Pau le "mo" ma "faasaga" Wilpanam Windows

Anonim

Masalo, afai e le o muamua, o lona uiga o le lona lua, o le tagata e manaʻo i lona fale mautotogi poʻo se fale aulelei i luga o le fola ma le o le igoa o pakeni. Ae faʻafefea ona tuʻuina atu i totonu o se fale poʻo se fale - e tali ai le fesili e fuaina mea uma mo ma faasaga i lenei ituaiga o faʻamalama.

Mea uma

Le lelei o le paso faamalama

Talanoa e uiga i le lelei o lenei ituaiga o faʻamalama, tele tagata faʻapitoa ma tagata faʻaaoga faʻaopoopo sea mea.

  1. O le a faʻatagaina e le faʻamalama e faʻafiafiaina ai le taeao ma le fiafia, ma i le amiotonu i le taimi atoa o se vaʻaiga matagofie i le taulaga, o lona olaga galue. Park poʻo le maualuga-saoasaoa auala, laʻau lanumeamata poʻo le vai lamolemole - Payrama o le malolo ma oona i le lelei . E tutusa i le lisi o faitioga, e toʻatele e tuʻuina i luga o le muamua, maʻi nofoaga ma amioga ma ia le lua o tagata i totonu o sea mafaia.
    Mea uma
  2. O lenei ituaiga faamalama e mafai ai ona e faʻateleina faʻateleina le tulaga o le tulaga o le masani i totonu o le potu moli. O le manuia lea o le soifua maloloina o aiga, faʻaletino ma le faʻaleagaga, ae tele foʻi le malosi ma le malamalama i le i totonu o laʻau i totonu.
    Mea uma
  3. Tele o Payloum Windows fesoasoani e faʻalauteleina le tele o le potu laʻititi i lona itu - faʻafetai i le sili malamalama, o le lagona o le avanoa avanoa.
    Mea uma
  4. Tele, o le Somporac faamalama o le a faʻatagaina ai oe ia sili atu loʻu lotogatasi i le natura, aemaise pe a faʻapipiʻi faamalama o le tagata o le tino, pe i totonu o le taulaga i le paka poʻo le vaituloto.
    Mea uma

O le fiafia i lenei faamalamalamaina - e te lagona le susulu o le la ma susulu matagi, tusa lava pe o loʻo auai i le olaga o le taulaga ma e le tuua le mafanafana o lau palanikeke.

Mea uma

Ae peitaʻi faʻataʻitaʻiga, e leai ni fofo faigofie ma lelei tele i totonu o le fale e pei o se tagata taʻalo. E tele taimi e mafai ai ona faʻaliliu manatu lelei o loʻo faʻatulagaina i le aseta o lenei filifiliga.

Mataupu i luga o le autu: laititi cuishiine: mamanu fautuaga

Mea uma

Finauga "faasaga i" graramic greazing

  • Afai e te nofo i le malulu o le itulagi - o ituaiga o faamalama o le a agai i le tele o le vevela leiloa. O lenei mea e mafai ona taʻua o le sili ona taua le faʻaletonu - filifilia o se faʻamalama e alu ese mai le fola o le faʻavae o le sili ona faʻamoemoeina, o Wildo-Laititi Windows e le mafai ona fesoasoani ia faʻamafanafana i totonu o le fale. A faʻatusatusa i faʻamalama matala, o le a latou avatua le saoasaoa faʻamafanafana mai totonu o le mautotogi poʻo i le fale. O le mea lea, e aoga tele le tausiga o se faʻamamafa atili nofoaga i totonu o le fale mautotogi, ma o tupe uma nei ua le talafeagai ma taugata.
    Mea uma
  • Mafaufau i le tulaga o le saogalemu saogalemu, lou lava ma lou aiga. A mavae uma meaʻai laiti, e maaleale ma le moni mea, ma o lea e aoga ai mafaufau i le puipuiga vaʻaia o faʻamalama. Atonu o ni pa faʻaopoopo, faʻapea foʻi ma le gaoi faʻapipiʻiina, ae e ono foliga mai e le o se mea faʻagaeetia.
    Mea uma
  • O le tau o paopaomic e sili ae tele ma sili atu i le tele o taimi o le tau o le Pupuni Pupuni - na latou tuʻuina atu se numera o isi manaʻoga. Ma le tau vevela - e tatau ona misia le moli, ae le vevela, i le malulu - ia uu mafanafana totonu o le fale, e aunoa ma le foai atu i le auala. O le mea lea, o le tioata e fusia i se ata faʻapitoa ma ua aʻafia ai lona tau. Afai e te alu i le taimi tuai - E le gata i lea, manatu e faʻaalu ma faʻasoasoaina le vaipau, faʻapipiʻi o le faʻamalama ma lona faʻavae.
    Mea uma
  • E manaia le fiafia ma le tausia ia faamalama - e te le feagai ma le galuega, aemaise lava, pe a tatou talanoa e uiga i le maualuga-maualuga. Ma o le a e valaʻaulia le au aʻeli i le tausaga lea, o loʻo fufulu le faʻamalama, i fafo ma totonu.
    Mea uma

O mea uma o le a fesoasoani ia mafaufau manino i mea e manaʻomia ma le manaʻomia o le okeramic faamalama ma filifili - e te le manaʻomia - ae le manaʻomia le le filifiliga mo le ata o lau oe lava nofoaga. Fuaina mea uma ma mea e te taliaina le filifiliga sao.

Mea uma

Parafucial Windows - Myths ma le mea moni // atoa le upu moni e uiga i le Payoramic Greazing (1 vitio)

Mataupu i luga o le autu: 10 tulafono o le poloaiga i totonu o le fale

Ata uma o lenei tusitusiga (12 ata)

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Faitau atili