Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

Anonim

Le filifilia ma le mauaina o ie puipui matagofie talafeagai i ituaiga, lanu, lapoa ma autasi fetaui i totonu o le potu, ua na o se tagata i luga o le afa o le auala e ausia ai le taunuuga manaomia. Mai tua, ua lauiloa foi e faʻasaʻo le ie, e fetaui lelei ia ie pupuni i puipui pupuni, fuafua le mamao i le faʻamalama ma puipui i luga o le faʻapipiʻiina o isi elemene ma faʻamaʻi.

Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

Faamalama i le potu malolo

Tulafono o le faia o le ie puipui

O le Polokalame faʻapitoa e manaʻomia se tagata taʻitoʻatasi mo le saʻo nofoaga i luga o le faʻamalama matala. O le tele o taimi ua taʻuina mai, o mea taʻitasi e aʻafia ai foliga ma faʻagaioiga o le ie puipui.

Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le toʻatele o tulafono lautele ma fautuaga, o le faʻatinoina o lea mea e mafai ai ona 'alofia e tatala se metotia e sese ai pe a faapipiia ai se auala ma le ie puipui:

  • O le faʻamamaina o pupuni o pupuni e mafai ona masani ai - o le a fesoasoani e faʻaopopoina le maualuga o le maualuga o le sunvas, ma le kitara i le va o le parvas, o le kitara e le o le pito i luga o le tapoleni. o se mea teuteu le laina).
  • Ua leva ona pupuni i le fola i le foloa e sili atu le aulelei nai lo pupuʻu, i le isi, latou nana se niche ma le mumū masini. I le taimi lava e tasi, o se avanoa o le 2-3 centimeters o loʻo totoe i le va o le fola ma le pito i lalo o le tisu o le faʻamamaina.
  • I le avanoa avanoa, e le tatau i le pupuni ona alu loloto i ai le pito o le faamalama ma faalavelave i le malamalama malamalama. O lea la, o le umi o o oaves i mea uma e sili atu i le lautele o le faamalama.
  • Faʻaaoga le lelei o vaega ma ni faʻafitauli e mafai ma e te manaʻomia, e naʻo le taua le matauina o le fua.

    Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

  • Ae le i tautau ni pupuni, e aoga le siakiina o latou foliga. I le i ai o le filogia po o faitioga, e tatau ona e fufuluina ma stroke le ie.
  • Ua puʻupuʻu, o le pupuni ua umi, o le faʻamalosiʻau o le pito i luga poʻo le pito i lalo o le tisu fusi ma le lautele. Ole fesoasoani lea e foia ai le faʻafitauli ma faʻatu avanoa avanoa ina ia mafai ai ona eseese le mamanu.
  • Aua le fefe e faʻataʻitaʻi ma tuʻufaʻatasia sitaili, ie ma lanu.

Mataupu i luga o le autu: Mo musika alofa: crafts mai le CD discs mo le fale ma le tuuina atu ma o latou lava lima (65 ata)

O le faia o nei fautuaga, e mafai ona e matagofie tele ie puipui i totonu o potu masani i luga o le masani ai o le faasologa masani ma puipuia ai mea sese. Faʻapipiʻi le ie puipui i luga o le vaalele, o le osofaʻiga a le Totlic ma Windows o se lavelave o se uiga o lona uiga:

Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

  • Faaluaina ma le faitotoa o le faapaologa. I lea tulaga, e le manaʻomia le faia o se taumafaiga, taumafai e teuteu le faʻatulagaina o le tatalaina ma tuu i lalo o le faʻamalama le saoasaoa o le sulugatiti o le faʻamalama. O le filifiliga sili ona lelei o le faʻaaogaina o le mafiafia o le dicchromotic taulaga i le fola, o le a le mafai ona tosina mai ai.
  • E teuteu le vaalele a le vaalele na te masani ona tautau ie puipui mo pupuni

    O le tutusa o le feololo toe faia o pito o le puipui.

    Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

  • Faamalama ma lapotopoto pito i luga vaega. E masani ona faʻapipiʻi i potu sili ona tele ma le maualuga o le taua. I totonu o se potu, e saʻo le tautau i le tau o le ova o le ie puipui - i le tulaga tatala o loʻo le soona tuʻuina atu le pito i luga o le laupapa i le maualuga o le puipui atoa.
  • Mo le teuteuina o le taamilosaga, fale puipui, e le mafai ona faʻaaogaina Windows, State Stands Bcunitons e seasea faʻaaogaina. Sa matou feoaʻi ma le totoʻa ie puipui ma taʻiala e loka ai le ie i soo se tulaga, poʻo ni tauaso.

Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

Mansiard faamalama

Amata i se saʻo faʻapipiʻi cornix

A o le fale faafiafia e amata i tautau ma pupuni e amata i le faapipiiina o le cornice. Mai ona foliga, filifiliga faʻapipiʻi (i le taualuga poʻo le puipui), o le aofaʻi o laina ma le metotia o le nonoa o le pupuni o le a foliga i totonu o le potu. O ituaiga nei o Karnis e taatele:

  1. Faataamilo. Faataga le matagofie e taʻu ai ie puipui o soʻo se ituaiga. O le faʻapipiʻiina o loʻo faia i luga o le barbell ma mama, siamupini poʻo ni ata. Gaosia mai fafie, uamea poʻo se palasitika, o le mamanu o loʻo fesuisuiai ma faʻatagaina oe e filifili le sili filifiliga filifiliga mo soʻo se ituaiga puipuia ma mo soʻo se ituaiga. O isi o loʻo faʻaaoga foi e o loʻo faʻaaoga lelei e taugofie ai le siata i totonu o le faletaele.

    Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

  2. Talaaga. O mea teuteu teuteu e le pvc ma ua fuafuaina e faʻapipiʻi i luga o laina e tolu o le le mamafa o pupuni. E mafai ona matagofie le tautau i le okeni mai i le Okeni, Tuli, Chipfen ma isi malamalama malamalama. Aoga, ae o loʻo i ai se faʻafitauli foliga, o loʻo faʻafaigofieina ona foia e ala i le faʻapipiʻi o se masini teuteu. O le tele o le tele o le tele o lenei ituaiga o se ato ato, lea e natia ai le nonoa o fusi e se pusa teuteu.
  3. O le manoa o le faigofie filifiliga lea e i ai lona vaipuna. I le aluga o taimi, o le faʻamasinoga e faʻavaivaia, e oʻo atu ile tuuina atu o puipui ma leiloa le matagofie.

Mau: Parcelaini Tile Mo le fola: Fuaitau, mamafa, mafiafia ma tuufua ma taoto; O le a le eseesega i le va o poletilaini fafie mai chramic nila?

A pulea le nofoaga faʻapipiʻi, e tatau ai ona e manatuaina o le le tatau ona pai atu ie pupuni ma le oAves - o lenei o le a faʻaalia i luga o le faʻaalia o le taimi o faʻagaioiga.

Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

Foliga o le faʻapipiʻiina o ituaiga eseese o pupuni

E le gata i le tausisia o tulafono lautele ma filifiliga o le talafeagai ituaiga Cornix, o le foliga mai o le ua pupuni e faʻalagolago i le tagata filifilia ma lona faʻamaoni i le potu faʻataʻitaʻi. O ituaiga uma o ie puipui e iai ana lava uiga, faʻalagolago i le tele o Tissue, puipui o ni ituaiga eseese ma foliga o loʻo faia, ma e eseʻese elemene e faʻaaogaina. Lisi uma o le ituaiga o faʻapipiʻi filifiliga e le mafai, vagana le faʻaaogaina o metotia faʻataʻitaʻi, e le sili atu le faʻaaogaina o lau oe lava fantas ma taleni. Mo nofoaga o eseese fuafuaga ma teuteuina i sitaili eseese, filifili lau Windows Padiction filifiliga:

Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

  1. E maeu le matagofie o le tautau ufiufi i le potu tele. E masani lava ona maʻea i taimi uma pupuni i le sifi i se faiga masani. Faatasi faʻatasi ma ia pupuni, piki, liligi poʻo isi teuteuga o loʻo faʻaaogaina. I potu malolo o tagata, e masani lava ona aoga le galuega o le tafafao ma le aofia i luga o le potu e lua, e masani lava ona faʻapipiʻi i luga o le potu e tasi. E mafai ona tautau i ia faamalama e tautau i le Farani se siata o le lesitala o le a aumaia ai le mamalu ma le faaeeina o lagona i le vanimonimo. Ile mea foʻi i nofoaga lautele o loʻo i luga o le mea e foliga ai i totonu o le spovet compsons i le baroque style ma auro poʻo siliva faʻaiʻu. O ie puipui o onapo nei e taʻu mai ai ni filifiliga faʻapitoa: O le ie e faʻaliliuina atu e ala i se gangster ma le faʻatamala le faatamala, o le tu i luga o galu.

    Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

  2. E maeu le matagofie o le tautau i totonu o le potumoe. I totonu o lenei potu, e taua le fausiaina o se siosiomaga o loʻo agaʻi i ai le malolo ma faʻamatuʻu, maʻoloto malosi i luga o ie puipui a le gaʻo ma toʻafilemu. O le sifituina masani e le o mai i fafo atu o foliga, e le sau ma iloga e uiga i le faigofie ma le matagofie o laina. O pupuni e faia mai i le mafiafia ituaiga o ie e le o pasi ai le la susulu, ae o le filifiliga o Gary i le tofo o tagata e ona. O le lanu o le Porter e masani ona filifilia e masani ona fai i le lanu o le valivali pe aluga.

    Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

  3. E maeu le matagofie o le tautau i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka. I totonu o le umukuka, e vaʻavaʻai lelei le ie puipui i le sitaili o le mafuaʻaga poʻo le atunuʻu, tuʻufaʻatasia le aoga ma le malamalama, ma le malamalama. O ia pupuni ia faʻamamaʻi meafaitino o le fale o le fale. Na tatala faʻatasi i totonu o le faʻamalama, na faitio lelei tele i le faʻamalama, o lenei filifiliga ua malie ma matagofie, ma mafai ai foʻi ona e vavaeʻese le potu mai le auala. O loʻo i totonu o le manaʻoga i se vaʻaiga o umukuka o loʻo tu i luga o le fomumua - e puipuia mai ai manatu o prying ma mimilo o le malamalama o le moli o taʻavale pe sili ona malamalama i le afiafi.

Tusitusiga i luga o le autu: Black White Wallpapers: Ata i totonu, lanu uliuli, paʻepaʻe ma paʻepaʻe mamanu, uliuli ma fugalaʻau

Vaʻai vitio ata

Ina ia tau le tautau le pupuni i luga o le faʻamalama e faʻaaoga ai pikiapu, swagi, de zabo po o mamoe ponaivi.

Ina ia mafai ona taulalima ie puipui ma Skyrequin, e tatau ona e fuafuaina lona tele ma filifili i luga o le mamanu. O le tautau lelei o tamai tamai mamoe e faia i ie puipui na faia i le tasi lanu lanu, a o le tamai subrene lautele o le 1 / 5-1 / 6 o le umi Tele foliga mo le faʻamalosia o le tino ua maua ai le malosi o le togalaʻau o le tamai mamoe, o le fusi.

Faʻafefea ona tautau se siata i luga o le faʻamalama

O lana faʻapipiʻiina o le a faia ai muamua ma le masani ai o le faʻaaogaina o pupuni, e avea ma faavae e faʻapipiʻi ai le uluaʻi teuteuga ", o fetuuʻi o talosaga, teuteu o talosaga pe pulumu. Ma i luga o le bando e mafai ona e tautau veli po o le malamalama tulle, fesoʻotaʻi i totonu o se ata faʻatusa i le pito i luga o le faamalama. I se faʻaopopoga, e tele auala e faʻataʻatia ai pupuni i pupuni ma aufana, lipine, rolives poʻo le ta piano.

Faitau atili