Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

Anonim

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

O le faleuila o le faleuila o se palasitika pamu o le pamu "i totonu o le lafu", o loʻo faʻaloaloa atu i le umi manaʻomia. E faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai le mea e faʻafesoʻotaʻi ai mea e fai ai le paolo o loʻo umiaina.

Faamoemoega ma Ituaiga

O nisi taimi ua tuanaʻi, ae le o se faʻataotoga faʻamalosi, o se faiga lavelave o tagata ulufale, tulivae ma uelesa, e masani ona faia e faʻaofi i totonu o le faleuila, sa masani ona faʻafesoʻotaʻia le ipu faleuila. O se auala na iloga ai le malosi o le ma le matua ma le masani ai, i le taimi lea, i le taimi, i le taimi lava na ia faʻaalia ai ona mata ese. Muamua, o le laufanua o le uʻamea uʻamea e mamao ese mai le lamolemole, o le gaʻo ma le gaʻo ma mea mananaia ma ofutino na faʻapupulaina i totonu o le tino, na mafua ai le faʻailoga. Lua, afai na toe faʻaleleia le faletaele, o le suiga o le faʻavae o le fola ma le tulaga o puipui na mafua ai le manaʻomia o le faʻatatauina ma hispec.

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

O aso nei i faleoloa e mafai ona e mauaina ni ituaiga o corrugations mo faleuila ipu. Latou eseese i uiga tolu autu:

  • Malu pe le atoatoa. O le cormaged corruggition e talafeagai mo chalet bowls ma soʻo se ituaiga o le tatalaina - siʻosiʻomaga, o loʻo faʻamaloloina pe tufuga, ina ia sili atu le lanu. Faapipiiina o se saito e faigofie atu nai lo le faʻapipiʻiina o le malosi o le malosi, ae o le malosi o saito e sili atu ona leaga le teteʻe.
  • Faamalosia pe le mafai. O le faʻamalosi ua faʻamalosia e faʻamalosia i se uaea manifinifi o loʻo faʻaleleia atili ai le le malamalama o le faʻatulagaga mulimuli. E sili atu tau taugata pe le faʻatuami, ae o loʻo manuia foʻi le tautua.
  • Puupuu pe umi . E i ai le malosi i le faleuila le umi mai le 20 i le 50 cm. O le umi o le tatau ona filifilia, faʻavae i luga o le faleuila ma le ivi asoaso ina ia aloese ai le faʻasoa.

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

Faamoemoega

E le mafai i taimi uma ona faʻapipiʻi se paipa patipati, i nisi tulaga e mafai ona faigofie ona fai e aunoa ma ia, o le tuʻua o le faiga muamua o fesoʻotaʻiga.

Ae ui i lea, i tulaga nei e lua, o le faʻaaogaina o meaola o le sili ona talafeagai auala e faʻafesoʻotaʻi ai le faleuila e faʻaputu ai le seso:

  • Faapipiiina o le faleuila e tupu ma le sui e aofia ai le faasee o le otaota. Sa tupu lenei mea i le fola o le fola i le taimi o le toe faaleleia.
  • O le ituaiga o le faʻamatuʻuina atu o le fou faleuila fou e le faʻatagaina ma le ituaiga o le faʻafitauli, lalo o loʻo tuʻuina atu le otaota. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻatau se faleuisi faʻaulufale mai i totonu o le fale mautotogi o Khrushdchev o fale, o loʻo le suia le inisinia inisinia mo se taimi umi.

Mataupu i luga o le autu: o le sili atu i le ogatasi o le sima fola

faamoemoe

O le faʻaaogaina o ni vevesi mo le faleuila o loʻo i luga o le faʻaaogaina ma le le lelei. Mafaufau i itu uma e lua o lenei tulaga.

O lea, le lelei o le faʻaogaina o paipa pipiges:

  • Faapipiiina o meaola o le a le faigata lava mo i latou ua faatoa amata ona faia a latou muamua laasaga i le fanua o le tumama galuega.
  • I faʻafitauli faigata, ole fesoʻotaʻiga e aunoa ma malaia e le mafai ona faia, o le mea sili ona palasitika mai filifiliga ua fuafuaina atoa.
  • E mafai ona vaʻaia le Corguigtation o se fesoʻotaʻiga le tumau e mafai ona vave ona faʻaletonu.
  • Afai o le ituaiga o le faʻasaʻolotoina o le faleuila e le fesoʻotaʻi ma le sela seoli, ona faigofie ai lea ona foia le paipa i lenei faʻafitauli.

Miscuses

Le mautonu o lea metotia o fesoʻotaʻiga e pei ona taua i lalo:

  • O pa manifinifi e mafai ona tuleia se mea mamafa i totonu o le pusa. E le gata i lea, o faʻafiafiaga vevela (faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le amoina le vai faʻafefeteina i totonu o le faleuila) e mafai ona suia palasitika.
  • O le tautua o le olaga o le paipa e itiiti ifo nai lo le uamea arelog.
  • Ua le matagofie le corruggition pei o chrome wuemes. Peitai, ma le iai o le faʻataʻitaʻiga o le malamu, e mafai ai ona tuʻu ina ia iʻu lava ona maina atoa le nana.
  • Afai o le faʻasao o loʻo faʻaloaloa atu i le mamao tele ma e le faʻatumauina, o le a taʻitaʻia ai i le ogatotonu. Suavai ma lapisi o le a faʻaputuputu i le nofoaga o le sedumant, o le a vave pe mulimuli atu agaʻi atu i se poloka.

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

Isi

Afai o le lisiina o le le atoatoa o paipa o loʻo aofia ai o latou vaivaiga i ou mata, e mafai ona e faʻaalia ni mea i aso uma ma taumafai e foia le faʻafitauli i se isi auala i se isi auala. O le mea moni, o popolega na o faafitauli i tulaga o mea, talu ai e masani lava ona mafai ona fai i metotia faʻavae.

Tulaga 1. Faʻapipiʻi se faleuila ma se ituaiga o le tatalaina o le tatalaina, e maualuga atu nai lo le sami o le otaota. Ina ia mafai ona foʻia lenei faʻafitauli, o le a e manaʻomia se paʻu puʻupuʻu na faia o le PVC poʻo Polythylene. Afai e tatau, tipi le paipa.

  • Le Ala Muamua: Faʻapipiʻi le paipa i le faleuila i le tasi itu, ma o le taamilosaga o seoli o loʻo i le isi itu. O le tuʻufaʻatasiga e fetaui ma le fesoasoani o le faʻamaufaʻailoga o le faʻamau pipiʻi o le lautele o le tino.
  • O le auala lona lua: Vevela le paipa i luga o le kesi afi seia palasitika palasitika. Ona vave ai lea ona tuu i le tatalaina o le faleuila. Faʻapipiʻi le faleuila i le fola. Fesootai le lona lua pito o le paipa i le faasee o le suʻi ma le saogalemu le faʻasologa ma le sima ma le sima.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona togi le pupuni mo le fale ma o latou lava lima?

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

Tulaga 2. E manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le faleuila i le itu sao o le tatalaina i le soloi o le soloi o le otaota. E mafai ona e feagai ma lenei faʻafitauli e ala i le faʻapipiʻiina o se tulimanu palasitika. E lua faʻamatalaga o ia 'olo - saunia e le 90 ma le 45 tikeri. I le faleuila, o le tulimanu o loʻo tuʻufaʻatasia e se paʻu paʻu, ma se suʻi, pei o le tulaga talu ai, o le couth palu poʻo le taligalu.

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Corrugged toleit

Ina ia aua nei faia se mea sese ma le saʻo o paipa mo le faleuila, aʻo leʻi alu i le faleoloa, fuaina uma mamao ma ata ma ata ma ata ma ata ma ata. O le a fesoasoani lea i le tagata faʻatau filifilia mea talafeagai mo oe. Faʻatasitasi faʻatasi ma le paipa, faʻatau le faʻailoga tumaoti talafeagai i le lanu ina ia e naʻo le faʻamoemoeina o le mamanu, ae e le o le masoga foi. O le umi o le gaʻo faʻalagolago i le mamao i le va o le faleuila ma le faia o le otaota, ae e sili atu le tuʻu atu o le faʻasoa i le tele o pasene.

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

Ua amata lava ona tatou amata mai le galuega sauniuni. Afai e le fou le sua o le itu i lalo o le faleuila, e tatau ona mamana, e tatau ona fufuluina o mud, mucus ma lapisi vaega. Aua neʻi galo e aveese ma toe faʻaleleia mea o fale. E tatau ona soloi le mamago i luga o le mama. Afai e te faʻapipiʻi se faleuila fou, taumafai e fai le mamao i le va ma le sua o le sami e le mafai.

Amataina. Muamua, mafaufau totoʻa i le paipa sa e faatauina ai: I le tasi itu, o meaola i fafo o loʻo maua, ma luga o membranes. O le iʻuga ma le mama e tatau ona e faʻatutuina i totonu o le lapisi lapisi. O le iʻuga i le membranes o le ofuina lea o le faʻaleleia o le faleuila, o le nonoa o le paʻu o le paʻu, o lea ia e faʻasolosolo ai. O fesoʻotaʻiga uma o loʻo togafitia

Ina ua maeʻa galuega o le Laiti, e tatau ona e siakiina le malosi o le System. Aua neʻi e faʻafesoʻotaʻia le faleuila i le suavai i le sapalai, ua lava le fufulu i totonu o le pu o le vai malulu o le malulu vai pakete

Fautuaga aoga

  • Aua le faʻaloaloa le saito ae le i faʻapipiʻi i luga o le faleuila. O lenei mafai ona faia na o le taimi muamua ae leʻi amataina le faʻapipiʻiina o galuega. Afai e tele naʻua le vete, o le a faigata ona toe faʻafoʻi i lona tulaga muamua.
  • Aua le faʻaaogaina le paipa pipipi o se isi fata mo le tele o mea tau tamaoaiga. A e tuu se mea mamafa i luga o le mea lea, e ono pa.
  • A faʻatau mai le corrugtages, ma ua gauai atu i le pa ma le mafiafia. O le mea o ia na sili atu, o le umi lava o le oloa mulimuli. Faʻapea foi, taumafai e faʻatau oloa o Europa gaosi oloa. Latou te taugata tele, ae o lona uiga e sili atu le maualuga atu nai lo le o le aiga o le aiga ma Saina.
  • Afai o oe o se pule fiafia o lou lava fale, ona e le tatau ona e mafaufau loloto i le manaʻoga e faʻaaoga se paipa palasitika. O le mea moni o lena Isumu, isumu ma isi tamai roodent mafaufau i palasitika e avea ma oloa lavalava tele. Afai o nei malo e leʻi aʻoaʻoina o loʻo vaʻaia i lou fale, ona e tatau ai lea ona taofi lau filifiliga i luga o uʻamea paipa.

Mataupu i luga o le autu: Tamaiti o loʻo faʻasolo mai le nofoa "Horce" ma ona lava lima (ata)

Auala e Filifili ai ma Faatud Corrugus Toolet

O le faʻatapulaaina o le paipa mo le faleuila e mafai ona avea ma faʻaolataga moni i tulaga faigata e fesoʻotaʻi ma le le talafeagai o tapulaʻa o le feololo masini. E pei foi o isi fofo faaonaega faavaivai, ua i ai lona tulaga lelei ma ona faaleaga. Faʻaaoga se moli lelei ma le lelei o le malosi poʻo le faʻaaoga lelei o le sili atu o le culdoldome, o le sili atu ma sili atu le tumau o fesoʻotaʻiga (e fofo oe. Ae soʻo le lava o lau filifiliga, tatou te faʻamoemoe o loʻo fesoasoani lo matou tusitusiga ia te oe e fai le filifiliga saʻo.

Faitau atili