Faʻasusu mo uaea ma uaea

Anonim

Afai na e amata toe faaleleia i se fale po o se fale mautotogi, i soo se tulaga e te feagai ma le vaivai o le uaea. E mafai ona faia i mea mautu ma atamamai mea, ae o ona fibrfed fibrctable o le a le faʻatagaina oe e faigofie ona faia galuega. Pau lava le galuega mo lenei faʻafitauli e mafai ona faʻafefeteina mo uaea ma uaea.

Faʻasusu mo uaea ma uaea

Foliga o le tosoina mo uaea ma uaea

O loʻo i ai se laʻasaga o le Rod, faʻafetai i le mea e mafai ona e tutusa ai faʻapipiʻi ma tulei le faʻapitoa.

O le a le broch?

Faʻaloaloa o se mea faigaluega o loʻo faʻaaogaina i le taimi o galuega eletise. O lona galuega o le faʻatonutonuina o le uaea paʻu i le taunuʻuga. O aso malolo e mafai ona faia mai le uo teine. O le mea autu o le tuʻuina atu o le malosi pe a faia se uaea. Ae afai o le umi o le uaea e sili atu nai lo le 10 mita, ona le mafai lea ona faʻaaoga le seleselega. O le a talafeagai e faʻaaoga ai le faʻasao. Ina ia ausia le naunautaiga e manaʻomia i le galuega, e tatau ona filifilia i latou.

I totonu o le faleoloa faʻasusu e fai ma sui o tupe ma e iai uiga eseese. Pe a filifilia i latou, o loʻo fuafuaina faʻapitoa i le umi, talu ai talu ona puʻupuʻu, o lenei masini o le a le aoga. O le umi e mafai ona eseese i le laina mai le 6 i le 71 mita, ma le lapoa o le 3 i le 6 mm. Tele masani ona faʻaaogaina le faʻaʻaita 51 m ma le lapoa o 3.5 mm. O taua lea e iai le tulaga masani. E atoatoa le lapoa mo meaaoga, ae o le gaosiga e manaʻomia le faʻaaogaina o le mafiafia sili atu nai lo le 5.5 mm.

O a foliga o tagata gaoi pa?

E taua tele mai mea o loo aliaʻe, e pei ona atagia mai ai i totonu o ona faigaluega meatotino. I le taimi nei, o le uʻamea e oʻo i le laʻei e aoga tele. I totonu, o le toʻotoʻo ua tumu i se niloni o le nylon, o loʻo maua ai le laualuga faʻapipiʻi ma faigofie i le faʻapipiʻiina. Ae o le a taofia le faavae o le a taofiofia lona fetuutuunai ma lanu mama.

Mataupu i luga o le autu: pulou mo boair

Faʻasusu mo uaea ma uaea

Steel Harch mo Cable

O le uʻamea uʻamea faʻavae e maua ai lenei aoga, faʻafetai i le mea e faigofie ona e manumalo ai i ni paʻu uma ma oʻo atu i le nofoaga o le faʻavae. O lenei e le mafai ona ausia e ala i le galulue ma Nylon Broch po o le fiberglass.

Mai le a isi mea e mafai ona faalavelaveina?

E mafai foi ona faia i le palasitika. Latou te maua ai le maualuga o le malosi ma le malosi. Faʻafetai ia latou, e mafai ona e faʻamalosia uma palapala pamu o loʻo i ai i le ala e faʻatulaga ai. I le taimi lava e tasi, o le ituaiga o palasitika e le afaina ai, ae faatumauina lona tulaga muamua. Ae o loʻo iai se tamaʻi matua tele i nei vaʻa - ma lapoʻa tele avega, latou te gagau.

E i ai au ausilali mea e faʻaleleia ai le lelei o le pisa. E aofia ai ni Nylon, Kevlar ma ona Fili. O nei vailaʻau o loʻo faʻaaogaina o se vaega o le puipui puipuia mo uaea.

O le a le mea o loʻo i ai?

I le faʻaopopoga i mea o loʻo avea o se vaega o le faʻalavelave, e mafai ona e "faʻatauaina au ausilali mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, atamamai, faʻaofi, paʻu maualalo, numera. Ua faʻateleina le lelei ma le lelei o le galuega. O se mea sili ona lelei mo le tosoina o uaea o se faasee. E mafai foi ona feʻaveaʻi i le otometi faiga faʻaaoga hydraulic poʻo masini masini. O sea e le o tagata uma i luga o lana taga.

Tagata gaosi

O le poto masani ma le 'aiga gaosi o le "Elix Cable" Oloa. O ana oloa e maualalo tau ma lelei faamatalaga. O lenei kamupani e atoatoa mo le faʻapipiʻiina i totonu o le fale. Ae afai e fai mai le gaosiga, e manaʻomia le faʻaogaina o le viia visa. Mea o lenei Kamupani e sili atu le faʻaaloalo ma e iai le lautele o filifiliga o mea faʻapitoa e faʻafaigofie ona malepe.

Faʻafetai i le sosolo, o le a e sefe ai le tele o le taimi, ma piki i luga fautuaga poʻo rollers talafeagai i le tele, aua le faʻaleagaina le Vitatua! Matou te faʻamoemoe o nei faʻamatalaga e aoga ma manaia.

Tusitusiga i luga o le autu: Wall Cladding Panels mai DVP - 3 auala

Matou te fautuaina le malamalama lelei ia te oe lava: Faʻafefea ona filifili se paʻu paʻu.

Faitau atili