Iapani e pupuni i le umukuka: mamanu foliga

Anonim

A o le i faʻatau atu le ie puipui a Iapani mo le umukuka, e manaʻomia le iloilo o le sylistic foliga o totonu ma le i ai o le avanoa mo le faasaolotoga o le auala. O fuafuaga faaonaponei o aso nei e iloga i mea aoga ma manaia foliga, ae e aoga mafaufau muamua i le tele o mea taua. O le aofai o laupepa ma poloka i OAves, mea na faʻaaoga, le faʻavae o le faʻapipiʻiina o le tapoleni, o loʻo aʻafia ai mea uma o le ata o Suscremes.

Iapani e pupuni i le umukuka: mamanu foliga

O le mamanu o le aufaima Iapani e maua ai le lamolemole stpide o le ulu i luga o taiala

Faʻamatalaga ma le mamanuina o tagata Iapani

Ie puipui o le itupa o le auā e aofia ai ni mea taua e aofia ai o latou lava faʻailoga ma eseese e ala ile mamanu. Lea e mafai ai ona e faia ni ituaiga eseese o oloa e sili ona talafeagai i le tasi poʻo le isi totonu.

O ie puipui e lua-ie e fai ma sui o ie apera, cornice ma le puleaina le faiga.

  • O FBIC Plals e maualuga atu i le fola. O le mamanu e sili atu le siosiomia nai lo le lameu o ie puipui. O le fiafiaga e tuʻuina atu i le ie masani, lea e faʻamalosia ai le faʻasaoina o se mea fou i totonu o le potu, ae o le faʻaaogaina o synthetis e mafai foi i totonu o potu fou. E le gata i le tau maualalo, e iloga ai mea e iloa ai ni mea iloga. O le faʻaletonuina ma le faʻaleogaina faʻapitoa, latou te le faapuupuuina le sussure, palapala, gaʻo ma manogi le lelei.
  • O le cornice o se vaega o le mamanu ua faʻapipiʻi i le puipui poʻo le taualuga ma o se loka mo papala. Atonu e tele auala, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le ie faʻatumu i le taimi e tasi. O le fili i le tele o taiala e mafai ona afaina ai a latou ituaiga eseese ma tulaga ese.
  • Afai e te faʻatautaia le tisu faʻamatalaga o le ie puipui ma le fesoasoani o lima, ona vave lea o le fausaga. Ina ia faʻaleleiina le faʻagasologa, e fautuaina le faʻaogaina o ni maea faʻapitoa poʻo ni aano. I se faʻaopopoga, oe mafai ona faʻapipiʻi se faiga faʻasotonika faatonutonu e mafai ai ona e faʻatonutonuina le gaioiga o pane o loʻo faʻaaogaina ai le eletise mamao.

Fono

Aua neʻi "faʻaleagaina" Iapani ie pupuni mea faigaluega, aemaise lava pe a mamanuina se umukuka. O ato Lacontic e matagofie tele i latou lava, ma e mafai ona faʻalavelaveina se latou "mama ia latou". O le tusi mulimuli mulimuli, afai e te manaʻo e teuteu le Freat, e mafai ona e taumafai ni pulumu e talafeagai.

Iapani e pupuni i le umukuka: mamanu foliga

Matou te filifilia Iapani-style panels mo umukuka teuteu

E tele faʻamatalaga e te manaʻomia ai ona e mataala, ata i luga o ie puipui Iapani i le umukuka.

  • Umi. O le potu tele o le umukuka, e umi se mea ou te malamalama iai. I potu laiti ua fautuaina e faʻatapulaʻaina oloa i le faʻamalama. E taua le manatua e uiga i le mamafa o tagata o loʻo i lalo o le tapoleni. O le a latou le faʻatagaina ni ie e liliu ai ma faʻamautinoa le leai o le ata.
  • Lanu. E ono ese le lanu o le ie - mai le itu i Sasae i Sasaʻe, i se malamalamaʻaga faaituvai. Filifilia o se mea lelei gamut, e le mafai ona galo oe e uiga i le le lava o ata. Aua le faʻataʻitaʻia ma feteʻenaʻi ma "oona" oona.
  • Le i ai o se mea teuteu. I luga o Monophonic, toetoe lava a le malamalama lelei, tamai ma manino le fiafia e faatagaina. I luga o se taofiofi, ae o le fufuluina o talaʻaga, fugalaʻau lapopoa foliga lelei. Filifilia o se ata manaia, e le tatau ona faʻatapulaʻaina oe i aganuʻu hieroglyphs poʻo le tarako - o le vai vali e le mafai ona talafeagai mo le itu i sasaʻe.
  • O le mea o le tapoleni. E le manaʻomia le faʻatupuina o se fale e tasi mai le tutusa ituaiga o tisu. E mafai ona e tuʻufaʻatasia le okeni ma flax, Taftita ma Desel sili ona lelei - Viiants Seti. Filifilia mea, e taua le amanaia o lona gaioiga ma talanoaga. Ruffy Fabrics Vave Vaʻalele Shechen manogi, susu ma gaʻo ma gaʻo, leiloa le manaia. Mo le umukuka, mea e sili atu i le faʻaopopoina o le 'eseʻese o' auvae.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali le laupapa laupapa i le atunuʻu (10 ata)

Iapani e pupuni i le umukuka: mamanu foliga

O mea lelei o tagata Iapani e pupuni i fale o fale

E masani ona faʻaaogaina e tagata Samoa ie puipui e teuteu le umukuka ona o latou meatotino tulaga ese.

  1. O ata o loʻo manino, aua le manaʻomia le gagau, pipita, cords ma isi mea teuteu vaega e sili atu le poto i le umukuka.
  2. O faiga o loʻo iloga i mea aoga faʻatusatusa i pupuni e vave ona ofuina.
  3. E faigofie ona fana ma le aoga fausaga, fufulu, mamago ma tautau.
  4. Stylistics faʻa-alavai o faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e faʻaaogaina toetoe lava i toetoe a soʻo i totonu.

Afai e te fausia ni pulufana faʻapitoa mo panels, e le mafai ona e popole i le saogalemu o le ie.

Iapani e pupuni i le umukuka: mamanu foliga

Iapani ie pupuni ma ni isi itu faʻataʻitaʻiga

E ui i le tele o pati lelei, o Iapani pupuni e mafai ona faaaoga e le o ukuka taitasi. I luga o le laʻititi laiti o sea faiga o le a foliga matagofie tele. I totonu o le potu o se tamai pati, e mafai e tagata uma ona "'ai" avanoa uma avanoa, o latou lanu fua ma fua e tatau ona mafaufau lelei.

I le laulu ma le sili ona lelei, o le laconic dector o le faamalama tatala o le a foliga le talafeagai. Tele auiliiliga tala o le tosina o ie puipui o Iapani. Mo Faufautua Igilisi, potu malolo o le atunuʻu ma faʻamaonia ai ai lea filifiliga faʻapitoa.

O le faaiuga talafeagai o Iapani Iapani e avea ma umukuka i le sitaili o sigutu, maualuga-tech, eco ma sasaina. Latou te faʻamamafa le faigofie ma le matagofie o le potu, faia le maualuga o le avanoa avanoa, mamafa le nofoaga faigaluega.

Spacious ma tatala umukuka ma lapopoa Windows Iapani Ponels o le a faia lautele ma le ea. O le tele o se tamai potu ma se faʻamalama aofaʻi e mafai ona faʻaalia ai le siʻitia o le pupuni o le pupuni i lalo ole faamalama.

Iapani e pupuni i le umukuka: mamanu foliga

Gaosiga

Aua neʻi galo o le Iapani panels o se lelei tele o lona uiga o le vaega avanoa. I totonu o le umukuka, o le mea lava lea e talafeagai, ona o le fesoasoani a le mafiafia o pupuni, tasi le umukuka tele, e mafai ona vaevaeina i le potu kuka ma le vaega kuka.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fuafua le tafe o le tafe

Faigofie faapipiiina o faiga e mafai ai ona e faʻaaluina mea uma e te faia. Ua tatau ona fufuluina pupuni i le umukuka e tatau ona fufuluina ma tapē sili atu nai lo pupuni i totonu o isi potu, ina ia le faʻaaogaina o le laulau faʻapitoa o loʻo o lo ofaves Eaves. E ui lava latou te saunia le sili atu le talitonuina o le faʻavae o le panels, a o maitauina e faʻafaigofie ai le faiga o le tausiga mo le ie paʻu.

Faitau atili