Piki mo pupuni: o le a le mea

Anonim

O le popo o ie puipui o se vaega taua ma taua o le totonu o le totonu, aveina se lua galuega, o mea aoga e aoga i le ata ma mea e iloga ai le mamafa i le faamalama ma le tulaga lua e faia i le faamalama ma le tulaga lua e faia i le faamalama ma le tulaga lua e fai ma tulaga ese ai ile vae. O le itu aoga o le piopio o loʻo tauaveina se galuega sili ona faʻaaogaina lea e faigofie ona fetuʻunaʻi i le faʻasoa o le malamalama o le potu atoa.

Na e faalatalata atu i le tini i totonu o le totonu o ata? E te faia e lau Windows le matagofie matagofie ma matagofie ie puipui? Ae o le foliga manaʻomia o totonu o le potu, lea sa faʻamautu muamua i ou mafaufauga, e le oi ai? Ma e le o le mea e ofo ai, aua e taua le manatua lea e le i filifilia lelei pupuni, ma vaʻai i fautuaga faʻataʻitaʻi ma fautuaga a le poto faʻapitoa. O se taunuuga susulu ma tulaga ese, e pei ona le uiga ese, mou ese atu o mea laiti.

O ia auiliiliga o le a oʻo mai i le nofoaga o totoe e pei o piopio mo pupuni o le a le naʻo le faia o le "mea talafeagai" ma le saʻo, faigofie ma faʻaaoga le lata mai o le potu fou , sitaili ma tulaga ese. Naʻo nai vaega i luga o pupuni, ma le teuteuga o le faʻamalama atoa e le masani ai ma manaia o latou tiga.

O le faʻaaogaina mo pupuni o loʻo i totonu o le tele o le tele: o loʻo faʻamamafa ai le totonu, foliga sili, manuia, ma manuia le faʻaiʻuga o le vaega maeʻa.

Piki mo pupuni: o le a le mea

Faamoemoega, Talosaga: Mafaufau i mea uma

O le autu autu o piki okela o loʻo faʻamautu ie pupuni, ina ia pa'ū, ae naʻo sina mea laititi na paʻu ese atu ma manaia.

O le tele o mea lelei, o le sili ona taua o le mea lea nei:

  • Faatonutonu tele o vaitafe, e sili atu le malamalama ia sili atu le malamalama o le vave latou malamalama;
  • sei i se ata se ata e le gata o le alavai, ae faapena foi i le potu atoa;
  • Atonu e i ai ituaiga manu e tele, lea e mafai ai ona faʻatino fatu fatufaʻai;

Piki piki i luga o le tulaga o le faamalama sill, ae e le o Canno. E mafai e galuega uma ona tuʻufaʻatasia i latou ile tulaga lea e manaʻo ai.

Piki mo pupuni o loʻo faʻaaogaina i ni mataupu se lua:

  • A o le pupuni o loʻo i luga o le faitotoʻa
  • A iai ni ie puipui o loʻo i luga o faʻamalama.

O le a le mea o le pipi mo pupuni? O a tulafono ma tauluga e tatau ona mulimulitaʻi i le filifilia o le pipiʻi mo pupuni ina ia aua neʻi faʻalavelaveina le fealofani o totonu? Tatou tagofia faatasi uma.

TULAFONO 1. E le o le mea e tatau ai o le faʻasinomaga o le piniki ma ni vaega o le aufaipese.

Tulafono 2. Picking luga piki, amanaia le aotelega o le ituaiga o le potu.

E sili onagata i le faʻatau o ni 'atigi nila, ae sili atu le malie o le faia o oe lava, faʻailoa mai le moni o tomai ma tomai e manaʻomia mo lo latou gaosiga. O mea taua mo elemene o le ausa e mafai ona avea ma mea uma: maea ma fefaʻaaloga, lipine ma filifili, fasiligi o fasi maea,

Mataupu i luga o le autu: tipi le pu faataamilo i le digwall

Piki mo pupuni: o le a le mea

Ituaiga o pikups mo pupuni. Lea e filifili?

O manatu o tagatanuʻu ma le fatufatu e leai se tapulaʻa. Faamaoniga o lenei o se numera tele o filifiliga filifilia. O nei mea e mafai ona tuʻufaʻatasia mea uma ma mama, ma pulumu mai le fringe. E soofaatasi ai, o mea uma ua i ai. Faʻavasega sui - o le faʻavae mo le lumanaʻi faʻapitoa pipi. O le mea autu e matua le tatau ona faʻaogaina e fesoasoani ai i le fesoasoani a tagata atamamai, sui masini. Leai se manaʻomia e faʻaaogaina ni mamanu faʻapitoa, polokalame. E faigofie ma faigofie mea uma.

  • O le paopao paʻu paʻu poʻo le tagata ua taofia.

O ia alavai o le a lelei mo se ofisa o le aiga o se ogaoga pisinisi po o se avanoa mo se tamaititi talavou.

  • Faletupe-matau.

O lenei elemene mo le alavai e mafai ona maua i luga o le fafine pese, le manuia. Ave i ai le poloka-lokaina o le olaga lona lua, ma o le a maua ai e ie pupuni se ata faʻapitoa.

  • Piki i le ituaiga o meataalo.

Meataalo i le potu o tamaiti e sili atu le paʻu nai lo se mea faigaluega mo taʻaloga? Ua ola aʻe le tamaititi ma le vaivai o mea ua mou atu ai lo latou taua? Peitaʻi, o le potu e le taofia le vasega pepe, ia e faʻaaogaina isi mea suamalie o tamaʻi laʻititi lapoʻa pei o le piko, ma e na ona e manumalo ai i le potu.

  • Kuka - cutlery.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i alavai mo umukuka pupuni, o le tagata suʻesuʻe poʻo sipuni o le a avea i le mauaina. Punou i le itu saʻo, ma i luga o pepa uma: Uliuli i le umukuka, moni, umukuka. Ma le uamea susulu mai i masini na lagona ai le foliga.

  • Matagofie popcelain ma ceramics.

O loʻo matou faʻaauau pea ona teuteu le pupuni i luga o faʻamalama i le umukuka. Faʻaaoga lelei le manatu pe a mafai ona faʻatinoina se ipu o auala, o le tautua o loʻo totoe mai se sili atu ma le pele tautua ia te oe. Pau lava le mea e manaʻomia mo le gaosiga o nei alavai o se mea faigaluega mo le tipiina o claramics poʻo tioata. Fai se pu ae le o le pito i lalo o le ipu, ma o lau pikiala o se mea mataga.

  • Faitotoʻa faitotoʻa.

O le faigofie ma faigofie filifiliga mo piops. Faʻasusu le faitotoʻa i totonu o le puipui, faitotoʻa faitotoʻa poʻo le faamalama faavaa, ma ou mata pupuni e mafai ona uʻuina faigofie ma i le taimi e tasi o eleelea.

  • Cillle Clubs.

O lenei filifiliga o piops o le sili ona mauoa auala i aitia. Soʻo se mau, soʻo se ituaiga o soʻo se lanu e mafai ona faʻamalieina ai le manaʻo o le sili ona faigata ma fatufatu mamanu. O tala lelei o loʻo vaʻai mai i le eseʻesega ma pupuni. Mo se faʻataʻitaʻiga, agamalu ma mamafa ie pupuni mai tuli atoatoa faʻafaigofie ma le maʻaleʻaina pipisi mai burlap. O lenei filifiliga o le a talisapaia le Connosseours o manatu o nisi manatu. Ma afai, e le gata i lea, ua faia foi le potu i moli beigE, o le taufaasese o le pili o le a avea ma moni mamanu o le potu.

  • Piki i luga o maneta.

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo i totonu o se tamai fale - o aitia mo lau oe lava fale laiti (52 ata)

Maneta piki mo pupuni - O le mea lea, o se elemene, o se faʻamatalaga e taofia ai le ie puipui o ie puipui ma se maneta, lea e tu i itu uma e lua o le patipati (e mafai ona avea uma i ai ma le laulu). O le tele o ituaiga ma lapoa o piopsips i luga o magnets matala tele avanoa mo tagata faatau. E mafai ona e pikiina se maneta laupapa mo le tofo ma le lanu. Na latou faʻamalosia faʻamalosi le aotelega, e faʻapupula ma faʻatuatuaina i le faʻaaogaina.

  • O le vaitaimi o le fiafia.

E tumu lou potu moe i le agaga o le fiafia? E te manaʻo ma le alofa ma pastel lanu i totonu o le potu faʻamau? Ma le ie puipui ie puipui o le tagata ma manino. Fofo na maua. Lautele ma le tele o tupe siliva, filifili, uʻamea pu ma tofa i totonu o le tama teine ​​teine. Faʻaaoga ia latou e fatu ni fualaʻau mo pupuni, ma o ou te pupuni "e fetaui ma le agaga o le vaitau o le roursiss.

  • Tuli.

E faigofie ma matagofie le taotoga. E taugofie tele, e faigofie. O fugalaʻau o le fugalaʻau mo le tofo uma: Mai le taufa i le sili ona matagofie i Iris, tuʻu i lalo o le leo - E le gata i le lipine o le paʻu.

  • Beads.

O e tosina i mea taugata ma mamalu? O se filifiliga lelei o loʻo pipili poʻo filo mai ia i luga o pi o foliga ma lanu o se mea teuteu elemene. O ia filo e mafai ona latalata atili i le itu i sisifo, pe a leai se nofoaga e tauagafau ma faigofie. Mai Blied Beads i Snow-White Perls - o se fofo mo oe.

  • O le Twit, Craid, Rick Rickbons, Cord.

O le Twne o se tasi o auala faigofie ma faigofie e amata ona suia ai pupuni. O le a fetaui lelei i totonu o totonu o le vasega pepe ma le puaʻa sami, a o i le potu o le a foliga matagofie pe a faʻataʻitaʻia ma vali auro. Oka mai le maea - o se faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona tuʻuina atu se potu i se auala fou.

  • Matau - o le ola fou o se tuai auiliiliga.

E te manaʻo e faʻafou se mea i le mamanu o le pupuni, e le o le taimi lea mo le aʻoga o le galuega poʻo le faʻatau atu o le savaliga sopo? Faʻaaoga se matau masani mo lavalava o se fatu, muamua suia le tulimanu o le matau i le 900.

  • Kolose nonoa

E le faigofie le uati, manaʻomia le faʻafaigaluegaina o malosiaga ma tiga tiga. Faia ni noisolo mai le maea, lipine, ie olo ma le tusiaina, ma faaaoga e taofiofia ai ni ie pupuni.

  • Uafu - paipa.

E tei i ai ni agelu o nei tamaʻi manu, ae o loʻo i ai foi. Latou foliga manaia i totonu o le atunuʻu fale, taumafanafana fale poʻo le taumafanafana umukuka. Faʻatau se vaega o le paipa (sili atu saʻo, o le fetuunai mo paipa), ma o lau fou fou elemene ua sauni e faʻatino.

  • Tuʻufaʻatasiga mai le "mea uma o"

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se lelei le paʻu o le pamu o le palakalafa

E le mafai ona e faʻateʻaina lauulu lauulu, saʻi tipi ese faʻamau, salati ma toega o asoa? Le manaʻomia. O lenei o le a latou faaaogaina oe. Fai se tuʻufaʻatasiga e ala i le faʻafesoʻotaʻiina o aitema talafeagai mo lau totonu, Ma o le ae ofo ai. News, matagofie, ma sili ona taua e le gata i ai ma le pikiina na o oe.

Atonu o le Chassis e pito sili ona ma o ni mea e tutusa ai elemene i le tagata faʻaaogaina - o le faʻavae mo o outou lumanaʻi. Saili fatuga i totonu ia te oe lava, faʻafesoʻotaʻi le fantasy ma punou i le malosi.

Piki mo pupuni: o le a le mea

O le a le mea ua misi aʻo leʻi maeʻa le ata?

Afai e te fiafia i faʻataʻitaʻiga masani na faia mai le lipine, faʻaopopoina se faʻailoga iloga ma faia le fatufatu i isi mea

  • Faamau. PUUCH faʻamau i le lanu pe o se isi itu, taʻalo eseese. O le a susulu ma sili atu le manaia o fasilaau.
  • Uila, o le lipine suʻi i luga o le tissue o loʻo faʻamamafa ai le mautu ma elemene o le atoa o elemene o elemene.
  • Oposi ma le atoatoa foliga vaʻai i luga o pikunaga e faʻauma ai le ituaiga poʻo se potu i le atunuʻu.
  • O Beads, Bberglass ma Beads o le a pa'ū e tofo i latou e alofa ma mamalu i totonu.

O le piki mo pupuni mafai uma ...

Faʻaogaina pipi, e mafai ona e faia se faʻapapa loloto o pupuni, aʻo tatau ona malie. Ma la latou fesoasoani, a na mafai ona tuuina atu se ie pupuni ua faia se foliga matagofie ma le pona foliga, ua lava le fusia i le faamalama.

Ina ia iloa lelei le nofoaga o le piki, e tatau ona e fuaina le umi o le saoasaoa.

  • I le faʻatasiga e naʻo le pupuni na o le pupuʻu, ua nonoa le pipili i le mamao o le 1/3 o le maualuga atoa, e ao ona faitau mai lalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le umi o pupuni atoa e 120 cm. O lona uiga o le 1/3 o le 1 M 20 CM o le 40 centimeters. O le mea lea, o le mutiaina o le clamp e tatau ona 41 cm i lalo ifo o le ie puipui pe 81 mai luga.
  • Mo pupuni umi, e leai ni faʻatapulaʻaina ma le faʻalelei o tulafono.

Fono. E matua faʻamalamalamaina o ala laʻau ma faʻalauteleina le teritori o le faʻamalama. E aʻafia ai le maualuga lea e nonoa le alavai.

Afai e te taumafai e vaʻai i le faʻamalama o loʻo i ai le lautele, faʻaleleia le pipili i lalo ifo o le ogatotonu o pupuni. Afai e te manaʻo e faʻalautele le tele o laʻau o le faamalama, o loʻo ia te oe elemene o le decor o le pupuni i luga aʻe o le ogatotonu.

Faalagolago i lana lava fatufatu, taʻitaʻia e lona lava tofo ma sitaili, o loʻo fai ma sui o le iuga o totonu o le potu, e filifili ai lana lava piki.

Faʻaogaina o fusimuia mo pupuni, o le a e faia le faʻamalama o se matagofie ma maitauina, le le lava le mafaufau, ma le faʻamalosi tino e aulelei ma matagofie. E pei ona e vaʻai, piki - O le fesoasoani e le gata e manaʻomia, ae aoga foi.

Faitau atili