Potu malolo totonu

Anonim

O le potu malolo e alofagia e tagata uma o le aiga. E uiga i nei ona o nei le lipotia o le fale faamafanafana i le fale, potu malolo e mafai ona faʻatasia ai o latou totonu ia o le umukuka, alavai ma o le potumoe. E sili lea ona moni o le tasi-potu fale ma potu tausi fale.

Potu malolo totonu

O le potu malolo e mafai ona faʻalauteleina i puipui e ala i le faʻaliliu atu o puipui poʻo le ogatasi ma potu latalata i le potu faigata.

O le lautele o le potu malolo e faʻatonuina le fausiaina o se mamanu i totonu. A uma ona potu uma, potu masani e mafai ona tuʻufaʻatasia le fale afi ma se potu 'ai, ma o se fale faʻa-fale ma le faletusi. I le itu lea, o loʻo iai le mamanu o le potu malolo e le gata ua faʻaleagaina o tulaga taupoʻo, ae e tofo foʻi i mea e lua o le toʻalua.

E gaosia ai se potu malolo talafeagai ma faʻatinoina le potu i le sitaili talafeagai, e aoga le mafaufauina o le tele o gaioiga faʻavae o le aiga atoa:

  1. Le amataga mamanu o le vaega o lapopoa tetele, pe a faʻatusatusa i isi potu ile fale.
  2. Faʻateleina o le malamalama, e faʻalenatura ma faʻalenatura.
  3. O le tomai e faʻalautele le avanoa muamua e ala i le faʻaʻaisa o puipui poʻo le ofi ma le potu latalata i le faʻavae o le fale mautotogi, e aofia ai ma se loggia.
  4. Le avanoa o le zonting avanoa e ala i le fausiaina o vaega o faʻafiafiaga ma galuega i le tasi potu potu.
  5. O le fesuisuiai o le talosaga ma le fefinaina o sitaili e ala i totonu o le ata.

O lea, faʻavae i luga o le aoga o le potu malolo, filifiliga e le mafamaitu e le mafaufauina ma manatu i lo latou faʻatulagaga ua fausiaina, ma isi e taua le faʻatinoina o le faʻavae.

Fola i le potu malolo

Potu malolo totonu

O kapeta ua fautuaina e faʻaopopo se potu malolo i le ogatotonu o le potu, i lona vae o le sque ma nofoa ma nofoa, aʻo leʻi i le musū.

Muamua o mea uma, feusuaiga teuteu e tatau ona tausinio. Matters - o loʻo avea ma tulafono e faʻaaoga ai mea nei o nei:

  • laumoa;
  • fola fola;
  • faletalimalo;
  • Fuafuaga na fausia o se vaega masani;
  • Fale pasi sisiteki;
  • linouum.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina se cornice mo pupuni ma ou lava lima (ata ma video)

O filifiliga mulimuli e lua mo le potu malolo ua amata ona sosolo teisi i totonu o le lata mai o le fuafuaga e faʻaaoga, o le gauai atu i le sili atu faʻaleleia ma leai se siʻosiʻomaga itiiti. I le isi itu, o Linoleum ua uma ona i ai le alualu i luma ma se tasi e mafai ona faʻatau atu se luʻitau o lenei taʻotoga o loʻo faia i lalo o laumua. I lona tulaga, o se ata e apalai i luga o le laufanua, o le toe faia o le linouum, ia toe fai uma le tino o le Komiti Roma.

O se filifiliga ese o le kapeta ma ituaiga uma o le kapeta fola. O le muamua e mafai ona faʻaaogaina o le tasi-fasi faʻatumu o le fola atoa o le fola atoa nai lo le tutusa o le laminae poʻo le oona o le mea e sili ona lelei o le taina. I lea tulaga, e sili le faʻaaogaina o kapeta taʻitoʻatasi, pala, paʻu manu, ma isi.

O kapeti ma ituaiga o fala ua fautuaina e faʻaopopo i totonu o le potu malolo i totonu o potu malolo: pe i le ogatotonu o le potu, poʻo le vae o le sofa ma nofoa poʻo nofoa afi pe i ai i le magalafui pe a fai o le magalafui. Alualu i luma le alualu i luma o loʻo faʻatagaina i totonu o fale e faʻapipiʻi ai le utu, e ono le aofia ai i le i ai uma o le kapeta.

Tutusa Ata

Potu malolo totonu

O le faʻamaloloina o fitafita mai Mrdwall e tatau ona nofoia tulaga taʻitaʻi. Ona o le Drywall, e mafai ona e fausiaina le tele o mamanu.

E toatele ua uma ona lafoai le paepae o le masani paʻepaʻe ma valiina le taualuga, filifili motu, faaloaloa pe valiina filifiliga verteex. Aemaise lava talu mai aso nei masani i le mamanu o le potu malolo o le potu o loʻo faʻaofi i se tuʻufaʻatasiga o lamepa ma o se nofoaga autu o le fatufatu i luga o le taualuga.

O le ono mafai ona faʻamio ai i le fusi e fatu ai le tele-tisaia i le tele o faapopoleina o loʻo tusia ai se potu malolo, faʻatagaina oe e taʻalo ma le malamalama. O fua lelei ia, pe ana fai o le potu malolo uaea. Ma le faʻaaogaina o le tele o siʻosiʻomaga papaʻu mea e lanu, ata, mamanu, frescoes luga o le tulaga o loʻo lelei i totonu.

E le masalomia, mo le masani masani i totonu o potu malolo, e mafai ona e alu ese na o le tasi moli. Ma o le a mafai ona faatagaina. E mafai atoa faavaaina o le potu atoa, pe a fai ua taua i le tele o lamepa pe faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga o sinasina ma le tasi taualuga. I se isi itu, o se moli tasi e mafai ona fesoasoani i tafatafa o le itu-pito i luga o le faimiti i le taualuga. I lea tulaga, o fuafuaga-fesoasoani-fesoasoani e tatau ona feagai ma si strendie o loʻo faʻatafugaina.

Mataupu i luga o le autu: O le mamanu umukuka-ola potu i se fale tumaoti

Filifiliga o meaafale mo le potu malolo

Potu malolo totonu

O meaafale i totonu o le potu malolo e sili atu ona tuleia i le pa faataamilo i le pito i fafo o le potu malolo, faasaoloto le ogatotonu.

Ia ua leʻi leiloa le potu i meaatumau nofoaga, tufa ia sili i puipui o loʻo puipuia ai le nofoaga o le potu malolo, leai se ogatotonu o le nofoaga. O le mamanu o meafale taofi le masani o le itiiti ifo o le itiiti. O vaega tetele e alu i totonu o le leai o se mea, o le faʻaogaina o le lelei o slupleble slungs e mafai ona faia i le tele o modules (mea) headset. I le masani ai, maualalo faʻataʻitaʻiga o le lima ma le kofe laulau, fale mautotogi i luga o puipui, sui kapeneta o vaega, masini meafale ma pus. Ina ia tatalaina le maualuga avanoa, plasma TVs e tatau ona tautau i luga o le puipui.

I meaafale o potu malolo, o se nofoaga taua ua tuʻuina atu i le sofa poʻo se tulimanu vaivai. O loʻo faʻaalia i le ogatotonu o le potu faʻafeagai puipui ma se fale tifaga ma le TV, e mafai ona e faia se uiga ese o le potu malolo. I le faʻauigaina o le tulimanu malu, o le Sofa e mafai ona tuʻuina i luga o le puipui po o faʻamalama, ma le nofoa - ala i le ogatotonu. Mo potu malolo e aoga i le filifiliina o faʻataʻitaʻiga sili atu faʻataʻitaʻiga, ae e mafai foʻi ona e maua le manaʻo i meaafale mafuaʻaga, lea e aofia ai ni laʻau laiti. E mafai ona faʻatulaga e le potu, o le a aumaia i le uluaʻi vaega i totonu o mamanu. Nai lo le nofoa o le filifiliga lelei o le a sili atu le sofa i tafatafa o le sofa ma mana faavaa.

Potu malolo totonu

O le magalafu i totonu o le potu malolo o le a faʻatumuina le potu i le mafanafana ma le mafanafana.

O le aotelega o gaioiga ma le teuteuina o le potu malolo na faʻatautaia le magalafu. O le lau Afioga i le Afioga ua le toe faʻaalia le chimney, aua o le faʻafetai i le taimi nei o le eletise ma le teuteuina o le afi eletise, e mafai ona faʻapipiʻiina e oʻo lava i fale puipui.

O le mea e le tatau ona tuʻuina i potu malolo, o lea ua avea ai ma teteʻe ma faʻata. Ae ole mea lava, o mea taua o le fale puipui lea. Sliding Works, Afifi ma le tele o tusi tusi tusi e le ofi foi i totonu o le potu malolo o le potu malolo. Afai na o le mea mulimuli e le vaevaeina i le ofisa ma se potu malolo. Tusi e tatau ona i totonu o fale gaosi nofoaga. I le faʻatasiga o loʻo tuʻufaʻatasia ai e le potu le potu malolo ma le potu saogalemu, o le atoatoa o le mafuaʻaga e mafai ai ona tautua e pei ona mafaia e le faletusi, ma faʻavave i lalo ole ipu.

Ua fautuaina e tagata mamanuina meaafale mai meaafale ma mea masani nai lo mea e mafai ona tumau, siosiomaga faauo ma malosi o oloa o le a faalauiloa.

O le laʻau e mafai ona tuʻufaʻatasia ma tioata i le tulaga o mea teuteu teuteu ma kofe laulau. Meataʻalo i totonu o le potu malolo ua faʻatau mo se umi o gaioiga, o lea e aoga le faia o se filifiliga i lona maualuga maualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo Bairdard Windows: Tigafiti ma Faʻapipiʻi Fautuaga

Faaopopo strokes i totonu o le mamanuina mamanu

Potu malolo totonu

I totonu o le potu malolo e le mafai ona faia e aunoa ma se vase ma fugalaʻau, ata tifaga ma ata.

E le masalomia, o le aotelega o le potu o le potu o le siosiomaga e masani lava o se ata o tagata na ona. Avanoa uma e ulufale ai i a latou mea i totonu o le teuteuga. A maeʻa, i le potu malolo e le mafai ona faia e aunoa ma faʻamatalaga nei:

  • lanu i fafo atu ma le filiga;
  • lamepa, ccunocs, moligaʻomau;
  • Atavali atavali ma ata;
  • faaguine ma le Vaz;
  • Teuteuga o aluga mo le ola mama meafale ma isi tautau mo docor.

O faamalama i potu malolo e faia e teuteu ai le ie puipui faalua e aofia ai se vaipuna nofoaga ma pupuni. Afai o le aotelega o faiga o le potu e mafai ai, o lipine poʻo ie puipui o le a foliga lelei. Mo faamalama faamalama, e sili atu latou te filifilia i luma o le umi ao luma o le fola ma lautele, ma pe a tupu se maualuga o le pepe. A faʻapea o le potu malolo ua teuteuina i le faiga o le siʻusiʻomaga, o le matata-pupuni poʻo ni tauaso o le a foliga pei o se manumalo-manumalo.

Ole tele o le malamalama, ola lanu ma le vanu o le a tumau pea le tumau potu malolo i totonu o fale ma le malosi malosi.

Faitau atili