Filifili lau masini mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

Anonim

Aua le popole pe a fai o le faaputuga o se tasi o potu i totonu o le fale mautotogi ua fai ma sui o le tele o faamalama, teuteuga lea e faigata. Masalo muamua, i le leai o ni tamaitusi, o se faafitauli, ae le o le taimi nei. Fai ni faamalama i se laina i luga o le tasi puipui pe latalata mai le aulelei ma manaia, e le faalavelave i soo se mea. Lalo o loʻo faʻamatala pe faʻapefea ona teuteuina le potu ma le tolu faamalama i soʻo se sitaili.

Filifili lau masini mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

Pupuni i luga o le tolu faamalama

  • E uiga i le cornoly
  • Ituaiga ma teuteuga o faamalama lata ane

    I le fale mautotogi, tutusa faamalama e i luga o le tasi pe lata ane puipui i le laina. O nisi taimi, o avanoa e tuʻufaʻatasia ma le ulufale atu i le faapaologa poʻo loggia. Manaia le lalagaina o se fale tumaʻoti - iina, o le a fai loa le faamalama tu o le tu, mezzinine, o le Berlin faamalama i luga o le tasi puipui ma le pe o le faamalama o le berlin O le filifiliga mulimuli na sau mai le aganuu alofa. Faʻapefea Ona Filifilia Feʻatasi ma Tapeʻese uma?

    Filifili lau masini mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

    Auiliiliga:

    O le tulafono autu mo le tele o avanoa i le potu e tasi - o loʻo latou tusia tutusa. O totonu o lenei mataupu o le a le mafai ona faʻatonutonuina ni suiga laiti. O lea, o pupuni o ni faamalama e toatolu i totonu o le potu malolo po o le potumoe, ua filifilia i latou ma lenei tuutuuga.

    Faamoemoega o potu

    E taalo tele le tikeri pe a filifilia se ie puipui. Faataitaiga:

    1. O le potu malolo e tatau ona avea ma faʻatuatuaga, ae i le taimi e tasi paie. E iai fonotaga, aso taua. I le faaiuga, o le potu e faʻaaogaina mo inrara-daisy mataupu ma faʻapipiʻi pito i luga o pupuni mo Windows e le talafeagai.

      Filifili lau masini mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

    2. Potumoe - avanoa patino mo faafiafiaga. Leai ni faʻaaliga i laina ma le synthetic syerers - payrequins, velvet. O le atoatoa faalenatura faalenatura-faʻaaoga fabrics o le pouliuli ma le susulu susulu o le la ma lafi mai mata mataga. Na talafeagai ie puipui o pupuni mo le 3 faamalama ma se ie pupuni masani i luga o se malosi umi.
    3. O potu o tamaiti e tumau ai le manuia ma vave. O le mea lea, "Le taua" ie "Turcre, Silk, Cotton ma Seletia. Lolomi ma ata o ata o le a filifilia tamaiti laiti. O talavou, aemaise o teineiti, o le a manaʻomia le uta ma a latou lava lanu e vaʻai. E taua le le faʻamalosia pe a manaʻo le tamaititi o foliga mumu - latou te aafia i le manava o le soifua maloloina ma le mafaufau . Paradox, ae pogisa pe lanu uliuli ie i luga o faamalama e tolu, mafai ai ona faafilemu upu laiti.
    4. Mo umukuka, o le tele o faamalama i luga o le puipui, sili atu le mamalu nai lo le sese. Teuteu ia latou le itiiti ifo le matagofie nai lo isi potu. E taua tele le vaega o mea o loʻo iai i le auʻaunaga o le Windows.

    Mataupu i luga o le autu: Tulafono o le Iunite o Logginia ma se umukuka

    Filifili lau masini mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

    Umukuka

    O le filifiliga o pupuni "o le agaga" o se tulaga taua mo le faʻamafanafanaga. E oʻo lava i ie sili ona manaia o ie e mafai ona faʻaleagaina ai le totonu pe a latou le fiafia i ai.

    Fabric lanu ma fausaga

    O le saʻo mamanu o pupuni i luga o pupuni e tolu faamalama, toe fai le sitaili o le fale. Faataʻitaʻiga:

    • A faʻapea o se potu-i ona po nei poʻo se tusitusiga, ona faʻamamaina lea o le ie faʻafiafiaina, maoaʻe. Siliki, okeni, velvet. O le leo o le laumua autu ua filifilia e tusa ai ma le mea sili ona tele o le totonu poʻo puipui, ae le o faʻataina ma i latou. O loʻo totoe o loʻo totoe o loʻo i ai.

    Filifili lau masini mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

    O pupuni mo le Farani faamalama po o Berlin o le a fesoasoani e tuʻuina atu se potu malolo i se masani o le tino - o le auala latalata i le fola poʻo le fatuina o le fola. A tatalaina le vaifofo ma le manaia o le ata o le tino - faaluaina-faʻaluaina faamalama i le ao ma le fale o le ao, ma i le po, Free Green foliga le manaia.

    • Mo le potumoe, o togafiti a ni mea sa le talafeagai, pei o le malamalama malamalama - o le a moe o ia. E le faaaogaina le synthente. Talu ai o taimi e masani ai le potu o le potu moe, ona faʻamalieina ai lea o fausaga ma fortical pipisi e talafeagai - piki i luga o le faʻasaʻoina o avanoa. Ie pupuni i luga o faamalama laiti e tolu, tu faʻatasi, teuteuina i le tasi 'upega tafaʻilagi i luga o le sili ona tumu. Lelei le alofa.

    Pupuni i luga o faamalama e tolu e le o filifilia e tusa ai ma le moega ie, aua e ese lava. Ae ui i lea, tutusa lava i le fausaga o le ie e lelei. Cotton, flax, tusa lava pe sola - o le mea lena o mea o lo o tuʻufaʻatasia.

    Filifili lau masini mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

    • E le taliaina e le umukuka le pogisa, aemaise lava pe a fai o le leo o puipui o loʻo iloga i lanu enaena, lanumoana poʻo le tericcotta tynes. Tutusa lanu o le pupuni o le a tanu faamafanafana. E mafai, i se tusi apalai e naʻo ni vaega se tele, pe a fai o le avanoa ua faaitiitia i soʻo se auala, ae o le tusi o pupuni e tolu, leai se lelei tele.

    Tusitusiga i luga o le autu: comploct Coilet: Faʻapipiiina, Taui Faafitauli Ma Mafuaʻaga

    O le Win-Winter filifiliga mo le umukuka o le a tolu ie puipui i le ituaiga o tamai paseloa. Muamua, e lē tatau ona tautau, latou te matagofie tele. Lona lua, e aoga - o tamai mamoe e le o tuʻimomomoina i le fola tulaga ma le tatau

    A o le lanu, ona manino lea o le paepae paʻepaʻe, uma ata o moli ma lanumeamata - lagona - lagona ma le mafanafana. E taua lenei - o le umukuka ua leva ona lauiloa o le ogatotonu o mafutaga a le fale.

    Filifili lau masini mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

    O le saʻo mamanu o le faʻamalama i totonu o le potumoe fale, potu malolo poʻo le umukuka e faʻalagolago i le agavaʻa o mea tau tupe. Afai e le tatau ona e sefe i le faʻatauina o pupuni i nofoaga patino - e tatau ona naʻo ni ie masani, o le potu malolo ua teuteuina i le parvas e taugata. E le afaina tele le foliga mai lenei mea. Sa fuafuaina le aoga o ia sauaga i se taimi umi mo - Aua le faʻaleagaina, taʻutaʻua, e tafiʻese lea, aua le nofo.

    Vaʻai vitio ata

    E uiga i le cornoly

    Faʻatonutonuina le vaega o loʻo i totonu i le e tolu faamalama, e taua le manatua o isi. O la latou filifiliga lena foi e aoga foi. Faataitaiga:

    1. Lamolemole lamolemole. Uʻamea, faʻauigaina mo puipuiga ma luʻi ma sitaili e taliaina le alualu i luma - maualuga-tech, faʻa-tekonolosi. E talafeagai mo ie masani mai fafie, mai le PVC - Ina ia aumai le ie i luma, e le masani ai. E tolu faamalama, e le tatau ona mafiafia le tootoo.
    2. Pupuu pupuu. E talafeagai mo le tele o avanoa, faʻapipiʻi i lalo o le taualuga i potu ma le maualuga maualuga.

      Filifili lau masini mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

    3. Taualuga. Sa latou uunaia le pupuni i tagata na i luma, o lenei ua faʻatupuina ai le ala o laulaufaiva, pe a laiti i latou, pe faaitiitia foi le maualuga o le faapalepale, lea e foliga mai e le lelei i nisi taimi.
    4. Manoa. O loʻo matou valavala mo le malamalama mamana ma le mamanu o le tele o faʻamalama, pe a le faigofie - Farani, Berlin, Romanesque. O lea, latou te agavaʻa e faʻamamafa - O le manoa e le masani ona vaaia.

    O le a le manaʻomia le filifilia o pupuni mo se taimi umi - e faigofie ona faia ni faʻamalama se tolu. E taua le mafaufau ma le totoʻa pea e tusa lava aʻo leʻi mauaina le vevesi ona faʻataʻalo ai lea o le fale po o le fale i le loto.

    Tusitusiga i luga o le autu: Bar Rack Do-IT-Ele-Youn: Master vasega + moni faʻataʻitaʻiga (42 ata)

    Faitau atili