O le potu malolo toe faʻaleleia o loʻo e faia ia te oe lava: 3 muamua manatu (ata)

Anonim

Ata

O le potumoe o le nofoaga autu e malolo ai ma moe. O lea, le mea e tatau ona ogatusa i totonu o le potu ma faalelei. E tele manatu mo le potu o le potu. Muamua o mea uma, pe a le teuteuina, e manaʻomia le faʻavaeina o mea e fiafia ai. Ae maise laiti uma, o le mamanu o le potu e mafai ona fiafia i le tasi ona pule, ae le mafai ona faʻamalieina manatu a se isi tagata. O tagata atamamai ua fautuaina o le potumoe ua amata ona faamasani i latou lava i mea uma talafeagai ma stylists.

O le potu malolo toe faʻaleleia o loʻo e faia ia te oe lava: 3 muamua manatu (ata)

O le potu moe o se nofoaga e malolo ai ma moe, o lea o le a tatau ona malie le tulaga ma paie. Pe a toe faʻaleleia le potumoe, e manaʻomia le faʻavaeina o mea e fiafia ai.

Iapani-faiga potu moe toe faaleleia

O lenei vaega o se tasi o le sili ona lauiloa ma le masani ai filifiliga. E fesoasoani le vaega o Iapani i le sipela e toto i le siosiomaga o mea taugata ma tamaoaiga, pei o se vaega o se isi aganuu. O foliga mai o lenei potu e iloga i luma o le tele o teuteuga ma lolomi. O le mamanu o le potu o le a mafai ona ofo uma i tagata uma ma latou malo.

Mo le mamanu o le fola, e mafai ona e faʻaogaina le tele o le sili atu o le ufiufi. O se filifiliga lelei o le a avea ma laumei e pei o se 'ie o le' ie po o le reed. E le gata i lea, o le laufanua e mafai ona fafie pe maamora. Ma ni fala laiti mai le Mat o le a maeʻa ai le mamanu. Toe fausia ma mea e le o ni mea e le aulelei, ae aoga foi. E fautuaina le tuʻuina atu o le manaʻomia i se lanu filemu o le a tuʻufaʻatasia ma le paolo o puipui.

Ole fuafuaina ole faʻataunuʻuina mo le potumoe e aofia ai le talafeagai le mamanuina o le taualuga.

O le potu malolo toe faʻaleleia o loʻo e faia ia te oe lava: 3 muamua manatu (ata)

Laʻititi mea e te fesoʻotaʻi o le pa e nana ai le vaega o le ata.

I le tele o ona sa latou, o se masani masani o loʻo fesoʻotaʻi ma se tinamatua o le tele ma se siosiomaga le mafaamatalaina. Ae peitai, o tagata gaosi nei o loʻo ofoina atu se lautele filifiliga o mea faigaluega ma teuteuga faʻaopopo e fatu ai se tulaga le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavasegaina o le potumoe e mafai ona tuʻufaʻatasia ma baroque elemene.

O puipui i totonu o le potu e mafai ona monophonanic pe faʻaalia se tuʻufaʻatasiga o eseʻese ata. E tatau ona i ai i le mafaufau lena pakki, toʻa toʻafilemu toatne e tatau ona manumalo i le lanu lanu.

Mataupu i luga o le autu: faamalama malifa mai palasitika: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 metotia

Mo teuteuga, e mafai ona e faʻaogaina le sili atu o le fata poʻo ituaiga uma o puipui. O le faʻaogaina o lenei faiga o lenei faiga o puipui e mafai ona teuteu ni fua masani, vensels ma ata matagofie.

O le faia lea o lenei mea, ua lava le faʻatau atu o puipui puipui ma le mamanu manaʻomia. O le mea lea, o le tasi o puipui i totonu o le potumoe e mafai ona teuteuina.

O le potu malolo toe faʻaleleia o loʻo e faia ia te oe lava: 3 muamua manatu (ata)

Mo le suia o pupuni masani, toetoe lava o soʻo se mea talafeagai.

Toe faʻaleleia o sea nofoaga e le o se mea teuteu teuteu o le palu, o loʻo iai ma le stucco. Oloa e mafai ona maua faataamilo i le tino o le potu. Ma le latou fesoasoani e faia ai le muamua auivi o le taualuga.

Faafetai i tuaoi o faʻalauteleina o polystyrene, e mafai ona e iloa lelei le puipui i vaega eseese. O le tui e tuu soo i luga o le taualuga. O le mea lea, o le siʻosiʻomaga masani e fesoʻotaʻi ma se itu anamua. Ma foliga teuteu i foliga o koluma ma ni teisi e mafaia ona faʻaopopoina le faʻaaogaina o le mamanu. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona e filifilia se vaega o le potumoe.

O nisi tagata e ave le toe faaleleia i se auala o le ulu o le ulu o loo i ai i le fale talimalo.

Ina ia mafai ona aofia ai manatu uma mo le masani ai i totonu, o le potumoe e tatau ona tele. A maeʻa uma, o le i ai o le sili ona lelei lelei mea e mafai ona puʻeina le tamai potu. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le moe moe e mafai ona teuteuina i se potu tele o laʻau masani o laʻau. Ma o le a faia e le Cansic Canopy se siosiomaga alofa i totonu.

Faapipiiina o le fola e fautuaina e maua mai ma mea masani ma tamalii. O lona uiga moni o lona uiga o le faia o le taualumaga o le a maaleale, matua poit po o lemeite. Faʻaaogaina le lanu o oloa e mafai ona e faia ai se masani masani faʻataʻitaʻi. Afai o le foloa o le malamalama lea, ona faʻatonuina ai lea ma isi meaafale ma isi mea i totonu e filifili ai i luga o laupepa.

E i ai i le aufono taʻitasi e ono i ai lona lava manatu e faʻatupu ai le le masani ai. A maeʻa uma, o le tuʻufaʻatasiga o ituaiga uma o elemene ma faʻamatala e fausia ai se faʻapitoa tulaga. I soo se tulaga, e manaʻomia le faʻaaogaina o na mea e fatuina ai se siosiomaga lelei i totonu o nofoaga ua maeʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te faʻaaogaina ni ie puipui o loʻo pupuni i totonu

Faitau atili