Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Anonim

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Fufulu solo ma se laulau, magoto ma le tane ma le vai vai, o se tasi o Modidomy, o se tasi lea o le sili ona lauiloa o 'ava na faʻaaogaina i le atunuʻu. O le a le mea e tosina mai ai se masini dachini? O le a le 'ava fua-moydoodyra? Faʻapefea ona filifili se faʻaiuga atoa o lenei ituaiga ma e mafai ai ona e faia oe lava? Sei tatou vaavaai faatasi tali.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Foliga

  • O foliga iloga o le mamafafa-moydir o loʻo i ai o le atigi, o le tane mo le cranis, faʻapea foi ma tulaga o loʻo iai. O nisi faʻataʻitaʻiga e leai se faʻaopoopoga e iai se faʻata, malutaga, otaota ma isi elemene.
  • O le vai i totonu o le vaieli e mafai ona vevela i lalo o le la susulu pe vevela i le eletise eletise.
  • O le tau o ia mulumulu e maualalo, aemaise lava pe a le o le vai i le masini e le saoasaoa. Ae e oʻo lava i tusi faʻatusa uma o loʻo faʻamamaina le vai, e mafai ona e mauaina se filifiliga paketi.
  • MojDodyr mo le tuʻuina atu i lona mamafa, e mafai ona faʻasusu atu i soʻo se nofoaga, faʻapipiʻi i le fale o le atunuʻu ma i le teritori o le nofoaga.
  • Faʻafetai i se tele tele ma le mafai ona faia se vaitusi ia, e mafai ona e faigofie ona faʻaogaina sea masini i lau laufanua fanua.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Manatu

Vevela (eletise ma vai vevela)

O le handbanban-moydir version e sili atu le faigofie ona faʻaaoga i mataupu o loʻo latou o mai ai i le fale ma malu. O le faʻamafanafana o le vai i le tane o sea mea e tuʻuina atu e se mana faʻapitoa. O le tane ua vevela mai i le 12 i le 32 lita o le vai e fuafua i lona tele. Uma MIDEDers ma le ono mafai ona o le vevela vevela o loʻo iai se galuega o le tapeina o le masini ma se gaogao tane.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

E aunoa ma le vevela

O ia modiodyr o se mamanu o le nofoa, magoto ma le poto mai le vai tafe. O le mea maualalo o sea koneteina o 12 lita. I le tele o malo, o le tane e mafai ona nonofo ai 22-32 lita. E tele taimi e sasaa ai le vai i totonu o tane.

Mataupu i luga o le autu: galueaina o oloa mai se laau i lalo o le togalaau ma o latou lava lima

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Ma le faata

O le eseʻesega o se faʻataʻitaʻiga o le atunuʻu handbasin mai isi o le i ai o le faʻata o se faʻata o loʻo i luga o le atigi. I lalo o le faʻata, o le fata mo vailaau ma le tumama ma le tumama e masani ona iai. O ia mordodrir e faigofie ona faʻaaoga ma faʻatagaina oe e tuʻu oe i le faasologa a o nofo i le fale i le taumafanafana. E faʻapipiʻiina tele i totonu o le atunuʻu poʻo le veranda.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Mea

O faʻataʻitaʻiga sili ona taatele o dacha tagata taʻaʻalo mai le palasitika ma stanless steel e sili ona taatele. O latou foliga ua faailogaina i le laulau:

Mea o le nofoa afi ma magoto mo le moydoodyra i le atunuu

faamoemoe

le atoatoa

Palasitika

O mea e malamalama tele;

E talafeagai le aveina o le oloa;

Le mafaamatalaina aoga

E le o maualuga maualuga tulaga;

Ile taimi, toe faʻaleleia poʻo le suia e manaʻomia;

Mativa le malulu malulu

Uamea

Umi;

Tutu i ai le vevela o le vevela, timuga ma aisa

Tau sili atu nai lo palasitika ma mamafa tele

O le tane mo Modiodyra e masani foi ona avea ma sui o le palasitika po o le uamea tane. Afai ua faia sea solosolo mo le tuʻuina mai o ou lima, ona tele ina faʻaauau le fausiaina o le kapeneta i luga o fafie.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Pepa

O le tane i le atunuu o le mojdodyra tupu:

  • Sikuea
  • Ova
  • Mafolafola
  • Faatafafa
  • Toitu

E mafai foʻi ona malupuipuia e le Kapeneta i nei solo faʻalelei, ae o le masani masani ona masani ai ma sikuea faʻataʻitaʻiga e sili ona taatele.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Fua

O le tulaga taua i totonu o le tele o Modiodyra o le lautele o le oloa. Ia o loʻo faʻaalia ai le televave o ia ma le tele o ituaiga o eleele mai le 40.0 sene tulaga. Piki i luga le faʻataʻitaʻiga talafeagai e tatau ona mafaufau i mea uma o le tagata lava ia ma nofoaga o le faʻapipiʻiina o le atunuʻu handbanin. Mo le loloto o le Kapeneta, i le tele o faʻataʻitaʻiga, o lona tau o le 30-50 centimita.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Tagata gaosi

MULIDEYS MO LE FALEPUIPUI MA LE OTU FAIGOFIE O LENEI GALUEGA E avanoa i luga o le faatauina atu:

  1. Elbet. O loʻo ofoina mai e le kamupani se faʻasologa o masini mo le tuʻuina atu ma le mafai ona vevela le vai - evo. O le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le voluma o le tane o le fufulu fufulu, mo se faʻataʻitaʻiga, i Mon i Modadodyra Ribo17 le tulaga o le vaipuna o le 17 lita. O le atoatoa o le Dacha Hallsbanis o lenei tagata gaosi oloa e taʻu o le faʻaaogaina laʻititi, e aunoa ma le faʻaaogaina o le vevela, e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻia o le masini i le suavai i le vai inu.
  2. Aquatex. Fufulu alavai o sea Rusia Brand tosina manino mamanu, faigofie faʻapipiʻi ma taugofie tau. Peitaʻi, o le aofaʻi o le faʻasao o le faʻasao i le faʻataʻitaʻiga mai le aquatex o loʻo avea ma tagata e o tane e 15 lita ma 20 lita.
  3. Modidoy. O oloa a lenei gaosi oloa e iloga i luma o le ogaumu mai le Zinc poʻo le Stainless Steel, sa vave ona folasia le vai, faʻapea foi ma le puipuiga. E aoga le fulafula o sea kamupani e sili atu nai lo oloa mai le elbet, ae o le pona ma le lelei e maualuga.

Mataupu i luga o le autu: Pulu ma le silika screen: foliga o le mamanu

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Fautuaga mo le Filifilia

  • Ae e te leʻi faatauina se atunuʻu Fundbasnin-MyDodiar, filifili pe manaʻomia le vai vevela. Afai e te taunuʻu i le fale e seasea ma naʻo le taumafanafana, o le i ai o le vai mafanafana e mafai ona avea ma se taimi leai se taua.
  • A oʻo e faʻatau se masini o le a vevela i ai, faʻamautu poʻo le a le malosi o le heters e te manaʻomia. Filifili foi pe tatau ona e taua mo oe le mafai ona suia le tulaga vevela.
  • O le isi nutiuga i le filifiliga o se talafeagai fufulu fufulu mo le tau mafanafana o le a avea ma pito o le vai tane. O tagata e ona o le tuʻuina mai o le faʻasolo i nisi taimi ma naʻo le tasi le tane ma se malosi o le 12-15 lita. Afai e faʻaalu e le taumafanafana le aiga atoa i le fale atoa, i le Vaitafa o Vailaau, Oti ma Lima e mama, o le ata o le tane e tatau ona itiiti ifo ma 22 lita.
  • O i latou e fia faapipiiina o le paketi filifiliga i le atunuʻu e tatau ona vaʻavaʻaia le oloa ma se tamaʻi tane. E le gata i lea, afai o le vevela o loʻo tuʻuina atu i totonu o le Falevamau, vai i totonu o se tamaʻi tane o le a vevela televave vave.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

O fea e faʻapipiʻi ai?

Faapipiiina o le atunuʻu Modidodyra e mafai i soʻo se mea i le faʻatoʻaga poʻo le atunuʻu, lea e manaʻomia. O lona i totonu o le masini o le vai tanumia o le filifiliga, ua lava le tausiaina o le uaea i le nofoaga o le Basemala. A manaʻomia, o se vaieʻele e mafai ona tu i le taulemole umukuka, ma luga o le fofoga o le atunuʻu, ma i le taulalima.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Faʻafefea ona fai o outou lava lima?

E ui lava o le maeʻa o le fufuluina lelei-moidodyrs mo le tuʻuina atu o le taugofie ma o loʻo avea ma faʻailoga o le tele o faʻataʻitaʻiga, o ni nai mea na o ia na o se masini na o ia. E matua faigofie lava, e lava lava o le sauniaina o le puato ma le tulaga o le manaʻomia o le leo, faʻapea foi ma le faia o se Tamba.

O le mitiia mo le atunuʻu Blusbani e mafai foi ona faʻatau pe faʻaoga le atigi atigi laʻau i le galuega, lea mo sina taimi na latou faʻaaogaina i totonu o le taulaga. I lalo o le Mojdodar kapeneta, e masani ona fetuunai i le fale tuai, o se laulau po o se laulau moega. Peitaʻi, e matua faigofie lava ona faia se oneone mai laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tatalaina se masini fufulu pe a fai o se 'au ua taʻe?

I le avea ai ma tane mo le homemade Middtudar, e mafai ona e faʻaaogaina se pakete, o se fagu tele o le vai, apa menitini ma isi isi pusa talafeagai. I le faia o se pu i se tuʻugamau, o le popo o loʻo faʻaofi i totonu ma faʻasaʻoina i totonu o paʻu paʻu ma nati. O lenei o loʻo tumau i le aoina o elemene uma ma ave le fomaʻi o le oloa i lau fiafia.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Faʻaaoga

Ina ia leai ni faʻafitauli i le faʻaaogaina o Dacha Moditodi, e taua le taʻitaʻiina e ia tulafono.

  • Afai o le a iai le masini i luga o le auala, e tatau ona faʻaautuina se penisini. E taua foi le tausiina o le unaina o le uau uaea.
  • Ona o le paʻu o le faʻamafanafana o Moididyra i le aluga o le taimi o le ai ai o se fua, faʻaletino uma faʻatau se faʻamasinoga fou ma toe sui, ae le o le faʻavae atoa.
  • E le mafai ona aofia ai se masini i le fesoʻotaʻiga i le leai o le vai i le tane. Mataala o le vai faʻatumuina le malosi i luga atu o le laʻititi faʻailoga.
  • E faigofie lava le tausiga o se oloa mai se stianless swel, a o mafai ona e faʻaaogaina le fulafula faʻamamāina sui. Afai e faia lau MojDodyr i le palasitika, mai ia ofisa e tatau ona teena.
  • Aua nei e faʻatagaina tulaga i totonu o le vai i totonu o le tane fusuʻaga. E lamatia le sulugatiti o le vaituloto.

Fufulu alavai mojddar mo le fale po o le togalaau

Faitau atili