PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

Anonim

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

O le Peatchwork Opelows o le a maua i taimi uma le latou nofoaga i totonu. E le o se faʻafitauli i le mauaina o soʻo se aitema e tatau ai mo totonu, e tele seevae e faʻamalieina ai manaʻoga uma. O le mea lea, o le faʻapitoa lava ia e faʻasino i le faʻatulagaina o le mea fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Peatchwork PAD na maua ai a latou tagata i totonu o le auto o loʻo faʻaaogaina le suisui e fau ai se vaega faʻavae e elemene.

O le a le patchwork aluga

A e manaʻo e faia se potu sikauti faʻapitoa, aumai le mafanafana ma le mafanafana i totonu, o le tele o loʻo amata ona faʻaaoga le tautumea aluga. Faatasi ai ma le fesoasoani mai o fausaga fausaga mafuaʻaga, e mafai ona faʻamamafaina lelei le Nofo, moega poʻo sofa aluga.

Ina ia faʻaopopoina i totonu o le mea o loʻo mafai ona e suʻiina ni mea faʻapitoa mai le pou poʻo le tuʻusaʻo i ou lima.

O i latou e filifili e faʻaaoga le filifiliga lona lua, e taua tele ona apoapoai uma mea faʻatino. Naʻo le manino o loʻo faʻaaogaina ai metotia faʻapitoa ma mafaufau i faʻatonuga uma e maua e le Matai vasega, aua neʻi misia ni auiliiliga.

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

Faʻaaogaina PACKTWORT PILLOWS, e mafai ona e faia se tulaga matagofie ma matagofie i totonu, ma au lava lima faʻaopopoina se faʻailoga iloga i ai

O le a le pluss patchwork:

  • O le suisui mai le flasks e le gata mo le gaosia o aluga o aluga, e mafai ona avea ma palanikeke, lavalava ma aluga.
  • E taua le mea ua avea ai lenei sitaitaʻi mo tagata e ona le tamaoaiga.
  • O le suo, mo se faʻataʻitaʻiga, na filifilia ai ato tuai, mai lea na tipiina ai le tele o le lapoʻa. Ona faia lea o le ata manaʻomia.

I le faʻaaogaina o se auala faigofie, e mafai ona e faia se tulaga manaia ma matagofie i totonu, ma ou lima o loʻo faʻaopopoina se tala manaia o le tele o mata.

Faʻafefea ona fai le PACKCKWINCK PILLWS e faia oe lava

I le faia o se faaiuga, fai o oe lava ia se vaega o le pule, e tatau ona fuafuaina poʻo ai metotia e sili ona fetaui ma faʻatupuina o se aluga. E i ai le vasega vasega fesoasoani e amata ai i le amataga o le a taumafai ai e fai ni faʻataʻitaʻiga eseese.

Muamua, e manaʻomia le filifilia o lau oe polokalame faʻapitoa, ma lana fesoasoani, a o loʻo filifilia loa le galuega. E le gata i lea, o pou e ono eseese i le tele ma le lanu, ma ia faia foi i ituaiga eseese o ie.

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

Puleaina o le patchwork sunsws mafai ona amata, ona o lenei tulaga e sili atu le taua nai lo le tufuga o lima, ae o se fale teu oloa o le mafaufau

Mataupu i luga o le autu: siosiomaga faauo farying pan ma maa maa

O le mea lea, filifili e teuteu i le sofa alulima i ou lima lima, pito i luga e mafai ona faʻaaogaina e pei ona e manaʻo ai, o lea e faʻatupuina ai lau oe lava ituaiga o le tino. I mea uma lava, e leai se ituaiga o aluga, ma aʻo leʻi amata ona suisui, e tatau ona fuafuaina poʻo le fea ituaiga pepa (faʻatoʻaga, sikuea) ma le lapoʻa e sili atu ona fetaui i totonu.

Faʻafetai i le faʻaaogaina o se polokalame faʻapitoa, e oʻo foi i se tagata fou mafai ona vave aveina ai vave se aluga ma le fiafia ma faapelepele.

Faʻafefea ona suʻi se patchwork aluga i ou lava lima (vitio)

Patchwork Patchwork Caprique: Piliws Scheme

O lea, o le filifiliga na amata loa ona suʻe ai se sulugatiti teuteu, muamua o le a faʻaaogaina, pe a uma ona faʻaaogaina le vasega matai. E le gata i lea, o le a fesoasoani mo avanoa uma mo le tagata faʻaaoga e filifilia le filifiliga sili.

Loskuts e fai ma sui o poloka mai sikuea poʻo isi fuainumera e manatu o le sili ona taatele.

O ia polokalame e talafeagai mo tagata amata:

  1. Sikuea i sikuea . Sikuea e aofia ai se tutusa fefaatauaiga o tafatolu.
  2. Amerika sikuea . O le polokalame o loʻo faʻapea ma sui o loʻo iai i le ogatotonu o le vaega, o loʻo siosiomia i le tele o faʻatonuga, lea e eseʻese, ma le lautele tumau o le tele lava tutusa.
  3. Lusia le Lotoa . Lenei i le vaega autu e te manaʻomia e lafo ai ni fasi faʻapitoa ma tafatolu.

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

Ina ia mafai ona amata le suisui patchwork aluga, e tatau ona e faʻaaogaina faʻapitoa polokalame

O i latou na i ai se malamalamaaga i le fausiaina o se patchwork style e mafai ona faʻaaogaina polokalame:

  • Taimane . O lenei tuʻufaʻatasiga o loʻo iai i le tele o ni quadrangles ma pepa mama. O lenei polokalame ua fuafuaina e fausia ai le ono e ono.
  • Fale gaosi . Nei, tafatolu ma sikuea o eseese lapoa ua tuufaatasi ma le manuia.
  • Fetu . O sea teuteuga e aofia ai le tuʻufaʻatasiga o tafatolu, o loʻo tutusa uma ai itu uma.

A uma se polokalame talafeagai ua filifilia, faʻaaogaina le vasega matai tatau ona amata suisui.

Faʻapefea ona tusi lelei le PACKTCT PILWRS: Master vasega

Soʻo se vasega vasega o loʻo i luga o le faʻapopoleina patchwork oriowlow ma o latou lava lima ua mamanuina ina ia usitaʻia ai ni aitema:

Aʻo lumanaʻi galuega, e taua le tapena lelei ma le toto lau fale faigaluega ma faʻasoa uma mea talafeagai.

Vaega o le patchwork sumatua:

  1. Afai o lea na filifili e faʻaaoga le vasega vasega ma se ietele e tatau ona auai, foliga faʻapitoa, ona faʻaaoga lea e fai ai le aluga pe aluga.
  2. I itu uma o le ata e tatau ona e tuua le 2-2.5 cm. O le isi laasaga o le a tipiina. O le ae manaʻomia fasipepa, o le lautele o le tutusa e tutusa ma opoina, ma o le maualuga o le 2.7 cm. Ia mautinoa e tuʻua le 0.6 cm i itu uma mo le isi. O le aila o le moli e manaʻomia le taumafai lelei i le uʻamea.
  3. O le isi fasipepa e tatau ona sau mai le isi ie. E fuaina i luga o le aofaʻi o le tele o le taunuʻuga o le iʻuga ma ua faʻaleagaina. O fuaitau o totoe o mea o totoe o loʻo fuaina i le auala lava e tasi ma o ese mai isi ituaiga o tisu.
  4. Mo se aluga ma le ie puipui, e te manaʻomia ituaiga e fa o upega tafailagi, e te manaʻomia ona sui i le isi seʻia oʻo i le itu i luma o loʻo sauni. O le a naʻo le tuʻua e suʻe le pito i lalo i le mea lea, faʻatumu le mea faʻapipiʻi ma fai se faʻailoga lilo.

Tusitusiga i luga o le autu: Beatfflies i luga o puipui e fai ia te oe lava: 3 manatu pei o le mea e fai

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

Aʻo le i amataina galuega, e tatau ona e sauni lelei lau galuega ma teu mea talafeagai uma ma mea talafeagai.

O le vasega lenei o le vasega e naʻo se tasi o le tele o mea e ono mafai ona faia poʻo fea o loʻo faia ai le sukaiga taifau.

Matai vasega i luga o le suʻisuʻi o le aluga i le patchwork metotia (vitio)

Deggiton fofo o le patchwork: Manatu i le aluga

Patchwork aluli - duma. Mo le fausiaina o ia sitaili, o manatu e talafeagai e faʻaaoga ai lanu pupula ma faʻailoga ata. Faʻafetai i lona magafagafa mafai sundwing, o lenei ituaiga o patchwork o le a avea ma sili faʻalelei o le potu.

Ituaiga o aluga:

  1. Aluga i le aluga. Manatu mo nei ituaiga alofa e mafai ona eseese ma i le manaoga. Tuamau o ona foliga masani, o lenei ituaiga e fetaui lelei i totonu o le potu. O le tulaga autu mo se fofo o se fofo o se manuia tuʻufaʻatasiga o se aluga ma se leo o meaafale. E le gata i lea, o manatu masani masani e mafai ona tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o le faʻatusatusaina o le tino poʻo le tisu ua toe tuiina mai ie puipui. O le fausiaina o se aluga, o mea e fiafia iai e tuʻuina atu i le faatafafa ma sikuea foliga.
  2. Le aluga aluga. O le faʻaaogaina o ia manatu mo masini faʻatau e le gata ona faʻamalosia le nofoaga o faʻafiafiaga, ae faʻaleleia foi le totonu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamafanafanaga ma le leaga o le siosiomaga e mafai ona ausia faʻaaoga le lapotopoto paipa paipa. Sa saunia muamua Papolone, Haoks ma vulu. O le mea taua e nonoa ai le filifilia tatala o le tatalaina, o pito o loʻo i le iʻuga e tatau ona ulufale i se sikuea vaega o se tamaʻi tele. O loʻo ia tumau le faʻafeagai itu o le isi o loʻo opo ai ma le paipa ua maua. I le faʻaaogaina o se faʻataʻamilomilo e mafai, o le a mafai ona faia ni vaega o le aluga. Ma o le Fosi o Bamm tautua e teu ai.
  3. Denm aluga. Faʻaogaina Peatchwork Susuga mo se manatu o Pakswork, o le a mafai ona fausia se uluaʻi fomaʻi fofo. E le gata i lea, e leai se faʻafitauli i le faʻataʻitaʻiga o ie, ona o le faʻafetai i lenei metotia, o le a maua e le tamaititi le latou faʻaaogaina fou. E leai se mea faigata i le jeans patch metotia. E toe fai atoa le faiga masani.
  4. Valea-patchwork. O le sili lea o le susulu o le faʻatonutonuina o le sui o le suisui. O le vasega vasega o lenei ituaiga e fai ma sui o le tele o le tele o lanu o lanu eseese ma tele, faʻapea foʻi ma cords ma visa (latou te fesoasoani ai e nana ma teuteu le nana ma teuteu ai le nana ma teuteu ai le nanaina ma teuteu ai le nana).

Mau i luga o le autu: leoleo i totonu o le fale mautotogi: O fea e tuu ai le mea e teu ai ma pe faʻafefea ona 'auai (38 ata)

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

Mo le suisui patchwork aluga e sili atu le faʻaaogaina o ie pupula

E le pei o vasega e leai se mea e fesoʻotaʻi ai fusifu. I le ogatotonu o le lalagaina e tatau ona suiina o le toe sui o vaega o vaega o le pavai, ogatasi pe a tatau le pito.

O le a le patchwork aluga

O lenei aso, o le mea e masani ai o oloa i totonu o patchwork dectictors o patchwork aluga. Ma o le faʻapitoa faʻapitoa o le nila e tuʻuina atu i ai le faʻapopoleina o le teuteuga o le piolicased.

A o le i amata le suisui, e tatau ona e faʻaaogaina le pepa faʻatumu i luga o le ie. A maeʻa lena, o le faʻatulagaina o laupepa e tatau ona siitia i le ie, faʻapipiʻi e le itu i luma. Ia mautinoa e tuua le alauni mo le saoasaoa.

O lea e lelei le aluga o le pillorcase i totonu o le totonu e taua ai le filifilia o le itu taumatau e tatau ona faia. Lenei o le a le o se faʻafitauli i le tele o filifiliga mo manatu lelei ma o le a le tele se taimi.

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

A o le i amata ona sueina le patchwork i le sitaili o le patchwork, e tatau ona e faʻaaogaina se tupe faʻaalu i luga o le ie.

Savalivali i le fausiaina o ia aluga, e oʻo foi i le faʻanoanoa, o le a mafai ona vave aʻoaʻoina le puleaina o le masini sui i le gaosiga o isi oloa.

Sili ona lelei designer fofo: patchwork moega ie lino

Mo le lelei lagona ma faia le mafanafana, moega lino i le sitaili o patchwork. Ona o le tele o filifiliga, o tali taʻitasi uma o le a mafai ona fatuina ai se faʻamatalaga faʻapitoa a totonu ma o latou lava lima.

Tamoe ie lineen mai le patchwork o le a avea ma se tali talafeagai. E le manaʻomia e le aufaʻaʻaʻatoʻaina le tausiga, e faigofie ona latou fufuluina ma taufuina. O le isi faʻaopopo o le a avea ma sili ona leaga o le teteʻe. Ona o le maualuga o le aano maualuga, o le ie lino o le patchwork o le a le leiloa lona lanu mo se taimi umi, o le a le tele o tausaga e mafai ona avea ma teuteuga o le potu.

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

O le moega ie lino i le sitaili o le patchwork o le a teuteuina lau potu moe ma avea ma faailoga uumi o lau totonu

Sopoina o se Duvette poʻo ni pepa i totonu o le metotia o patchwork o le a le o se faʻafitauli ona o le i ai o se vasega faʻapitoa vasega e fesoasoani i le fausiaina o se galuega taulima. E tatau lava ona tatou onosai ma mea uma mo galuega.

Manatu o teuteuga teuteu patchwork aluli (vitio)

O lea, o le metotia o le patchwork o le a avea ma sili atu le lelei o se tasi. Faʻafetai i le paketi, e oo lava i le itupa e mafai ona tutoʻatasi na fausia se faʻamatalaga tulaga ese o le totonu.

Patchwork aluga (ata)

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

PASTWORT PILWRS: PACKACKORT meafaigaluega, sywing scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, manatu o le aluga, vitio

Faitau atili