Patpaper Cherry Blosy i totonu

Anonim

Lanu uiga

Patpaper Cherry Blosy i totonu

Manaia potu moe i totonu

Muamua, ou te fia maitauina o le faʻaaogaina o cherry wendpaper i totonu o le faʻavae i totonu e le masani ona masani ai. E tupu vave lenei mo le tele o mafuaaga:

  1. O le lanu lanu o Cherry, o le mea lea e aoga ai i tulaga o nofoaga o se tamai potu, pei o umukuka po o potu moe i le khrsheche. O le mea lea, ina ia mafai ai ona aloese mai le mea moni o loʻo iai le fiafia o le potu, ma ua lapataʻia tagata poto faʻapitoa e uiga i lenei tulaga.
  2. Ma le isi, e tusa ma nisi o mafaufauga, puipui o le blary bloostom, aemaise le malamalama o le popole, e mafai ona aumaia ni lagona o le popole. Mo le mafuaaga lea, e le fautuaina le faavii atu ma le pepa lautele i le potu malolo, talu mai i le vasega pepe, talu ai e ono mafai e le mafaufau faapena ona aafia ai le mafaufau o tamaiti.

A o iai nei mo nofoaga, e pei o le potumoe, i totonu o i latou, i na o latou, o le faʻaaogaina o simane o aliʻi ma le malu.

Patpaper Cherry Blosy i totonu

Ata: Isi lava, e mafai ona e pipii ai le tuʻufaʻatasia pepa afifi, o se tasi o puipui i le faia o le siʻufoʻu, ma le isi o le mea o loʻo i ai i le susulu o le papala, o le mea o le mea o loʻo i ai i le sili ona lelei, o le mea o loʻo iai i le mea o loʻo i ai i le sili ona lelei, o le mea o loʻo iai i le mea o loʻo i ai i totonu o le fou, o lanu o le oona o le counry, o le mea o loʻo iai i le nofoaga e fiafia ai, le mautonu

Mafai tuʻufaʻatasiga

O le mea moni, mafaufau faʻalelei o le fale maulalo ma le fuafuaina o le lumanaʻi o loʻo iai le tausiga, e manaʻomia le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o puipui o le potu. O le mea moni o le lelei lea o le a e fesoʻotaʻi i lanu eseese ma lanu faʻatasi, o le faʻamafanafanaga ma le mafanafana o lou fale o le a faʻalagolago.

I le ala, o se tasi o le tali manaia filifiliga o lena ae le o le ofi i le potu atoa ma se beriry blowom, e mafai ona e faʻaogaina le zogle i totonu. I le taimi lava e tasi, o le ae taulai atu i se tasi o pa, poo luga o nisi o vaega taʻitasi o le potu. O le a faia atoa le lanu, aʻo le vaega o totoe o pa puipui e mafai ona eseese uma, pei o se tulafono, malamalama lelei.

Ia i le taimi nei e uiga i mea e popole ai lanu e potopoto ai. E tatau ona manatua o le a oʻo mai i le tuʻufaʻatasiga o elesima i totonu, e tatau ona e mafaufau e le gata i le tuʻufaʻatasia o lanu pepa, o le a foi le faia O mea e sili ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai. E tusa ai ma le pepa puipui o Cherry Bloostom, e manaʻomia le pikiina lelei lelei pupuni o le le-latch pastel ines. I totonu o se potu, e sili atu lona i ai o le ogatasi le le faaituau pe malamalama i luga. O le fofo e tatau ona iai le fofo o le a manaia i mata, ae mafai foi ona maua mai foi le avanoa avanoa.

Tusitusiga i luga o le autu: O le masini o le potu o tamaiti i luga o le Loggia ma le faapaologa

Auala e Filifilia Ai

Patpaper Cherry Blosy i totonu

Ata: O le fofo sili o le a avea ma faʻaaogaina o moli mama ma pupuni.

I le faʻaopopo atu i pupuni ma le itupa, e tatau ona e vaʻaia lelei le filifiliga saʻo o meafale. E tele filifiliga iinei:

  • Malamalama meafale o pastel glodes;
  • Lanu efuefu lanu vaivai;
  • Panu lanu uliuli, latalata i le elemene o le sami o le sami po o le efuefu efuefu, latalata i le uliuli, granite.

Faitau atili