Faʻafefea ona fai se paʻu paʻu e faia oe lava?

Anonim

O le fausiaina o le totonu o le faletaele e fesoʻotaʻi ma le faʻatumuina o mea e mafai ai, sitaili vaega ma fugalaʻau. O le foloas fala e taina i se tele tele i le mamanu o le faletaele. I faleoloa, e ui i se lava filifiliga, e le mafai i taimi uma ona maua le filifiliga talafeagai. Faigofie ona fai le taʻele ma ou lima o ou lima mai mea o loʻo i totonu o fale uma.

Faʻafefea ona fai se paʻu paʻu e faia oe lava?

Vasega ma le tofiaina o fala

E mafai ona faia uma Matematika uma ma o latou lava lima e vaevaeina i totonu:

  • tusitusiga;
  • faʻalenatura;
  • synthente.

Faʻafefea ona fai se paʻu paʻu e faia oe lava?

O le faletaele fala o se mea talafeagai e mautinoa ai le saogalemu ma le mafanafana tulaga pe a fai o le taele. Afai o le vai e lavea ai le taʻele o le laupapa, o le a le saogalemu i ai. O le fola e taofia ai le ata.

Nichokes mo le faletaele, faia i se tasi lanu lanu ma totonu o le potu, foliga pei o le lelei mamanu.

Fesuiai o oloa mai mea masani

Fai se fala paʻepaʻe ma ou lava lima faigofie, pe a fai o le teuina o lanu masani ma suʻesuʻe le vasega vasega i lona gaosiga. O le oloa mai le suavai sima, maa, moss i taimi uma na te faaleleia ai le faletaele. O le mamanu o le potu e mafai ona faʻaopoopoina ma uluaʻi oloa mai le vine, BAMBOO.

Sami pipi

Suaro Shore Popolega i vae o lou taele - e le o se miti, ae o se mea moni! O lea ua faʻaalia, o loʻo iai le auala faigofie o le leai o se mea e 1 - sami lima, faʻapipiʻi i le faʻavae. Mo le toto o le toto e aoga e laa i luga o le utiuti o lamolemole i luga o le vaetamaina o le agaga.

Faʻafefea ona fai se paʻu paʻu e faia oe lava?

Sami o le sami taele fala

Mo le gaosiga o sea fala, o le a e manaʻomia:

  • O papa maa laititi o le tele o mea;
  • O le paʻu paʻu;
  • sua suavai;
  • Kelu ituaiga "taimi".

O le faʻasologa o galuega e pei ona taua i lalo.

  1. Fufulu ma faʻamago le faʻavae o le fala ma maʻa.
  2. Faamutaina i latou ma avatu se vai mago atoa.
  3. Lafo maa i luga o le lauʻeleʻele mafolafola ina ia tusia le mea e manaʻo ai.
  4. Faʻaaoga sina laʻititi o kelu i luga o le fala ma le maʻa, faʻatali 30-60 sekone ma kelu le maʻa. O elemene o loʻo taua i lalo, tausia le sili ona lelei kilia i le va o maa.
  5. E mafai ona e faʻaaogaina le oloa i le aso.

Masoa

Fai se fogafale fai mo le faletaele ma le uaina - o se fofo sili ona lelei mo soʻo se fale, fale poʻo fale. O lenei fala e i ai le tele o penefiti:

  • Siosiomaga faauo ork cotings;
  • sili ona fiafia i le susu;
  • Massage aafiaga mo vae;
  • Faigofie ona fai oe lava;
  • Talafeagai mo soʻo totonu;
  • Taugofie ma le mafai ona maua mai o taavale toso.

Mau i luga o le autu: fuga mai mea lotu o. Teuteuina o le fugalaau moega. Ata

Faʻafefea ona fai se paʻu paʻu e faia oe lava?

Uaina Plag Rug

A o le i alu i le galuega i le fausiaina o ia fala, e tatau ona e saunia ni fasi fasi pepa - fufulu ma mago le pupu. Ina ia fausia se tamai Rug, 100-150 O le a manaʻomia feʻaveaʻi Faʻamama mai i toe vaega o le veli o le pu o le pupu e mafai ona foloina i latou i le po i le pelvis i le vai mafanafana ma le pelu. I le taeao latou te manaʻomia le fufulu i le taʻele vai ma taʻoto solo.

A latou mago, e tatau ona e tipiina le pulu i le afa i luga o le laupapa laupapa i le laupapa matuitui. Ina ia mafai ona tipiina le tatagi i luga o le lua vae ma aua le afaina, e tatau ona e taʻoto i luga o se lapotopoto. O lenei galuega o le a manaʻomia ai taumafaiga faaletino. O le tipi o faʻapipiʻi taʻitasi e faʻatautaia ai le pepa emery.

Sauni le faavae o le tele o le tele ma foliga. Le mautonu palasitika talafeagai, o le paʻu tuai o le paʻu o le laʻei, paʻu ofu mo taʻavale. Fufulu le faavae, mamagoi i ai ma faatagi. Ma le kulimi, faʻapipiʻi pugs i le faʻavae.

Moss

O totonu o le faletaele i se siosiomaga sitaili e faigofie ona faia pe a fai e te maua se mea masani mai le moss. Ona o ia, e le o manaʻomia le lalolagi, ma o le vevela ma le le sala ma faʻamamaina tulaga ma o le toe faia o moli masani i totonu o le faletaele e sili ona talafeagai mo se fesoasoani. E matua faigofie e faia ai, ae mo lona galueina o le a alu ni nai vaiaso.

Faagaioiga taualumaga:

  • Ave le 3 solofanua o le Moss Type Roacoatrium, Leucobryum e aunoa ma fanua;
  • Tuu i totonu o le pavint, faʻaopopoina le 100 ml o le vai o le yogurt poʻo keʻer ma 2 tps. Hydrogele mo le totoina o lanu;
  • Sasa le paluga mo le 2-5 minute i le saoasaoa saoasaoa;
  • Saunia se mea faatauvaa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laupapa, se oloa mai le vai, maa pupuni;
  • A faʻaaoga se paluga mai le moss ma se pulumu i luga o le laualuga i luga i le tele o vaega;
  • ufiufi le la luga o le ata ma le manaia i aso uma seia uma le moss;
  • Ina ua mavae 3-5 vaiaso, pe a tupu le au fala, vai vai i aso uma.

E leʻi tupu ni poloka o loʻo tupu ai le 'apamemea, e mafai ona toe faʻaaogaina e tutusa lava le paluga.

Tusitusiga i luga o le autu: Loops mo Atimini Dears ma isi mea talafeagai mo lenei ituaiga o faitotoa fausaga

Togafiti mai tamai

O le fala i le faletaele e te faia oe lava mai le vaega o totoe o le ie, mea tuai, o le a le le aoga filo o le a mafai ona faia fafine uma. Ia faia lenei mea, aua le mafai ona suʻi pe a. O le mea autu o le mafai ona mafai ona fiafia i ai.

Mea tuai

O le tuai o mitiafu tuai o mitiafu, o le fala o le a sili ona vaivai ma malu. E sili atu le vave mago pe a uma ona faaaogaina.

Mo le gaosiga, o le a e manaʻomia le tuai o mitiafu e faʻapea:

  • Detese tissue mo le faʻavae mai le 2 vaega o le taʻavale o le fala o le foliga manaʻomia ma le tele e fai mai e aumai alauni o 1.5-2 cm;
  • masini suisui;
  • seleulu;
  • Filo.

Galue e amata i le tapenaina o le au "tubes". O ofu tuai ua tipiina i fasi ma le tele o le 10 × 2 cm ma faʻaloaloa i latou taʻitasi. O loʻo i luga o laina e ala i laina i luga o le masini paʻu, tasi le isi. O Seam e tatau ona savali i le ogatotonu o avanoa vali. A sauni le laina e tasi, ua e amata sundwing le isi laina. Mo lenei, o le iʻuga o togi o loʻo vaʻaia e le amanaʻiaina aʻo aua nei tosoina i latou i totonu o le sui lona lua. O le pito i luga o le laina o le laina e tuleia ina ia o le mamao i le va o le muamua ma le lona lua tutusa ma le lona lua ua sili atu nai lo le 2-3 cm.

Faia se punou. I luga o le faavae o le ok peʻa mai luga o luga, matou te tuʻuina le aitema lona lua e aunoa ma feololo faafesagai ma aveese pito o pepa i totonu. O ni vae e puʻeina uma i le tasi, ma tuʻua le 10-15 cm mo le liliu. O le fala e liliu i le pito i luma ma faʻauma le faʻailoga.

Mai ie

Faigofie e fai ai le fala o solo tuai. O le a tatou manaʻomia solo solo 3 eseʻese lanu. Latou te tipiina i luga o le fasi pepa o le 4 cm. Ave 3 fasi ata o lanu eseese ma masani ona utu pito o fasi fasi fasi fasipepa, tuu le tasi i le isi. Mai le 3 fasi pepa na togi ai le umi o le ata. Ina ia faʻaauau pea le asuina, o pito o pito o ia o loʻo tauʻave ai le tasi ma le isi, ma maitauina ai o latou lanu. O le iʻuga o le suʻisuʻi o loʻo minoi i luga o le sifi i luga o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu o le a mafua ai le lapotopoto poʻo le oval rug.

Faʻafefea ona fai se paʻu paʻu e faia oe lava?

Solo solo

Teltim

E tele auala e fai ai se pad mo le faletaele mai le auvae tuai po o le mafiafia mataupu. O nei filifiliga e tasi le faʻatamaʻia - o filo e tatau ona mama ma ona o lo latou i ai ma le manifinifi foliga. O le isi auala e foia ai nei faafitauli.

Tusitusiga i luga o le autu: muamua pupuni i le umukuka

Faʻafefea ona fai se paʻu paʻu e faia oe lava?

Denim fala

Fusi o mea teuteu faalua o le suluia. O fasipepa ma le silika o loʻo i ai ae leʻi mauaina se lio o le sili ona manaʻomia. O itulagi o ia liʻo e mafai ona eseese. A o le 5-8 Defim Little Lilo ua sauni, e mafai ona e alu i le vasega fonotaga. Faataamilo i le lapotopoto o le tele tele e laiti e maua ai se mafolafola fugalaau. O nofoaga o le fesoʻotaʻiga o le "ogatotonu" ma le "pelata" stitch.

Kolose crochet

Ole mafanafana ma manaia le vae o le fala e mafai ona lalagaina ma le tele o mea na faʻaaogaina ai le tele o lanu lanu o Cellophane.

Faʻafefea ona fai se paʻu paʻu e faia oe lava?

Kosi mat mai le tele o clathodored cellophane afifi

Vaega o galuega:

  • Tipi afifi tutusa i le pito i lalo o le pito i lalo i luga o se ata o le 1.5 cm lautele;
  • fasi e tuu i le tuu e maua ai se mama;
  • Feololo feʻai e le tasi le isi e ala i le teto e mafua mai i le pese faʻatoamea uma e maua ai se lua-vaega se fasi;
  • Tuai lipine i le polo;
  • Nonoa o se mea puʻupuʻu i le faʻaaogaina o soʻo se vataʻesega.

Mai le pomu

Pamu Rug o le a faia ni tala lelei i totonu o le fale o soʻo se faletaele. Afai o le tele o kalapu lanu faʻaputuputu i totonu o le fale, e mafai ona e faʻaaogaina i se oloa.

Mo le gaosiga o Pomp -onv, o filo ua afifi i luga o le 2 faʻapipiʻi busheds mai le pepa faleuila. Ina ia maua se pamu lapoʻa, e tatau ona e faʻaalu le filo umi i luga o le lima. Ona iai lea o se manoa puʻupuʻu i le va o vao ma, ave ma le faaeteete i luga o le lima, toso malosi i fafo, ma tuu malosi se nonoa malosi. O pito o manoa e o ese ai: o le a latou auai i le pompton. Seleulu tipi tipi filo ma 2 itu o le galuega. Faʻatau se ata faʻataʻamilosaga, tipiina le umi pito.

Afai o pamu e ese, ona foliga lea o le fala. Pe a sikoa se tele o pamu, e mafai ona e alu atu i le potopotoga o le fala. O le faavae o le semi-rigid grid. O le tele o pamu o loʻo avea ma le vevesi poʻo le ituaiga o se mamanu. Faʻaaogaina pito o manoa e fusifusia ai pamu uma i le mesh-faʻavae laina. O le tele o mea na tutupu mai le itu sese tipi ese ma seleulu.

Gaosiga

O le tau o le fala i totonu o le faletaele eseese mai le 600 torbles i le tele o afe ma e faalagolago i le mea ma le numera o fasi aofia. E te le manaʻomia le faʻatau atu o mea taugata i le faletaele: E mafai ona e faia se taʻele taʻele mai le teine ​​teine ​​ma ou lima lima.

Padity Education

Faitau atili