Pepa puipui o burgundy i totonu

Anonim

Faamatalaga autu

Manatua le taimi na foʻi ai oe na foʻi mo ni faʻataʻitaʻiga, sa faia se mea le masani ai le manaia o leo, kuka? O le taimi e toe faʻafouina ai lou olaga ma le susulu malamalama o ata? E masani lava, fai ni toe faʻaleleia, o tagata e taumafai mo suiga ma mea vaʻaia. Ae, masani lava, filifili le totonugalemu, e ese mai leisi mea muamua, faʻaaoga uma moli o lanu packs e manatu o le lautele i totonu.

Pepa puipui o burgundy i totonu

Matagofie tuufaatasiga o lanu

Ioe, e le mafai e tagata uma ona mauaina le tautua a se faʻapitoa faʻapitoa tagata faʻapitoa, ma ina ia mafai ona oʻo i totonu ma le lagona atoatoa ma le lagona o le sitaima i ai nei uiga.

Ae faʻafefea ona teteʻe i le matagofie ma le matagofie o le lanu o le uaina mumu poʻo le jacy bipe chinees ma aua le aofia ai i totonu o le teuteuina o puipui o lou potu?

I totonu o potu e aoga tele le geeue o se burgundy lanu pepa puipui

Burgundy lanu o se tuʻufaʻatasiga matagofie o mumu ma chestnut. O se foliga mafanafana ma sili ona loloto o le mumu, lea ua le o le sili atu le umi o le taimi e faʻauma ai pa. E faigofie lava ona maua ai le siosiomaga masani o le siosiomaga o le mamalu ma le tamaoaiga. Ae, afai e te filifili pea e filifilia lenei suiga matagofie o pepa puipui mo le teuteuina o se fale mautotogi, manatua ai ni tulafono faigofie se lua:

  1. Tele o avanoa. Talu ai o le lanu tatou te mafaufau iai e ui lava e mafanafana, ae i le taimi e tasi, a pogisa, aua le faia mea e tatau ona iai ni potu laiti ma ia. Na o le vaʻai atu i le "'ai" avanoa, ma e aunoa ma le faʻalogo atoatoa.
  2. Tele o le malamalama. Mo potu ma pa o le uaina mumu, e tatau lava ona faʻaeteete ma faʻaaoga le moli. E le gata i lea, e lua eletise ma faalenatura. I totonu o se potu ma le Burgndundy Passpaper, e tatau ona i ai le tele o le malamalama, ma e pei ona faʻatino le malamalama, e fautuaina foi le faia tutusa malamalama i le potu atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: O a faamalama tioata e tuu i luga o le faapaologa: eseesega

Pepa puipui o burgundy i totonu

E tatau ona malamalama ma lautele le potu

E tatau foʻi ona manatua ai o se taua taua i le mamanu o le potu o le a taʻoto foi le lanu o le fola e aofia ai le fola. Afai na e filifilia e mamanuina se sitaili cherer pa, ona sili lea o le filifiliga sili mo le lanu lanu mo le fola o le a susulu ma mea masani.

Faʻafefea e lenei paolo ona aʻafia lagona ma lagona o le tagata

Burgundy o le faʻaleaganuʻu lea e fesoʻotaʻi ma le maota sili ona lelei ma sisitema. O nofoaga e teuteuina lelei lelei i lenei lanu ia latou lava mageso faapitoa, lea e na te manatuaina ai ma mulilua, mafanafana o tamaoaiga. O le mea autu o le filifilia o le saʻo ata ma lo latou aofaʻi, ma o le iʻuga o le a e maua ai se soʻoga leaga o le taulaga.

Tele o le mafaufau o psychologists naunautai talitonu o le mamanu o le potu ma puipui burgundy pa e matua le talafeagai mo faafiafiaga ma malolo. Faapitoa fautuaina le faʻaaogaina o lenei maoaʻe ma mauoa leo e faʻamaeʻa ai ofisa faigaluega poʻo potu malolo.

Talu ai o lenei pouliuli pouliuli o le mumu foaʻi i se vaega maualuga o le gauai, faʻataga oe e faʻasaʻo mafaufauga i le itu saʻo, faʻateleina nei uiga. Ma afai tatou te amanaia le aʻafiaga o nota mumu, ona matou maua ai lea o se tiute o le fiafia ma saʻo le faʻamalosi aʻo i totonu o se potu faapena.

O nisi fomai mafaufau ua mautinoa o le pogisa burgundy o - o le lanu o le Elite, tagata o le agaga malosi ma se tofo lelei ma atiina o crissima.

Wallpaper Burgurndy lanu - o le atoatoa fofo mo le potu malolo

Pepa puipui o burgundy i totonu

Ata: matagofie tuufaatasi mo le potu malolo, faʻatasi ai ma ata i totonu

Burgundy - malosi, mauoa ma le lava lanu e mafai ona fausiaina se siosiomaga o se aso malolo ma mamalu. Faavae i luga o lenei, o le lanu o uaina ma o sima ua manatu o le potu malolo mo le potu malolo (Hall):

  • Muamua, o le potu malolo e tele lava o le laʻau sili ona taua ma susulu i totonu o le fale sili ona taua ma susulu e pei ona ua uma ona tuʻu i luga aʻe o le mugafiti manaʻomia i le lalolagi.
  • Lua, o le potu fiafia o le nofoaga lea o le faʻaauau pea o lona mafaufau i tagata, ma faʻatosina ma aiga. Malilie, e manaia le faʻaaluina o le taimi e latalata i se siosiomaga mamalu, le tele o le siosiomaga.
  • Tolu. O le potu malolo o se fale pisinisi pisinisi i le fale. A maeʻa ona tuʻu ma le tuʻufaʻatasia o le Burgundy ma sukalati, ma, aemaise lava, Gold Burgundy Hopepandy ma le faʻaopoopoga o le mea e te maua ai le poto masani e uiga i lau tama.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga pe faʻapefea ona faʻaaogaina se faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Ma le isi, e mafai ona matou taʻutinoina o pepa puipui e masani ona faʻaaogaina fale puipui ma potu o le fale mautotogi e pei ona:

  • ukukana;
  • potumoe;
  • Falefaafiafia.

Pupuni mo burgundy weepaper

Tele o iai se fesili e uiga i le filifilia o pulega saʻo. Faapea o le pogisa Burgundy Wallpapers o le tao i lou potu. O a ie pupuni e tatau ona e pikiina? E toʻatele tagata atamamai e faʻavasega e le vaega o le Fale o loʻo i ai i totonu, i le mataupu autu lea o le mea taua o le faʻavae lea e ese mai.

Pepa puipui o burgundy i totonu

Ata: A o le Filifilia o se ie puipui, e sili atu le taʻitaʻia e le faʻavae o eseesega

I se isi faaupuga, e manatu aua le manatu e suʻe le leo lava e tasi, ina ia aloese ai mai le vavao i totonu. Ma le isi mataupu, o le tali sili o le a filifilia ai pupuni o pa puipui o paletini o palauvale, pei o: moli efuefu, kofe, loka O lenei filifiliga filifilia o le a vaʻai faʻapena, ma o elemene o le totonu ma le olaga o le a faʻaauau atoatoa le tasi ma le isi.

Vasega Squeeanx lanu wellpaper

O le i ai o lanu pogisa o loʻo talanoa e uiga i le malosi o le potu, faʻapea foi ma le mea moni o le pule o le fale e mafai ona faʻataʻitaʻi ma se paleti. Ae, o le mea e gata ai, otometi ona malosi lona agavaʻa, e toʻatele e mumusu tele lanu, e ui lava latou mafai ona faʻailoa atu se malosi faʻamalosi o totonu. O se tasi o nei fitafita o tuaoi tuaoi.

O LE MALOSI MONI

Pepa puipui o burgundy i totonu

Faʻaaoga i totonu mo le umukuka ma le potu malolo

O lenei tulaga masani o le leo i le loloto o le mumu, ma ia maua, e tatau ona palu le mumu mumu (3 vaega), lanu uliuli (1 vaega) ma samasama (o nai mataua). O lenei tausi leoleo o loʻo faatusa le faʻamaoni ma le faʻavaeina, ae ina ia mafai ona faʻaaoga i totonu, e tatau ona e tumau i tulafono faigofie.

  1. Muamua lava, e manaʻomia le tele o le lautele, ma e le taliaina le faʻaaogaina o totonu o potu lapoʻa i potu laiti.
  2. Ma le isi, o le potu e i ai le potu o loʻo i ai nei, e tatau ona maua ai se moli lelei, aʻo lea, Aso, faapea foi ma le susulu o le la. Ma ina ia le leiloa le potu lona aoga, e aoga le faʻaaogaina o se fola laupapa pupula.
  3. Aua neʻi fautuaina e le mafaufau o le mafaufau i le faʻaaogaina o nofoaga tutusa i le malolo ma malolo, e pei ona iai, i le isi itu, faʻaosofia le malosi o le mafaufau.

Faʻaaoga i le potu malolo

Pepa puipui o burgundy i totonu

Lelei tuʻufaʻatasiga ma olive

O le potu malolo o le potu o le potu lea e mafai ona e faʻataʻitaʻia saogalemu ma le paleti o ata. O la tatou "toa" lava ia sili ona malosi ma ia lava, ae manaʻomia suʻesuʻega faʻapitoa i le faʻaogaina o le pogisa ma faʻatapulaʻaina avanoa i totonu o le potu. I le avea ai ma se tulafono, fausaga tagata tusia e tali mai e lua i isi leo, o le a i ai foi i totonu o le potu.

Eseese tuʻufaʻatasiga e faʻatagaina i le potu malolo. Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasiga o i ai ma le uliuli, e mafai lava ona ausia naʻo itu, o lea la e tatau ona e faʻaaogaina se maʻa papaʻe, o le a maua ai papalagi. A faʻafesoʻotaʻi se tuʻufaʻatasiga masani ma enaena, e mafai ona e faia faʻasoesa i totonu. Ina ia faia lenei mea, ma Burgundy Hospaper, e manaʻomia le tulei moli moli ma pupuni, atoa foʻi o ni faʻamatalaga lona lua o le susu poʻo sukalati.

Talosaga i le potumoe

Pepa puipui o burgundy i totonu

Potu matagofie

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina se 'au i luga o se fale palasitika

O lenei matagofie ma le dynamic lanu e faʻatagaina ona faʻaaoga i totonu o le potumoe, ae i le tulaga lea e tatau ona e faʻaaogaina le saʻo tuʻufaʻatasiga (paʻepaʻe, piniki). O le Brouseaux Vop Wall e tatau ona faʻaaogaina o le tasi. O fafo o loʻo avea ma mea e sili ona fiafia i ai i lanu uliuli (o loʻo tumu i laupapa). Ae mo vaega tulaga lua e manaʻomia e filifili ai le malamalama o le moli ma piniki.

Afai o le potumoe o loʻo faia i le sitaili poʻo se nofoaga e tuʻufaʻatasia ai le Burghndy ma auro lanu, ae i lenei tulaga o ni faʻamalosi o le a auai.

Faʻafefea ona vaʻai i le umukuka

O lenei paolo e faʻatagaina i totonu o le umukuka, e ese mai, ua faʻamaoniaina i le agavaʻa e aʻafia ai le faʻamalosiina o le fua. Afai o le pogisa faʻaali lanu e faʻaaoga mo puipui, o le meaafale mama e sili ona filifilia i lanu enaena. E ui i lea, o isi faʻamatalaga o le totonu e tatau ona filifilia i totonu, susutaʻi tone. E tatau ona totogi le faʻasusu i le malamalama, pei o le lanu autu e le talafeagai.

Pepa puipui o burgundy i totonu

Manuia tuʻufaʻatasiga ma lanu pupula

Faʻaaoga le laʻei o le The Brouplayx i le vasega pepe e mafai ona matua faʻatapulaʻaina, pei ona mamana ma faigofie lenei potu. E faʻatagaina le faʻatapulaʻaina, ma naʻo nisi mea e maua ai.

Eseese filifiliga mo tuʻufaʻatasiga

Mo lenei, e mafai ona aʻoaʻoina le kalinuu o le tele o gatasi ma sili ona tutoʻatasi uo, ae o le toʻatele o latou na auai i nifo eleʻele, lanu efuefu, pinita, lanu efuefu. O le tele o tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga e mafai, o le mea o le pepa puipui o Burgundy lanu o latalata i le tulimanu lanumeamata lanumeamata, lanumoana ma lanu enaena.

Faitau atili