Umukuka faamalama mamanu: filifili pupuni, teuteuina le faamalama

Anonim

E ese le umukuka. I Terban "KhrushchEdEv", E masani ona laiti i latou, i le tasi faamalama, i fale i le atunuu, i lenei vaega, tele, tele, tele, tele, tele, tele, tele, tele, lapoa ma tusa ma le lua pe sili atu. O le ata o le umukuka e tatau ona tausisia lea tulaga. O potu uma e tatau ona avea ma au auala. Soo se mea e fetaui lelei ma le faʻamalama o loʻo tusia le faʻamalama, ma i se mea e sili atu le lelei o pupuni i le sitaili o le atunuʻu.

Umukuka faamalama mamanu: filifili pupuni, teuteuina le faamalama

Foliga o le umukuka i totonu

E moni lava, soʻo se umukuka e tatau ona aofia ai ni sone e tolu.
  • O le galue, o lona uiga o le mea e tupu ai le kuka. E aofia ai ma le ogaumu, se laulau 'uati, fufulu, pusaaisa.
  • O le potu 'ai o le' ai o meaʻai e tatala ai meaʻai, faʻaputuputu ma uo ma ti e inu ai. O lona kilia e tatau ona laititi: o le laulau ma le tele o nofoa.
  • Pasi - e mafai ai ona alu i le muamua lua sone.

Fuafua i luga o le maoaʻe ma le tulaga o le umukuka faamalama, o nei sone e tolu ua faia eseese. Mafaufau i filifiliga sili ona matagofie mo le mamanu o le faamalama avanoa i totonu o le umukuka.

Mamanu mo tamai umukuka

Afai e le eseese le potu i le tele o lapopoa ma e naʻo sina tamaʻi faamalama, e matua talafeagai le tuu o le umukuka meafaigaluega i luga o le faamalama. O le a fesoasoani lea e faʻalautele le mea faigaluega e ala i le faʻaaogaina o le faamalama, ma i le tulaga lautele o le a faʻafiafiaina atili. Aemaise o lenei filifiliga o le a lelei mo se umi o le potu ua umi. Faafetai i lenei nofoaga, e le gata ona sefe le nofoaga ma aua le faʻapopoleina e le umukuka ua leva ona faʻaseʻe, ae na te solo foʻi, le magoto le magoto i luma o le faʻamalama).

A o le pule, e iai ni pupuʻu puʻupuʻu pe tauaso, ae mai le uumi uumi, e sili atu le pupuni e teʻena. E le tatau ona e tuʻufaʻatasia le faamalama - e sili atu le faʻatapulaʻa o le paga o potu lanu pe tuʻu fua.

Mamanu mo umukuka ma le lua faamalama

O lenei faataatiaga e masani ona maua i totonu o le atunuʻu ma foaʻi. E lelei aua i le tele o le malamalama o le malamalama e ati aʻe i le faʻamalama tioata, e faʻafaigofie le potu ma sili ona paie, ma le mamanu o le umukuka.

Tusitusiga i luga o le autu: eletise eletise ma le pule malosi

O se fofo manaia o le a avea ma sisina o le faamalama o le Windinam: Mo lenei mea e tatau ona e tuua le faamalama e aunoa ma le kilia. E mafai, i le isi itu, teuteuina i ana ie susu siliva poʻo ie puipui. I luga o le faamalama (pe a fai o le lautele ma maualalo) e mafai ona e faia se isi "sexantry" nofoaga. Ina ia faia lenei mea, ua lava lea i le tuu atu o nai aluga o aluga i luga o le marmd. O lenei i totonu o le umukuka e le gata ona na o le 'aiga o le afiafi ma le' aiga o le afiafi, ae inu foi le lauila, o nofo i luga o le faamalama ma le matamata natura.

Mamanuina mo se tamai nofoa laupapa

O le faʻatulagaga o loʻo tuʻuina atu ai se mea manaia tele mo tamaʻi umukuka, pei ona mafai ai ona e vaʻaia loloto le potu. O le mea autu o le faʻaaogaina o avanoa avanoa uma i le tapulaʻa.

Tulimanu umukuka e sili ona talafeagai mo le fuafuaina o se umukuka ma le faamalama tulimanu. O le a sefe le nofoaga ma fai le masani i le galuega o le galuega tafatolu. O le umukuka e sili ona tuʻu i luga o le Windows, ma i le tulimanu i le va o Frames faia se mau lelei mo mea talafeagai i le faʻatoʻaga.

Umukuka faamalama mamanu: filifili pupuni, teuteuina le faamalama

O le DEMOR mo tioata

I Rusia, e seasea ona fetaui ma se lanu e le masani ai I le avea ai ma tulafono, ua atili ai ona mafaufau tagata tolauapi i Ramum ma faamalama o le faamalama. Ae ui i lea, e tele lava metotia faʻatulagaina o tioata.

  • O le tioata pisia - e mafai ona tusia i luga o le faamalama ma faapipii. O lenei filifiliga e sili atu le talafeagai mo le 'ava poʻo le fale faʻafiafia, ae i totonu o le umukuka, o le umukuka o le a foliga vaʻaia ma manaia.
  • O mea e faʻapipiʻi ai - o autu ua filifilia e mafai: E mafai ona fai se faʻamalama o ata i foliga o fualaʻau, kapoti ma isi meaʻai, e mafai ona e filifilia i le tulaga faʻapipiʻi. Le lelei o sea teuteuga o le mafuaʻaga e mafai ona faigofie ona suia i le taimi lava na ia le fiu ma "sau."
  • Lacece - E mafai ona e faʻaaogaina uma le laʻasaga moni ma faʻapipiʻi o loʻo faʻataʻitaʻia lona foliga ma le tino. Faapitoa o le a vaʻai i le tuʻufaʻatasiga ma le ie paga.

Fono

E ese le tulaga ese ma tutasi o le a faia le umukuka o totogi o talosaga ma ata na faia e o latou lava lima. Afai e iai tamaiti i totonu o le fale, e mafai ona e tosina i latou i le fatufatu gaioiga ma le flushing vali e vali ai le faamalama.

Umukuka faamalama mamanu: filifili pupuni, teuteuina le faamalama

Pupuni - taua tele auiliiliga

Atonu o le pupuni ma ie puipui o se tasi o vaega autu o soʻo se ata. O le ata o le umukuka e manaʻomia le saʻo filifiliga o ie pupuni e le itiiti ifo nai lo le mamanu o le potumoe poʻo le potu o tamaiti.

Mataupu i luga o le autu: polokalame o le suisui o tamai tamaikaquins: Mai le lalagaina o ata i le fusiua

E tolu tulafono e tatau ona manatua aʻo leʻi filifilia pupuni mo umukukaina ata.

  1. Ie pupuni e tatau ona fetaui lelei i totonu i totonu o le lanu ma le teuteuina. E aoga le taʻutino atu o le a tautua o se faʻamamafa i le umukuka i totonu: pupuni poʻo se isi mea. I le tulaga muamua, e tatau ona avatu le manaʻomia i ni pupula lanu pupuni ma le faʻaaloalo tele, i le lona lua - monotonaus pa puipui.
  2. Ie puipui e tatau ona aoga. E le tatau ona faʻailogaina pe mamafa. E sili le lafoaia o pupuni mai mea taugata o mea taugata (velvet, silt), ma tuuina atu le manaomia sili atu. Ua tatau ona faigofie le fufuluina o pupuni mo le umukuka mo le umukuka.
  3. Ie puipui e tatau ona nofo lelei. E le tatau ona puipuia le ulufale atu o le malamalama ma le ea i totonu o le potu, e le tatau i le faʻafitauli i le latou feeseeseaiga.

Fono

Afai o le ogaumu o loʻo i tafatafa o le faʻamalama, pupuni ie puipui ma pupuni e sili ona suia e le palasitika poʻo le laupapa laupapa. E aoga le mataituina ma le faaeteete e leai ni mea tali latalata i le afi tapunia.

O le aulelei o le a foliga manaia tele, faʻapea foʻi ma lanu o lanu ufiufi. I le avea ai o se tulafono, o pupuni malamalama ma le suamalie o fualaʻau ma suamalie o loʻo tuʻufaʻatasia ma le umukuka totonu.

O le mea autu o le mea e te manaʻo e te manatua pe a faʻapaʻia le umukuka ma pupuni, - e le tatau ona malamalama tele, mamafa ma taugata.

Umukuka faamalama mamanu: filifili pupuni, teuteuina le faamalama

Tauaso i le umukuka

O tagata tauaso o se tasi o sili ona aoga filifiliga mo le fuafuaina o le umukuka faamalama. E le lelei le palapala ma faigofie, aua le faalavelave i le kuka, aua le lele esea mai le matagi ma, pe a manaʻomia, ua uma ona aveʻesea.

Mo le umukuka avanoa e aoga e filifili ai tauaso tauaso. E sili atu i latou i le sili atu le ea malulu ma e le o avanoa mo le afi o le faaupuga.

E pei o mea, o le au tauaso:

  • mai palasitika;
  • mai fafie;
  • Uamea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se galu o le faʻapipiʻi o le laupapa i luga o le taualuga?

O le sili ona aoga filifiliga o ni palasitika tauaso. E le faaputu le gaʻo ia i latou, latou te maua ai le faʻalavelaveina o Cuiisii ​​ma le le talafeagai i le tausiga. Alumini ma isi uʻamea tauaso o loʻo aoga foʻi, ae o le lolomiina o se leo faʻapitoa i le magafagafa e agi mai o le matagi. O le tele o le siʻosiʻomia o ni paʻepaʻe paʻepaʻe, peitaʻi e ala i le faʻataʻitaʻia o le a sili atu le televave nai lo le pala, latou te malolosi foi o latou.

Umukuka faamalama mamanu: filifili pupuni, teuteuina le faamalama

Aua le galo e uiga i le faamalama

O le faʻamalama i le umukuka e iai lona mafuaʻaga aoga. E mafai ona faʻaaogaina uma o se fata e teu ai mea talafeagai, ma pei o le faʻaauauina o le laulau (pe a fai o le nofoaga faigaluega o loʻo i totonu o le faamalama). I le mataupu mulimuli, o le umukuka e sili ona faia e faʻatonuina ina ia o le laulau maualuga le faʻailoga o le maualuga o le faamalama.

Ae o le i ai se tui i tafatafa o le faamalama, e tatau ona e mafaufau lelei. A uma mea uma, o le a felelei uma o le a felelei i luga o le faʻamalama tioata, faʻapea foi ma le mataga mataga foliga.

Afai o le umukuka space e laʻititi, o le faʻamalama e mafai ona faʻalauteleina ma liliu i le laulau 'ai (o lona uiga, e fatu ai se' eseʻese nofoaga latalata i le faamalama). I lenei laulau, o se tamai aiga e toafitu e toafilemu tagata o le a saogalemu filemu lava.

Umukuka faamalama mamanu: filifili pupuni, teuteuina le faamalama

Gaosiga

Tusa lava poʻo le a le auala o loʻo i ai le faʻamalama i totonu o le umukuka, e mafai ona faia i taimi uma ma teuteu o se siʻosiʻomia ma le aoga pe a mafai. O le mea autu o le faʻaaogaina lelei le faʻaaogaina o le nofoaga o iai nei.

Mo tagata e umiaina tamai umukuka, o le faʻamalama e mafai ona avea ma mea moni maua ma fesoasoani vaʻaia faʻalauteleina le avanoa. Suafa umukuka faamalama tautua o se isi teuteuga o le potu 'aiga.

Poʻo le a lava mea o ai, e sau mai le mamanu o le umukuka o loʻo matua ma lelei ma lalelei le potu atoa.

Faitau atili