Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Anonim

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

O le manaʻo o le au faʻatau mai ona po i le fausiaina o le mafanafana mafanafana ma le faigofie i le faletaele potu, atoa ai ma aga masani mo le faʻatulagaina ma le faʻapipiʻi o le plumping. O le tulimanu o le lima o le embodim o le sitaili ma se auala talafeagai i le faʻaaogaina o le faletaele avanoa. O le fufulu fufulu tuu i le tulimanu, e talafeagai lelei mo le faletaele o soo se sitaili.

Fuaitau ma ituaiga o le tulimanu pito mo le faletaele

O le tulaga lelei o le angular basebasin o lona foliga e mafai ai ona e faʻatulaga saʻo ma faʻaaoga lelei le avanoa. O ia mea e mafai ona faʻatuina ina ia ave le nofoaga pe a faʻaaogaina ni meafaigaluega masani o mea masani e masani ona nenefu ma e le mafai ona faʻaaogaina.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

E tolu ata autu o le tulimanu tulimanu. Mafaufau i na mea uma.

Tuli

O se ata sili ona lauiloa. O le seti i le magoto o se vae, o loʻo nana ai paipa ma siphon, o lona maualuga masani o le 70 cm poʻo le 80 cm.

O le magoto o le magoto e mafai ona sili ona eseese, ma o le faiga o le mamanu ma lanu lanu e mafai ona filifilia mo tofo uma. Pau lava le le talafeagai o ia fausaga o le stinnk avanoa e le o faʻaaogaina o se tapulaa maualuga. Aemaise le taua tele mo tamai faletaele, lea i lalo o le magoto e faigofie ona teu oloa mo le faʻamamaina o oloa poʻo isi mea laiti pe a fai o le loka nai lo le vae.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Taofia

O le filifiliga talafeagai i le mea e tele ai le magoto ifo o le magoto, lea e mafai ai ona faʻaaogaina lelei mo manaʻoga tatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le magoto, e mafai ona e naʻo se ato mo lavalava palapala, ae na faʻapea ona fua le masini fufulu.

O le faʻamalologa o atigi mo le fufuluina o masini masini o loʻo faʻatumuina i se sippic faʻapitoa ma magoto i lalo o le pito i lalo.

O le faʻanoanoa e tata ai foʻi ni mea e fetosi ai ni mea pepelo, o le tasi lea o ia e faapea o fesootaiga i fafo atu. O le mea lea, o se siphon faʻapitoa o loʻo faʻaogaina, o loʻo faia mai le teuteuga o mea, e pei o le popgiang poʻo le moa apamemea. Ia faʻafesoʻotaʻi le paluluga, faʻaaoga foi le faʻapitoa tubes.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Tapēina le Badwasin

E masani ona faʻapipiʻiina i se fesoʻotaʻiga faʻapitoa, ma ua taʻua foi o MonIDDY. Ma le isi ituaiga o le magoto e mafai ona faʻapipiʻi i se kapeteni e taofia ai. O lenei faʻataʻitaʻiga e sili atu le tele o avanoa nai lo isi ituaiga o fufulu fufulu. Peitaʻi o lenei minus e taui i le tele o aʻafiaga, aua o le tepa ia na faʻaaoga e le tele o mea ma lona uiga.

Ma le faʻataʻitaʻiga o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaopoopoina i le motonela tulimanu ma le faʻata, o le a mafai ai ona e tausia oe lava ia aia tatau totino. E mafai ona faʻaiʻuina o le siki o le Stonks o le sili ona lelei filifiliga, e ui lava e iai se lapoʻa tele.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

O le pusa o le tulimanu o le magoto ma le tubes e ese mai le lautele o itu, o le umi o itu e latalata i puipui e ono suia foi i le 7x3 cm. O lenei filifiliga o le a lelei le tali pe a fai o le tulimanu o le faletaele e le talafeagai.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

O le mea lea, o seti o le tulimanu o tulimanu ma a le kapeneta e mafai ona lua ituaiga:

  • Itu tauagavale-itu i ai le magoto ifo i le itu taumatau, ma le laualuga o le agavale;
  • Itu taumatau-itu le mea o loʻo i ai le uati i le itu tauagavale, ma le isi laʻau o le itu taumatau.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Vasega e faavae i luga o mea

I le faʻagasologa o le gaosiga o tulimanu tulimanu tulimanu i totonu o le faleuila poʻo le faletaele, o se tele o mea eseʻese o loʻo faʻaaogaina. SOKERS mai CERAMECONCICS, o le tala faʻalenatura poʻo le tioata e matua lauiloa tele i le pamu o le plumbing. Mo ē alofagia o mea taugata ma faʻapitoa ai, o loʻo iai ni faupulega tele, o loʻo iai le vaitusi mai apamemea, apamemea ma maʻa masani. Stinks mai mea taugata e tele na o le mafai ona okaina. E tofu mea taʻitasi ma ana mea totino, lelei ma totiutifo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se tufuga mo le faapaologa: Metotia o gaosi (ata, vitio)

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Sei o tatou faamasani i auiliiliga ma mea masani mo le gaosi o atigi afi.

Sima

Faia mai le omea mumu, mai lea, e fuafua i le faiga tekonolosi, e mafai ona e faia poncerain po o le poto masani.

I le gaosiga o le poletisi, o Kalili e susunuina, o le fiva i totonu o mea faʻalelalolagi, e mautu mea, ma mea maualuga, ae o le malosi o le faʻamalosi e tulaʻi mai. E iloga ona iloga i le tatagi ma le mama pe a oso ai, faʻapea foʻi i le malologa, e mafai ona e vaʻai i le paepae o le mea.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Finans o se mea sili atu le malosi nai lo le popcevin. O tagata Satosay efutosa e maualalo ifo, ma o le fausaga e sili atu ona sustoro. Sa maua mai e Foantons se leo tutuli, tusa lava pe leai se mafiafia o mea. Ona o meatotino faʻaletino ma le faʻaʻoloaina o le tino, o fagava i luga o le taimi e maua ai ona foliga muamua. I luga o loʻo i ai i luga o loʻo taʻe e pogisa mai le palapala.

E manaʻomia e Cermictul le malosi i le maketi o tagata faʻatau, ae o le tele o mea taua i onapo e sili atu le sili atu i mea tau faʻatonutonuina i le faʻagaioiga ma tumau. O le isi o le le fiafia o le cerramc atigi lanu o se tamai filifilia o pepa ma mamanu filifiliga.

Tioata

Faatulagaina o se tasi i totonu o faletaele.

Faatasi ai ma le fesoasoani i tioata, e mafai ai ona faʻatinoina lava manatu sili ona lelei i le mea moni. Potoina tioata faamalama mafai ona fausia se moni makapipi mo se mea e fai ai le oloa.

O le mauoa lanu o lanu lanu, faʻafefiloi lanu eseese, matt coating, coutterblast ata, vali i luga o tioata o le faʻapipiʻi o atigi pusa.

O se tele o le tele o atigi, lea, o se nofoaga faʻapitoa ua fauina i le tulimanu o faʻataʻitaʻiga, faʻataga oe e filifili se oloa matagofie ma maualuga-lelei oloa.

Naʻo le faʻatapulaʻaina o lau paketi. GREE SOKER O LE A LE O LE MUAMUA MUAMUA O LE DOLE FOLIGA.

O le tausiga o le tioata luga o le magoto e faigofie lava. E manaʻomia le faʻamamaina o latou faʻaaogaina masani faʻavae poʻo ni vailaʻau faʻapitoa mo le faʻamamaina o tioata.

O faʻataʻitaʻiga na faia o le tioata manino e i ai sina maʻi o le i ai o le teteʻa mai le vai mai le ulufale i le vai, ma o le paʻu paʻu e mafai ona fausia.

A o le saogalemu o le oloa, ona e le mafai lea ona ou popole i ai. Mo le gaosiga o atigi, o se foliga iloga o loʻo faʻaogaina, lea ua puipuia e le o le faʻavaeina o paʻu ma e tele aʻafiaga masani.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Mai le le fiafia

E sili lava le fasi oloa. O mea taua nei a le apamemea pe apamemea ua goto. E le mafai ona faʻauʻuina mea aoga, ona e manaʻomia faʻapitoa tausiga. O le mafaufau e matua tele i gaioiga o le oxdives. O le mea lea ua gotofia atonu e iai le afi lanumeamata, o lea e masani ona ufitia i se vaega puipuia o varnish. Ae ui i lea, o le foliga vaaia o le atigi a apameu o apamemea po o le apamemea o le a avea ma teuteuga moni o le faletaele, mo se faʻataʻitaʻiga i sasaʻe o le EXER.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

A faʻamamaina o le fufulu o le uʻamea e le o le le fiafia o le uafu. E matua faasa lava ona faʻaaoga le uamea pulumu po o sooupu ma acid anotusi ma le 'eseʻese vaega.

Mai le maa faalenatura

O le a avea ma se vaega masani o soo se faletaele. Granite, o le maamora, traververne ma Hyx e fiafia tele lava e taʻutaʻua, aua o maʻa e i ai faʻapitoa faʻapitoa ma ituaiga. O le maʻa faʻalenatura e faʻamatalaina i le nofoia ma le talitonuina, o le mea lea e toetoe lava o ia o se maunu e faʻavavau, pe a fai e saʻo e tausi iai. Mo le fufuluina o oloa mai se maʻa masani, naʻo latou pito i luga e le i ai acidg

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Mai mea tuufaatasi

E masani lava ona taʻua i latou e taʻua o le tino matagofie, i le mea moni i latou e faia mai le granite, o le maamora, kuata palu ma toe teuteu eseese. E le mafai e tekinolosi ona una ese le lautele o ituaiga o ituaiga, o mausa ma lanu. O mea e maua ai mea o loʻo matua ofuina-puipuia, tumau ma faigofie ona tausi. E masani lava ona usuina o a latou mea o a latou mea e faia e ala i le lafoaʻi ma laulau, o le le lava o mea e faʻafaigofie ai le tausiga ma foia faʻafitauli uma ma le tino o le eleele.

Tusitusiga i luga o le autu: o le saʻo le faʻalumaina o puipui o le taʻele mai totonu ma totonu ma o latou lava lima

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Manuia

Mo se tamai faletaele, o le faʻapipiʻiina o se tulimanu o le a avea ma sili filifiliga. Pau a le mea e manaʻomia mo ana faʻapipiʻi o se gaogao tulimanu e mafai ona e aumaia ai le vevela ma le malulu vai, ma o paipa e mafai ona natia i lalo o le INDON.

Le sili atu le lelei o le tulimanu tulimanu fufulu i totonu o le faletaele:

  • Magoto ma se laulau o se puʻupuʻu, mama ma le lelei meafale.
  • O le tulimanu ma tulei mai fesootaiga o le a vave ona sili atu le manaia, talu ai o paipa uma o le a nanaina. E le gata i lea, o le tulimanu o le a avea ma nofoaga aoga.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

O le fata lava sipela poʻo fata o le a avea ma nofoaga lelei e teu ai vaipuna, solo poʻo isi masini talafeagai. I le tumaʻoti masini maketi, e mafai ona e mauaina le tele o faʻataʻitaʻiga o le tamatamai lima o le lima i le laulau. O le lautele lautele e mafai ai ona e filifilia le mea tonu e faia ai mo lou nofoaga. Faʻapea foʻi, o se lauiloa tele ua fiafia i ai i le u loka, lea o se mea lelei ma aoga faʻaopopo i le vaitusi ma le laulau. O le faʻata i totonu o le kamela na tuʻuina atu e ala i lamepa eseese ma faʻafefe.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

E masani lava, o tagata e ona o faletaele e manaʻomia ai foi le puʻupuʻu o le tulimanu o le tulimanu ma se laulau e maua ai se isi avanoa fua o se avanoa. E taua le maitauina o le kapeneta o laau e manaʻomia ona faʻaaogaina naʻo potu moe. O le laʻau e le fiafia i le le suamalie o le susu, ma i tamaʻi faleʻaiga pe a uma ona taʻele taele pe taele vave le faʻasesega le maualuga o le le fiafia e le faigofie. Mo tamaʻi faletaele, e sili atu le faʻaaogaina o le fiberboard poʻo le chippobboard shorkers o loʻo faʻaaogaina ai se peleue faʻapitoa.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Matou te maua le avanoa i le atigi

O le numera ma le ata o masini faʻaopopo - fata, faʻalapotopotoga ma isi nofoaga e teu ai nofoaga faʻalagolago i lau tagata fofo. O le iai o fata, a fale moe i autafa o fata faitotoʻa, o le fesoasoani o le fesoasoani e sili atu ai mea talafeagai ma mea e mafai ona lafi mai i le potu. Ina ia fausia se sitaili faʻapitoa faataamilo i le atigi, e mafai ona e faʻaogaina le tulaga le tumau-tulaga-faʻatatauina i luga o le fufulu fufulu o le vaipuna.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

O se vaega taua o le faletaele o se faʻata, ma i tulaga o le numera o faʻata e leai ni tapulaʻa. Ina ia faia le faʻata ma se tulaga le masani ai o le totonu, e mafai ona e faʻaogaina ni moli e na o le afaina o lou uiga eseese. E mafai ona e faʻatau se seti o meaafale, lea e aofia ai se kapeti meafale ma se tuʻufaʻatasia mago ma o se isi suʻega o le Kapeneta. O lenei ulutala e iai mea uma e te manaʻomia mo le faletaele.

Mo i latou e manaʻo e sefe se tupe, e mafai ona e faia se laulau mo le tulimanu o le lima mai le susu-faʻamaligiina le palapala ma nonoa le laulau i luga o moskoves i luga o lov teuteu. E mafai ona e faia mo oe lava, e aunoa ma le mauaina o tomai faʻapitoa ma tomai.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Faapipiiina

O le mafanafana o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o atigivae fatuga. Faapipiiina o le Plumbing Oloa o loʻo faia vave i luga o le lua puipui e fausia ai se tulimanu. O lenei ituaiga o faapipiiina ua faʻatagaina e fausia ai se faʻamau faʻatuatuaina, ma le faʻamalologa o se mamanu avea ma malosi. Faʻapipiʻiina o le atigi o loʻo faia na o le pito o le tini o le galuega pe a uma ona faʻamau le sitaili i luga o puipui.

E faʻatino ai le faʻapipiʻi o le fufuluina, e tatau ona e mauaina ni meafaigaluega talafeagai:

  • Roulette ma le tulaga.
  • Perforator pe 'alo mo le viliina pu i le puipui.
  • Ua tele taavale.
  • Sikulukalaita ma fetuʻunaʻi ki mo le faʻaliliuina o le tau faʻapipiʻi nati.
  • Faʻailoga e fai ai se faʻailoga i luga o le puipui mo le lumanaʻi.

Faʻapipiʻiina o le tulimanu e tupu i le tele o tulaga.

Sauniuni galuega mo fusi o le tulimanu o le tulimanu

  • Muamua e tatau ona e fuafuaina le tulimanu lea e faʻapipiʻi ai le faʻamamaina o le hoilale. Afai o le ua magoto o loʻo faagasolo ma se laupepa, ona e manaʻomia muamua lea ona faʻapipiʻi le kapeneta, ma naʻo le vave o le matafaga o ia lava.
  • Afai e le faʻaaogaina le tu, o le maualuga lea o le fola o le fola o le pito i luga o le magoto e le tatau ona itiiti ifo i le 80 cm. Muamua, e manaʻomia e sui ai le hardbanin i le puipui o loo i ai le puipui o loo i ai i le puipui o loo i ai i le puipui o loo i ai i le puipui o loo i ai le puipui o loo i ai le puipui o lo o iai le puipui i le puipui o lo o iai le puipui o lo o iai le puipui o le vai. Ma tuu se faʻailoga mo le faʻapipiʻi faʻaaogaina se faʻailoga. Le isi, faʻaaogaina le roulette, e tatau ona e faʻalua-siaki le faʻailoga faʻailoga.
  • Faapipii le fufulu fufulu, e tatau ona e faʻaogaina ni faʻapipiʻi faʻapitoa. E faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaliliuina le vaega o pu mo faʻamau mai le magoto i le puipui. Ina ia fausia pu, e tatau ona e faʻaogaina se peritorator poʻo se taʻavale, ona nonoa lea o le spank totō i pu. O lenei e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina o le fufulu fufulu i luga o le nonoa, ma faʻasaʻo mea uma e ala i le faʻaaogaina o natisitika nati.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te faʻaaogaina ni faitotoʻa eseese i totonu o le fale mautotogi

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Fesoʻotaʻiga o le vai alavai siphon

A maeʻa ona faʻapipiʻi le magoto, e manaʻomia le faia o se fesoʻotaʻiga i le va o le siphon ma le alavai mo vai. Muamua, e fesoʻotaʻi le alavai i le vaitusi, ma amata i le plum suauʻu. Ona, faataamilo i pito e te manaʻomia e sogisogi uma avanoa o loʻo i ai le le fiafia i le faletaele.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Faʻafesoʻotaʻi vai palu

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le vai palu, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻatonuga e maeʻa atoa. O le fefiloi o loʻo faʻapipiʻi i le hashbanin faʻaaogaina se paʻu uafu. Faʻamoʻuga o le a faʻatinoina le vai, e manaʻomia le faʻapipiʻi i paipa ma le vai malulu ma malulu.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Faleuila lima

E i ai le vaega eseese o le tulimanu lapisi mo faleuila. Oi latou o le sili ona laiti i le tele ma tilotilo lemu i potu laiti. E masani ona maua i nofoaga faitele: Cafes, falesa, ofisa. O loʻo faʻapipiʻi i latou i tagata faitoʻaga, i Dachas poʻo ni faletaele eseese e fufulu ai o latou lima e mafai ona saʻo i lenei potu, ae aua le alu i le isi faletaele. O le mea autu e tatau ona manatua o ia ata aua le fautuaina e faaaoga mo manaoga o le fale, ao latou le sao tele avega.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Aua neʻi e faʻagaloina le filifili e uiga i le filifilia o se fefiloi mo mini-goto, aua e tatau ona fetaui ma le puaa lapopoa. O le mea lea, o le faapipiiina o se masani masani i lenei mataupu o le a le talafeagai. Sili atu le faʻatauina o se puʻupuʻu puʻupuʻu. O se filifiliga talafeagai o le a setiina i le faleuila o le solo solo, pe a fai e le lava le avanoa mo le pei o le bidt.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

O le faʻasologa o le nanaina o le tulimanu o le tulimanu i totonu o le potu faleuila i lona tekinolosi e le eseese mai le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o se atigi. Naʻo le pau le mea e faʻalogo ai o se auala talafeagai o le talafeagai fesoʻotaʻiga.

Poloka

Faatasi ai ma se tumutumu o atigi, e toetoe lava a tagata uma, ina ia e iloa le mea e fai i lenei tulaga. Ina ia faʻaitiitia le Burwasbanin Break, o se faʻafitauli o le faʻafitauli o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai se vest poʻo se faʻailoga faʻapitoa o le faʻaaogaina poʻo se vailaʻau vailaʻau faʻaaogaina eseese vailaʻau faʻaaoga i vailaʻau eseese.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se taʻavale, e mafai ona e faʻaumatia se tamai poloka na fausia i totonu o le siphon poʻo le paipa paipa. Ae afai o le efuefu o le tuai pe o loʻo tu mamao mai le pu o le pu o le ua magoto, o lenei metotia o le a le aoga. I soo se supamaketi poʻo totonu o le fale o le fale, e mafai ona e faʻatau meafaigaluega mo le faʻamamaina o le puaʻa pe faʻaaogaina mea faigaluega i le fale o le meaai ma le vineta.

Tulimanu mago - sefe le avanoa i le tele e mafai ai

Afai o nei metotia uma e leʻi tuʻuina atu le iʻuga manaʻomia, e tatau ona e sailia se fesoasoani i le plumbing. I le maeʻa ai, o le poloka lavelave e mafai ona faʻaumatia na o le uaea oona. O le tatau ona manatua ina ia tatau ona le tulaʻi mai le suisui, e alagatatau le auai o se meatotino. E faʻaaogaina lenei mea faʻapitoa. E manaʻomia le faʻatumuina i le fufulu pe tuʻu mo ni nai itula, ona faʻafetaui ai lea. Afai o lenei gaioiga e faia i le tasi le masina, ona e le sau ai lea ma se magoto zogo. Faitau atili e uiga i Zavor i le Mamona, faitau le isi tusitusiga.

Faitau atili