Malie le taumafataga

Anonim

Malie le taumafataga

I nisi o atunuu, mo se faʻataʻitaʻiga, i Iapani poʻo le Korea i Saute, o le seti o mea tau potu teu e tatau ona aofia ai. Faʻapea foʻi ma le faleuila, taele ma taʻele fale o se vaega taua o le tumaʻoti. I se faʻaopopoga, o le teuga sauniga e masani ona maua i fale Europa.

I le matou atunuʻu, o lenei tumaʻoti masini ua le toe manatu o le vavaeeseina, ae e le masani ai i soo se mea. E tele taimi e vaʻaia ai i falemaʻi poʻo faletalimalo faletalimalo, ae naʻo iunite e faʻapipiʻi i ona lava fale mautotogi. E tele naua ona o le mea moni o matou faletaele e le mauoa i sikuea mita. O le nofoaga o le faletaele e masani ona faʻatagaina oe e tuʻuina na o le faleuila ma le taʻele poʻo le taʻele. O le fesoʻotaʻiga o le Santehplibra avea ma faʻafitauli moni. O le mafuaaga lena o le lauiloa o le faʻailoga ata, tuʻufaʻatasia galuega a le tele o masini i le taimi e tasi. O se faʻataʻitaʻiga o sea mea e fai ai mea faigaluega - o le faleuila o le faleuila ma le le fiafia i le taʻele.

Faamoemoega

O agaga tumama o Taele hese ma le suavai mafai, e fesootai i tafatafa o le faleuila . E faʻaoʻo atu i se fefiloi ma le vale poʻo le leve e faʻatagaina ai oe e fetuunai le vevela ma le vai. O agaga tumama ua valaauina e sui ai pepa faleuila. E mafai foi ona faʻaogaina e faia ai tamaʻitaʻi masani manatu.

Malie le taumafataga

Togafiti

O le taumafataga o le taumafataga o loʻo i ai le faigofie faigofie atoatoa. E aofia ai elemene nei:

  • Taele ma le 50 i le 150 cm umi. Paketi faʻataʻitaʻiga e naʻo le paʻu, ma sili atu taugofie i lalo o le uamea
  • Ole taʻele o le taʻele o le taʻele i le vai o loʻo i le vai. O lona itu e sili atu nai lo le masani ai nai lo le masani ai, lea e mafai ai ona faʻaaoga e fufulu ai.
  • O le fefiloi na faʻaoʻo i le vai o le vai faatonutonu.
  • Filifiliga elemene o le siaki alatoto ma kesibox.

Malie le taumafataga

faamoemoe

  • O le lelei tele o le agaga o le hymiticmen i luma o le bidt o le sefeina o le avanoa. A uma, tumaʻo aiaiga e aiaia ai le nofoaga o le fale tusi ia le itiiti ifo i le 30 cm mai le faleuila ma mai le puipui, ma e le o mafai ona masani ai lenei mea.
  • Faatusatusa i le faʻatauga o le tala a le Bidit, o le faʻapipiʻiina o le taofi o le agaga o le a sili atu le lelei, o lea ia e faʻatapulaʻaina le paketi, e sili le nofo i lenei filifiliga.
  • O le solo solo e mafai ona faʻaaogaina ma e le o saʻo. O tagata e ona o lenei fetuunaiga na te maua le sili ona manaʻomia le faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie ona fufulu le faleuila pe vili le pakete vai.
  • O le faʻaaogaina o le 'aʻai o le tumama o le hygiene faʻatagaina e faʻaititia ai le fale teu oloa. I totonu o nuʻu Arapi, mo se faʻataʻitaʻiga, aua le faʻaaogaina pepa faleuila, sili atu le le fiafia i le mafiafia.
  • Ala i luga ma le fesoasoani a se hygratotic seal sili sili ona faigofie ma vave nai lo le faia i totonu o le taele. I se faʻaopopoga, e le mafai ona e popole e uiga i le a le "isi" vaega o le tino ua susu.

Tusitusiga i luga o le autu: faigofie puipui mauga mo se uila ma ou lava lima

Malie le taumafataga

Malie le taumafataga

Miscuses

  • E le o le tele o vai mai le agaga o le agaga ua le toe alu i le taimi lava e tape ai. E tupu foʻi i totonu o nai minute, e faʻaauau pea ona faasolosolo ina faʻaofu ese mai le suavai. E masani lava ona fesoʻotaʻi ma le lelei o le oloa pe ma foliga o le fesoʻotaʻiga. O le faʻafitauli e foia e ala i le faʻapipiʻiina o se tamai palle o le a fuaina vai.
  • Afai o le tagata o loʻo unala mo le vai taʻele apa ma le ie faleuila e faʻapipiʻi i le tasi itu o le faleuila, o le mea mulimuli o le a mimilo pe a faʻapaʻu e le vai i luga.
  • Ina ia faʻamaonia pe faʻafefea ona faʻaaoga le le mautonu o le taʻele, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o mea uma i totonu o le vai, atonu e te manaʻomia le tele o aso. Ae o le tomai o le a mautinoa lava o mai!
  • Atonu e le talafeagai tagata i le fiafia i le taʻele o le solo, talu ai o loʻo i ai le tele o nofoaga i le tatalaina o le faleuila mo le puleaina tatau.
  • Faafou i le filifiliga o le faʻataʻitaʻiga o le paluga ma le solo faʻaʻaisa ma le faʻaeteete. O nisi oi latou e tuuina atu mo le fesoʻotaʻiga naʻo le vevela pe naʻo le malulu vai. O le a le mea, o le mea moni, e mafai ai ona faʻaaoga le mea e mafai ai ona toe mafaia.

Malie le taumafataga

Faapipiiina auala

  • Metotia 1. Afai e te amata faia toe faaleleia i le faletaele "mai le maosia", ona e maua ai le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai le vailaau sili ona lelei. E manatu o le paipa i le vevela ma malulu vai o le a muamua atu i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faleuila. O le mea lea, o le solo solo o le a le manaʻomia le fesoʻotaʻi ma le taʻimua kapoti. A faʻapea o le faʻapipiʻiina o le agaga o loʻo fuafuaina muamua, e tele a ou avanoa e faʻatino ai tekinolosi ma fofo ma le faletaele.
  • Metotia 2. . Afai o le manatu e faʻapipiʻiina se tagata faʻapitoa na tulaʻi mai i le faaiuga o le galuega fauina, o le mea moni lava le toe faʻatulagaina o le potu, ioe, e leai se tasi o le a. I lea tulaga, o le faapipiiina tatau faia sao i totonu o le bllmbiting kapeneta. O le militemo o lenei metotia, pe a ki le agaga tumaʻoti, o le a tatau lava ona toe faʻaola le vevela ma le mamafa o le vai. O le faʻafitauli o le a fesoasoani e foia le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le fefiloi ma le hermostat.

Mataupu i luga o le autu: Faʻaaoga i totonu o le Perl Wallpaper

Malie le taumafataga

Malie le taumafataga

Ituaiga o le Hygrantic Ant Fauncets

Fuafua i luga o le ata:

  • FAAMAONI MANATU E faʻapipiʻi i luga o le solo solo pe a fesoʻotaʻi atu i le BLUMBING COBET. O lenei mamanu e tele naua. E aofia ai, muamua, ole le mafai ona tausia le vevela vevela vai e aunoa ma le fata namu; tulaga lua, o le manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi le siaki alatoto e aloese mai le malulu vai mai le ulufale atu i le vevela paipa (ma i se isi itu); Lona tolu, o le manaʻomia e faʻafesoʻotaʻia ai seisi crane manaʻomia mo le fafagaina ma le ova i le vai.
  • Level fefiloi E sili atu ona talafeagai i le faapipiiina ma le taotoga filifiliga. E manaʻomia ai le faʻaititia o galuega pe a faʻapipiʻi ma e le manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi mea faigaluega faaopoopo. A maeʻa mea uma, o foliga o le ata o sea fefiloi faʻatagaina oe e fetuunai le vevela ma vai o loʻo faʻaaogaina naʻo le tasi leve.
  • O le fefiloi o le faʻaʻoleʻole ma le hermostat. Sili atu "alualu i luma" filifiliga e faʻatagaina se tasi taimi ma e faʻavavau seti se vevela vevela vai mo oe. Tusa lava i le oso i luga o le omiga i le paipa paipa o le a le suia. Pau lau mea e sui ai le ulu ma le leve.

Malie le taumafataga

Malie le taumafataga

Malie le taumafataga

Fuafua i le faʻapipiʻi metotia:

  • Le fefiloi fesoʻotaʻi i le magoto. O lenei ituaiga e talafeagai pe a fai o le faletaele e tuaoi pe afai o le fufulu fufulu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le faleuila. O le faʻataʻitaʻiga e lua o taunuʻuga, o se tasi o loʻo mamanuina mo le tatalaina o le vai, ma le isi - e faʻapipiʻi ai le hyginic hose. I luga o le Sport System, o se ki e masani ona tu i luga e amata ma taofi le suavai.
  • Puipui palu Filifili pe a o le faleuila e na o le pau le mea e fai i totonu o le masini.

Wall-ituaiga Faouce e lua suiga:

  • Faʻataʻitaʻiga i fafo. Faasee tuʻu saʻo i paipa o loʻo tulaʻi mai le puipui. O le tasi faʻaiuga i lona iʻuga o loʻo fesoʻotaʻi ma le paipa, ma luga o le lona lua o loʻo tuʻuina i luga o le taʻele.
  • Fausia-i faʻataʻitaʻiga ma le nanaina o le faʻapipiʻiina, o mea e faʻapipiʻi ai le panels i luga o le puipui. O ia lava fatuga na togi uma fesoʻotaʻiga. Ina ia mafai ona faʻatutu se paluga, e manaʻomia le faia o se sapalai lilo o paipa vai.

Tusitusiga i luga o le autu: o le sili ona le masani ai ituaiga o totonu: O auala o le mamanuina o le fale mautotogi ma i le fale e le pei o isi (61 ata)

Malie le taumafataga

O le a le mea e tatau ona fai pe a filifilia?

O le mea muamua e tatau ona amanaia pe a faʻatau atu se agaga o le tumama o le itu o le potu ma vailaau o le potu lea o loʻo iai le falevae. Afai o le fefiloi o loʻo faʻatau mo le faleuila, e fautuaina le faʻatau atu o se tamaʻi fulufulu mama (mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi). O le faʻapipiʻiina o le magoto o le a sili ona faʻafaigofie le faʻapipiʻi o le agaga o le agaga ma faia le sili atu le mafanafana.

Aofia ai ma le solo solo, ia mautinoa e faʻatau ai le manaia ma le manaia o tagata e ufiufi mo le taʻele vai mafaia. O le tele o le tamaoaiga e mafai ai ona e filifilia ni mea e mafai ona ofi ai le aotelega o le potu.

Malie le taumafataga

Malie le taumafataga

Faapipiiina

O le faigofie auala e faʻapipiʻi ai le agaga o le hymitic o lona fesoʻotaʻiga i le magoto.

E fai e pei ona taua:

  • Muamua e tatau ona e faʻaseseina le tuai fefiloi i luga o le hardbanin, ma suia i se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, faʻaaogaina i le tolu o fafo.
  • O le isi mea e tatau ona faʻapipiʻi ai le palu siʻosiʻomia mo se hygiene taʻele i le magoto. E faia i le auala lava lea e tasi ma le masani ai le palu, naʻo le pamu o le taʻele e na o ia.
  • Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le palu, e tatau ona e faʻapipiʻiina le urosa mo le taʻele vai e mafai ona faʻapipiʻiina i se lautele lautele. Ina ia suʻe ia te ia le tulaga sili ona lelei, o loʻo sway i le faleuila ma taumafai e aapa i le puipui.

O le tulaga talafeagai o elemene mo le faʻapipiʻi e masani ona faʻatau atu atoa ma le tagata e umiaina.

Malie le taumafataga

Faitau atili