Faʻapipiʻi le vai mita ma ou lava lima: faʻapotopotoga ma fesoʻotaʻiga o le vai vai

Anonim

Faʻapipiʻi le vai mita ma ou lava lima: faʻapotopotoga ma fesoʻotaʻiga o le vai vai
E iloa e tagata uma e mafai ona sefe i luga o le fale mautotogi e mafai ai ona faʻapipiʻi le mita o le mita o le vevela ma le malulu vai i le fale mautotogi. Lenei taugofie ma lauiloa auala. Faʻafefea mai le faʻapipiʻi o le vai mita i ou lava lima? Ave le mea lea ma le talanoa e uiga i lenei mataupu.

O le faʻateleina o faʻateleina i tau aoga na mafua ai le mea moni e tele naua i o latou potu ma fale faʻapitoa mita - kesi, vai, e taʻu le puleaina o le sapalai o le susu. E tatau ia i latou uma ona sefe tupe ina ia totogi mo nisi punaoa faʻaleatua, ae faʻapea foi ona faʻaititia ai le taumafa lelei.

O le a le tafe o vai i totonu o le fale mautotogi?

Faʻapipiʻi le vai mita ma ou lava lima: faʻapotopotoga ma fesoʻotaʻiga o le vai vai

Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou te ave le suavai. I le leai o se mita, o le masina o le totogi o le suavai o tautua i le fale mautotogi e masani ona fuafuaina e faʻavae i luga o le mea moni o le tasi tagata i le masina. Ma na o le faʻapipiʻiina o le Laumua, o le a e iloaina o faiga faʻavae e maualuga maualuga. O le aofaʻi o le vai na taumafaina e le averesi o le tagata e le sili atu i le 3 kupita o le suavai. Afai foʻi, o loʻo faʻaaogaina le faʻaogaina o le vai i le tamaoaiga tele ma faʻaititia le taumafaina o le vai, ona mafai lea ona e faʻaalu sina tupe, pe a ma le 2-2.5 kupita.

E manino lava o lenei faʻailoga e toeititi o le faʻalua i le umi e pei o le vodobanal Norms. O se tulaga faʻapena faʻatasi ai ma isi mea e fai ai le amanaia o le taumafaina o punaoa faʻalenatura. O lea e manino ai le uiga o le faʻapipiʻiina o mita. Ae uiga i le faʻagasologa o lana faʻatuina, tatou talanoa eseese ma mafaufau pe faʻafefea ona fai ma ou lava lima.

Faapipiiina le fata e fai ai oe lava

O le masini o le vai mita e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: O le Fonotaga o ona vaega uma ma elemene o le faiga lava ia.

Tusitusiga i luga o le autu: Suia i lalo o le fola mafanafana: vai ma ua maua ai le eletise eletise, vevela-atagia ai Lavsan ata e sili atu

Faatasia Meter mo le taumafaina o vai

Faʻapipiʻi le vai mita ma ou lava lima: faʻapotopotoga ma fesoʻotaʻiga o le vai vai

I le faʻaopoopoina i le mita ia lava, o le a e manaʻomia se faamama fuafuaina mo le faʻamamaina o le vai. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faamama, e mafai ona e taofia se lapisi tele mai le ulufale i le fata, ma tusa ai ma le mautinoa atoatoa. O le a manaʻomia foi se siaki alatoto, o le au faigaluega o le vai e masani ona faʻailogaina i lana faʻapipiʻi. O nei mea uma o nei vailaʻau o loʻo tuʻufaʻatasia i le poloka e tasi, o loʻo nafa ma le faʻaaogaina o le suavai ua taumafaina.

Ole lisi o vaega e aofia ai oloa gaosi gaosi oloa, e pei o se tulafono, o luga o le tele o nati e Amerika. O sea masini e mafai ai ona e aveese le vai mita i soʻo se taimi, ae le faʻaleagaina ai paipa, faʻapea foi ma isi vaega o le sapalai vai. O nei nati e fesoʻotaʻi ma le siaki o le alatoto ma le faʻamama e faʻaaoga ai le pale ma leai se lipine lipine.

Faʻapipiʻi le vai mita ma ou lava lima: faʻapotopotoga ma fesoʻotaʻiga o le vai vai

I totonu o vai taʻitasi mita, o le gaosi oloa e maua ai se igoa faʻapitoa i le ituaiga o ufanafana, latou te faʻailoa mai ai le itu o le vai o loʻo pasi mai i le masini. E tusa ai ma tala nei, o loʻo i ai le auala o loʻo pasia e le vai i le fata ma e tatau ona e aoina. Ae paga lea, ae le o taimi uma e matauina ai le faʻatonuga fou pe a faʻapipiʻi le mita.

Faʻapipiʻi le vai mita ma ou lava lima: faʻapotopotoga ma fesoʻotaʻiga o le vai vai

O le itu o le shooter, o le Amerika o loʻo tosoina i le faʻamama, ma mai le siisii ​​i le itu e fesuiai ai alatoto. Leai ni matagi i foliga o le pamu, lipe fmu poʻo isi ituaiga iinei e le o faʻaaogaina. I le taimi lava e tasi, o le faʻailoga a Amerika e tatau ona faʻapitoa e ala i le paipa poʻo ni paʻu o paʻu o le tutusa o le lapoa.

Faʻapipiʻi le vai mita ma ou lava lima: faʻapotopotoga ma fesoʻotaʻiga o le vai vai

A o le mita lava lea, e tatau ona faʻapipiʻi atili e tusa ma le itu o vai vai. I lona tulaga, faʻapea foi ma le faʻaola le alatoto ma le faʻamama, o se u po ua faʻaalia, e tusa ma le mea saʻo o loʻo faia ai le faʻapipiʻi masini. O Le Ameua Faaitu E tatau ona i ai i se itu mai le crane o le tipiina, ua faapipiiina luga o le tuia vai.

Faʻapipiʻi le vai mita ma ou lava lima: faʻapotopotoga ma fesoʻotaʻiga o le vai vai

Faʻamalosi le mataituina o le faʻatonuga faʻasino, faʻafesoʻotaʻi le siaki o le alatoto ma le faʻamama i le mita o loʻo faʻaaoga ai le Cape nati ma paʻu o paʻu. Toe tasi lava matou te totogia lou mafaufau - O le vai taumafaina o le a le galue saʻo pe a le o le itiiti ifo i le tasi le popo e faʻailoa e le o le itu. I lea la tulaga, o le auala lea e mafai ai ona matagi nai se isi, o le a le alu i le vai i le mea e tataina ai mea uma. Ma e matua manino lava o le sui o le vodokal na mafua mai ia oe ona o se faʻapipiʻi o le a le vaeluaina e le fata.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fai pe a fai o le tamaititi e 'aina le laupapa laupapa

Tulafono o le faʻapipiʻiina o le vai mita faia ia te oe lava

Faʻapipiʻi le vai mita ma ou lava lima: faʻapotopotoga ma fesoʻotaʻiga o le vai vai

E maeu le faigata o le galuega i le faʻaofia o le mita i totonu o le vai sapalai nofoaga atoa ma e faʻalagolago atoa i le paipa lea e potopoto. Aemaise le taimi e alu ai o le a faia o le faʻagasologa o le tosoina o le vai mita i totonu o le plumping network faia o uʻamea paipa. I lea tulaga, o le a e manaʻomia se meafaigaluega faapitoa, uma mo le tipiina o paipa, ma le masini mo le tipiina o le filo. O le tasi nofoaga o le fesoʻotaʻiga o le a avea ma crane na tipi ese mai le vai sapalai pe a fai o loʻo i ai se filo faʻapipiʻi, o le tali le filo o le a tipiina muamua.

E ese mai i le mea e tupu i le mea na tupu o le vai o loʻo faʻaputuputu mai i le polypropylene poʻo uʻamea-palasitika paipa. O se faʻagaioiga le manaʻo i le galuega - aua e faigofie ona paiʻo ni paipa i le fesoasoani a se umukuka faʻapitoa naifi. O nisi faigata e ono tupu pe a galulue ma le polypropylene tube, o se uʻamea faʻapitoa e mafai ona manaʻomia iinei mo paipa, e iloa ai o le tekonolosi o le sili atu pope. O isi vaega o vaega, e pei o se tulafono, e le o se sui faapitoa o isi.

Ia tatou nonofo i luga o le gaioiga. O le amataga, o le paipa na tipiina, o le poloka o le mita mita ua maeʻa ona faʻatulagaina i le tipi crane. O nei fesoʻotaʻiga uma e faia e faʻaaoga ai le FMU TOP poʻo Pati. O le auvaitusi vai mita i le Crane, matou te fuaina ma faʻailogaina le nofoaga o le tali, o le sili aʻe o le itupa o le paipa. I le tulaga o le tipi, e manaʻomia i le faʻatau atu pe tipi i le filo, e mafai foi ona e setiina le talafeagai mai le uamea-palasitika faiga.

I le mavae ai, e mulimuli mai mai le potopoto mita vaega e toe motusia le siaki siaki, ma se Amerika, ma toe talosaga i lena filo na faia e le i ai.

Faʻapipiʻi le vai mita ma ou lava lima: faʻapotopotoga ma fesoʻotaʻiga o le vai vai

O iinei la, o la matou galuega e faʻamaeaina e le aoga. E na o ni nai mea taua - ia toe faʻafesoʻotaʻi le fata ma le Amerika, e tatala le Crane tipi ese mai le siʻitia ma le faʻaeteete i fesoʻotaʻiga uma o loʻo avanoa. Afai e masani ona faia mea uma, e leai se fesoʻotaʻiga e maua ai le tafe, o lona uiga ua e manuia ma le galuega ma ua sauni le masini. Toe feiloaʻi ma le faaeteete le tulaga o pueala o le Tapena, matou te valaʻau se vai faʻapitoa mo le faʻamaufaʻailoga o le laulau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻavaivaia se paipa paipa i se fale tumaʻoti

Faitau atili