Fetaui mo le faleuila ma le laumata maualalo

Anonim

O le faleuila i lalo o le laumata i lalo o le stoeliner o se atigipusa, i lalo ifo o le hese i ulufale i totonu. I lenei koneteina ma teuina le vai i le alavai taualumaga. O le tane o loo i luga o le tane. I le pou solo i onapo nei i luga o le tapuni o loʻo i ai le flush button, ae i nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻi i luga o le itu pe a o le tane. O le pito i lalo o le pito i lalo e manatu o le sili ona lelei ma manaia filifiliga mo le faleuila. Ae ui i lea, e faigata tele ona fausiaina. Ina ia faia lenei mea, e faifai pea ona fesootaʻi le tane i le sapalai vai, ma pe a uma na e mafai ona faʻasaʻo le tane i le puipui.

Faaaogaina i totonu o le faleuila i lalo ma le laumata maualalo e vaevae i ni vaega se lua:

  • Tapunia;
  • Alavai.

Manatu

Suo

O le mamanu o lenei faʻamalosi faʻamalosi e aofia ai:

  • Opeopea;
  • Taiala;
  • Tausiga;
  • Ipu tioata;
  • Membrane alatoto.

O lenei faleuila e galue i luga o le polokalame lenei:

  • Ina ua gaogao le tane pe a uma le plum, o le falaoamata alu ifo i lalo o le taiala;
  • Le isi, na i ai le taumafaiga o se taumafaiga o le alatoto ma ala 'iā le atā, i se taimi faapea;
  • Mai le suavai o le vai, e faatumulia le vai le tane o le tane;
  • O le potu opetope opember i le taimi lava e tasi e amata ona siitia atu i le faʻatapulaʻaina o le maualuga o le tulaga;
  • O le alatoto o loʻo i lalo, ua maeʻa le sapalai vai.

Fetaui mo le faleuila ma le laumata maualalo

Alavai

O alavai e fetaui o se vai alavai. I le tane, e faʻapipiʻi ma le fesoasoani a le pa o le papeʻa, e sili atu le palasitika. Ina ia faʻamaufaʻailogaina le faʻailoga, o faʻamau o loʻo tuʻuina i luga o le trigger paipa sipela. Ma faia i luma ae leʻi fuafuaina o le toe faʻatulagaina o ia lava. O loʻo iai foʻi le kesi i le va o le pesini ma le tane, e mafai ai ona e faia se fefiloi ma puipuia le vai tafe i le fola. O le ituaiga o le kesi na faʻaaogaina saʻo e fuafua lava i le faʻataʻitaʻiga o le faleuila.

Galuega o le alavai i luga o faiga:

  • Aumai le alavai o le vai pe a oomiina e le faamau tutusa;
  • Mautinoa le toe setiina faafuasei (saunia mo se vaega faapitoa).

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e mafai ona suia le taʻele i totonu o le faletaele - o isi mea i le paʻu

Fetaui mo le faleuila ma le laumata maualalo

Foliga lelei

Ina ia aveese le masini faʻapopoleina mai le faʻataʻitaʻiga ma le pito i luga o le faʻamau, e manaʻomia ona susu le faʻapipiʻi, pe a maeʻa le faʻamau e faigofie ona aveese.

E le seasea i ni vaega o faleuila i lalo o le laumata i lalo o le Eyeliner, lea e lua faamau. Lenei ua faia ina ia sefe ai le vai i le taimi o le plum. O se tamai faamau o loʻo faʻamamafa sina vai, lapoʻa - lua taimi sili atu.

O le aano i totonu o le tane e ese. O nisi taimi o paʻu sao o loʻo faʻaogaina, lea e ulufale ai le vai mai le koneteina ulufale le pesini. O isi togafiti e fai ma le toe fesuiai, lea o le itu o le vai gaioiga e suia, lea e faaopoopo leo.

Manuia

  1. Maua se foliga manaia, talu ai o paipa o loʻo nana mai le mata o le tagata faʻaaoga.
  2. O le faleuila lava ia ma lenei lauyener e masani ona faia i le uluaʻi pepa ma ma se mamanu le masani ai.
  3. O le faiga masani e le faʻatupu ai leo, leai leai se faʻalavelave tele tele o leo o le tafe vai.
  4. Ole filifiliga sili ona aoga, talu ai e iloga e le maualuga le faʻatuatuaina ma e le manaʻomia tele le faʻafouina ma le tausiga.

le atoatoa

  1. Faapipiiina o lavelave.
  2. Tatau i nisi tulaga, e matua le fiafia lava i le faiga e toe faaleleia ai le auvai.
  3. E ui i tulaga na seasea lava, pe a tupu, o suia ai se tasi vaega o le mea e faigata. E sili le vave suia le leo atoa.
  4. O nei totini e taulaʻi pea i Amerika ma Europa, ona o faʻafitauli e mafai ona aliaʻe faʻaiʻuga i le lautele o tagata, ma le masani ai mo le matou pipiʻi itulagi. O le mea lea, o le faleuila ma vaega uma mo le fesoʻotaʻiga e sili atu e faʻatau vave vave i le faleoloa tutusa.

Faapipiiina

Sili ona mafai. Peitaʻi, e tatau ona matauina o lenei faiga e faʻailoa mai i le faʻatupuina o faigata, pe a faʻatusatusa i ipu faleuila i le laina laina, ma faʻataʻitaʻiga.

Tasi auala pe o le isi, o le faʻasologa o au gaioiga e tatau ona mulimuli i ai:

  1. O oloa taʻitasi e i ai lona lava nuʻu, o loʻo faʻamatalaina ai le auiliiliga o faʻamatalaga auiliili. Siaki ia te ia.
  2. Iloilo ma le faaeteete mea uma na alu i le faleuila. A o le tulafono, tagata gaosi oloa e maua ai le sili atu faʻavaʻa ma fesoʻotaʻi elemene.
  3. Faʻapipiʻi le vaega pito i lalo o le faleuila, faʻaleleia i le itu saʻo ma le tulaga. Ia mautinoa o le umi o le au faitau mata e lava, ma o le Eyener o le a aapa atu o latou nofoaga.
  4. O lenei ua faʻapipiʻi le tane. Naʻo le tulaga lea, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se fausaga i totonu.
  5. A o faʻaalia le faʻataʻitaʻiga, o le muamua tele o le alatoto o loʻo faʻamauina, ma pe a togi le tane. O le faia o lenei mea, o le ae manaʻomia le faʻamau paʻu paʻu ma adpters.
  6. I nisi tulaga, i le taimi lava e tasi ma le faʻatumuina o alato, o le faʻavaʻa o loʻo faʻamauina ai. Ae e faʻamoemoe mai le faʻataʻitaʻiga filifilia o le faleuila.
  7. Aoina mea taua o totoe o le a le faigata pe a iai se faʻatonuga i luga o le lima. Iunivesite e masani ona tulaga ese i la latou fuafuaga, ona e le mafai ona tatou aveina ni fesoʻotaʻiga lautele.
  8. O mea uma fausaga uma ua faia faʻapitoa faʻapitoa, o le meafaigaluega e le manaʻomia iinei. I le taimi lava e tasi, ia lava le taumafaiga ina ia tumau ai papouina.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai maa ma le sami pobble (40 ata)

Fetaui mo le faleuila ma le laumata maualalo

Tele faafitauli ma o latou aveesea

  1. I le aluga o le taimi poʻo le taimi o le le saʻo le faʻapipiʻiina, o lea e ono tupu mai ai lea mai fafo o le Plum Buzzle, i le taimi o le fufuluina pe mai le tane lava ia. O sea mea e taʻu mai ai na o le tasi le mea - o le kaka o le teuina. Ina ia faʻasaʻoina le tulaga, faʻamalamalamaina le palasitika nati e fesootaʻi le tane ma le pou. Afai a uma ona taofia le tafe, ona tulaʻi lea o le vai, tatala le nuti ma toso le paipa i lalo. Toso, o le kesi e tatau ona aliali vave. Aveese, ma luga o le pito o le asini, fai e uiga i le 10 matagi o le fim-lipine. Tuu le aitema i le amataga tulaga ma faamau atoa le nati.
  2. Vai e le tuʻufaʻatasia. Siaki le vai i totonu o le tane. E tusa ai ma tulafono, e tatau ona avea ma pito i luga. Afai e laʻititi, o nisi taimi ua lava le fetuunai o le tulimanu o le leveo o le lepetama. O se fasi ata mai le palasitika spins mo fetuunaiga. Lenei o le a e manaʻomia se sikulukalaiva. I mea apamemea, o le leʻa e sili atu ona faʻamalosia ma faʻavaivaia le nati o loʻo faʻaulu ai le fola o le fola o le fola, ma suia.
  3. Alavai alu i jerks. Asiasi i le saoasaoa o le alavai i luga ole tino. Masalo o le magoto, ona le mafai lea ona gaoioi le pauna i luga. Ina ia foia le faʻafitauli, naʻo le patipati o le paʻu ma fetuʻunaʻi le leve i le tulaga manaʻomia.
  4. Leves le le atoatoa le tumau. E i ai faʻapitoa lautele elemene mo le sui, e leʻo se faʻafitauli i nei aso. I nisi tulaga, o sui sui e faapuupuuina. O le mea autu o le leai o ni ata i le va ma le siphon poloka.
  5. Bloum fuga. E mafai ona e aveesea i totonu o le mea sili ona lelei - Lemon acid ma vai. Mai le alavai o loʻo ia manaʻomia e aveese le vai, faʻaaoga se faʻapipiʻi mai le mea faʻapitoa. O le a tatou tuua mo le po. O le paluga e sili ona faʻatonutonuina ma se osofaʻiga.

Faitau atili