Faʻafefea ona filifili se moemiti mo le potumoe, e faʻalogo ai?

Anonim

O le teuteuina o le faamalama o se fofo fou ma se lanu lanu ua setiina le leo o se siosiomaga i totonu o le potu. Faʻatasia le tuʻufaʻatasia, tuʻufaʻatasia se tasi manatu, ma le lelei tuu i totonu, o auiliiliga o loʻo suia ai le totonugalemu, fausia se faletalimalo ma ua maeʻa ata.

Faʻafefea ona filifili se moemiti mo le potumoe, e faʻalogo ai?

Faamalama i le potu malolo

Ae e masani ona le taua nai lo le aulelei, o uiga lelei o le ie puipui o lo latou puipuia o latou puipuiga: mai le malamalama, vaitafe malulu.

O fea o le a faia ai ie puipui?

Ua taʻua ifo ie pupuni o le moli o le po, o latou manatu faʻapitoa:

Faʻafefea ona filifili se moemiti mo le potumoe, e faʻalogo ai?

  • O mea gaosiga: Deses opaque ie, tuai ai le susulu o le la la ave.
  • Foliga vaaia: O pupuni o le po ua iloga i le mamafa tele ma tele. Ua avea ma 'upega tafaʻilagi a le aufaʻatasi o se isi elemene puipuiga o le eleelea.

O le po o pupuni o loʻo faʻaaogaina le mea e te manaʻomia e faʻaofi ai se avanoa i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafiafia pupuni mo le uluaʻi fola o loʻo faʻaaogaina i potu uma, pe a e popole i le faʻalumaina o manatu o passsersby.

Mo fale mautotogi o loʻo aʻe i luga, o le potu muamua, e iai le manaʻoga mo le latou faʻaaogaina, o le potumoe. Faafitauli, tausiga ma le fiafia ma le fiafia e fesoʻotaʻi ma le tatou avanoa i fafo. O le mea lea, na pupuni foi le ie ofu mo le potumoe mo le la, ae ia latou fausia se pasonuu o le mafaufau, fesoasoani ia i matou e malolo ma tuaa le popole.

Faʻafefea ona filifili se moemiti mo le potumoe, e faʻalogo ai?

CHAEMA FILIFILIGA

Afai e te piki i luga le ie pupuni i le potumoe, ia faʻateleina le moli ma fatuina se manaia o le mea manaia, e sili atu le filifilia o le lanu uliuli o ie. O le malamalama malamalama o le a taofia le isu o le la, ae o le a le afaina ai le malamalama loloto: o le a le mafai ona faapogisaina i la latou fesoasoani. E sili le fiafia o le le fiafia i le lanumoana, lanu enaena efuefu po o lanu meamata.

Pogisa, maoaʻe loloto o le ie puipui e faʻaititia ai le avanoa. Ina ia faʻaititia lenei "itu" aafiaga, piki le malosi i le puipui atoa, aua le faʻatapulaʻaina le faʻamalama o le faʻamalama i fafo. I totonu o se paga o ofu po o le pogisa, faʻaopopoina moli matala matala o le a faʻafaigofie mo le leo.

Faʻafefea ona filifili se moemiti mo le potumoe, e faʻalogo ai?

Lanu uliuli

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻalauteleina le faapaleni i Khrushchev: tele ma aitia

A faʻapea e laʻititi le potu, e mumusu lanu. Filifili lanu pupula, ae fai se faʻamamafa i le faʻateleina o le maualuga o le Upega tafaʻilagi: E mafai ona e faʻaogaina ni ie i luga o se ufiufi, mea taulaʻoa. Ua fautuaina tagata ua fuafuaina e faatautau ie puipui i le potumoe: O se mea totino foliga mai e le masani ai, e ese mai, ua i ai ni malamalama lelei.

Pupuni i luga o le fola muamua i le lanu lanu eseese e fuafua i le faʻamoemoe o le potu. O le potu malolo e mafai ona teuteuina i filifiliga lanu lanu: ie ma mea teuteu, ata po o nini. Sulu ma tosina mai le mafaufau o malo o le faʻamamafa o le a avea o le Volume o loʻo teuina le 3D: O le ata teuina i luga o latou lava. O le mea moni o le lolomiina o le a ave oe i le po o le Niu Ioka, i le sami i le sami, i le goto o le goto o le a faamatalaina.

Faʻafefea ona filifili se moemiti mo le potumoe, e faʻalogo ai?

Ae ina ua filifilia se ata, aua le galo le mea e uiga i le puipuia o mea faʻavae: O pupuni i luga o le foloa le afi e tatau ona taofia se malologa o le potu ma malamalama-mama.

FOBIC filifiliga

I le tele o mea mo po o pupuni o ie na filifilia e faalagolago i le nofoaga o le potu. O le pupula ma le la e pupula umi i totonu o le potu faamalama, o le maualuga o le manaʻoga mo le lelei ma faʻagaioiga lelei mea:

  • E tatau lava ona ia mausali faʻafitauli i le malamalama pupula: o le matapogi o le tapoleni lea e nafa ma lenei faʻamasinoga.
  • Susuga Masani Fabrics (Silk, Lon) Suʻega o le La, e faaofi ai foliga vaaia, e sili le filifilia o mea ma fefiloi.

    Faʻafefea ona filifili se moemiti mo le potumoe, e faʻalogo ai?

  • E le o le a taofia uma ie puipui uma o le a ofi ai i le umukuka, i le vasega pepe, i le vasega na teʻa e te fefe ai i le tausiga o meaʻai mai le flax ma sili ona pupuni.

Ma, filifili le po ie fusi ie ma le faatinoga maualuga. O ni ie ua pupuni na faia i pomeester poʻo le Taftueta: Latou te le fefefe i soʻo se mea leaga, poʻo le la. O le veli e le ofi foi i le la, ae i le masini fufulu, e te le fufuluina - o le mea e manaʻomia ai se faʻamamaina o le faʻamamaina.

Tusitusiga i luga o le autu: O le moega o le mea fou e faia oe lava: Faamatalaga mamanu

O le tau mo le po o pupuni e tutusa ma le afifi o le uma oloa:

  1. O le ituaiga o le tisu na faʻaaogaina. Sili ona taugata - mea masani.
  2. Le tele o le tapoleni. O le tau o le Poloaiga mea ma o lona suʻisuʻi i totonu o le potu e fuaina e tusa ma auala mita. O le fuafuaina mulimuli o le maeʻa oloa e faigofie: O le sili atu le poto e te manaʻomia, o le sili ona taugata e sauni-faʻaavanoaina.

    Faʻafefea ona filifili se moemiti mo le potumoe, e faʻalogo ai?

  3. Oloa faʻataʻitaʻiga. O pupuni masani i luga o se ie puipui e mafai ona leai se mea. Latou foliga manaia, o lenei sitaili e le sau i fafo o le masani mo se taimi umi. Ma afai manaʻomia, o mea ua teuteuina i isi teuteuga teuteu vaega: faʻamalolosi, pipili, o le taʻele lipine, seevae, etc

Ae o fale lavelave na o le poto masani matagofie. Afai e te le talitonuina sau oe lava, e le lamatia ai, faʻatalanoa tomai faʻapitoa, e ui ina le sailia a latou aumalaga. O le mea lea, i le po pupuni o lanu e lua, Austrian Curtsins, Asymmetric Models ma Lamrequins o le a tau ai i le tele o le mea e tutusa ai.

Vaʻai vitio ata

Filifilia o Cornice

A faʻatau se saito, ia e amanaia le uta o le a faʻatino i luga ma le mafiafia o po ma malamalama manino atoatoa pupuni. E tatau ona malosi ma talitonuina e tetee atu i le mamanu.

Faʻafefea ona filifili se moemiti mo le potumoe, e faʻalogo ai?

O le aoga ma le faigofie o le faʻaaogaina e tutusa lava le taua: O pupuni e tatau ona faʻaseʻe i luga o le eAves saoloto ma saoloto. O malaga malaga e manatu o le sili ona tumau, o le isi tulaga manaʻomia o le avea ma tautelanitic tau. O loʻo taugata o ovalages o Ofaves, ae tele lava latou te fiafia i ai mai māgā. Ua maeʻa ona tuʻufaʻatasia ma masani o meafale o meafale ma sili ona lelei mo potu faʻafiafiaina i lanu mafanafana: faʻataʻitaʻiga, o le a avea ma se tulaga sili ona lelei i lalo o le sela Begeta.

Faʻafefea ona filifili se moemiti mo le potumoe, e faʻalogo ai?

O le le mautonu e le filifilia ni vaega palasitika mo le mamafa o po o le ie puipui: e le mafai ona latou tu i le mamafa o le tapoleni o le a ofi atu i lalo o le faigata o le a o le a fai ai le faigata o le arsin.

Mataupu i luga o le autu: Peach Walpapers: Designer Fesoasoani

Faitau atili