lo le taimi na faʻamatalaina i luga, ae e i ai taimi lelei iinei. O le a lofituina lemu le vai, o lona uiga o le le mautonu loloto o le a le malamalama i le oneone ma manogi.

O le faʻagasologa o le faʻamamaina o le lelei e lua pamu

Mafaufau i nisi auiliiliga pe faʻapefea ona faʻatino se faʻamama se faʻamama. Muamua, o le lata i lea, matou te faʻatuina se benter container, e mafai ona e faʻaaogaina se paepae. Ona faapipii lea o se pakete i lenei parrel, o le pito i lalo o le suiina o le tamai grid ma, faʻasaʻoina, lalo o le hese i totonu o Kama pamu. O le lua o le hose ma se avega faʻapipiʻi i ai o loʻo i lalo o le pito i lalo o le vaieli.

E sili atu, matou te lalo ifo o le lona lua le pamu i le vaieli, e tatau ona faʻapipiʻi i le mamao o le 10-30 cm mai le tulaga o le vaega o le vaega, ona e taofia ai i le IL, ona siitia lea i le IL .

Talu ai o le lapoa i totonu o le paipa e itiiti ifo nai lo le vaega sili atu o le patu o le pamu hose, ua fuafuaina e maua ai le suavai, maualalo i le lelei pe a uma ona faʻapipiʻi le pamu pe a uma ona faʻapipiʻi le pamu pe a uma ona faʻapipiʻi le pamu.

A o le i alu i le faʻamamaina o galuega, e tatau ona e liliu i luga o le faʻaputuga pamu ma faʻatumuina le tane i le pito i luga i le vai. Liliu i luga o le pamu mo le sapalaiina o le vai matou te taumafai e aau i luga o le pito i luga o oneone ma manogi. I le mea na tupu e sau sina vai i totonu o le vaieli, e tatau ona e faʻatumuina le fagu i le vai ma le ki i le lua pamu i le taimi e tasi. E mafai foi ona aofia ai ma le pamu pito i fafo na muamua gaosia vai i le vaieli. O sea auala o le a tuʻuina atu ai le suavai i le lelei ole paipa, o lona uiga o le umi o faʻagaioiga o le pamu o le loloto.

I lea tulaga, o le pamu loloto na mafua ai le tafe o le turbid vai i luga. Afai o le vai e alu mamafa ma palapala, o le a sili atu le aloese mai le solia o le pamu e timu ai le suavai. E mafai lava ona alu ese mai le Zl ma Hese, lea e manaʻomia se taimi faʻaopopo e faʻamamaina. E le manaʻomia le faʻaalia o le faʻasaoina o galuega mama. E manaʻomia le faia e le aunoa le faʻamoemoe, ma e tusa ai ma le tulaga o le pamu o le oneone ma tuʻu i lalo. Fuafua i le tulaga o le vaieli, o le tikeri o lona uati ma le ituaiga o eleele o le eleele, o le faʻagasologa o le faʻamamaina ma le oneone e mafai ona ave 2-3 itula.

O le auala faigofie e faʻamamaina ai le lelei ma ou lava lima

Ma le mea mulimuli ane, o le vaaiga faigofie o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma o latou lava lima o loʻo fuafuaina mo i latou e leai se mea i le lima, naʻo le galugalu o le vai i luga. O le faʻasologa e matua lava faʻafuaseʻi taimi, e le o se taimi umi, ae matua faigofie. O le auala o le a faʻaosofia ai le vai i le pito i lalo o le vaieli. E fai lea e pei ona taua i lalo. O le uamea pine o loʻo tuʻuina atu mo se manifinifi ma umi le maea poʻo le uaea, faia o se fasi fetaui ma se mea faʻapipiʻi, poʻo se faʻapitoa faʻapitoa. O sea masini o le a faia ai le sao o le vaitafe. O le pini o loʻo i lalo i le pito i lalo o le vaieli ma aʻe ma le paʻu ma le paʻu o le vaega o le oneone ma manogi. Ina ua mavae lea, o le fomalu pamu e leai se pamu i le vaieli ma le pamu, seia oo ina faamamaina. Ina ia maeʻa le faʻamamaina lelei, o le faʻagaioiga o le a faia le tele o taimi.

Afai o le uaea poʻo le cord e le o se faʻalavelave pe a fai o le pamu o le faʻaputuga pamu, e mafai ona faʻavavevave le faʻagaeʻetia e ala i le gaosia ma le pamu i le tino o le tino. O le pamu i lea lava taimi e le tatau ona toe aveesea, e mafai ona faapipiiina teisi atu i luga aʻe o le ripper, mai lea taimi i le taimi e siitia ai aʻe A o faʻaalia atili le talitonuina, e faigofie atu ai ma le taugofie nai lo le auala o le pamu o le faʻamaliega o le leo e le oi ai. Na o lenei galuega e te manaʻomia e totogi ai se taimi, lea e faʻalagolago i le tulaga o le lelei o le faʻaleagaina. Faifai pea o lenei metotia na faʻataʻitaʻi e lava le faigata faigata, ma na ia aumaia i taimi uma se faʻaiuga sili lea.

Ia tatou faʻatumuina sina mea laʻititi i le masini o se lelei lelei. O le mea moni o le fausiaina o le vaieli, o se faʻafetai manino na tofiaina i le taimi o galuega, na taʻitaʻia ai i ni nai faʻafitauli. Lalo o le maualuga o le Aquirer o le faʻamama, o le Aquir o ia lava na ufiufi i se pese. O le tele o le vai na ulu atu ai i totonu o le vaiemu sa matua laitiiti, tusa o le 20-30 lita o le vai mo le tasi-taimi liliu i le pamu, pe a uma ona tape. Na le mafai ona suia le mamanu, e le mafai ona faaepagaina ai le 3 mita ma tuu se paipa ma le lapoa o le 78 mm i le faamama. Na amata le pamu e alu ifo i le loloto o le 6 mita. I totonu o lenei tulaga, e le talafeagai le tusiga mo le faʻamamaina, e aoga tele ina ia faʻamalieina ai le tino vaivai o loʻo taua i luga.

Faamamaina lelei. Ata

Faitau atili