Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

Anonim

E ala i le faʻapipiʻiina o tagata uʻamea uʻamea i le faletaavale, o le a e mauaina se maualuga maualuga o le saogalemu o le saogalemu, o le steel o se mea e mafai ona faʻaaogaina ai le vevela vevela - pe a fai o le vevela vevela, e taua i le tau malulu vaitau.

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

Brozent ccutsins

E mafai ona fesoasoani ie au ie puipui ma o se faʻafitauli, sa faʻaaogaina o se faʻaopopoga i uʻamea faitotoʻa poʻo ni laupapa laupapa. I le va o le uamea ma le faʻataʻitaʻiga, o le ea o le ea ua fausia, puipuia le vevela o le tino mai le fale.

O lenei tusitusiga faʻasino faʻamatalaga i le faʻaaogaina o pupuni o Tapuligin Cortitans i faletaavale nofoaga. O lea foʻi, matou te ofoina atu mo oe le Matai Vasega ile latou suʻega, o loʻo mulimuli mai ia oe lava ia e faia se pupuni o Tafaligin i le faletaavale.

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

O le a le carpalin?

Tarpallin - O mea e fai ai mea na faia e ala i le lalagaina o ituaiga tolu o fabroncy fibrics - flax, jatex, o le cotton o le o le mamafa fua i totonu o le mamafa o le 90-300.

O le moni o le tino (mai le 250 i le 600 g / m2) ma le mafiafia o mea (mai le 0.8 i le 2 MM) e faalagolago i le laina laina. Maualuga-Tulaga Tulaga Forpalin Fabrics ua gaosia e tusa ai ma manaoga o le AMST NUWS 15530-93 "Caper Capiles mo le gaosiga faapitoa". A faʻatau, o le faʻatauga o mea na fai e tusa ai ma lenei tost.

Tarloallin - matua sili ona leaga o le tino, e mafai ona taofia ai ni tulaga o le faʻaaogaina e aunoa ma faʻaleagaina. I totonu o le gaosiga meatotino a lenei tusitusiga, tatou te faamamafaina:

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

  • Faʻaleʻiʻai O ni fatutuʻee lea e le o soloiina fusi o le poʻo le soloʻa faʻapitoa. Pe a faʻaalia i le tatalaina o le afi, e le malamalama o loʻo le malamalama i le 30 sekone;
  • O le Hydrophobicity - O le Tarpalin e le faʻaaogaina le susu, lava le vai vai na paʻuʻu i luga o le malo tanipalini e tafe mai i ai. Mea e aunoa ma le leiloa o le vai-replent meatotino na te latalata i le 100 mm. mekumbon koluma;
  • Faʻalavelave le malosi o le mamafa faʻamalosi ma pusctum;
  • Teteʻe i le soloi i lalo o le faatosinaga o le ea susu, susu ma o fungas;
  • Lanu tetee pe a faagaoioia i luga o le la susulu.

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

O le fua o le faaaogaina o Taʻiaga e matua tele lava - o mea o loʻo i le inisito o lavalava faʻapitoa, o le autau ituaiga, puipui lelei mo moli, ato, masini turisi. Mo le gaosiga o lavalava, o le tissue o loʻo faʻaaogaina ma le maualuga o 400 i le 600 g / m2, mo ato - 350-400 g / m2.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻiina le '' '' '' 'OFF ONDS FAMATA: Ata, Vitio

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

Lapataiga

Ia tutoʻatasi teuina puipuia puipui mai le Tarpalien, matou te fautuaina le faʻatauina o se ie ma se maualuga o le 500-550 g / m2, faʻaaogaina o le a e maua ai se mea e mafai ona maua ai se gaioiga e faʻagaioi ai tulaga.

Galue malosi i le faletaavale

Pupuni mai tarpallin i le faletaavale maua i le leai o se teuteuga teuteuga, latou te manaʻomia le faʻatinoga o le faʻaaogaina o le potu e te leʻi mauaina pe o le lumanaʻi e mafai ona e faia lea.

Peitaʻi, e iai mataupu e tatau ai fualaʻau o fanua o GaraD. Matou te matauina mea taua:

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

  • I le auai ai o faʻafitauli faitotoʻa o faʻafitauli poʻo ni paloia e le o le faletaavale o loʻo faʻamamaina pea ma ata;
  • Afai e manaʻomia le vavaeʻeseina o le potu i luga o le galuega sone - o le fale faigaluega ma le pakaga paka mo le taʻavale. O iinei o Shirma e sui ai le atoa-sola atoa vaega;
  • Pe a faʻatautaia le faʻaaogaina o galuega i le faletaavale poʻo le tipiina o uʻamea - O le Chertnin e puipuia ai ni alofilima i luga o mea susunuina.

O puipui o Tarloalin e faigofie ona aveese ai, pei ona e manaʻomia e mafai ona e ufiufi se taʻavale poʻo ni fata ma mea e aoga ai pe toe fai le tau. E i ai isi auala e faʻasaʻo ai le pupuni - e masani ona faʻasaʻoina i luga o le taualuga ma ua faʻaauʻau i le pamu o loʻo taofia ai le tulaga, ma i le taʻele o loʻo tipiina ai le tulaga.

Tarcanulin e le naʻo le pau a le mea mo le gaosia o ni ie faʻamalositino. I se isi itu, maualuga-maualuga o ie mai le PVC, Nylonter po o le polyester o loʻo faʻaaogaina, ma o pupuni o ie na faʻaaogaina mo se fale teu oloa ma falemaʻi ua talafeagai foʻi.

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

PVC Fabrics

Tulaga lelei o Tarpalin Curtsins

I totonu o mea faapena mo le gaosia o pupuni o meaola o meaola, o faigata o tapoleni e faatalatalanoaina e le manatu taua o le aoga ma uiga lelei. Faatau se oloa ma le tutusa gaioiga gaioiga mo se aofaiga tutusa e le mafai.

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

O le averesi o le tau o Tarpalin Compsin e 250-300 Rullas i le 1 M2 lautele.

Faia o faigata tapauini talafeagai ma ou lava lima, ina ia mafai ona e sefe i le faatauina sili ona lelei ma sussuring le puipuia oe lava.

I totonu o le lelei o nei ufuni ua tufatufaina:

  1. O le a masani ai - o mea o se uiga o le maualuga o le pipisi, e oʻo lava i tulaga faʻapitoa, o le a le faia se tausaga e tasi. O le ie puipui e le nofo i le masini fufulu, e le fefe i mafatiaga faʻamamaina ma faʻaleagaina ua tapunia ma palauti - e le o le anster;
  2. Ona o le polymmer e le ofiina o le mea o le mata o le mata, o le shirma ua maua e ala i le taofiofia ma hydroptobic meatotino. Ie teu oloa susu susu i le faletaavale ma puipuia lelei le potu mai timuga ma le ea i le va o le Adorekeriso faasolosolo;

    Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

  3. I le faʻaaogaina o le Taʻiala Taxullin ma siamu, e te solia le potu mai mata mata, e aunoa ma le matala ma le latalata i le falepanoa poʻo le faitotoʻa;
  4. E le pei o pupuni mai le paʻu ma le PVC, leiloa le manaia i misus vevela, o le tusitusiga tusitusi e le dub i le malulu;
  5. O faʻataʻitaʻiga o se ie faigofie faʻamamaina, o le a le mafai ona e oʻo i le manaʻoga e suia pupuni ona o lona foliga le faʻamaoni.

Mau: Maeu le loloto o le faavae

Faatasi ai ma vaivaiga o lea faaiuga, matou te maitauina pea le mamafa o le tapoleni - e masani ona toe taʻitaʻiaina le lau o loʻo avea ma faʻafitauli e oʻo lava i le tagata matua. Mo le aoga, e aoga i le mauga o le pato i luga o le tubular malu ma le fesoasoani a chalks.

O le mea e matagofie ai o le tau o le taponullin o le a le fiafia i ai le tagata fiafia o Asthetics - o le mea e gaosia faapitoa i le marssh lanu.

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

O le mea lea

O le Cupp Cutson e faia ai le vevela vevela. E le gata ina puipuia e Shirma le tui i totonu o fale o ata (o le Dense Tarpallin e le polokaina e le matagi i le va o le malulu uamea ma le ea i totonu o le faletaavale. Ina ia maua lenei aʻafiaga, tuu le siata ina ia atoa aʻe i luga o le faitotoʻa.

Ina ua faʻapipiʻiina, nai lo le faitotoʻa, o mea tetele e uiga i faʻafitauli ma le aveeseina o le ata i le vaitau o le tau, o le mafuaʻaga faletaavale.

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

Faapipiiina o le taamilosaga tapunia

O le Tartup Cortatin e aveʻeseina lenei mea e te maua ai lenei mea - ona o le ea i luga ole ea, o se faʻaititia o le vevela paʻu mai le lua itu o uʻamea ma le susu.

Afai e te faʻaaogaina ni faaputuga mafanafana mo le faletaavale, o loʻo taofia ai faʻafitauli tau faigata, o le talosipau i le ulo foi o le a sili atu ona tamaoaiga. Tatala i taimi uma ma tapuni le avanoa e nana ai le potu mai le prying mata (aemaise pe a fai o loʻo i totonu o le garage corfinds, talu ai o le galuega o le rebous o loʻo i ai le auala e mafai ai ona aoga. Shirma e mafai ai ona e tausia le faʻataʻamilomilo tapunia tapunia ma le filemu faʻamalosi i au mataupu e aunoa ma le fia iloa manatu mai le itu.

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

E uiga i le faia ma faʻasaʻoina

E mafai ona tutoʻatasi le lua suia eseese o le lau - tasi-vaega-vaega poʻo le faʻaaogaina o pupuni mo le faletaavale mai le carpallin. O le oloa le usitaia o loʻo manaʻomia ai le sili atu o le sili atu o ie, o le a e manaʻomia foʻi le mafanafana vevela vevela o mea - syrentes, donult po ofatt fulufulu poʻo le paʻu o le tino.

Mataupu i luga o le autu: kofe o le umukuka umukuka

O le suʻi o le cupp pupuni o se laʻau mafanafana e matua faigofie lava - o le lua tipi o le tisu o loʻo fesoʻotaʻi i le taga, i totonu o le mea na totoe o le ato. I le taimi lava lea, o se fasi pepa o le 5-10 cm lautele o totoe i le pito i luga o le mata o le mata, o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamauina o le ie puipui. Ina ia le mulimuli i le faʻamalosi i le faʻagaeʻetia o le faʻagaioia i le va o le au pupuni, o le laau i le tino o le sela ua faʻatafutia.

O le suʻiina o pupuni o Tarpalin ma le tasi vaega o ie o loʻo faʻaalia ai na o le ogalaau o le pito o le pito o le ie puipui, o loʻo taofia ai mea i le taimi o faʻagaioiga.

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

O le i luga o ona lima e sauni ai e faʻapipiʻi le mata, o le fesili autu agai i ai - faʻafefea ona malupuipuia. E i ai filifiliga e lua iinei:

  1. Ina ia fasiotia se siata i se faletaavale na tusia i luga o le laupapa laupapa laupapa ma fuafuaina o lona itu o laina i maea mo le tosoina. I lenei tulaga, o le susulu o le a faʻamalutiti mai le pito i lalo e foliga mai o pupuni o le Roma, alu i le paluga i lalo o le taualuga;
  2. Faʻamau pupuni o le ie puipui i luga o le ua uamea uaea ia o le a faʻaalia i le itu lautele e tusa o pupuni lautele o ni ie pupuni.

Vaʻai vitio ata

A faʻapea o le ie o le lanu, o le tissue o le 10-15 cm ma faʻaopoopoga o le 10-15 cm. E tatau ona faʻapipiʻiina le uamea mamaʻi i carpallin, pe a fai e faigofie ona tietie le ie puipui. O le faigofie auala e fai ai lenei mea e faʻaaoga ai le masini e faʻapipiʻi ai siama o se tusi lesona o le okaina, o le mea o loʻo faʻasalaina mai le lua itu o le ie.

Auala e Filifili ai ma Fai Forpalin Cutchain i le Faletaavale

O sea mea faigaluega mo le faʻapipiʻiina o kolulu e tau le 2-3 afe Norbras - mo le taimi e faʻaaoga ai, e le talafeagai le mauaina o ai. E mafai ona faʻasaʻoina le mama e faʻaaogaina ai le uo teine ​​- tipi se pu i le tisu, e fetaui ma le lapoa ma le faʻavae o le kolone, ona fetaui lelei lea o faʻafitauli itu o le ie ma na te aumaia lemu le mama ma le samala. E fesoʻotaʻi o se taimi masani

Faitau atili