Siosiomaga faauo potu moe

Anonim

E toʻatele o le a malilie o le sili ona lauiloa teuteu meaʻai mo puipui o le puipui o le pepa puipui. O le tagata faʻatau e masani ona ofoina atu se faʻateleina o lenei oloa. Ae ina ua ia fetaui lelei mea, toʻatele tagata e faʻaititia le tataʻa o le pepa puipui, a o latou mananaʻo ia tatou mautinoa e le mafai ona afaina i latou i le potu.

Siosiomaga faauo potu moe

I totonu o se potumoe e mafai ona faigofie

Aisea manaomia eco puipui

Mo le taimi muamua, sa sau le manatu o le pepa pipii i Europa lava na te sau ai i le 1590, ma sa vave ona tapalu i le puipui. O nei mea tuai ua maeʻa ona faia i pepa.

Na faasolosolo malie lava ona foliga mai ua suia se vaega fou, o le tekonolosi o latou fale gaosi ua suia. Ma i aso nei ua uma ona faʻatau atu e te le mafai ona faʻamalieina fale pupuʻu, ae faʻapea foi vinetuu, oona, saito ma le tele o ie.

E ui i lea, o matou lima mamafa e faʻaaloalo, e lelei tele mo le totogiina o nofoaga ma fale o laʻau laau, fanau, ma i latou uma na siaki ma le faʻaeteete atoa.

Siosiomaga faauo potu moe

E oʻo lava i pepa puipui e mafai ona faia se potu faʻamoe mama

Pepa pepa pepa

E mautinoa lava, o mea ia sili ona saogalemu siʻosiʻoti le avanoa mo le potumoe, fanau ma isi nofoaga. Faʻafetai ia latou tau, faʻapea foi ma le mafai ona "manava", i le aso o le sili ona lauiloa i le maketi mea maketi.

E le gata i lea, tagata gaosi oloa e le naʻo le tele o faʻafitauli, lea, e pei ona e iloa, e pei ona e iloa, e tele ni mea e tau ai i totonu o ie, etc.), ae o le fefe foi o le vai. O le mea e gata ai e le gata mai sili atu latou te teteʻe atu i galuega ma i le taimi o faʻagaioiga, ae na lafi atu ni faʻaletonu o foliga. E i ai i totonu o pepa motusia puipui ma i latou o loʻo faʻauʻuina i le sili atu i le uv burnout.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le siamupini i luga o le siata: fuafuaina o le faʻatulagaina

Siosiomaga faauo potu moe

Styling uliuli ma paʻepaʻe potu

Tusitusiga pepa puipui

I le gaosia o ni fua tutusa, e le gata i mea masani, ae tutusa foʻi tofo e mafai ona faʻaaogaina, ma i le tulaga lona lua, o le tikeri o le faʻafeusuaiga e faʻaitiitia. Ae o le Tapos mai Viscose, Silk ma Cotton maua se saogalemu saogalemu. Ae o le filifilia o ie puipui, e alagatatau ona malamalama i ai o ie masani uma o le lavalava e sili atu ona taufaifai ia Burnout, o lea e manaʻomia ai lo latou puipuiga faʻapitoa i le la susulu.

Le taua tele o na puipui puipui mo le potumoe o le latou tau, ae i nisi mataupu e matua taua lava, peitaʻi e le gata lava o le manava, faʻasoasoaina foʻi meatotino.

Siosiomaga faauo potu moe

Puipui mai le BAMBOO

Fualaau faisua pepa

E masani ai, ma o mea e tutupu, i le faʻamaeʻaina o mea, e faʻavae i luga o ituaiga uma o laʻau o laʻau: Tusiga, ma isi, o loʻo faʻaaogaina le Tapunia. O le iʻuga, o le faʻaiuga o le faʻaumaina o mea o loʻo i ai i mea nei e lua:
  • tomai e "manava";
  • ei ai lona manaia foliga ma faateleina lona malosi;
  • Ia, o le potu o le potu ma i latou e mauaina le maualuga o igoa o le vevela ma le le mautonu.

Ole mea nei e taua tele i le latou maualuga, ona o le faʻaaogaina o le lesona tusi lesona. Lelei, vagana ai mo lenei, ua vave ona mou atu i lalo o le aafiaga o le susulu o le la.

Cork ma isi ofutino

O nei mea e i ai foi se pepa pito i ai nei, e maualuga ai aftistat meatotino. E le pei o isi lavalava, latou te le afaina i urv rays, ma mo le tele o tausaga na latou taofia ai a latou uluai foliga.

Faʻapitoa Faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻiina ofu o loʻo faʻapipiʻi mai le paʻu moni, faʻapea foi ma le tioata, faʻavae i luga o le quartz, soda ma lio. Soʻo se tasi o le faʻamaeʻaina o mea e le naʻo le faia o totonu faʻapitoa, ae e puipuia foʻi mai le alllergies, o fungas, teuteuina.

Mataupu i luga o le autu: faia se poptut i le atunuu ma ou lava lima

Siosiomaga faauo potu moe

Pepa puipui mo le potu moe

Nai lo le pitonuu puipui

Ina ua le le lava le meatotino taua o le agalelei sima mafana, latou manaʻomia ona faʻasalalauga i se faʻapitoa, o le a le mafai ona taofi lelei le malosi o le palave, ae tumau pea a latou uiga taua.

O nai mafeno i le taimi nei na faia e Kelusu i le fale, ma sa tali uma i manaʻoga o Econocal Digical. Ae paga lea, o potu puipui o loʻo i ai nei e mafai ona i ai le tele o le mamafa faʻatusatusa i a latou pepa manifinifi. O lea la, e manaʻomia le filifilia tuʻusaʻo i totonu o le faleoloa, lea e umiaina le upega tafaʻilagi filifilia i luga o puipui.

I luga o fata, e mafai ona e mauaina se ituaiga o malu puipuia, ae e aoga lava le totogiina o latou lava e iloa ai lo latou siʻosiʻomaga agaalofa. Ma e ui lava i lo latou matata e mafai ona e mauaina le vaega o se manu poʻo se fualaʻau ese atu, o uiga faʻapitoa e le suia mai lenei.

Ina ia maua ai ni metotia e tatau ona taʻitaʻia e le fautuaga e ofo ai le gaosi oloa. Ia, ina ia mafai ona mautinoa le lapoʻa o le maualuga, e tatau ona e saunia ma le faʻaeteete le laufanua, faʻamamaina mai le filogia ma meafaā.

Faitau atili