Faʻafefea ona faʻaaoga faʻata i totonu o le potu malolo

Anonim

O faʻata i totonu o le potu malolo ua le lava le faʻaaogaina faʻapitoa ma le UTILAARIAN Place. O le aso, o le faʻata o se vaega tutusa o le totonu o soʻo se potu. Faatasi ai ma lenei faʻamaligiina le mageso e mafai ona faʻalauteleina le potu, vaʻai vaʻaia o lona maualuga.

Faʻafefea ona faʻaaoga faʻata i totonu o le potu malolo

O le i ai o faʻata i le potu malolo tuuina atu i le potu o ni pupula ma lelei ona afaina ai le faʻailoga o le sitaili.

Ituaiga o 5

Ua matou masani i le vaʻai i se sikuea atagia se sikuea, o se ova poʻo se faʻasologa o loʻo tautau i luga o le puipui. Ae na e manatu o le faʻata o le faʻata o le lanu? E mai i le lanu, pe a fai o le faʻaaogaina lelei lava, o le malamalama o le potu e faʻalagolago i le eleelea o le potu tutasi. O faʻata e mafai ona:

Faʻafefea ona faʻaaoga faʻata i totonu o le potu malolo

Ata 1. O le micro-uati i totonu o le potu malolo. Faatasi ai ma le fesoasoani i taimi o pati, e mafai ona e taulai atu i se mea matagofie, mo se faʻataʻitaʻiga, o se moli atuatuvale o le kanesa.

  1. Leai se aoga. Nei o loo faapena i latou lea ua masani ai o loo tatou masani ai. E faia i luga o le faavae o le alamini po o siliva. Siliva sili atu leoa, e mafai ona latou teuteuina e le gata i totonu o le potu malolo, ae o loʻo faʻaaogaina foi i potu susu: faletaele, moun, ma isi E pupula, faatumu le potu i le le mautonu: Ia e maua lona malamalama.
  2. Apamemea. O le malamalama o le paolo o le apamemea "vali" o le ea o le potu i le mafanafana auro lanu. O le faʻata lava o ia lava e foliga atamamai ma sili atu: Bronze na matua talisapaia i totonu o totonu, tuu atu ia i latou se fetuu.
  3. Golden. Fatu i totonu o le potu i le taimi e tasi ma le mafanafana o aura, faʻatupu le lagona o le la o le la o le la o ese mai le faʻata.
  4. Ata. E sili atu le talafeagai i pisinisi pisinisi, fale mautotogi fatu. Latou te le aafia ai le moli o le potu, ae latou te tuʻuina atu totonu faʻamalosi aristocracy.
  5. Lanu moaga. E pei foi o isi mea uma, e faia i le tioata. O le potu ma le lanumoana faʻata e masani ona faʻatumuina i le lanumoana susulu. O le manatunatuga ia latou foliga mai o se tala malie, le talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Suia le malulu malulu e mafanafana ma o latou lava lima (ata ma video)

Faʻata ma le potu ola faʻatasi

O le faʻata i totonu o le potu malolo e le o se umsilian mataupu, ae o le ogatotonu o totonu. E ia te ia e aua le manatu. O le galuega o le mea o le foaʻi atu o le potu i le atoatoaga, poto, eseʻese. Atagia mai i tioata manino, faʻafiafiaina moligaʻo, o moli tioata o le a foliga mai e sili ona matagofie ma le manaia.

E mafai ona faʻaaoga faʻata i ni auala eseese e teuteu ma suia le potu. O ile sili atu o le Utilitariarian auala e faaaoga ai le togafiti faataulaitu:

Faʻafefea ona faʻaaoga faʻata i totonu o le potu malolo

E manaia le vaʻai o le faʻata, ua faʻatatauina i se ata matagofie ma o loʻo i luga o le faʻataʻitaʻiga i luga o le laulu i le potu malolo.

  1. Malamalama i le mataupu o le totonu ma a latou fesoasoani. E masani ona faʻaaoga le metotia lea e taulaʻi atu i soʻo se tagata poʻo naʻo se mea matagofie. O le ata faʻaalia (Ata 1), e pei o se faʻata o le faʻata o itula faʻaluaina le ata o se taugofie o le potu i totonu o le potu malolo.
  2. Afai e te manaʻo e faʻaali se tasi o mea i totonu mai itu uma, ae leai se avanoa e tuʻu ai i le ogatotonu o le potu, e mafai ona e faia se ata atagia i tua atu. O le a fesoasoani o ia e mafaufau i le matagofie o mea mai itu uma e aunoa ma le tago i ona lima. Afai o le ata filifilia o loʻo i se tulimanu o le tasi ma le isi, latou te faʻateleina le numera o aitema.
  3. E mafai ona e faʻaalia le potu. A iai ni faʻata ma le lua o U i luga o le puipui umi o se avanoa vaapiapi, o le a latou fesoasoani i le fausiaina o le faʻafeiloaʻiga o le le umi, ma le sikuea. O se mea sili ona manaia le taliaina o se pa. I le itu e tasi, e toetoe lava a le muta le potu, tape uma ana vaaiga tuufua. I le isi itu, afai o le tioata e aofia ai fasi, e avatu ai le suʻesuʻe i se tino gau, e le mafaafitia, lea na o le agasala ai o le uluaʻi vaitau o le potu.
  4. Afai o le potu e le lelei le faʻamalamalamaina, o le a toe faʻataʻitaʻia le seleselega o le a fesoasoani e faʻatumuina i le malamalama. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona tuʻu i le faʻafeagai ma le faʻamalama poʻo le masani ai ia te ia. E mafai ona e faia eseʻese faʻamatalaga: ia faʻamautuina ina ia faʻaalia ai mea nei i totonu.

Tusitusiga i luga o le autu: Papatusi Pulu lanu viole mo umukuka

O le tutusa gaioiga e mafai ona faia lenei mea i luga o le taualuga. Masani, atoa, o le a faʻateleina ai le maualuga o le tumau i le le gata. Sii mai fasi, "malologa" o soo se masani tele i ai, ma ave ia te ia se suo tele. I luga o le taualuga, e mafai ona e faʻamalosia le faʻata pe sili atu le tasi e faʻaalia ai luga. Ma e mafai ona e faia eseese. O le aso, o le faʻaataina o le faʻauiga o le taʻutaʻua e matua lauiloa tele.

Latou te le o faia ni tioata, ae mai se ata filifilia faʻapitoa.

Isi metotia mo le faʻaogaina o faʻata i totonu

Afai e le manaʻomia e le aofia ai, e le manaʻomia ni moli faaopoopo, ona faʻaaoga ai lea o ni vaalele e faʻaaoga faʻapitoa ma se ata faʻataʻitaʻi. O le mea tonu lava lena na o mai ai Velmazby i na taimi pe a fai o le faʻata lea na maofa ma sa taugata tele. Nei o ni nofoaga nofoaga i luga o puipui.

Faʻafefea ona faʻaaoga faʻata i totonu o le potu malolo

Aulelei foliga foliga i luga o le puipui o le potu malolo mea faʻapipiʻi ma se faʻata e mafai ona fetuunai e fetuunai i le pepa talafeagai.

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani o faʻata i faʻavaʻa faʻavaʻatasi i le potu malolo, e faigofie ai ona fausia se aʻafiaga o isi faʻamalama. O lenei auala e sili ona talafeagai mo tagata talavou aiga e leai ni tupe mo le faʻatauina o mea foaʻi. Sili atu "Homineine" i totonu o loʻo fausia, decoring o puipui ma le faʻaalia tioata tipi ese i le ituaiga o fugalaʻau, lima faʻata poʻo isi mea.
  2. Mo teuteuga, e mafai ona e faʻaaogaina oloa i tau tau faʻatauvaʻa. O le mea e tupu o le a avea ma faʻaluaina: O le potu o le a vaʻaia tele, ma o le a faʻafefeteina le acMorate puipui.
  3. Eseese i le lapoʻa ma tuu i faʻavaʻa o foliga eseese foliga o le oloa e mafai ona tautau i luga ma le swab, pei ona tautau muamua i ata. E aliali mai se ituaiga o le toe faaleleia, o le a mautinoa e tuuina atu le filemu o le potu. E mafai ona latou tuʻuina i totonu o fale i fale poʻo le tuʻufaʻatasia o mea ua saunia.
  4. O puipui ua valiina i le tasi leo, ma i le ogatotonu o le potu e na o le pau lea o le teuteuga: o le Statitte: Tane, ma isi. O faʻata e tautau i luga o puipui. O isi mea o loʻo iai, o kopi "o le taua taua o le a faaleleia ai le potu.
  5. Ua tuu i luga o le faʻaata i luga o itu eseese na latou faʻataʻitaʻia ai le tasi ma le isi. E le gata i le ono mafai ona soloia le tuaoi o le vateatea mamao. I totonu o se potu o le a faigata ona malamalama i le mea o le fola, lea, puipui.

Tusitusiga i luga o le mataupu: koluma i totonu: AGING MA ASO NEI (39 ata)

O faʻata i totonu o le totonu o loʻo faʻapea foʻi o le faʻaata o le faʻaata Faʻaseʻeina o fale puipui, laulau, pa puipui mai le "togafiti" tioata i le taimi lava e tasi e teuteu ai le avanoa ma fai lelei.

Faʻaaoga faʻata, e taua le manatuaina: e tusa ma faʻamatalaga o fomaʻi, latou te faʻamalosia lagona faʻa-le moni. Ole mea lea, o lona uiga o le fatuina o le leaga o le potu malolo e faʻafeagai ma mea le ulaula.

Faitau atili