Faʻamaeʻa lapeʻapeʻa ma o latou lava lima (ata ma le vitio)

Anonim

Ata

O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e mafai ona faʻatinoina e ala i soʻo se mea e faʻaaoga mo le fola. Ae ui i lea, o se tasi o fofo sili ona saʻo ma matagofie fofo o le faʻaaogaina lea o laumua. O le taimi nei, e tele ituaiga eseese o lenei inisiua. E faʻaaogaina i soʻo se mea. E le o se mea e uiga ese lea, aua o lau laʻau o se mea aoga ma matagofie. O lona faʻaaogaina e mafai ona maua ai lanu fou lanu i totonu o le fale.

Faʻamaeʻa lapeʻapeʻa ma o latou lava lima (ata ma le vitio)

Faauma apefai laminate.

O le aso e mafai ai ona e faigofie ona vavae ese le lauiloa o le igoa ma ou lava lima. E le gata i lea, o le a talafeagai mo le itiiti ifo o taumafaiga ma taimi. O le mea sili ona taua o le mulimuli i faatonuga.

Amataina taualumaga galue

Faʻamaeʻa lapeʻapeʻa ma o latou lava lima (ata ma le vitio)

Polokalame o le tuuina o le lametate.

Faauma le lalaga lamoa o se galuega nafa. Masalo e mafai ona faʻatusa i le fola o le fola. O sitepu uma i totonu o le fale o loʻo faʻaalia i taimi uma i ni mea moʻomia. O le mafuaʻaga o le taloina o le laminated e le gata i le teuteuina o le laualuga, ae o le faʻapipiʻiina foi o isi tetee atu i fafo. A e manaʻomia ona faʻaesea ese le faʻailoga o sitepu, ona e tatau ai lea ona fai le sili ona agavaa i le mataupu o le filifilia o mea.

Ole mea moni, soʻo se Komiti Faʻatonu e aofia ai le tele o vaega. E faʻaaogaina le alavai o le maualuga o le maaleale, faʻapea foi ma se vailaʻau teuteu o pepa. O le taimi nei e tele ituaiga eseese o tagamea.

O le mafiafia o le tele o mea e fuafua i le gaosi oloa. Fuafua i luga o lenei mea, o le laupapa e faasino i se vasega faapitoa. Faʻavasegaina o loʻo faʻatinoina i nisi vala. O loʻo faʻalagolago lava i le ituaiga o pulumu, e faʻaoga e faʻafesoʻotaʻi ai pusa, mai lo latou vai teteʻe, mai le malosi eletise ma isi. E tele ituaiga o vasega.

E ono vasega autu o le Laminae - 21, 22, 23 ma le 31, 32, 33. Afai o le numera o le vasega e amata i le 2, ma o ia lava i tulaga o aiga. O vasega na e amata i le 3 e talafeagai mo le faʻaaogaina i pisinisi pisinisi, o fea le tele avega i luga o le tauleleia e tatau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taua-tiple taualuga: sitepu-i-sitepu faʻatonuga i ata ma vitio

O le taimi lava e aoga le maitauina o le mea moni o le sitepu i totonu o le fale o se mamanu faigata. I le tulaga lea, e tatau ona le toe faamalieina ma se laʻau, o le vasega o loʻo maualalo ifo i lalo o le 31. Peitaʻi, o lenei tulaga o le faʻamamaina ma le faʻamalosi tino.

Faʻamaeʻa lapeʻapeʻa ma o latou lava lima (ata ma le vitio)

O le matagaluega o le faifaatoaga

A oʻo mai ia te ia e mauaina mea, e aoga mafaufau i le mea moni o le tasi-fasi laupapa e tatau ona iai i luga o fasiga taʻitasi. O le fetaui lelei o sitepu e tatau ona faia e faaaoga atoa fasi lametate. Mai i fasi galuega e le faia.

I le faʻatasiga o loʻo tatou talanoa ai e uiga i le feagai ai o sitepu e eseʻese geomoc lapoa, e tatau ona e folau i le tele pe a faʻatau. O faʻailoga o mea e manaʻomia e faʻaaoga ai isi vaega o sitepu.

Ae e te leʻi amata mai le laumua, e manaʻomia le tuʻu i lalo o laʻasaga taʻitasi, o le a faʻatoʻilaloina ai le faʻaititia. Faatasi ai ma lenei metotia o le faʻatasia o le fesoʻotaʻiga, o le a faigofie ona faʻamamafaina ai vaega o le faasitepu. I lea tulaga, e leai se telefoni o le a lolomiina. E faʻapea foi ona faʻaaogaina le ata povithyni, ae sili lava pe a fai o se plug e faia e mea.

O nisi foliga

Faʻamaeʻa lapeʻapeʻa ma o latou lava lima (ata ma le vitio)

Ituaiga o Laminare.

Afai e tatau ona e faʻaumaina se sitepuʻei e fai se fausaga, e aoga mafaufau i le sauniaina o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Ua tipi e tusa ai ma ituaiga o sitepu taitasi. I lea nei tulaga, o le a faia le faʻalilolilo ai galuega uma ma aloese mai le soona faʻamalosi i mea.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i fesoʻotaʻiga lautele-maualuga luga, o faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina. O nei polofiti e i ai se uluaʻi fausaga, e mafai ai ona lelei decorate o elemene o faasitepu. E manaʻomia foʻi nei elemene ia mea e manaʻomia ai le avega ona tuʻuina atu i luga o le la laupapa taʻitasi. Lenei saofaga i le toniga uma o le uso aʻiaʻi.

Ia vavae ese le faʻapipiʻi apefai, e tatau lava ona i ai lava se isi mea faigaluega i le itupa. O le sili ona manuia le tali mo le tipiina o le laumua o le Electrin Jig. E le gata i lea, e leai nei ni faʻafitauli i lona avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia tamai mamoemaquins ma mafiafia ie puipui

E le tatau ona faʻaaoga le tele o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Mo le tipiina o le laʻau, o le masani ai o faʻailoga mo manaʻoga o le aiga o le a faʻaaogaina. A le maua lenei mea, ona mafai lea ona faʻatino le ofi ma isi mea faigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo nei faʻamoemoe, e mafai ona faʻatauaina se tulaga masani hacksaw poʻo se patele.

O le pulea o ia fao e taua tele i lenei mataupu. O le faʻauma e le mafai e aunoa ma latou. Taʻitasi elemene o le a tatau ona faʻasaʻo i itu uma e lua. Lenei o le a lava, pei o se isi faʻamatalaga o le a faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina.

Tele fautuaga aoga

Faʻamaeʻa lapeʻapeʻa ma o latou lava lima (ata ma le vitio)

Meafaigaluega mo le lameu

O lea, o le faaeega o le apefai laumua o se galuega faigata e le o avanoa mo tagata uma. Mo galuega o le a manaʻomia e faʻateleina ai tomai fale ma tele aso. E le mafai ona faia e mafai ona e faia se tasi aso. O le isi o le a tuʻuina atu ni nai fautuaga e tatau ona fesoasoani i le galuega.

  1. O lea, e aoga tele ma le mea moni e te manaʻomia le saunia o le sitepu e faʻauma. O le faia o lenei mea, e tatau ona e 'eseʻese le tau. Faia e talafeagai tele i le tele e mafai ai e mafai ai ona faʻaleagaina le faʻavae o sitepu. A leai, o le stipolo atonu e leiloa lona malosi muamua.
  2. Pe a tupu se mea e aoga ai le faʻalogo i mea o loʻo iai elemene i laʻasaga. A iai ni auiliiliga na faʻaleagaina i le taimi o le galuega pe i ai muamua, e tatau ona suia. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le laupapa laupapa, ona mafai lea ona faia se mea vave ma faigofie.
  3. A uma le suilase ua sauni mo le faʻatopetope a le laumei, e manaʻomia le aveʻesea o le lapisi atoa o lapisi mai ai. Naʻo le tulaga lea e faigofie lava ona faigofie ona faigofie le fanua. Ina ia aveese lapisi e mafai ona e faʻaaogaina le faʻamamaina o le faʻamamaina.
  4. A o le filifilia o se lameta mo le faʻamaeʻaina, e tatau ona e mafaufau lelei i le mea moni e fetaui lelei i totonu o loʻo siosiomia ai.

Afai o loʻo teuteuina le fale atoa i lalo o le laʻau, ona manaʻomia lea ona faʻatau le mea o le a fetaui i le tele o papaʻa. Afai ua teuteu le fale i lalo o le maa, ona mafai ai lea ona e faatauina se lamena ma ma se mamanu faapena. Le taimi nei, o le laʻau atoa e mafai ona toetoe lava a soʻo se ata. O lona uiga e faigofie lava ona filifili le filifiliga manaʻomia.

A filifilia se mea, e aoga le mataala i a latou filifiliga e faia i togalaau masani.

O ia sa iloga le a tautua ma le tele o tausaga ma le faamaoni. E fetaui lelei taugofie viiā mo faʻauma, ae e le fautuaina lenei mea e fai ai lenei mea mai le mea moni e le fetaui i le folasaga, ae e le ofi i luga o le folasaga. E i ai isi taumafaiga i luga. E mafai atoatoa ona latou afaina le ta ogatasi. Lenei e tatau ona iloiloina. E le aoga le faʻatau a Saina, pei ona i ai ni paʻu maualalo. Tusa lava pe le o tusia le faʻafeagai i luga o lana afifi, e le tatau ona taofi lau filifiliga. Atonu o le a le umi lava le umi lenei o lenei laumua.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e matagofie ma taugofie e vavae ese puipui i totonu o le faleuila

Faitau atili