Laina liʻo - Ina ia faʻateleina le puipuiga ma le matagofie o le paʻu!

Anonim

Laina liʻo - Ina ia faʻateleina le puipuiga ma le matagofie o le paʻu!

O taualumaga o loʻo faʻatinoina mo latou faʻamalologa ma le faʻamalosi o gaioiga mo se taimi umi. Na alualu i luma taimi, na latou amata ai ona toe faʻataʻitaʻiina meafaigaluega tauona, ina ia maua ai le sili aoga aoga i tagata gasegase. Ma o se tasi o taua tele ma le lelei gaioiga e fesoʻotaʻi i le vai aofia ai foliga faʻapea o le agaga o le lapotopoto. O ona laufanua eseʻese ua valaʻauina foʻi ni masini mo se tele o vai sulugatiti e pei o nila, faʻapea foi ma le swiss taʻele.

Talaʻaga

Ua amata ona faʻaaoga se fale e ta le vai e tusa lava ile taimi o le Papelonia ma Aikupito anamua. Na faia e Hippocids se vaega tele i le folasaga o le hydrothery, ma Peteru muamua i Rusia. Afai tatou te talanoa e uiga i le lapotopoto agaga, ona faʻaalia ai lea e le ofe o le tardcott lona fausiaina. O lenei lauiloa o le vai oona na avea ma faavae o le Swisy Wath. O lenei o loʻo ofoina atu i soʻo se gasegase o tagata gasegase poʻo le tagata soifua maloloina.

Lea o loʻo faʻatinoina taualumaga

Ua ofoina atu nei e le agaga o le agaga faataamilosaga faalapotopotoga faafomai, ma i le Spa saloni.

Tele manaʻoga mo ia faiga o loʻo taʻua i tagata e manaʻo e faʻatautaia se faʻasaʻoga o le faʻafitauli o le tino (aveʻesea sela, tele mamafa). Ma le isi, o le taʻele lea e avanoa i le fale, pe a fai o loʻo e faʻapipiʻiina le Hydrox, faʻapipiʻi i mea faigaluega manaʻomia mo le lapotopoto.

Laina liʻo - Ina ia faʻateleina le puipuiga ma le matagofie o le paʻu!

Manuia

O le taualumaga e matua aoga tele, aua e ono naʻo le paʻu, pei o se paʻepaʻe masani, ae o loʻo i luga foi o le subcoutas forsue, maso i totonu. Ona o sea aafiaga loloto, na atili ai ona siitia le olo, o le faʻatupega o le toe faʻaleleia o le toe faaleleia atili. O le aafiaga o le vai ma se malosi malosi malosi e faʻamalosia ai foi le metabolic gaioiga, faʻaosofia le celpolar metabolism ma faʻaalia toxins.

O vasega ua fautuaina mo popolega, i le vavalo, le malamalama, tagata pepelo, tagata Neredias, faapea foi faafitauli ma Masterculosletal system. O tausaga uma ua taʻua o loʻo taʻua lelei ona o le faʻagaioiga o le toto o le toto, saoasaoa metabolic faʻagaioiga ma sili atu avanoa o le okesene.

Laina liʻo - Ina ia faʻateleina le puipuiga ma le matagofie o le paʻu!

Faʻapea foʻi, o faʻamoemoe o agaga e faʻatonutonu malosi o le tino, o faʻamalosia ai le faʻasaoʻaga o mea totino, faʻamalosia oloa a le tagata e taofia ai. O lona uiga o lenei faiga o le faʻauiga o le faʻauiga mo le le tumau ma viral le tumau. Ona o le umi o gaioiga, o loʻo faʻaleleia atili ai le maota poʻo le agaga laugatasi. E fetaui lava ona o le taele e masani ona tofia pe a televave, mafatiaga, le atuatuvale, le fiafia, iCC i le amataga tulaga.

Mataupu i luga o le autu: 5 sitaili mo le faʻaaogaina o paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu o le potu potu i totonu

O le taualumaga e tosina ai tagata taʻalo ma tagata e saili e faʻaititia le mamafa. I lea ma le mataupu, e moni na faaeaina e se fale maloloina maloloina ma faamalositino.

O penefiti o le lapotopoto o le agaga e masani foi ona faʻaaogaina i le cosmetology faʻataʻitaʻiga. Aemaise lava, o se taualumaga o loʻo aofia ai i le lavelave o le Cluking Cellalite. Soʻo se faʻafitauli uma o loʻo sauaina i se tasi vai e fetaui lelei, o le vevela o loʻo suia i le lautele o le 25-35 tikeri. O fugalaʻau o fugalaʻau ua fafagaina i lalo o le mamafa o le 1.5 siosiomaga, ma talu ai latou te matua manifinifi, o le mea lea e faʻaalia ai le massage e le amio o le faʻatauga.

O aʻafiaga uma e tuʻu faʻatasia ma faʻaosofia le toto lapisi.

O le vai vevela e malolo ai ie ma pa o ipu, ma a faaitiitia le vevela, ma ua faʻasolosolo le mamafa o le faʻaosoina o mea. E tau atu i le malosi o le fesuiaiga ma le toe fetuunaiga gaioiga. O le iʻuga o le a maualuga atu o le paʻu o le paʻu, o le faaleaogaina o le clalulite faʻaalia ma faʻaloaloa, masani galuega o le sebaceous glands, faʻamamaina le paʻu mai sela ua mavae.

O tuutuuga

E ui lava o le Landur Rearvery Provides e iloga i se aoga aoga, e le fautuaina tagata uma, a o i ai ni anoanoai. E tele faʻamaʻi ma tulaga o le tino, o se agaga o le a mo oe o se faʻamatalaga le manaʻomia o le hydrotherapy?

Faʻatapulaʻa e aofia ai:

  • Faʻatusa o le paʻu o le paʻu
  • AEFERICIC RANIC
  • Faanoanoa o faʻamaʻi o le tinoi,
  • fiva
  • O le fanaina o tama ma le oncology,
  • O le Actime vaega o soʻo se faʻamaʻi pipisi,
  • epilipsy
  • Pathology o le manava ma verinary protere,
  • faʻamaʻi o le paʻu
  • maitaga.

E le mafai ona faʻatautaia sauniga o le Swiss Swthy i le taimi o le 'ai' ai oona ma taimi o aso taua. O lenei ituaiga agaga e mataʻutia ma le ogaoga faʻamaʻi o le cardiovascular faiga. Na te faʻasaina e tagata o loʻo i ai le mautane, faʻapea foi ma le tototu.

Faʻafefea ma o fea o iai le faʻagasologa?

E masani lava, o lenei ituaiga agaga ua ofoina atu i faalapotopotoga faʻafomaʻi, lea latou te faia le faʻaititia o togafitiga ma o loʻo faʻaaogaina e metotia eseese o le hydraulic. O le faʻavae o le tosinaga o le Swiss Houth o le tuʻufaʻatasiga o masini ma le vevela o le tino pe a faʻatonuina le vai i luga o le tino o le manifinifi.

Mau i luga o le autu: fetuutuunai suavai mo vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, faapipiiina o olaga

Laina liʻo - Ina ia faʻateleina le puipuiga ma le matagofie o le paʻu!

Faʻafetai i le aʻafiaga o vevela vevela, masi ma faʻafefe o loʻo faʻateleina, o le toto toto o loʻo faʻagaioia, o 'ie na maua ai le tele o meaʻai. O sea mea e aoga ai foi se tulaga malu ma faaletonu aafiaga. Ona o le faʻatosinaina o le malulu, na toulu mai vaʻa, ua maeʻa maua ai lo latou faʻalauteleina ma le toto. O tulaga eseese o le faʻaalia o loʻo aʻafia ai e le microsifo ma le malosi o le malosi. Na latou faʻamalosia le feʻaveaʻiga o le feʻaveaʻiga ma ua maeʻa ona faʻatinoina e le aʻafiaga o le masini vaega.

O le faiga e pasi i totonu o se tamaʻi pusa i le mea ua ofoina atu ai le tagata maʻi, tuʻu le paʻu seevae ma le solomuli i le ofu taele. I luga o le tulaga o le pusa o loʻo i ai ni uʻamea tui i le tele o tamai pu. A sau se tagata i le faʻatauina, o le soifua maloloina o le soifua maloloina aofia ai vai ma fetuunai ona tapulaʻa (omiga, vevela). O le isi, ua faateleina le tupu, ma o le vevela, i le isi itu, e faʻaitiitia. I minute muamua i le tino, o faʻagasologa o le malologa manumalo, ona oʻo lea o le popolevale o loʻo agaʻi atu ai le malosi.

O le tasi vasega o le Swiss Sw Head mafai ona mulimuli 5-20 minute. E aʻafia foʻi i faitauga ma le manaʻomia faʻaiuga. A le o le suavai e ulufale i le pusa, o le faiga ua maeʻa, ma o le tagata maʻi e tuua le taele ma le faʻamaligiina i ofu mamago. E ono lagona ai le tele o lagona faʻanoanoa poʻo se mea e fai ai, o lea e le tatau ona faʻatopeʻapeina e alu ese ai. E sili le nofo i le faʻalapotopotoga 5-10 minute aʻo masani ai le setete.

E masani lava, o loʻo faatonuina e agaga lapotopoto se ala o 7-14 o faʻagasologa, ma o loʻo fuafua le aʻoga a le fomaʻi. Mo le faʻaleleia atili ai, o taimi faʻapenei, o loʻo faʻataunuʻuina faʻalua i le tausaga, ae e le manaʻomia le tofiaina o se taualumaga i le taumalulu, ma le le tino o loʻo tumu i lamatiaga.

Laina liʻo - Ina ia faʻateleina le puipuiga ma le matagofie o le paʻu!

E fautuaina le alu i luga o le vai taualumaga 2-3 itula pe a uma taumafataga. E le manaʻomia foʻi i le taimi lava e maeʻa ai le lapotopoto o loʻo iai (e fautuaina le faʻatali i ni nai itula). A faʻapea o loʻo tuʻuina atu ni sauniga ma se posmeniatic, i taimi uma e masani ai agaga i aso taʻitasi pe o isi uma o le tasi.

O agaga uma

E aoga le faʻatulagaina o le taele o le taele e mafai ona ave i le fale pe a e faʻatau se hydrobox.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻamama le pupuni e fai ia te oe lava: umi fetuunaiga (vitio)

Faʻapipiʻiina o le Swiss Swiss Head e lauiloa i atunuʻu i Sisifo, pe a oʻo mai le fomaʻi i le fale ma faʻatautaia le faʻagasologa. E sili ai ona tatou o atu i le nofoaga mo fomai po o le am Salon ina ia mafai ai ona tuuina atu le polokalame ituaiga o augatualii, ma sauniga uma na faia i lalo o le pulega o se tagata faigaluega.

Laina liʻo - Ina ia faʻateleina le puipuiga ma le matagofie o le paʻu!

Togafiti

O le mamanuina o le lilikalame o le lilika o se faiga faigata e aofia ai se faʻaitiitia o laiti o tupe i totonu o se liʻo. E ala i nei tui, o le vai o loʻo sapalai atu i lalo o se toʻatele o gatasi. O le mana o le tagata vaalele e ono fesuisuiai, faʻapea foʻi ma o latou vevela faʻatonutonu, ma nei suiga e mafua ai le faʻaalia o se lelei togafitiga lelei. O se vaega ma le vaega autu o se faiga o se faiga mai le taʻele o Charcot o le aafiaga i le laualuga atoa o le tino.

Talu ai o le taunuʻu mai o le vai o le vai e matua manifinifi (leai se tala i le igoa uma o le faʻasologa o le oona o se vai taele), i se tagata gasegase i le tino, tinglings tupu. I le taimi muamua, atonu e le lelei, ae faapalepale. O iloiloga o tagata gasegase na faʻaalia ai ao faʻatele le numera o sauniga mai sea liligi, toʻatele lava e fiafia i ai ma taʻua ai.

Suavai, pa'ū i luga o le tino i le ituaiga o le manifinifi manifinifi, o loʻo afaina ai manatu o loʻo taʻua biologa. Ma o lea, o se auala e manatu e tutusa ma le togi. O lona aafiaga o le a faʻagaioia e le tino puipuia, faʻapea foi ma le faʻalauiloaina o le toe faʻafouina o faʻagasologa i le tino.

Faitau atili