Umukuka pupuni mo le tasi itu: aganuu ma le masani ai fofo

Anonim

Mafaufau i le ata o le faʻamalama e tatalaina i totonu, e manaʻomia le tatau ona amanaia le tele o mea i le taimi e tasi: o le aoga ma galuega o le faʻataʻitaʻiga, pulea uiga o le elemene. Umukuka pupuni i luga o le tasi itu nofoia se nofoaga faʻapitoa i le arsenal o tomai faʻapitoa tagata faigaluega ma tagata alolofa. O le tele o ie ma sitaili e mafai ai ona e faia se mea muamua ma manaia ata o le a fetaui uma ma le faia o mea faapitoa. E aoga le mafaufau i ai, pe a fai o le pupuni masani e na o le faʻatoa vaʻai i le tasi itu, o le agete o le a foliga le atoatoa. E tele ni perieni e maua ai le faʻatusa o le mea saʻo.

Umukuka pupuni mo le tasi itu: aganuu ma le masani ai fofo

Lelei o le tasi-itu-pito i le pito i totonu o le potu umukuka

O le isi mea e maua ai le pupuni masani mo le umukuka e mafai ona faʻamalamalamaina ai ni mea avanoa.

  • E mafai ai ona fai ni faʻataʻitaʻiga e le i ai i ni mea laiti.
  • O sea elemene e mafai ona tulaʻi mai ma le faʻasolo faʻafuaseʻi ona suia foliga o le potu.
  • Faagaioiga o faʻataʻitaʻiga tulagalua. O le poloka e masani ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le patipati, piki pe puipui latalata. Afai e manaʻo, o le pupuni e mafai ona toe oso ma tapunia atoa le faʻamalama matala.
  • A o le faʻasaʻoina o pupuni i le tasi itu, o le tapulaa maualuga o le susulu o le susulu o loʻo finau ai, e mafai ona faʻamalosia lelei le potu.
  • O le laititi o mea e tuu ai le umukuka. E le tele vaega o le ie e le o le palapala tele e pei o le tele o pupuni lautele, ma aua le faʻaogaina e manogi le lelei manogi.
  • Faʻaaogaina pupuni e fitu, e mafai ona faʻaititia ai le lamatiaga o le afi, faʻailoaina ai le ie mai le ogaumu.

Fono

O se tulaga taua pe a o le teuteuina o le faamalama matala o le filifiliga o mea mo le ie puipui. E taua tele le faʻalogo i ni ie faʻalenatura poʻo ni fasilaau, latou te le masani ai i mafatiaga, aua le susunuina i le la ma solomuli. O nei, o galu matagofie ma fofoga e le manaʻomia le tausiga o le vali faʻatino.

Umukuka pupuni mo le tasi itu: aganuu ma le masani ai fofo

Faʻafefea ona fai se pito 'eseʻese o le ie puipui o faʻaputuga o pulu?

O le tasi-auala e mafai ona faia e mafai ona faia "mai le maosia" pe faʻafou se faʻataʻitaʻiga oi ai nei. I le tulaga muamua, e faigofie mea uma. E tatau ona e ave le vaega o le aano, e filifili lona lautele, ina ia mafai ona tapunia atoa le faamalama. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona le malamalama i ai le oloa. Faʻamau foliga tutusa o umukuka e sili atu i matasele poʻo le rumberzed siamupini. O filifiliga i luga o mama o le a agai i luma i le tasi itu mai se moli moli pe o se fesootaiga le talafeagai. Faʻatulaga le ie puipui i luga o le cornice, o le upega tafailagi ua suia i le itu filifilia ma le faʻaaogaina ma le piki poʻo le maneta laupapa.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o palu pagogo

Afai o pupuni i totonu o le umukuka ua uma ona tautau, ae latou te manaʻo e suia, e tatau ona e aveese uma 'Upega tafaʻilagi, toe fai le pito i luga o se tasi o latou i lalo o le matasele. O le mulimuli mulimuli, pe a leai se manaʻo e faia ni galuega faaopoopo, o mama e mafai ona ofi, ae o le a e sau i luga ma le auala e faʻamalosia ai ie puipui. E mafai ona avea o se mea teuteu paotaoa pe le atoatoa matasele, e faʻamoemoe uma i le manaʻo o le ata ma le mafaufau.

I mea uma e lua, e manaʻomia le tausia o le isi itu o le ie puipui. E sili le faʻapipiʻiina o se puʻupuʻu puʻupuʻu mai le tuli pe tutusa ie na faʻaaogaina mo le upega tafailagi autu. A leai, o le ata o le a le atoatoa ma o se isi itu na lata mai. Mo le maeʻa, e le tatau ona e faʻaogaina mataupu faigata o le tino: o le a le tele o le a le mamao.

Umukuka pupuni mo le tasi itu: aganuu ma le masani ai fofo

Fale telē e le masani ai ie puipui

O uluai ma le le masani ai o le umukuka e maua mai oloa na maua mai oloa na faia i Macrame metotia poo le faasee manifinifi. O tali faapena o le a atoatoa mo se tamai potu lea o le leai o se susulu o le la. O le lelei ma le matagofie o faʻataʻitaʻiga o lanu malamalama, o le a latou faʻamalosia le tele o le avanoa, o le a latou faʻamalosia e sili ona faigofie ma faʻaosoina cuisine, o le a latou faʻamalie atu ma faʻaalia le avanoa avanoa.

E aoga le iloa atu o ia puipuiē e tatau ona o faatasi ma vaega ausilali, e pei o vaega ausilali, e pei o le laʻau o loʻo faamama. O lenei mea taua o se uiga taua e le gata i le fuafuaga galue (puipuiga mai mea tau agaiese mai fafo e faʻamautinoaina), ae foʻi i le teuteuga. O tagata tauaso ua fautuaina i lanu pupula ma le manogi teuteu. O le le mautonu e sili atu le fetaui lelei i totonu o le masani i totonu poʻo le umukuka i le Art Nouveau Style. I potu, foa ai ma le faʻaituau i le maualuga-tekonolosi poʻo le sikaina o le a le talafeagai ai faʻataʻitaʻiga.

Pau lava le filifiliga o le tau o le maualuga o le potalame. E faapena foi faʻataʻitaʻiga, naʻo tomai faʻapitoa o tomai e masani ona teuteuina i ni faʻataʻitaʻiga.

Mataupu i luga o le autu: Days mo le UPS Soure Stord: Filifilia tulafono

Umukuka pupuni mo le tasi itu: aganuu ma le masani ai fofo

Itu o Lonetona ituaiga o pupuni

Mo tagata e umiaina o se tamai umukuka ma se tamai faamalama, o le lomiga o Lonetona e pupuni ai ma le amataga o le ie e talafeagai. O le faʻataʻitaʻiga e le tutusa mai le faʻafanua faʻa-konekarate a le au ie i totonu o Lonetona, ae o lona mamanu ma le faʻagaioiga ua i ai ni avanoa.

  1. O le 'au o le tausiga o le tapoleni e le tatau ona sili atu ma le lua. E le gata i lea, e tatau ona i ai i le mamao i le tele o le mea e mafai ai. I luga o itu e tatau ona e tuʻua se tamaʻi avanoa e fausia ai se pitī lafu.
  2. O le lautele o le oloa e tatau ona sili atu nai lo le lautele o le faamalama.
  3. O le umi o le tapoleni i totonu o le parcumed foliga e tatau ona tuʻuina e le tele o sene i lalo ifo o le faʻamalama.
  4. O le faalilolilo faalilolilo e naʻo le tasi o ie pupuni e manaʻomia ona laga, o le a tumau le lua i le nofoaga, fausia se muamua diagonal barvel. O le tosina mai ai le potu, e mafai ona mafai ona aoina atoa le taʻele pe na ona siitia i le vaega lona lua. A manaʻomia, o le pito i lalo o le tapoleni e mafai ona faʻatulaga i le puipui.

O lenei filifiliga e le talafeagai mo le aotelega o Windows, maualuga ma vaapiapi faamalama matala, Niche le-masani pepa.

Umukuka pupuni mo le tasi itu: aganuu ma le masani ai fofo

Gaosiga

O le tasi tauau e ala lava ile faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina i totonu o so o se potu, ae o le umukuka latou te matua aoga lava. Afai e te manaʻo, e mafai ona o faʻatasi ma ufiufi pupuni, lea o le a mautinoa le maualuga o le faʻatonutonuina luga o le moli ma avea ma isi mea teuteu elemene.

E aoga le mafaufau i le itu itu-pito i le itu e fautuaina e lagolago le faʻaaogaina o laina asymmetric laina i le tulaga. E mafai ona le masani ai fofo i meaafale fausaga poʻo se ata muamua i luga o le sifi ma le faʻamalosi.

Faitau atili