Potumoe mamanu 8 sq. M: Resitala Tulafono, meaafale filifiliga

Anonim

O le taimi lea, e oʻo lava i se tamaʻi fale mai fafo o le taulaga e leʻo ni foliga e leʻo se afafine po o le mataina o ou tomai ma manaʻoga o Petroleum. E sili atu le faigata ona faʻafesoʻotaʻia o se fale mautotogi ma se tamaʻi metro ofisa nai lo le faia o lenei gaioiga i totonu o se potu tele ae aua le faʻatupuina le lagona o le fanua.

Potumoe mamanu 8 sq. M: Resitala Tulafono, meaafale filifiliga

Malaga mo le moega ie lino i le pito i lalo o le moega e foia ai le faafitauli o le leai o se avanoa.

O le nofoaga autu o le malologa i totonu o le fale o se potumoe, e foliga mai o se motu tem faamafanafana o le mafanafana i le sami i tua o le sami. Ou te manaʻo e tuu se moega lapoʻa, o le lapoʻa o le fatafata, tautau le le masani ai ie puipui, ae o miti na mumusu ona o le leai o se avanoa. Faʻafefea ona e filifilia ma le manuia le mamanu o le potumoe o le 8 sikuea mita. m?

E le faigata tele, e tatau ona e iloa ni togafiti o le a fesoasoani vaʻaia faʻalauteleina le potu laʻititi ma fai e te fiafia ai i lau potumoe.

Lautele tulafono mo le mamanu

Potumoe mamanu 8 sq. M: Resitala Tulafono, meaafale filifiliga

Ina ia aua neʻi utaina le tamaʻi potumoe ma le culdoldome Randeelier, o le moli faʻafitauli e mafai ona foia e faʻaaoga ai lamepa.

O le lagona i totonu o le potu e fatuina i puipui, e tatau ona vave faalauiloa ma tausia faapitoa. Muamua, o le lanu uliuli o le a faaitiitia faʻasolosolo ma sina tamaʻi potumoe, ma e manaʻomia e filifili le pepa puipui poʻo le vali o moli malamalama. Lona lua, afai e te filifili e faʻasalaina le pepa puipui, o le mea e sili ona ou filifilia i ai ma le taualuga, ona la vaʻaia lea o le taualuga ma faʻateleina le atoa o le potu. Ma laina o mea o le a gaosia ai se lagona o le "faaefulepala le mafanafana" ma faʻaleagaina le potumoe mamanu.

O le taualuga e tatau ona faia ni lua-tulaga (i le ogatotonu o i luga, ae i pito o i lalo) pe valivali i le paepae vali, o le a atagia ai le malamalama. O le manatu lelei o le a fai ma vaetamaina, ae i nisi tulaga e mafai ona tautau sao i luga aʻe o lou ulu ma faʻatupu se lagona le lelei. I le vaevaega o le potumoe na lolovaia lava le fola na faia o le pogisa fafie, tuu i luga. O le eseʻesega o le uliuli ma paʻepaʻe o le a faia lana galuega ma vaʻaia o le a faʻalauteleina le potu.

Mataupu i luga o le autu: vali mo le taele: teuteuga o le potu i totonu

Meafale ma mea fai i totonu

Potumoe mamanu 8 sq. M: Resitala Tulafono, meaafale filifiliga

O le aiga e faʻaola ai se nofoaga i se tamai potumoe, ma o faʻata e vaʻaia faateleina le avanoa.

E tele taimi e faʻalagolago i le moliina o le potu, o lea e te manaʻomia le faʻalatalata atu i lenei mataupu. Talu ai o loʻo ia i matou le eria na o le 8 sikuea mita, ae tatau ona i ai ni mea tetele i totonu o le potumoe. Ma e oʻo lava i le sili ona masani o le auala i le ogatotonu o le faʻailo e mafai ona cloung le potu. I lea tulaga, o moli matapona e sili ona lelei mo le lautele. O le a latou faʻatagaina le mea e faʻamalieina ai le faʻamalamalamaina ma lautele.

Potu i totonu o le potu malolo 8 sikuea mita. Sa le tatau ona aofia ai se numera tele o meaafale. Lua laupapa laupapa laupapa, moega, fatafata o kapeta po o le kapoti ma ni mea e fai. O le moega e sili atu le ave e aunoa ma vae ma ni lala laititi i lalo o le moega ie lino. E le talia le tele o ulu ma fusi. O le totonu o le potumoe o le a faʻaleleia lelei le mea puʻupuʻu i tafatafa o le tamai laupapa seti seti i autafa o le moega. A e le tatau ona sili atu le umi nai lo le potumoe lava ia.

O loʻo e mateina pe a fai e te faʻaopopoina se pusaaiu (masani poʻo le mamafa) i le mamanu o le potumoe o le 8 sq. Na faigofie ona ia manumalo i le tau e faasaga ile Matagaluega o le Kapeneta ma pusa Tane, aua e le manaʻomia le tuʻuina o se nofoaga taua, lea e matua le mautonu. O le ofu lenei o le a toe sui ma le toe nofo i se tamai tulimanu ma e iai au mea uma. O meaafale i totonu o le potumoe uma e tatau ona i ai i lanu pupula, aua latou te faʻaopopo le faigofie ma le mafanafana i totonu o lau totonu.

Ma, ua faʻateleina le potu ma maua ai le mama faʻata o le tautau i nofoaga saoloto. Pupuni ma Fringe ma Taeaoese ma Tassels o le a le talafeagai, faʻaitiitia le avanoa ma fai lagona le mautonu i lou lava potu moe. O le masani o pupuni o tagata pupuni o le pupuni o Roma poʻo ni pupuni faigofie i le tauaso e sili ona fetaui. O lea la le tamai potumoe, teuteuina i le mafaufau, o le a sili atu le lelei nai lo soo se tele ma moa.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia o faamama umukuka kamuta mai i gao nofoaga

Faitau atili