Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Anonim

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Iloaina o mea lilo o le patchwork tomai, e mafai ona e faia ni mea iloga i lau lava lima o lau ogalaau - o le poto o le kolosi o loskus, e le o se mea e sili ona faigata. Afai e te vaʻai i le lisi o tagata teuteu i sisifo, tagata mamanuina, vaʻai pe faʻapefea ona maua i le vaega o loʻo i ai i le sui o le paketi. Ma e le o le tala fou - o tausaga talu ai nei i le pito i luga o le sili ona lauiloa ituaiga o nila. PACKTORT STING - fiafia ma le matagofie o loʻo avanoa uma o loʻo avanoa, ma crafts i totonu o lenei faʻapitoa galuega e le maualalo i le tele o mea pupuu.

Patchwork: matagofie ma faigofie

O le aoina o oloa i le paketi i sitaili e aofia uma ai galuega faʻafaigofie (mo faʻataʻitaʻiga, poloka) ma faigata tele (pei o patchwork moega). Ma o loo i ai se nofoaga i le fale ma le isi. I totonu o ata e mafai ona e vaʻai pe faʻafefea ona suia le potumoe pe a fai o le moega ua teuteuina i se matagofie ma le lelei patchakes. Ma mo tamaiti, o le tiapolo i le sitaili o patchucks, pei ona le mafai ona ola ese ma le latou potu.

O le a se isi mea e mafai ona faia i le sitaili o patchwork:

  • Upthestery nofoa . O le isi nofoa e avea ma se leo pupula i luma, ma afai e te manaʻomia le faʻaavanoaina o se maota talafeagai, ae o le a e togi i fafo atu o le galuega fou. E mafai ona avea o se mamanu o tafatolu, foliga, mata o foliga masani. Ma atonu o se ata tifaga, poʻo se ata mataga.
  • Aluga . Totonu o aluga i totonu na faia i tafatolu Ile ata e mafai ai ona e vaʻaia manatu eseese mo le tusia o ia aluga, ma musuia e le ata, fai le oloa lava lea e tasi.
  • Patchwork puipui - Special intersi i totonu. O ia lava togafiti ua teuteuina nei ma le sili ona lelei o mamanuina o lo o ogalaau. O le puipui atoa i totonu o le fale ua lafoaia i lalo o le ofeʻau o mea na tupu, ae masani o se vaega vavaeʻese o le patchwork i lenei tulaga ua avea ma se ata malamalama o le puipui.
  • Putchwork Rug . Ia, o le a se mea e uiga i le a aunoa ma nei vasega! Mo potu o tamaiti, o ia mea e sili ona talafeagai. I le umukuka ma le ala i le alatele, o le patchworks tagata o le a talafeagai foi.
  • Stylictime sicks O se meaalofa i le faʻavaeina o le totonu o le umukuka i le sitaili o le a avea ma tagata e fiafia iai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se lelei le paʻu o le pamu o le palakalafa

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Le masani ai le le mautonu o le topkin i le leo o le umukuka i totonu o le a avea ma uiga e sili ona fiafia i ai

Ia, e amata lau tagata sili ona tele i lenei metotia ma se patchwork suisui mai luga o fasi pepa. Patchat Houtchs, Patchwork o loʻo puleaina mai lenei ituaiga ona o lona faigofie.

Patchwork

Patchawork, PACKTCY BALTS - o le sili ona lauiloa manatu o lenei metotia. O le aano o le galuega o le faʻauiga muamua strip, ma pe a uma se auala e tipi ai poloka mo le gaosiga o oloa eseese oloa. Loskutka o le a le avea i le laina, laina, ae i luga o pito. O vaega e mafai ona i luga o le pito sili ona faigofie ona suluia.

Suito mai i fusi na toe avea ma feutagai faafetai i le fiafia i ituaiga tuai o lima fatufatuga. O ia lava ni mea e taʻua o le Quilting. E masani ona amata le suʻi i le ogatotonu o le taimi muamua o le taimi muamua o le sikuea poʻo le sikuea.

Ia, o loʻo latalata i ai e tuʻuina atu isi vaega o le ie.

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Susulu ma stypesh intersior mea mai sikuea po o tafatolu sew na o na o ia faigofie faigofie

O se tasi o mea sili ona lauiloa i le qualt o le "log ituaiga". A leai, e taʻua o se vaipuna poʻo le American Square.

Vaega o le galuega lelei:

  • O lanu o lanu e seleseleina solo i le ogatotonu (lelei) i luga o le spiral;
  • O lenei faʻamuamua e masani ona faia mai samasama poʻo le mumu o le ie, e faʻatusa lava le tutusa o le afi tutusa i le fale taulaiga;
  • Valivali fasi pepa e faia ai le sao o apis, faʻapea faʻatusa, malamalama o malamalama ua faʻamalamalamaina vaega o le tagata talimalo, ma pogisa - atavali;
  • E masani lava ona vaevaeina le iunite i le diagonal i luga o le pogisa ma le malamalama itu.

O ata o loʻo faʻaalia ai o le faʻatulagaina o le vaipuna e le faigata, ae manaʻomia se saoga atoatoa.

Ia - o se tasi o faʻavae faʻavae o masani masani masani.

Metotia lelei: Master Vasega (Vitio)

Polokalama MUG PUG STUTWORT

E le o ni tala ua sili ona lauiloa ituaiga o faʻataʻitaʻiga, e mafai ai ona aʻoaʻoina i le tulaga tamaititi, ia e iai foi i lana lava aʻoga. Tele pisi o loʻo saili e tatala se lio i le aʻoga, ma faʻatalaʻia mea lilo o tomai i tamaiti. Tamaiti e aʻoaʻoina, o le mea moni, e manaʻomia le faiga. O le faʻavae o le polokalame o se liʻo o le liʻo, e faʻafefegai le lesona taʻitasi. Sili ona saʻo, e faʻailoa ai autu o lesona taʻitasi o le a tuuto atu.

Tusitusiga i luga o le autu: toe fausia o le tasi-potu fale mautotogi i le lua-potu

E foliga pei o se polokalame e pei ona taua i lalo:

  • Lesona 1. Folasaga . Putchwork Sosoo - fiafia ma matagofie. Clofts i lima o tamaiti.
  • Lesona 2. suisui mai fasipepa . O loo faigaluega i ata. Sui mai luga o fasi pepa i le faʻataʻitaʻiga o taʻe.
  • Lesona 3. sikuea i totonu o patchwork . Vave fai togafiti.
  • Lesona 4. O loʻo lio ai le masini i luga o le masini . O vailaʻau ma isi feʻau ma lio.

Uat. O le mea moni, o le tasi vasega e le lava lea e fai ai le tutusa o luga. E masani ona faʻaititia le lesona ile faʻamatalaga ole autu o le autu, ma na maeʻa ona vasega. O le polokalame e faʻavae i luga o le polokalama faigata.

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

CHESSUS AUALA e sili ona faigofie mo tamaiti manatu

O le faiaʻoga, aʻo le i amataina le tausiga o le liʻo, e tatau ona i ai ni metotia faʻatino. Lenei o le itiiti ifo faʻataʻitaʻiga o galuega, sauni-faia-fai togafiti (tuu le auala faigofie), ata ma ata o mea manaia galuega (ma sili ona lelei le aoina o na mea .

Lusia Rusework Sosoo

Rusia Cleaswards o se ituaiga ituaiga o patcher, na toeitiiti lava o lua seneturi. O le Stotchor Houpy Tagata na aveʻesea ma le faʻapipiʻi i Rusia o Lusia o Citz. Faʻataʻitaʻiga o ata ma faʻataʻitaʻiga o galuega i le sitaili sitaili pepiti Initaneti - faʻaali mai o matou tagata na ausia le tele o mea maualuluga i lenei ata.

Mafaufauga, tolu ituaiga e iloga i le Rusia PRAtch Stutchwork Sosoe:

  • Putchwork applique;
  • Tausisi motuck;
  • Fefiloi auala.

O le lauiloa lauiloa "Rusia Square" o se poloka i le paketi Rusework Suwy, o le oloa e faavaeina e matua matagofie, loloto.

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

O tamai elemene mai le oloa o le oloa o le a see, o le sili atu le manaia o foliga

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Sypychika o le sili atu le lanu, pei o oloa i lenei metotia e matua mafanafana ma malu

Iloa foi ma na o se mea tuai o mea tuai o Rusia deckwork suisui, pei o le bender.

Sonpokha - O fala nei ma mea suamalie, lea e mafai ona vaʻaia i nei aso ma tina matutua i nuʻu. LyApocha, pe na o lona uiga o lona uiga o mea o loʻo faʻapipiʻi i se nofoaga e tasi ina ia lele ese ai le loskus. Tele flasts maua se ituaiga o faaputuga.

Sa faia le Sonpokha i le faasausili o nei i luga o le masini suisui. E mafai ona e faia se fala mai le pito i luma o le cotton ie po o le lupewear. Aua neʻi fai atu o le a vave, ae e aoga le galuega. Vaʻai i le ata o le Matters - o le uluaʻi mea na maua ai o oloa leaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Aisea e le manogi manaia le foffing

Faʻaali o le PACHDCY SUʻESU '"Ova"

PACKACKCKCKE MO TAMAITI

Afai oi latou lava, ia e aʻoaʻoina le aʻoga i le fale, ma sue ata faʻataʻitaʻi i luga o le Initaneti, polokalame ma togi faigofie ma togi, matua mo fanau.

Ioe, atonu e tatau ona e manatu e leai se lesona tasi, faitau le tala (i aso nei i le faiga i le sitaili o patchroction). O musumusuga e mafai ona aʻoaʻoina i luga o pepa, o lona lua, e leʻo i totonu o vaega i le lotoifale, ae i tusitusiga pepa. O le faʻataʻitaʻiga o lenei i lenei - "faʻamaumauga o suʻega".

"Ashett Aoina" o Mekasini o sili ona tele o mea e tele.

O le ae fiafia foi i le ogalaau i luga o le patchwork suisui. Ole atunuʻu moni lenei o aliʻi, o se lanu lanu, i mea uma - faʻatonuga, vasega Matai, faʻamaumauga a le pule. Afai o le lesona i luga o le initaneti e le mo oe, ona avea lea o se "aseta aoina" mo se patchman o le a mautinoa lava e sili atu. O iina o le a e aʻoaʻoina ai mea e suisui, faʻaaogaina sikuea, suʻisuʻi mai tafatolu, aʻoaʻo pe faʻafefea ona sulugatiti, o le a le mea o loʻo i ai i lalo, o le a le mea o loʻo i ai ..

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Vometric patchwork Matts faataamilo i le Baiceter o le Maneja moe o le a puipuia le pepe mai le ono afaina ai

"Ashett College" O loʻo ofoina mai filifiliga sili ona manaia mo tamaiti, ma le "fesoasoani" e faʻatalafu i meaalofa. Na e faitauina se mea i luga o pepa? O le tulaga lea o le taimi pe a manaʻomia faʻamatalaga i luga o pepa.

Faatatau i le mea e iloa ai tamaiti i le patchwork:

  • Lanu tafatolu;
  • Pusi i totonu o sikuea sikuea;
  • Paga i sikuea i le Oboave Frand;
  • Tafatolu tautau;
  • Sofa agai i sikuea;
  • Lapotopoto rug faia o tafatolu i lalo o se komepiuta laulau;
  • Vest o tafatolu.

Tele taimi e masani ai, o le moms e fiafia i le mafai ona suʻi se patchwork robe mai sikuea poʻo tafatolu. Lenei e tatau ona e onosaʻi ae le o le alu ese mai faʻatonuga. Ae amata i se mea malamalama - ma le tutusa masani. Ma o le a faigofie ai ona avea le Matai i se mea.

Mea lilo o le Matters o le Rusia Patchwork Stitch (vitio matai vasega)

Patchwork o le sili ona manaia auala, e le gata e mafai ai ona e faia mea tulaga ese taua, ae e te faia oe lava. O loʻo tatou totoʻi tusi moni, maelega, lava atoatoa ma le amio pulea. O lea aua le misia le avanoa e aʻoaʻo ai le ala e faia ai le matagofie ma ou lava lima, aʻo le faʻatauina o uiga o uiga o uiga.

Aulelei galuega!

Patchwork (ata)

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, suʻi mai i maʻa, o vasega vitio ma au lava lima

Faitau atili