Tulle i tamaiti: O le uluai faamalama teuteu manatu

Anonim

Na e filifili e faʻatau le tulle i le potu o tamaiti? Le faaiuga sao. O le a faʻatagaina oe e faia se malo moni, malu ma le ea.

Tamaiti o le potu sili ona paʻi atu i le fale atoa. E manaʻomia le faʻalatalata i lona faʻatulagaina ma le tapulaʻa o le tiute.

O le mafaufau o tagata atamamai o loʻo finau ai le atinaʻeina o se pepe, o lona lagona e faʻalagolago tonu lava ile ala ole potu fanau. O faʻavae o lona lalolagi. O faʻavae e amata ona fausia. E masani ona faʻatupupoto, o lea e tatau ona faʻaogaina le potu ina ia ta le taʻalo ma mafaufauga matagofie. O mea uma e siosiomia e le pepe e tatau ona faʻaosofia lagona lelei ma lagona fiafia ma manaia fegalegaleaiga.

E manaʻomia e le au pupuni se auala ogaoga ma mataala. Ina ua uma ona filifili le tulle mo le vasega pepe, e mafai ona e suia le avanoa o le pepe i totonu o le potu, faʻatumuina i togafiti, mea ofoofogia ma se aso malolo.

Tulle i tamaiti: O le uluai faamalama teuteu manatu

O le malu o ie e sau mai Farani

Tulle. E foliga matagofie, ae ua iloa malie lava. O faʻamatalaga uma o lenei upu e iai le faʻa-Farani. O lea i Farani ua taʻua o le taulaga, e le masani ai ma le manaia ma le manaia. Falani Surven, French Chic ma Huxury inheatrent i amo.

Tulle o se ituaiga o mataupu, le mafai ona fetuʻutuʻunaʻi, malamalama ma lamolemole, o le pito i lalo o le semi-hink poʻo le cotton fiber. O lona gaosiga e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o ni filo o ni filo. Ae o le mea e te fiafia i ai e faʻaleleia, ma o le aso e mafai ai ona e vaʻai i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata puʻeata. E ausia e ala i le faʻaaogaina o puipui poʻo le ace masini.

Tulle o le "poto masani a le kenera." Faʻaaoga i luga o faamalama i le vasega pepe - o aso nei ma faʻalelei. O le faʻaogaina o le sperbac stric faʻamalosi e musuia ai Siamani e le manatu o latou totonu e aunoa ma lona faʻaaogaina, ae o le tele o Europa e faʻatinoina o ia i totonu o tagata ua tuanaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Parquest Compart style foliga foliga

Ae ui i lea, o mea matagofie e tupu mai ai se vaʻalele ea mo se faʻamalama masani, fai e le naʻo se aulelei, ae faʻafiafia.

Tulle i tamaiti: O le uluai faamalama teuteu manatu

5 finauga mo le tulle

E taua tele pe a le naʻo le ie pupuni ma o gatasi ma le manatu masani a tamaiti, ae o le faʻamalolosi ma se siosiomaga faʻa-siosiomaga. E te leʻi galo o lo o tatou talanoa i tamaiti, ma o lea o le mea lea saogalemu i le taimi. Tulle mo tamaiti lautele e lua i le fafo mamanu ma i totonu o le i totonu.

  1. O le sili ona fetaui lelei, lea o le a fetaui pea i le aotelega o le potu.
  2. Na te tausia le potu mai le la susulu, e ui lava i lona manino.
  3. Le faʻavaivaia o se vaʻai ma e le mafua ai lagona le lelei i tamaiti.
  4. Eco-faauo. I le tele o taimi, o lona faʻavae o ie faʻalenatura, e le masani ai - syththetic.
  5. Faigofie ona tausia.
  6. Tumau ma aoga.

Tulle i le vasega pepe o se ie lautele, o lea e mafai ai ona e tausia saogalemu faamalama i totonu o le potu mo le teine, o lea i totonu o le potu ma le tama. Pau a le mea e tatau ona faalagolago pe a filifilia o:

  • potu tele;
  • Polokalama Lautele;
  • Mamanu manatu.

Tulle i tamaiti: O le uluai faamalama teuteu manatu

Ata i le Tyul: Em auai miti a tamaiti

E tosina e tamaiti mea uma. Latou te fiafia i le lalolagi o tala o tala o tala ma ata. E i ai a latou toa e fiafia iai ma tagata. O lea, o tamaiti e sili sili atu le fiafia e vaʻai i pupuni o latou lava potu ma malie ma faigofie, faʻatoa latou lagona ma malie iai. O tagata gaosi oloa na faia i lenei mea moni, ma o le mea lea i le maketi o mea e mafai ona maua ai le tulle ma se ata o le toetoe o soo se amio po o se ata atoa. E mafai ona:

  • Talaleaga tom ma Jerry;
  • Fiafia i Winnie Pooh;
  • Magic Disney Herotes.

O lisi o loʻo lisiina e lautele, ae afai e te le manaʻo e tuua vaega o itupa e aunoa ma le manatu, ona o le tamaititi e mafai ona e filifilia ni taʻavale ma se ata o le Mermaid, Cinderella po o le kiona.

Mo le teine ​​o talavou talavou, o le uluaʻi ata i le ituaiga o faʻailoga o nei aso o nei o le filifiliga atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: Pulea le Prevers mai se masani (pe faʻapefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Tulle i tamaiti: O le uluai faamalama teuteu manatu

Lanu ma le tele

Pe a filifilia Anne Ceny, e le masani ai lava e mulimuli mai ile manatu o tamaiti.

  • Afai o le potu o le tamaititi o le lanu malamalama o le tamaititi, faʻaaoga na o le tasi-ata le-ata.
  • Afai o le lanu e toʻafilemu, faʻatamala, ona mafai lea e le ie ma le ōʻaga o se galuega sili ona lelei.

Ae o le lanu lanu e tatau ona saʻo e faʻavae i luga o suʻesuʻega o le mafaufau i le fanua o lanu lanu. E le fesoʻotaʻi ma le potu o tamaiti e suʻe ai ma taufaafefe le potu ma le manaia le pepe popole. Siaki ese lanu le mautonu ma aloese mai latou i le teritori o le laititi. Ioe, e mafai ona i ai i elemene o le potu aoga, ae leai se tulaga mataupu e le tatau ona avea o le faavae o le pito i tua.

E taua le tele o le lapoʻa o le tuli, o loʻo fuafua e toe faʻatulaga le faʻamalama matala. O le umi e faʻalagolago i le lapoʻa o le faʻamalama.

  • Afai o le faʻamalama i totonu o le potu o tamaiti e lautele pe leai se paʻoa, ona mafai ai lea ona filifili se puʻupuʻu o le a paʻi atu i le Windows. O lenei ituaiga o le a maua ai le potu eletise.
  • Afai e laitiiti le faʻamalama, o le umi o pupuni e tatau ona tauia ai le tele o lona tele. O le tulaga masani masani e mafua ai mea ofoofogia - faʻateleina le vaʻai i le teritori a tamaiti.

Tulle i tamaiti: O le uluai faamalama teuteu manatu

O le suʻega o le fanau ma le tul: ua maua

O mataʻifaʻi o tamaʻitaʻi i fafo o tagata soifua faavaitaimi ma tau aoga i faʻamalama ma faamalama mamanuina ma fiafiaga pupuni. I totonu o le potu o tamaiti e mafai ona faʻaogaina le talle i isi lomiga.

  • Manifinifi tulle e mafai ona tuʻufaʻatasia ma mafiafia mafiafia, sui i ai isi.
  • O se fofo manaia o le sailia ai o le ie latalata i le ipu faamalama.
  • E mafai ona faʻasaʻo le tulle i luga o itu pe i le tasi itu e piki mo pupuni poʻo tagata faʻatau faʻapitoa.

O le mea autu o le tausisi i tulafono a le tasi pule. O le a le uiga? A o iai le paneta ua faia i luga o mea iloga ma gano, o le lanu o le mafiafia o pupuni e tatau ona le faaituau. Pe, i se isi itu, o le leo malu o le ie ua faʻaaogaina o se talaʻaga ma ua faʻamalamalamaina e se moli sili o le ie puipui.

Tulle i tamaiti: O le uluai faamalama teuteu manatu

Tama teine: O le a le mea e tatau ona avea ma tuli?

Tulle mo tamaiti pe a mafai, e tatau ona e filifilia se pastel pastel lanu. Aua le fusifusi e piniki. O le teine ​​o le 5 tausaga le matua ma se teine ​​i le 10 tausaga le matua - lua le pei o le tamaititi ma le tasi ma le isi i mea eseʻese ma manaʻoga.

O le mea lea, o le ie e sili ona lelei e filifili ai tafa o mea e gata mai ai. Atonu e lanu:

  • tama talavou o loch;
  • malamalama salati;
  • agamalu lilac;
  • Leai se penitala lelei.

Mataupu i luga o le autu: Gaive Garden i le atunuu eria ma o latou lava lima (20 ata)

Lolomi i luga o Aslet e lelei, aemaise lava pe a fai e te mafaia ona filifili lau mea e te fiafia iai. Fugalaʻau lolomi foliga foliga matagofie tele, o le a foliga mai le potu o le teine ​​pei o se tala fatu. E mafai ona paolo e faʻaaoga se lanu pupuni.

Tulle i tamaiti: O le uluai faamalama teuteu manatu

Potu mo le tama: E talafeagai le fiafia?

O le mamanu o le potu o le tama e tatau ona vaʻaia lelei tele, aua o le fanau a tamaiti e tuʻu ai le faʻavae o le tama amata. Lenei e tatau ona taofiofi mea uma, manino ma le manino.

I le potu o le tamaʻi tama, e fautuaina ai le tautau Tuli o le paʻu lanu. Faatasi ai ma lenei matafaioi atoatoa cope:

  • lanu moaga;
  • lanu moaga;
  • lanu efuefu;
  • lanu paʻepaʻe.

E taua tele le mataituina o tuaoi o feoaʻi. Taumafai ia e mautinoa o le aotelega o le ogatotonu o loʻo faʻaaloalogia i le lanu lanu. Tuufaatasia pepa puipui o le pepa puipui. Filifili le lanu o le ie i lalo o le lanu o le fola o le fola ufiufi.

Tulle i tamaiti: O le uluai faamalama teuteu manatu

O le a le tulle e le o le ie puipui ...

I le malamalamaaga o se tagata o loo i ai ni stereotypes. Ma faʻatasi ma le faʻamalosi, na matou vaʻaia naʻo le faʻamalama. Ma o tagata filifilia e tatalaina lana faatonuga fou, ae le o se tasi.

E masani lava ona faʻaaoga i lenei tisu o loʻo faʻaaogaina o:

  • Moega i luga o le moega;
  • Teuteuga puipuia vavae ese tasi sone mai le isi, pei o le moe mai le taaloga. O lenei vaaiga o loʻo faʻaogaina i le tulaga pe a tatau ona vaevaeina le potu i se tele o sone: nofoaga moe, taʻaloga sone, toleniga nofoaga. E pei o se mamanu e aulelei tele. O le mea lea, e mafai ona e vaʻai vaʻaia le avanoa i le lanu.

O Toulua mo tamaiti e faʻatagaina matua mai le potu masani o se potu faiʻai, o fea o toa e sili ona fiafia iai i uo a tamaiti, ma o le valevale i se lalolagi manaia. O le potu ma le ie puipui e tumau ai le pupuni o le lelei o lagona, faʻalauiloaina le manuia atinae tuputupu aʻe. Na ausia le galuega a matua: E lagona le mafanafana o tamaiti.

Faitau atili