Faʻafefea ona filifili umukuka mamanu faʻatasi ma le potu

Anonim

O loʻo lauiloa le faʻavae o Fale o Fale i tagata uma ma se tamaʻi avanoa avanoa, tamai umukuka ma tutusa tulaga. O le umukuka e fai ma le hall o se tasi auala e fesuiai ai le fale, ia lelei. I KHRRUSSCHECEV, naʻo le pau lea o le filifiliga o le a faʻateleina ai le avanoa. I mea uma, i se tamaʻi nofoaga, o se aiga ma le 5-6 tagata ma le tatau ona fetaui lelei. Totonu o totonu o le umukuka faʻatasi ma le hall, e le gata i faitotoʻa ma puipui, e aulelei tele ma le masani ai.

Faʻafefea ona filifili umukuka mamanu faʻatasi ma le potu

Ata 1. O le foloa e lua o le fola e mafai ona faia i le faʻatumu o se isi fao.

O sea tali mai ua maua ai lana tusi talosaga e le gata i fale mautotogi, ae sili atu ona popole, faʻapea foi i le fale ma le potu faʻatasi ai ma le umukuka ma le faigofie ma Matagofie.

Fuafua ma le mafai ona tuʻufaʻatasia

Faʻatasia le umukuka ma le Hall e tasi le manaʻo e faʻalautele ai tuaoi o nofoaga. O le amatalia i le toe faia o le fale mautotogi, e tatau ona amanaia le tasi taimi: O le umukuka e tatau ona avea ma nofoaga o kuka, ma o le potu malolo o le a tautua mo le malologa. O le i ai i lalo ma lou ulu i totonu o le mamanu o sea, e fautuaina ai le fenumiai o le fenumiai soo se mea. I totonu o le umukuka faʻatasi ma le potu, o le saʻo o le zogle ma le tufatufaina o gaioiga talafeagai.

Toe fausia o nofoaga o nofoaga e iai lona lava pati lelei:

Faʻafefea ona filifili umukuka mamanu faʻatasi ma le potu

Ata 2. O le fausiaina o le tele-tele o le tele o le tele o le tele o nofoaga.

  1. O le talimalo i le fale le toe manaʻomia na o ia i le umukuka. A mauaina ni malo e mafai ona sili atu lau mea faigaluega ma ou te faigaluega ai i ipu.
  2. Afai e iai se tamai tamaitiiti i le aiga, o le umukuka ma le talofa e faʻatagaina e le tina ona tausi e mata. A iai sau tama a le aʻoga, ona e mafai lea ona e sauni ma le filemu ma i le taimi e tasi e pulea ai le faʻagasologa o le sauniaina o meaaoga.
  3. Faateleina le lototetele le umukuka, ma le potu malolo. E le manaʻomia le faia o le tuaoi o le Toting o loʻo iai le puipui. E mafai ona faʻateleina le teritori o le tulimanu o faigaluega poʻo le faʻalautele o le potu.
  4. E leai se mea e manaʻomia e faʻatau ai le TV i le umukuka. Mo le tuʻufaʻatasia avanoa, tasi le sisitema tele plasma screen e atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe (36 Ata)

Aua neʻi galo o le faʻaiuga e tuʻufaʻatasia ai le umukuka ma le potu e ono feagai ma ni faʻafitauli:

  1. E manaʻomia le faʻatagaina o le gaoioi o le susu umukuka i le potu malolo.
  2. Mo soʻo se toe fausia o le fale mautotogi, e manaʻomia le i ai o le faʻaiuga o BTI. O lenei mea fesoasoani e aloese mai iʻuga leaga. E masani lava i fale o le fale tuai, o puipui o loʻo iai se galuega feaveaʻi. O latou faʻaleaganuʻu e mafai ona oʻo atu ai i le mea moni o le a na o oe e nofo e aunoa ma se taualuga i luga aʻe o lou ulu.
  3. Tusa lava pe iai se ata lelei, e faigata ona 'alofia le mauaina o manogi o le sauniaina o meaai i le nofoaga faafiafia.
  4. O ipu palapala i le magoto mafai ona faʻaleagaina uma lagona o totonu.

Umukuka mamanu tuufaatasi ma le fale

Faʻafefea ona filifili umukuka mamanu faʻatasi ma le potu

Ata 3. Tatala le faitotoʻa o le faitotoʻa i le ituaiga o le tala.

O le totonu o loʻo i totonu o le tulaga o le soloia o le vasega i le va o potu e tatau ona vaʻavaʻaia ma vaʻai, ma faʻapitoa. Filifiliga mo le faʻamamaina o sone faigaluega o loʻo i ai se seti lelei. O le sili ona lauiloa o mea e sili ona lauiloa o:

  • lua-falai fola (ata 1);
  • Tele-maualuga-maualuga o le taua (Ata 2);
  • Ad (Ata 3);
  • Bar hack (Ata 4).

O le tele-maualuga-maualuga foliga foliga muamua. Laʻasaga e mafai ona tuʻuina atu le faʻaogaina o lanu eseʻese poʻo ni mea. O totonu ma le tele o le fola-tulaga o loʻo ausia e ala i le faʻatumuina o le laʻasaga o le tasi laa, luga o le isi. Ae i lenei lomiga o loʻo iai masini. Laasaga e ono avea ma lamatiaga i tamaiti laiti po o tagata matutua.

O le isi filifiliga i le uaina o le faʻaaogaina o le taualuga ma isi tulaga. O lenei e fausia ai sea mamanu o nofoaga sima. O le faʻatinoina ote tekinolosi e faʻaogaina faʻapea foi ma le fausiaina o le faʻapotiina o le sulugatiti. O lenei metotia e le faʻatapulaʻaina le aoga, e le fausia le faʻalavelave ma foliga manaia tele.

O le tuuʻeseina o faʻafiafiaga nofoaga ma le umukuka ma le fesoasoani a le fale o le a sili atu le tamaoaiga ma naʻo le faʻatinoina. Mo lana mamanu, e mafai foi ona e faʻaaogaina mūtu.

Faʻafefea ona filifili umukuka mamanu faʻatasi ma le potu

Ata 4. Bar Bart Stuck Scheme.

Bar rack o le sili ona lauiloa tali. O le mamanu i totonu ma lona faʻaaogaina e talafeagai mo aiga talavou e fiafia e faʻatulaga ai le pisapisao. I totonu o lenei embodimt, o le bicc rack o le tuaoi o potu e lua. E le tautua o se tau talafeagai poʻo se potu malolo, leai se umukuka. O lona mamanu ua faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga faʻapitoa, o se laulau mo ti inu poʻo se kapeneta, o fea e mafai ona tuʻuina i sunstoles. Afai e i ai se fata pa, e mafai ona e faʻatauina se laulau lapoʻa lapoa ma tuu naʻo le taimi e asiasi ai i tagata asiasi.

Tusitusiga i luga o le autu: taulaga i totonu

Stylistic fofo

O totonu o le potu umukuka e mafai ona faia i le sitaili e te fiafia i ai. E mafai ona e filifilia se mamanu ma le maualuga maualuga-tekonolosi e aunoa ma ni vaega le talafeagai ma ma le tele o meafaigaluega pe taofi i luga o le tamaoaiga. Mo le mamanu o le potu e tele sitaili. E tofu latou ma aulelei i lona lava auala.

O le ata o le umukuka o loʻo i totonu ma le faleoloa faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia sitaili eseese, ae tatau ona faia ma le faʻaeteete.

Afai na e tu i luga o se vaitusi vintistic fofo, ona e tatau ona e faatauina mea fai talafeagai. E tatau ona sili atu le tau i le i ai o le scuffs. Afai e i ai o ia foliga pei o ia e le o le avea ma augatupulaga e tasi, ona e i luga o le ala saʻo. Mo le sintsage style, o le faʻaaogaina o lanu uma o le susu, pige, malulu moli. Fausia le eseesega o le a faʻatagaina se lanu enaena lanu enaena. O totonu o le mamanu i totonu o sea tali o le a faʻatagaina ai oe e fai se potu ma umukuka ea ma matagofie.

Scandinavian style e talafeagai mo tagata fiafia i le malamalama ma le mama. E tamaoaiga i leo leo ma aniconc meaafale. Taumafai e ave le fiafia i mea faitino. Afai o pepa manino e le mo oe, e mafai ona e taofi le ata i la matou olive. O ia foi e le o i ai foi i totonu o pastel pastel, o lo o tuʻufaʻatasia ma le vaneina meafale. Manaia tele o le a vaʻai i luga o puipui puipui ma se faʻatusatusaga faʻatusa.

Zoning Space

Faʻafefea ona filifili umukuka mamanu faʻatasi ma le potu

Ata 5. O le zoting o le umukuka e mafai ona faia o le faʻaaogaina o le fola e ufiufi mai mea eseese.

E le tatau ona galo ia i tatou le umukuka ma le hall o se tasi potu. O totonu o le umukuka e le tatau ona avea ma se mea tuueseeseina ma le faʻapipiʻi i le potu malolo. O le Zonal o loʻo 'ausia e mafai ona' ausia e aʻafia. O le fefiloi elemene o fetuunaiga o fetuunaiga fofo ua faʻatagaina, ae o se tasi o latou e tatau ona puleaina. A faʻapea e aofia ai oe i le soifua maloloina, o le a iai le umukuka i le maualuga-tech, o le a le maua se lagona sili ona manaia. E tatau ona fesoʻotaʻi mea uma ma i latou lava.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili valiina ma faʻaseʻe mo le fiafia

Masani ona faʻaogaina suiga ma le foloa o le ata mo le zonging o le umukuka, lea ua tuʻufaʻatasia ma le potu malolo. Afai e te le faʻaalia le manaʻo e tuʻufaʻatasia le vatele o le vale i ni vaega eseese, ona faʻatino lea o lenei filifiliga. Taavale Puipuiga o lona uiga o se ese lanu lanu, o le fola e ese i le fausaga o mea. O lea, i le umukuka sone e mafai ona ou lafoina se tapolo talenia, ma faʻaaoga le paqua poʻo le laʻau i le potu malolo (Ata 5). E manaia le momotu o mea ma ata.

E foliga mai na faʻailogaina le taualuga ma le umukuka-ola puipui. O lenei filifiliga e mafai ona avea ma faʻaopoopoga i fafo o le atoʻatoa. O le ata o le umukuka o loʻo faia i totonu o le malulu lanu, ma o le potu e tumu i lanu mafanafana. O le a manaia le foliga o se eseesega lanu lanu.

O meafale foi e tautua o se sili atu filifiliga mo le zoning avanoa. O le sofa sona ma le pito i tua e sili atu le fetaui lelei ma lenei galuega. O le mea autu na ia tilotilo ma le faaeteete i le isi i le umukuka meaafale. Afai o le isi itu pito i tua e manaʻomia tele, ona mafai ai lea ona faʻaaoga se laulau talafeagai poʻo se faʻaiuga i lenei vaega.

Matou Tufatufa Atu Malamalama

O galuega uma e fesoʻotaʻi ma le toe faigaluega o le moli o le uila e manaʻomia e faʻaalu i le taimi o toe faaleleia. O le a fesoasoani sefe le taimi ma tupe. Malamalama i le umukuka faʻatasi ma le potu e tatau ona tutoʻatasi. O le nofoaga galue e sili ona faaauupegaina ma moli moli. O le susulu susulu o le a sau i luga o le taimi nei pe a kuka. O le a manaia le tilotilo i puipui i luga o puipui.

O le potu asiasi o le a maua lo latou nofoaga o chandelier, fausia-i moli tusi ma fola latalata i luga o meaafale. E tatau ona foaʻiina i le malamalama o le moli o le potu e tatau ona faʻatino i le tasi sitaili. Afai o le galuega galue e manaʻomia le malamalama pupula, o le moli mumu o le a talafeagai ai i le potu. Ole lelei ole faʻamaʻaloga e mafai ai ona aʻafia ie puipui i totonu ole nofoaga e malo iai.

Faitau atili