PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

Anonim

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

Ona amata lea e le ExplerwerWork i le fiafia, e faigata i taimi uma ona galue malosi. E manaʻomia foʻi le aʻoaʻoga i le au faigaluega. E le o fua mea uma e maua vave: O lima e le usitaʻi, e le mafai e le tagata ona i ai. Mo lenei, o loʻo iai aʻoaʻoga poto. I lalo o le faʻaaogaina o lesona vitio, o le ata ata ma le vasega vasega ma mea lilo, e mafai ona e matua faʻaalia se fusiuila faigofie o le sosi faigofie.

Putchwork suisui mo tagata amata

O le aso, Patcheact - Sole Sole Site i le aso, ia faʻaavanoaina se oloa mautu ma se fuafuaga o le faʻavae o Movic. O le iʻuga o se gaioiga fiafia e mafai ona iloagofie o nisi mea, geometric teuteu poʻo bizarre onterns. Manatu mo patchwork mafai ona ave ese mai le ata ma Vitio o Lesona, faʻapea foi ma le Matai Vasega.

Ile amataga, na faʻamauina le Loskutka ona o le le teu a le mea faitino, ma o le tauemu na muamua ona faʻapitoa galuega. O lenei o le metotia o le patchwork sui o le manaʻo e fai le matagofie, fiafia i lenei faʻataʻitaʻiga musika. Shew Flashadenses, teuteu potu, palanikeke ma aluga, pine mo umukuka, toefaatu meaafale, ofu faamolemole le mata.

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

Ia malamalama i faʻavae o le metotia o le patchwork, e tatau ona e masani ai ma lona manatu autu i vasega vasega ma vitio

Fua Patchwork suisui:

  1. Sao ma le sao . O le metotia o le paketi - tekinolosi e le faigata, peitaʻi pe o iai lea o le manatu, e pei o le MK, e le faigofie i taimi uma. Mautinoa o le manuia i le patchworks - saʻo ma saʻo. O mamanu o vaega poʻo ni palanikeke e tatau ona saʻo ma lelei tele. O le ie e manaʻomia muamua-faʻagaioiga (detotting). E tatau lava ona le lavalava pe afifiina foi, faʻamago ai ma toe fausia, vali ese lanu.
  2. Galuega mai Uʻamea. Uʻamea i le patchwork o se meafaigaluega taua. I le gasologa o le galuega o le ie, e tatau ona e faia o aʻu uʻamea, i le taimi o le faʻamalieina o le vevesi e tatau foi ona avea ma palu. Faʻaiʻu lipine poʻo ato o loʻo sipiʻe mai le pito i luma ma sa i ai i se tasi itu. E manaʻomia foʻi ona mumu foi le itu i se tasi itu. Ona latou le maileia ai ma o le a tumau. O punches i luga o le ie o loʻo umoli ese mai totonu ina ia leai ni faʻailoga i le pito i luma. I poloka faigata, lea o loʻo i ai ni auala eseese o itu, o alauni o le isi laina o loʻo ulagia i le isi itu. I le itu pito i luma o stroke i manatu o le sopoia o auala. Afai e lau umi o fetu, e tatau ona tuuina i luga o se ulo uila e le faalava, ae latalata - latou te le faʻaʻai ma faʻamio. O le le mautonu foi o le mososie ma o le mea. O le ie e faʻaosofia i luga o le tutusa i le vevela mode e tutusa ma le ituaiga o ie.
  3. Faalilolilo suisui. O le le mautonu o vaega o le lumanaʻi o le lumanaʻi poʻo le solosolo, lanu le mautonu, e oʻo lava i le itu laiti o le a faʻaleagaina le vaega mo le tagata amata. Ole mea lea, e tatau lava ona suā matauia. Amata tagata taulima o le a fesoasoani i le mamanu i le ituaiga o le faʻavaʻa o loʻo faia i luga o le fale militeri ma laina o laina e faʻaaoga i luga o ie. Aʻo lumanaʻi le amataga o le galuega tele, e fautuaina le suʻeina o se poloka-faʻataʻitaʻiga. O le a fesoasoani e siaki le saʻo o le tipiina, fetuunai le galuega a le suisui masini. I le faʻataʻitaʻiga e faigofie lava ona vaʻai i mea sese uma - o le a faasaʻosaʻo atu i taimi uma ma le malosi.

Mataupu i luga o le autu: poto o le faʻapipiʻiina o le taʻele pallets

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

I le taimi uma e mafai ai, o mea e sese e sili atu le faigata

I se tulaga lautele, o le metotia o le paketi e tatau ona fai manatu mamafa, mafaufau i ni vaega taua o lanu, tusa lava poʻo le a le mea ma le soloia le tagata e faʻatautaia ai ni mea sili.

Matai vasega vasega: poloka mai sikuea (vitio)

O fea e amata ai le patchwork sunwing

E amata i, uma teuteu teuteu uma o loʻo aoina, faʻavasega i latou ma le lanu, ma faʻagasolo ai le fausiaina o se polokalame. I se isi itu, e mafai ai ona o mai ma se faʻataʻitaʻiga pe saili i luga o le MK, ata ma vitio, ona tipiina lea o ni avanoa mai le faʻatauga.

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

O le tele o fale teu oloa o le teuina o ie teuteu o ie, e taua le filifilia o le tuʻufaʻatasiga lelei mo le lumanaʻi oloa

O le laasaga lona lua o le faia lea o se ata o le faʻailoga, aluga poʻo le solosolo. Amata mai ni tagata faʻatau e sili atu ona faʻaaogaina ni fuafuaga-faia-faia fuafuaga mai mekasini poʻo Mk mai le Initaneti.

O le faʻagasologa o le faʻafesoʻotaʻi o pou i le tapoleni atoa:

  • Spratch o vaega o le taina po o le pefu;
  • Poloka fesoʻotaʻiga i le tasi integer;
  • O lo o tapuni

I le faʻaopopoina o le suisui, o loʻo i ai foi se pa puipui, le mea e feololo ai le faʻapopoleina o le filo.

E faʻaopopo atu i filo, ie ma taʻavale, i le metotia o le faʻaaogaina o le patchorce faʻaaoga:

  • Suafa clolleter po o le seleulu;
  • Pine, nila;
  • Masini suisui;
  • Penitala po o le laupapa;
  • Pepa malo pe vaivai palasitika;
  • Lalaga mata.

I faleoloa e mafai ona e mauaina se seti mo patchworks - ma mamanu o mamanu, Mk.

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTWORKWORT STUTLLANS e mafai ona maua i le seti pe faia oe lava

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

Putch sunwing pusa aofia ai ie, mea taua meafaigaluega, templates ma poloka ata

Patchwork: Polokalama, Muslalates

Polokalame ma templates e mafai ona tutoatasi pe ave ni tusi-faia-faia mai luga o le initaneti, tusi poʻo ogalaau. O loʻo tipiina i le pito i luga o le vaega o le vaega, e faʻatautaia ai alauni i luga o le au. Mea e fai mo le gaosi oloa e mafai ona avea ma pepa malo, detese pepa, palasitika. Mo le saʻo, o le pepa malo e mafai ona faʻapipiʻi ma le laupepa laupepa, ona tipi ese lea o le fuainumera o le vaega fuafuaina. I le gaosiga o curvilinear blanks i fafo atu o le matagaluega i fafo o le faʻataʻitaʻiga, o le uumi o ata tifaga o noches e tatau ona faia - e talafeagai i le faʻafesoʻotaʻiga.

Ata ma ata vitio i luga o le suʻiina o le suiina o ata o fafo, mamanu ma mk

Tulafono o Croy

O le sili ona fetaui lelei devlates - faʻavaʻa. O totonu o loʻo i totonu e tatau ona fetaui ma le tele o le fasi mea i le maeʻa o le pepa, o le fafo e tatau ona faʻailoa alauni mo le uafu. Le lautele o ia faʻataʻitaʻiga ma o le suiga o le alauni. Faia o se mamanu, o le tino e tatau ona foloina faalua, ma tipi na o se fafo mai fafo. O le Corner Citio o le a faaalia ai le laina fetu. I luga o le ie, o le mamanu ua faʻaseʻe atu i le paoa poʻo le fasimoli, o se peni na te tuʻua le auala i le pito i luma. Oti ese na o le tutusa o le 'au, ina ia le mafai ai ona tosoina vaega mulimuli ane ae le tosoina i fafo ma e le lafo i fafo. Oti afi ma ni seleulu masani poʻo se faʻapitoa tipi. O le tagata faʻatau a le fomaʻi e sili atu le faʻafaigofieina o le faiga, tipiina o ni mata mamao e faigofie ona tipi i ni auiliiliga laiti. Aua le faia e aunoa ma se tipiina pe a fai e faigata.

Mau i luga o le autu: Aisea o le kesi koluma e le vevela i le vai ma le mea e fai?

Filifilia o se Mamanu

I totonu Togafiti patchwork iai 3. MatamataOloa:

  • Maalili, faʻataʻitaʻia o Loskatkov i nofoaga e aoina ai i totonu o le Seam. O le foliga o le flap e mafai ona saʻo, geometric (masani ma le masani ai o le suʻi) poʻo le raitary (valea-patchwork). Matamata vitio lesona.
  • Faamaligiina Mea (Quit) e suʻi mai le upega tafailagi atoa, o le mamanu lea na fausia e faʻaaoga ai statching.
  • Applique - O le tulaga matagofie e faʻatagaina ai ni fasi o isi ie, suʻi ma kia.

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

"Faʻavaʻa" - o le faigofie ma e sili ona faigofie

Patchwork Metotia mo Amataga

O le mamanu e mafai ona faia faʻavae i luga o se tagata e toe fai le faʻatusa faʻatusa, aua o loʻo tipiina ai ni ata o loʻo tipiina mo vaega taʻitasi ma paoa i ai. O le alauni mo le fusi fasi i luga o le pito ma toe tasi. O le aga masani a le Igilisi.

Metotia i poloka - sili atu ona po nei: o fasi tisu tringnilar poʻo sikuea foliga o loʻo pipii i poloka, faia o le geomontric mamanu. O se poloka faigofie e mafai ona faia i se numera tele o vaega tetele. O lenei galuega e tele le malosi ma le taimi. E masani ona faʻaaoga le vitio lesona ma mk.

Iloa ma metotia o le patchwork mai fasi fasi. E ese mai le muamua lomiga o le mea moni o le aoina o fasipepa na aoina i le fasi pepa, ona latou fesoʻotaʻi ai lea i le tapoleni. Block auala e talafeagai ona o mea faʻapipiʻi o loʻo punou tuʻu saʻo i luga o le tagata tusitusi.

I le valea-patchwork, o le mea e tapunia ai i le ituaiga o Appliqu: O le vavaeʻeseʻe o le afu o le au faʻa-tagata o loʻo faʻaalia i le tapoleni ma le sui o le tapoleni ma le laulu. Pile, Breatpread, e aofia ai le lua-vaega.

Patchwork: Vitio Tusi Lesona mo Amataga

Patchwork: Master Vasega mo Amataga

O le mafanafana faʻapitoa i totonu o loʻo fausia ai mea taulima, aemaise lava, aulelei ma manaia le aluga. Sei o tatou taumafai e suʻi i luga o le MK decourative pringwalcase ma le volume o loʻo savali "Rose". E mafai ona e faia ni mea faʻapipiʻi mo le galuega, o le mea autu o le latou tuʻufaʻatasia lelei i le lanu. Aua nei galo e saunia le ie - afifi, storoke.

Matai vasega o le "aluga ma le talosaga"

Sitepu Faatonuga.

  1. Amata mafanafana ma billets o sikuea. Latou numera ma lapoa e iloa ai ituaiga o le aluga.
  2. Ona e tatau lea ona e tipiina se lio mai le ie. I le ogatotonu tuu se fasi ie ma ni mea faʻapipiʻi mo le voluma (cotton, Sittepon). Taofi i se lio ma masini Seles. Ua sauni le ogatotonu.
  3. O sikuea na faia o le flap gaugau, pei o le ata, suʻi faataamilo i le ogatotonu avanoa i le lio - 3-5 fasi.
  4. E manaʻomia le saunia o sikuea tetele o le lanu talafeagai i le isi liʻo. Faaauau pea i le faaiuga o le mafaufau fugalaau tele.
  5. O ni posila e tatau ona tipi i totonu o se lio.
  6. O le maeʻa o Roses e matagofie ma le faʻapipiʻiina i luga o le aluga ma faʻasaʻo i luga o le oloa ma se isi o le zig-tuʻituʻi line. Rosette ei ai se vaaiga o se voluma prolic.
  7. I le talosaga, o le Bouquet e mafai ona fesoasoani i laulaau o ese mai le moli o lanu talafeagai. Vaʻai i le ata o le Matai Aʻoga Laʻasaga i lea laasaga. O le palanikeke i le MK e faia i le metotia o le valea o le patchwork (e mafai ona e matamata i ata vitio), ma e aofia ai le 30x30 o le ata o le a gagau mai 4 ituaiga o ie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pa mamago mo link ma ou lava lima

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

O le lavelave o le teuteuga e faʻalagolago i le poto masani ma tomai o le masini patchwork

Master Vasega "Patchwork suisui mo tagata amata - palanikeke"

Meafaigaluega ma Mea:

  • 1 m o le tisu o lanu taʻitasi (lautele 220 cm) - 6 poʻo le 9 sikuea 45X45 cm;
  • Mo le laina - 170 cm poʻo 220 cm (faʻasao mai lalo o loʻo alu pe a uma le palanikeke);
  • E faapena foi itu agasala;

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

Secuket poʻo le Blonpred E mafai ona suʻi mai ni sikuea faigofie poʻo ni mea faigata

Laasaga-i-Laasaga Aloaia MK:

  1. Tipi sikuea ma tuu i totonu o se faaputuga, sui lanu.
  2. Tipiina lenei pu cuff pike po o le le fiafia. E talafeagai le tusia o se kurller naifi.
  3. Ave le aitema mai luga ma suia i lalo o le faaputuga o mea tutusa. I le tipiina o le faaputuga mai luga o le a iai 1 vaega o le 1st lanu ma 1-a - 2nd.
  4. Sue i luga o le masini uma sikuea i luga o le laina tipi.
  5. I luga o le faʻamalosi tino, faʻamalu lemu i luga o le itu i luga o le tasi itu poʻo le laina.
  6. Gagau o Billets ma se vai mafanafana i le tutusa faasologa - luga o le pito i luga o sikuea o le 1st ma 2nd tynes.
  7. Faʻaoga se 'au ma le naifi, tipi le atoa faʻapipiʻi i soʻo se laina (o le muamua auala e mafai ona kolosiina).
  8. O le tasi o le pito i luga o fasi mea e sifi i lalo o le faaputuga. Sulu ma lamolemole, ae le galo le gagau i le faasologa - O lenei ua sili atu le tuʻufaʻatasia o le pito.
  9. O loʻo toe faia le faʻagaioiga i le vaega mulimuli. O le sili ona lelei o le numera o le 6-10 generized-gerrizilly ma faaupuga.
  10. Ina ua uma ona tagi i le aufana, e manaʻomia le faatumuina o sikuea e ki ai le fuainumera ma le itu o le 32 cm.
  11. E mafai ona e aoina se palanikeke i auala eseese: e aoina muamua le itu o luma, ona tietie ai lea ma le sytheps ma ufiufi. E faigata mo se tripworter. Pe o le taʻotoga taʻitasi taʻitasi, tipiina o le synthetone ma le ufiufi.
  12. Aoina faʻatasi sikuea faʻatasi, fana ma tapuni le pito i luga ma se fasi fasi laupepa poʻo ni fasi tisu. E faigofie ona aoina e tusa ai ma le polokalame: lipine o 4-6 sikuea, ona togi lea o le auvae.
  13. I le pito, o le palanikeke e tatau foʻi ona suʻiina foi i le pito o se monophonani poʻo fasi ie puipui, pei o le ata mk.

Faamalo i ofu fou!

KVIT TIMOQUIN (VITIO)

Na aʻoaʻoina le tulagalua manatu e uiga i se ituaiga o niverletwork, pei o patchuke ma maua ai ni tomai faigofie o le tuʻufaʻatasia o le 'aiga o le aiga poʻo o loʻo i totonu o le fale.

Patchwork: Matagofie ma faigofie mo Amata (ata)

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

PASTCTWORT SOLINE E MATAGOFIE ma faigofie mo Amata: Polokalame ma Patters, Patchwork Stumment, ata vitio, ata Vallec Angs ma ata vali

Faitau atili