O LE MUAMUA OLAGA O LE SOWI SOWORD DOWS 14 SQ.M

Anonim

Taitasi fale mautotogi o le fale po o le potu ou te manaʻo ai e fai se avanoa mo televioga tele ma ave malo, ma nofo ma le aiga atoa. Ae o le tele o le mea moni o le potu malolo e leai se sili atu nai lo le 14 sikuea mita i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi.

O LE MUAMUA OLAGA O LE SOWI SOWORD DOWS 14 SQ.M

E ui i le tamai vaega o le potu malolo, e tatau lava ona foliga matagofie ma faatino a latou galuega autu.

E ui i le laititi o le potu, o loʻo faʻataʻotoʻoina totonu lava le potu ola i aso uma e mafai ona avea ma aso nei e mafai ona faʻamanatuina ma faʻapitoa le meafale sami i ai, a o le le foliga foliga puao.

Faʻafetai i le fautuaga a Talentio tomai faʻapitoa i totonu o le totonu, e mafai ai ona maua se potu sitaili ma le tele o le potu o loʻo i ai)

Stylisgas o se tamai potu malolo

Amata ona fausia le tele o le tele o le tamai potu, muamua filifilia le ata sitaili. Maualuga-Tech, Michallowism, Iapani sitaili ma ona laulau, pus, doffs doco ma, ioe, talisapaia i totonu o nei potu. O tagata alolofa o sitaili o sitaili e mafai ona fautuaina e faʻaaoga i le mamanu o se tamaʻi potu o loʻo i ai le potu atoa ma taumafai e tuʻufaʻatasia i latou i isi vaega.

O LE MUAMUA OLAGA O LE SOWI SOWORD DOWS 14 SQ.M

A puleaina se tamai potu malolo, o moli auala e tatau ona faʻaaogaina, e vaʻaia ai le avanoa.

O se galuega taua i le teuteuga o se tamaʻi tele o le potu o le potu o le filifiliga o le lanu gamut. E manaʻomia le musu e teena le pogisa foliga mai le amataga, a o latou vaʻaia vaʻaia le avanoa. O le mea lea, e tatau ona e filifilia Monochrome lanu, sili atu pe a fai o le palu pa puipui. I potu o mai i le itu i matu, e sili atu le faʻaaogaina o le auro ma samasama lanu gamut, lanumeamata-salato ma lanumoana lilac tone.

O le taualuga o le potu e tatau ona avea ma malu puipui. E foliga matagofie ma faʻateleina le vaʻai vaʻaia o le lanu matapole. Mo puipui, e sili atu le mauaina o le auʻaunaga o loʻo i luga o le vinyl poʻo le fiafia i ai. O le a latou fesoasoani e faʻaola le vaʻai o papeti. O le pepa puipui e sili atu ona filifilia ma se tamai mamanu.

Mau i le Autu: O le a se tagata galue mo valiina ma pe faʻapefea ona filifilia saʻo?

Fono mai tagata faigaluega: E mafai ona vaʻaia le avanoa i le avanoa pe a na e mauaina se tasi o puipui o ata o ata o ata, e faʻaalia ai le auala, pe o le a mamao atu ai le malae. E mafai ona e alu i luga o le tasi puipui ma puipui i se ata pupula, o le a maua ai lona maualuga. I totonu o se tamai potu, e sili le faia o se laupapa laupapa po o le faafoliga o le laupapa laupapa.

Meafale mo se tamai potu malolo

O le mataʻupu o le potu malolo e aofia ai le faʻaaogaina o le fausia fausia fale ma faʻavasega mea i totonu. Ia faia meafale e sili atu i le tino atoa o le potu, e fausia ai se lagona o le sili atu avanoa avanoa.

E sili le faʻapipiʻi i totonu o le fale faʻafiafia ma fefaʻasoaaʻi ma faʻafefeteina i totonu o le faleʻoloa, aua o faʻata o le agavaʻa e maua ai le tele o le potu 2 taimi.

E mafai ona e faʻaopopo se laulau tioata mo nei faʻamoemoe.

O LE MUAMUA OLAGA O LE SOWI SOWORD DOWS 14 SQ.M

Ina ia aua neʻi ofi le potu malolo, e tatau ona e faʻaaogaina meaafale-faʻaliliu.

Tatala fata ma fata e sili atu le i ai i le fola i le fata. I le faʻaopopoina o le fausiaina o se isi nofoaga, o loʻo latou vaʻaia lava le potu. E sili atu le valiina o meafale i moli auala.

I totonu o nofoaga laiti e tatau ona 'alofia i auiliiliga, o le mea lea e sili atu le faʻaaogaina o lapoʻa lapoʻa ma tele chandeliers. E sili le sui i latou ma le fausia-i Lumeinares ma tulle ie puipui po o le okeni. Tamaitai matua lelei e tatau ona faia i le filifiliga o meafaitino, e mafai ona latou le aloaʻia foliga.

Taimi nei faʻamafanafanaga ma faʻamamafa le sitaili i kapeta o le lanu lanu lanu. O lanu malamalama o le a fesoasoani carpets o le a fesoasoani ia Zonate o le potu malolo avanoa.

Faitau atili