Fusi, pa mo se pupuni, pupuni i totonu o le faletaele - o le a e aoao e uiga i mea uma

Anonim

O le faletaele o se tasi o potu laititi i le fale mautotogi ma i totonu o le fale. I se tamaʻi avanoa, agavaʻa, matematigo ma erigonomically tuʻufaʻatasia le faʻatumuina, faʻaauau, style, sitaili ma sili ona apili. O mea e masani ona filifilia e tatau ona filifilia i le faia o le leaga ma le malosi gaioiga.

Fusi, pa mo se pupuni, pupuni i totonu o le faletaele - o le a e aoao e uiga i mea uma

Faletaele

O le taʻele o le fale o le aoga ma le talafeagai. Ae oi latou e fiafia e malolo ma manogi i le ea o le ea e fiafia e faʻapipiʻi vaipuna. Fancy Torter Tapē mo le agaga, o ie puipui o le masani croes poʻo le mamanuina Malulu ie malulu na manumalo ai le tali e faatusatusa i le tumau o le potu malolo malu faletaele puipuiga. E le faʻateʻa le ie puipui i totonu o le potu, ae o le lelei tele na teʻa ia te ia ma e le fatuina se avanoa tapunia o se tasi e lagona le mafanafana.

Faʻafefea ona faʻatau se parrel?

Fusi, pa mo se pupuni, pupuni i totonu o le faletaele - o le a e aoao e uiga i mea uma

I totonu, o le tagata o loʻo tauaveina le semic, tagata mamanuina ma avega mamafa. Eaves mo pupuni i totonu o le potu pe i le umukuka ma le faaeteete filifilia i le aotelega totonu. O le ie puipui i totonu o le faletaele e le o lelei ma le faaeteete ma le magafagafa ma i le taimi o le filifiliga e manaʻomia se uiga lelei i le tulaga lelei, faʻatuatuaina, mea, mea ma foliga.

EAves o loʻo vaevaeina i ituaiga o loʻo faʻalagolago i le fomu ma ia maua ni suiga eseese ma ituaiga. O le puipui mo pupuni i totonu o le faletaele vaʻaia lagolago tutusa ma laina o koneteina ma pa.

Fusi, pa mo se pupuni, pupuni i totonu o le faletaele - o le a e aoao e uiga i mea uma

Ituaiga o e umia

  • Tagata e ana laina. Faʻapipiʻi i potu laiti, le mea o loʻo faʻapipiʻi ai le taʻele o le taʻele i le tele i le va o puipui e tolu. O le ata o lenei ituaiga o:
  1. ma se papa mama i luga o puipui i le puipui;
  2. O le Toulescoic poto masani, ina ua fausia le tautotogo i le tino e faaleleia ai le tagata o lo o ufiufi i puipui e pei ona faaputuputu;
  3. Ua filogia, o loʻo manaʻomia e le manaʻomia o le faʻaaogaina o le faʻafanua.
  • O le cornice o loʻo faʻapipiʻi ai le ie puipui. O lenei ata manaia o le stroke o se teuteuga moni mo faletaele a le vaipuna, o le taele pe taele fata e latalata i puipui e lua. O le au ie puipui mo le faletaele o loʻo tatalaina i ni faʻatonuga e lua ma foliga muamua ma le matagofie ma le le mautonu. O le mamanu o nei e umiaina e mautu pe ogatasi e fuafua i le tele. Afai e tatau ai, o loʻo faʻapipiʻiina faʻaopoopo i le taualuga, o le foloa ma le tele o taimi e masani ai i le laufanua.

    Fusi, pa mo se pupuni, pupuni i totonu o le faletaele - o le a e aoao e uiga i mea uma

  • O le toʻotoʻo mo le ie puipui i le faletaele o le p-foliga foliga o loʻo faʻaaogaina mo vai taele e tu ai i le tasi puipui pe o loʻo i ai i le niche. O lea faʻafitauli o le faʻamalologa ua naʻo le siʻitia o fatu, ma fatuga maʻalo mai matutu o le a le tu i lona mamafa. O le toʻotoʻo e maua ai le faʻaopoopoga taofi pe faʻateleina lona manaia o le malosi o le malosi.
  • O pupuni mo le taʻele o le faletaele e siʻomia ai, lapotopoto poʻo le oval foliga o loʻo faʻapipiʻi i luga o le lima o le lima. O latou punou toe fai ni laina lamolemole atoa - taele pe taele alavai.
  • O le Asymmetric Bester mo pupuni i totonu o le faletaele o loʻo fausia e se faʻatonuga taʻitoʻatasi pe a le talafeagai faʻataʻitaʻiga tulaga. O ia masini e iloga ile tau maualuga. Gaosi oloa ua atiaʻe le faʻapipiʻiina uma mai le alumini o le 'ai, o le a mafai ona e aumaia le itu taumatau foliga.

Mataupu i luga o le autu: Mauga o tekonolosi o se laupapa laupapa ma o latou lava lima

Fusi, pa mo se pupuni, pupuni i totonu o le faletaele - o le a e aoao e uiga i mea uma

Oval Pepa

Mea na faia ai cornices

PASSCOCK sootaga. O se faʻapitoa foliga o ia o nei oloa o lo latou faʻamalieina, lamatia o le tetee ma le faʻamalosi. O le palasitika ie puipui o le faletaele ei ai le tele o lanu ma le tomai e faʻataʻitaʻi ai ituaiga masani: E mafai ona avea o se laga o le paʻu paʻu, o laʻau ma isi mea.

Fusi, pa mo se pupuni, pupuni i totonu o le faletaele - o le a e aoao e uiga i mea uma

O saito uamea e faia i sili atu. O tagata nei e le faʻamaoni ma le aulelei, le mama, tetee i le vai, shream, e le ofi i le tuʻinanau. E sili atu le faigata i latou ma sili taugata nai lo palasitika. I totonu o le totonu, ua avea ma uamea o tagata ulu o loʻo tuʻufaʻatasia ma chrome faletaele potu. O mea matagofie a se mea a slenless stanless speall o oloa e lauiloa. O le taugofie o tagata e umia e umiaina o se uʻamea autu ma le tele o ofu puipui: palasitika poʻo le manifinifi vaega o le sosolo e le oona.

O se manatu le masani ai o se ie puipui i le faletaele i luga o se laupapa laupapa. Lenei lomiga o le tagata o lo o galue-ola, ae i le taimi lava lea ole tamaoaiga.

Toʻotoʻo i le mamanu

O le pepa ma mea o le toʻotoʻo tatau ona fetaui ma le stylistic fofo o le faletaele. O le a valea le vaʻai i le maualuga-tekonolosi i totonu o le palasitika palasitika poʻo le laupapa, ma i totonu o le malu-mamanuina mamanu, o le uamea uamea le vaega o le kolosi vaega.

Fusi, pa mo se pupuni, pupuni i totonu o le faletaele - o le a e aoao e uiga i mea uma

O le manatu moni o le fomaʻi. O le faʻaaogaina o le oAves mo le faletaele i le mimilo ma le mamanuina o nofoaga nofomau. Vavaeese se moega i totonu o le tamaiti poʻo le fale faigaluega, puipuia se potu teu oloa poʻo le mezzanine. O le tulimanu o le 'ie puipui i totonu o le faletaele e mafai ona avea ma mea na tupu i luga o le moega.

Siaki le uiga

A o le filifilia o se faletaele curtninin rod, e tatau ona e gauai atu i le afifi:
  • O auiliili e tatau ona fufusi, aʻo e aunoa ma se taumafaiga e fesoʻotaʻi ma le tasi i le isi;
  • E suʻesuʻe ai vaega taʻitasi o le oloa mo le amio saʻo ma le lelei o le puipuiga puipuia - aunoa ma le faʻapipiʻi ma isi desicsis:
  • O le tele o mauga e tatau ona faia i le susu-puipuia mea - fao, fao ma totini.

Mataupu i luga o le autu: O le faʻapipiʻi puipui mo puipui: foliga ma faʻapefea ona faʻapipiʻi

Vaʻai vitio ata

Faaopoopoga Faatonuga

Faapipiiina o fausaga e faia i le faasologa nei:

  1. I luga o puipui ma le taualuga nofoaga nofoaga o le a faia ai le ie puipui o le a faia i le faletaele. E manaʻomia le tuua o se avanoa e uiga i le 10-15 cm mai le taualuga.
  2. Faʻaoga le Rod e faʻapipiʻi i le nofoaga o le faʻapipiʻi ma siaki lona tulaga faʻafafa.

    Fusi, pa mo se pupuni, pupuni i totonu o le faletaele - o le a e aoao e uiga i mea uma

  3. Faapipii Faapipiiina i luga o Chitrac Fules Drill pu i totonu e faʻapipiʻi ai se toe foi. A faʻapipiʻiina i le Mrwall, e manaʻomia le faʻaaogaina o masini "pepe".
  4. Faaaoga fusi i le puipui ma fao le fao. Faʻapipiʻi se mea saʻo, faataamilo poʻo le tulimanu o loʻo i ai mo pupuni i totonu o le faletaele. Ua maeʻa le faʻapipiʻi.

O le taʻele o le ie puipui o se auiliiliga o le totonu o le faletaele, e mafai ai ona faʻamamafa le sili ona mama ma faʻaleagaina lona amio saʻo.

Faitau atili