Potumoe i le Moroccan style ma o latou lava lima (ata)

Anonim

Ata

O le potumoe o se nofoaga na fuafuaina mo le malolo atoa, o le mafuaaga lea e tatau ai ona nafa atoatoa ma lona mamanu. O le asō i le vaega o le eseese o sitaili, o le pupula ma le tutusa ma le tutusa o le uroccacan sitaili e lauiloa i le lauiloa.

Potumoe i le Moroccan style ma o latou lava lima (ata)

Mo se potumoe i le Moroccan style, o le maualalo ma le tele o le moega i tafatafa o laupapa laupapa e talafeagai.

O lenei sitaili o loʻo tuʻufaʻatasia foliga e le o matauina i isi ituaiga o mamanu. O se uiga taua o lanu malamalamaʻaga, faʻaiʻu mai mea faitalia, ae o lenei le lelei, vevela ma le faʻamalulu tatou te le mafaamatalaina. O loo moe i Moroccan Sigraty Siva e ono aofia ai elemene nei o totonu, atoa faʻatasi ma le malologa, masani o se ata faʻapena.

Potu moe i le Moroccan sitaili

Moroccan sitaili potu fiafia e manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻapitoa. Nei o fola, ma luga o le fofoga o le fofoga o fofoga, na 'ai i laua peroke moli moli, ma pud, ffases, pusa papa. O nei mea uma e masani ona faʻaosofia le teuteuina i le atavali, fafie fafie, ceramic tles, mostino.

Potumoe i le Moroccan style ma o latou lava lima (ata)

Meaafale mautu fuafuaga i totonu o le potumoe.

O laufanua e fetaui lelei, lanu, ae mo puipui ma taualuga e sili atu le faʻaaogaina o pastery poʻo se faʻataʻitaʻiga, lanu o nifo nifo, beeg, oneone, oneone, oneone, oneone, oneone, oneone, oneone, oneone, oneone, oneone enaena. E molia pupuni mai le malamalama ie, mo le ufiufi, e mafai ona e faia se manifinifi mataga, chifton.

O le amio elemene o ni lole eseese o lole e faia o le lelei lanu lanu. O le a tuʻuina atu i puipui i puipui, tuʻu i luga laulau ma fata, 'ie latalata i le moega. O le faʻataʻitaʻiga o lamepa o loʻo faʻaaogaina, i totonu o se tamaʻi moli moli o loʻo faʻaalu i le ituaiga o le laumei lanu. O ia moli i le afiafi o le a faʻatupu ai le mafaufau lelei, o le siosiomaga o le a susulu teisi solo, Nejobiali, o le a le mea manaʻomia mo le malologa atoa atoatoa.

Tusitusiga i luga o le autu: ituaiga o ituaiga i totonu

Faʻapefea ona filifili meafale i le Moroccan style?

O meaafale i totonu o soʻo se nofoaga i totonu o se nofoaga taua, o lenei tulafono e aoga mo le siʻosiʻomaga o Moroccan. Afai e le o le potu i le taimi nei, ona tele lea o le tele ma sili atu le maualalo o le moega o loʻo faʻaaogaina lea o le pato. E i ai ni moega mata mālie i tafatafa o le au laulau e mafai ona ou faia. A iai se manaʻoga e faʻaaoga le kapeneta, ona talafeagai ai lea o filifiliga 2:
  1. O le masani ai leoleo mamoe, le faitotoa pito i luma o loo faia i totonu o le Morocacan sitaili. I aso nei, e mafai ona e tausia ni faitotoa mo ia kapeti, o le a le laveaʻiina faigata tele.
  2. Faʻaaoga se fale laupapa i taʻavale vaneina, o loʻo taʻimua i lanu pogisa.

O meaafale mea uma e faʻaaogaina i totonu e tatau ona faia o laʻau, ua tele ni filo. E tatau ona aofia ai i le malo le talafeagai, laupepa pei o tipi mo vae, le faitotoʻa o kapeneta, matala matala.

Moroccan sitaili potumoe zonting

Potumoe i le Moroccan style ma o latou lava lima (ata)

Filifili le uarota i totonu o le potumoe, e mafai ona e teuteuina o ona faitotoa i le Moroccacan ma le fesoasoani a le skengil ma vali.

Mo le potumoe, i totonu o le isi o le Moroccan uiga e faʻaaogaina, e mafai ona e faʻaogaina le mimiti. Mo lenei, e le gata o le laufanua ma le moega e iloga, ae faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le potu faʻafiafia ole Lotu. A i ai se avanoa, o le loggia poʻo le aoina o loʻo liua i se telē moni.

O le nofoaga autu i totonu o le potumoe o le palu o le moega - o le ogatotonu lea, e manaʻomia le tuu se moega mataala iinei, e tatau ona e tautau ai se pepe i ai. O le moega e le tatau ona tuu le tele o fasi meaafale, e tatau ona i ai avanoa avanoa. O faʻamalama i autafa o le moega o loʻo faia i luga ma moli moli, latou te aulelei tele. O loʻo tuʻu i lalo o atopaʻu, ua salalau ai aluga.

I luga o le moega lava ia, e sili le faia o le tautau o se isumu suamalie po o se moli uila moli, o le a manaia tele le paolo.

Mai le fale o le moega ma le moega, o le sone lona lua ua fautuaina e vavae ese le urokes artar, lea e faigofie ona potopoto mai i le laau pe fofoina uamea. A iai se nofoaga, e mafai ona e tuu se sofa maualalo, i luga o le fola e tuu ai le aspitions, lamepa maualalo. O fale lelei o le a vaʻai i laʻau maualuluga ma ni laʻau tetele ma matagofie. O se uiga faʻapitoa o se potu malolo i tafatafa o le moega o le tele lamepa e faʻatumu ai lamepa o loʻo tuʻu i luga laulau, fata, ma faʻapipiʻi, ma faʻapipiʻi i puipui. E tatau ia i latou uma ona i ai se tamaʻi lapopoʻa, tosoteuteina le malamalama. I luga o laulau e mafai ona e tuu ipu i fua, teuteu o le uaea ma le ua maualuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona i le tulaga agavaa o le fale laupapa i le pito i tua

Afai e i ai ni balconnies po o longsias o le potumoe e sau i fafo, e mafai ona e faia se matagofie ma manaia tele sima. Morocco sitaili foliga o tagata o tagata ma totonugalemu. Afai e faigofie le faʻatulagaina o le fale tumaʻoti, ona mafai lea ona e faʻatulaga le fale talimalo a le taulaga. O le faia o lenei mea, o le moega maualalo ua faaauupegaina i luga o le faapaologa.

Afai ua lava le vaega, ona mafai lea ona e savali sina moega maualalo, e ufiufi i ie masani. O se laulau maualalo, tele pad, na faia lamepa e atoatoa mo le totonu. Afai o le Logginia pe o loʻo tatala le faapaologa, ona e mafai lea ona e faʻamalosia le pou i fugalaʻau, lamepa, lamepa, tautau le malamalama malamalama. Mo tapunia logsias, e fautuaina le faʻapipiʻi o laupapa laupapa teuteu i le teuteu teuteu o le pati.

Foliga foliga

I totonu, e mafai ona e faʻaogaina ni filifiliga siliva ua faʻaaofia nei, ae e tatau ona faia ni tuʻufaʻatasiga o tamaiʻe, teuteu i faʻamalama, ufimata o lanulaloai. Faapitoa fautuaina le faʻaaogaina o ia faiga faʻavae i totonu o le totonu o le Moroccan potumoe:

Potumoe i le Moroccan style ma o latou lava lima (ata)

Polokalame o le galugalu laupapa i luga o le fola.

  1. Fola o loʻo fautuaina e fai mai i le sili atu poʻo le maʻa maʻa ma se faʻasologa faʻapitoa. O le tali lelei o le a avea ma se mafanafana o le fola, lea o le a faʻatagaina e faʻatumauina le vevela vevela, aloese mai le faʻapipiʻiina o moli tetele e le fetaui i le sitaili. Ae o iinei e mafai foi ona e mauaina se auala, mo se faʻataʻitaʻiga, e maualuga ai le faʻamafanafana o maa ma lapisi laupapa faʻapipiʻi ni ata o loʻo i ai se mamanu.
  2. E mafai ona e faia se fola o le ufiufi o fafie, ae na o se laupapa lanu uliuli o loʻo lelei ma se vaega o le suauʻu e talafeagai mo ia. Linoleum e seasea tele, e tatau ona faʻataʻitaʻia le laufanua o le laʻau pe faʻaʻole, o isi filifiliga lanu e le talafeagai.
  3. A faʻatino le teuteuga i luga o lenei sitaili, e manaʻomia le faʻaaogaina lemu, ae le sili atu ona pupula paolo. Mo lenei faamoemoe, oneone, bege, auro auro vali vali e sili ona lelei. E aofia ai se ie puipui o oneone, lalolagi, ma uafu le paie e talafeagai ma pa o puipui. E mafai ona e faʻaogaina le Mrwall, ae o le mea e tatau ona aofia ai i le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi poʻo le foliga faʻapitoa.

    Mo le taualuga o le potumoe i Morocco sitaili e sili ona faʻaaoga e o loʻo faia o mums e faia o laʻau masani, o loʻo mamafa i lo latou umi umi. Afai o le faʻailoga maualuga o laʻititi, ma e masani ona maitauina i totonu o le taulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le filifiliga lava e tasi e pei o le palapala puipui. Naʻo le paolo o le a tatau ona faʻamalieina ina ia avea le siosiomaga atoa o le siosiomaga.

  4. E sili atu le faʻamalama a le faʻamalama e tuʻu ai laupapa, i lenei sitaili e faʻatagaina ona vali i le uliuli. E manaʻomia le tusiaina o ia faʻavaʻa ma le fesoasoani mai o uʻamea teuteu e galulue ai uʻamea. Lenei o le a aumaia ai le tofo talafeagai i le atoa tulaga.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona toso le ie puipui: tekonolosi

Moroccan sitaili i totonu e le gata na o le manaia, ae faʻatagaina foi oe e fatuina le lagona talafeagai mo se malologa atoa. Malie tuʻufaʻatasia fale pamu ma ata pupula, o ituaiga eseese o vaega, o ofu masani, fafie ma maa ma maa. O le potumoe i le Moroca sa iloga e ala i le alofa tunoa, ma e le faigata tele ona fetuunai.

Faitau atili