O le mea e tatau ona e iloa pe a fatuina se umukuka mamanu - potu malolo

Anonim

Fausia se umukuka-ola potu mamanu e le faigofie. Peitaʻi, i aso nei o loʻo faʻasolosolo atili ai ona avea ma talaʻi. E talitonu tagata atamamai o mafuaaga e lua.

O le mea e tatau ona e iloa pe a fatuina se umukuka mamanu - potu malolo

Afai e tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo i le tasi potu, e fautuaina i latou ia vaʻaia taʻitasi.

  1. E fausia ai se avanoa sili atu o le sili atu i le tuʻufaʻatasia o avanoa.
  2. O nisi e tosina mai ai le manatu lelei o le tatalaina fuafuaina, faʻatagaina le aiga e vaʻavaʻaia faʻatasi e tusa lava pe o le tali a le talita.

E masani lava o le ata o le umukuka ma le potu malolo e fesoʻotaʻi i ai lona uiga o le vavaeeseina o le potu i sone. Filifili i latou i auala eseese. Ae ui i lea, aʻo leʻi amataina le potu malolo faʻatasi ma le umukuka, e aoga tele le mafaufau uma ma e le matagofie foliga o sea ata.

Tuufaatasi pe le tuʻufaʻatasia?

Tele taimi, o le mafaufau e uiga i le tuʻufaʻatasia o potu e lua i le tasi, e mafua ai ona amanaia e le aiga o ni vaega lelei o se tulaga faapena.

  1. Valiega o le Faʻalauteleina o le avanoa: o le faʻataʻamilomilo o puipui o loʻo faia ai le potu tele. E oʻo i le mafaufau e talitonu o le avanoa i le 'aiga o le' aiga i le tasi laulau e mafai ai ona faʻamalosia aiga.
  2. Faʻafaigofieina o le faʻatulagaina o meaola a aiga ma faʻamanatuga. Ina ia mafai ona matou faia ni ipu fou i luga o le laulau, e le tatau ona agai i luma le tali a le tali mai i le tasi potu i le isi.
  3. Faʻaititia le aofaʻi o mea faʻatau. I aso nei, toetoe o uma umukuka ei ai le TV. Ae o le laʻititi laititi o le tau tupe. O le umukuka o le potu ola e mafai ai ona e faia i le tasisevesepaneneneneneneneneneneneneneNuneneneneneneneneN, lea e fesoasoani e sefe ai tupe.
  4. Tuʻufaʻatasia le umukuka ma potu malolo faʻatagaina se fafine e le o le lagona "fusifusia i le ogaumu." E oʻo lava i le 'aiga o le kuka, e mafai ona ia galue faʻatasi i talanoaga e faia i le potu malolo.

O le mea e tatau ona e iloa pe a fatuina se umukuka mamanu - potu malolo

E mafai ona vaeluaina le umukuka ma le potu malolo e faʻaaoga ai ofu taʻitasi.

Poto masani ma faataʻitaʻi atili ona faʻaalia ai lena mea e ala i le tufatufaina atu o le lua taua tele i le olaga o le potu, o nisi o loʻo i ai le toe faʻaleleia o le umukuka i le potu malolo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se paʻu-faʻamafanafana i luga o le puipui ma ou lava lima

Aisea? Aua latou te le amanaia itu le lelei o se mamanu. Ma ua latou foʻi foʻi. O le mamanu o le potu malolo faʻatasi ma le potu o loʻo iai se ogaumu, ono le pei, ona:

  1. E foliga mai o le kuka ma le manogi o le kuka ma le mafanafana o meaʻai o le a faʻatumuina pea le potu malolo. E oʻo lava i le sili ona malosi o le kapeteni e le mafai ona aveese uma taʻavale. O leo o le feutagaʻiga a le militeve, o le amoina, fufulu masini (pe a fai o loʻo faʻapipiʻiina i le umukuka) mafai ona fanauina leo o le fesuiaiga o le TV.
  2. O le umukuka-ola potu e manaʻomia tele faʻamama mama. Muamua, ua faʻamalosia mai le tapenaina o aano o le a nofo ai pea i luga o meaafale. Lona lua, pe a fai o le ipu e faʻatagaina i luga o le laulau e faʻatagaina i le umukuka, ona o le potu malolo e fausia ai se manatu o le le mautonu.

Lenei mo le mea lea e saunia ai le faatasiga o le potu, ma potu o potu latou te puʻeina ma faʻafefeina.

Afai o le filifiliga e faia ai se fuafuaga tatala o loʻo talia, o le a e mafaufau e uiga i le auala e vaʻaia ai potu e lua.

Taliaina o le zonng umukuka ma potu malolo

E tele auala e vaevae ai potu e lua. Tele e masani ona faʻaaogaina:

  1. Zoning faʻaaoga le faʻatatauina o le mamanu.
  2. Tuueseeseina i luga o sone i totonu o taulaga eseese.
  3. Vaega o vaeluaga o nofoaga.

O le mea e tatau ona e iloa pe a fatuina se umukuka mamanu - potu malolo

E mafai ona e faia le zonging le umukuka-ola potu e faaaoga ai isi auala o le moli.

A leai se avanoa e faʻapipiʻi ai se mata, sofa, sofa poʻo se isi meaafale, o se potu vavaeʻese i le umukuka, ona mafai lea ona vaevaeina i le sone e faʻaaoga ai se vaega o loʻo fevaevaeaʻi ai se isi vaega o loʻo vaevaeina. Lelei tele vaai i le mamanu o le umukuka, pe a fai:

  1. I luga o le umukuka lava, o fola o loʻo ufiufi i fusi, ma i totonu o le potu potu malolo - soʻo se isi mea: laminate, kapeta, kapeta, kapeta, kapeta, kapeta
  2. I potu uma e lua, o le fola taleʻe o loʻo faia i se tasi mea o lanu o lanu eseese.
  3. Lauiloa tele i aso nei, o le mamanu o le mamanu o le vavaeeseina o fola i le maualuga. Tele e masani ona faʻatutu le umukuka fola, ae leai se tasi e mobids e faia ai le vice ver.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli mai le taʻiala kilia e faia oe lava

E mafai ona e filifilia le avanoa mo faʻafiafiaga faʻaaogaina se kapeta masani poʻo se mat.

Isi metotia zoning

Afai e leai se manaʻo e iloa ese le va o le avanoa e faʻaaoga ai le tele o le fola laupapa, e mafai ona faʻaaoga isi metotia.
  1. Tuueseeseina i luga o sone ma se taualuga vali i eseese lanu.
  2. Eseese teuteuga o puipui. E pei lava o le tele o auala e lua o loʻo faʻaaogaina e tutusa. I lea tulaga, e fautuaina ai le ia amanaia pe faʻafefea e sone eseʻese. E sili atu le faigofie i totonu o le kuka o loʻo faʻaaogaina ai le nofoaga poʻo moli moli, ma o loʻo faʻaputu ai malo - sili ona fetaui ma matagofie.
  3. Faʻaaogaina o ata moli, malu poʻo meaafale. O le potu umukuka-ola o loʻo fai ma sui o se vaʻaiga vaʻaia o loʻo vaʻaia le le fiafia. Fai ia e manaia o le a fesoasoani fia iloa, o le tele o le aofaʻi o le tulaga o le puipui o le puipui, pa puipui, fata.
  4. O le matafaioi a le "O 'eseʻese a potu e lua e mafai ona faʻatinoina se sorā masani sofa, o le potu puipui mai le potu malolo. E mafai e le Kapeneta ona faʻasooso pei o lea tulaga o le a faia ai le okaina. O le faaumatiaga o manatu o lenei ituaiga e seasea.

O fale mautotogi ua vaavaai lelei, lea e faʻaaoga se tagi o se mataupu o le valavala.

O le mea e tatau ona e amanaia, o le tusia o se umukuka-ola mamanu

Ina ia mafai ona faia se le talitonu o le le talitonu o le le faʻatuatua, pe a atiaʻe se poloketi, e tatau ona faʻaalia faailoa manino.

  1. Afai o sone o loʻo teuteuina i le eseese si ituaiga, ona tatau lea ona i ai, o nei sitaili o loʻo tuʻufaʻatasiga.
  2. Ia e le māvae le mata, e tatau ona e taofiofi lona lanu pulumu ma manatua lava e tuʻufaʻatasia ma le fesoʻotaʻi o le isi, ma e le masani ai.
  3. A saunia le poloketi, e tatau ai le mafaufau i le mea moni o le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma le potu malolo e tatau ona manaʻomia se fua malosi. Ia, a o isi fesoʻotaʻiga (uaea, o le pa, ma isi mea) o le a faʻa lava ai i le faʻamaloloina o le potu malolo poʻo se auivi i luga o puipui.
  4. E le mafai ona tausia se potu faapena. Afai o le umukuka-o le potu ua faʻatulaga i le khrseshchev poʻo le brezhnev, ona mafai ai lea ona faʻaaoga le malamalama i luga o le lautele.

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo taoto i luga o le prtirt tulaga e faia oe lava

O le mea lelei mafaufau lelei o loʻoi lelei le aʻafiaga o le faʻailoga o Synnergy, lea e maua ai e le 1 + 1 1 1 1 1. O lona uiga o loʻo faʻaaogaina metotia talafeagai, e le gata i le popolega o le tagata e na ona faʻaofuina, ma mafai ai ona fiafia e faʻafiafia le fesoʻotaʻiga.

Faitau atili