Cerammic heaters: taufaasese gaosi oloa, pros ma epu

Anonim

Talu ai nei, na amatalia auai i lalo tagata faigaluega ona fai le fesili: O le a le ogaoga o le sipai? Tausiga o loʻo Maua I Le Tulaga Matua Matua Ma E Mafai Ona Maua I Le Toe Faʻafoʻiina o Nofoaga Uma. Ma le isi, e tele naua foliga sese o faʻamatalaga a lana auivi i lenei tusitusiga, na matou filifili e tuʻuina atu se faʻamoemoe faʻamoemoe i se suʻesuʻega.

Cerammic heaters: taufaasese gaosi oloa, pros ma epu

Ceramic heaters po o le a le mea e te kopiina i luga o le valea

Mataupu Faavae o Faagaioiga

O le sitaili o le sitaili o loʻo aoga i luga o le faʻavae o le faʻamalosia ma le faʻaititia o le tele. O le mea lea, e leʻo ese o se tagata faiʻoa na toe fai mai "e uiga i se vavega o mafaufauga tekonolosi manatu." Mo se faʻataʻitaʻiga, o nai taimi nei e faʻailoa ai e le tagata gaosi tala:
  • E le mago le ea i totonu uma - o le foloa o le pepelo! Soʻo se vai vevela e faʻamalamalamaina le ea, tusa lava pe matou te tautala i le faʻamafanafanaina o le laʻei, o le mea e masani ona le māna ai 80 tikeri
  • Auaunaga Ola o 30 Tausaga - Ma o le a se mea e mafai ona galue ai? Ua fuafuaina uaea mo le 15 tausaga, o soʻo se vevela o ofuina o loʻo ofuina i le tolu tausaga, o loʻo oso pea le fale o le fale ma malu. Ia, pe faʻafefea ona e faia lea o taimi - matou te le malamalama;
  • Saogalemu - o le a le masini eletise? Soʻo se eletise e faʻatagaina o se lamatiaga. O leisi mea o loʻo faʻaalia ai le puipuiga o loʻo mafaufau i fafo ma mai ai mea e faia. E na o le tasi le vasega le saogalemu, ae leai se mea e le ono afaina ai le suavai ma le malosi ai;
  • Maualuga lelei - masalo, 'ae o le taimi na tatou finauina ai lea;
  • E le o le ea i le efuefu - ma o le a le mea e tatau ona siitia ai? E le manino iinei;
  • Aoga e leai se aoga - o le mamao o le tele o le tele o feeseeseaiga i luga o lenei. E le mafai ona valaʻauina le avanoa i le saogalemu ir, aemaise pe a fai e faifai ma le leaga tele e mafua ai le ita;
  • Eletise eletise e oʻo atu i le 35% - ma iinei lelei, e tele ni fesili. Ma le isi, o le tagata gaosi talanoa e uiga i le "vavega o tekinolosi", lea e leʻi fuafuaina i soo se auala.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo le ipu faleuila i luga o le fola laupapa: sitepu-i-sitepu faʻapipiʻi

A o e maitau, e le tele naua le lelei moni, o lea e talanoa ai mo se "vavega demolis" e leai se mafaufau masani ". E leai lava se mea na tupu ia i latou, ona tatou manatua lelei ai lea.

Auala e Filifili ai se Nofoaga Faapitoa

Matou te faʻailoaina atu ni fautuaga autu o le a fesoasoani ia te oe e filifili e saʻo:

  1. Filifili le mana e ala i le faigofie fua: 1 sikuea mita o le 100 alavai. E leai lava se mafaufau masani le faitau i se vavega.
  2. E lua auala e faʻapipiʻi ai: i luga o vae po o le puipui. Matou te fautuaina le filifilia o se auala e pa ai i luga o le puipui.
  3. Filifili masini i le mea o loʻo iai le fausia-i le Hormastat. A leai, e tatau ona faʻatau mai pe o le a aofia ai pea se faʻafitauli tauleleia ma fesuiaʻi mai le faleoloa, lea e matua le mautonu.

Gauai atu! Faʻafefea ona faʻasese le gaosiga! Fai mai o ia, ua lava le filifilia o se 10 M2 masini ma se malosi o le 100 W - o le fulafula lea na matou vaaia. O ia tulaga loloto e le mafai ona maua se vevela i se potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, 100 Watts e mafai ona faʻaaluina se laulau i le taimi o moliaina, ma e mafai foʻi Ona ia faʻamafanafanaina le potu? O le mea lea, aua le vaʻai i le faʻaosoosoga o le tekonolosi ma faʻatupu tusitusiga masani, aemaise lava talu mai le fesoʻotaʻiga o loʻo i lenei autu o se aofaʻi tele.

Pros ma faaletonu

E ui lava i le mea moni o le gaosi oloa o le Bradranger e faʻaseseina ana tagata faʻatau, e iai se mea lelei i lenei vevela. O lea, tufatufa atu nai sini:
  • Vave oso vave i luga ma tausisisa se vevela o le vevela;
  • O le taumafaina o le eletise taumafaina i totonu o mea moni;
  • O le ata o le siʻusiʻu o le pito o le sipela e le o aofia ai elemene e ono feololo ai, o se ogaoga o le aoga ma faʻaopopo i le korma;
  • E mafai ona e faʻapipiʻi i le faletaele. Lona fautuaina tatou te faʻapipiʻiina i latou, aua e masani ona iai silava, ae o la latou galuega latou te lelei tele ai;
  • Faigofie ona faʻapipiʻi;
  • Galue e aunoa ma le pisapisao. Ae, a uma le taimi, i soo se taimi, sili atu ona foliga mai, latou te le o mauaina, talu ai lava o le tino e maʻamaʻatuina, ma o lenei suʻega e faʻatupuina ai lona fofoga.

Mataupu i luga o le autu: Teuteuga o nofoaga sima - mo le specckar decotion

Mimiti:

  1. O le tagata gaosi poloka faalumaina sese ana tagata faʻatau, folafola le teuga ma le faʻaaogaina ma le faʻatinoga. Aua le vaʻai i ai - o le faʻasae taufaasese taufaasese o lea e tatau ona e faʻamasinoina.
  2. Tele faʻataʻitaʻiga e le tuʻufaʻatasia ma humatu. O le mea lea, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o tagata faʻafaigaluegaina poʻo le faʻatonutonu i luga ma le faʻalagolago i le lalagaina o le potu.
  3. Tau. O le tau o mauga maualuluga, e le tatau ona faʻamaoniaina, tusa lava pe o le mea moni e i ai le matagofie o latou foliga. Mo lea tupe e mafai ona e faʻatau ai se sili atu le lelei o le faʻaaogaina nouro, o le lauiloa mo lona uiga ma le maualuga lelei.

Faaiuga

O le tau e manino lava e le tatau ona faʻamaonia, e sili talafeagai le faʻatau atu i se koluse masani poʻo se suauʻu suauʻu, o le tau o le a sili atu, o le tau e faʻaititia. Lelei - O se galuega filemu lea ma le maualuga o le saogalemu.

Cerammic heaters: taufaasese gaosi oloa, pros ma epu

E aoga le faatauina atu o 'olo

Matou te le fautuaina le faʻatauina o le 'aufama lapoʻa i totonu o le' auʻaunaga E na o le tetea mo tupe iinei, ma E tele faleoloa o lagolagoina.

Vitio i luga o le autu

Seʻi o tatou vaʻavaʻai ni nai papa o le a fesoasoani ia malamalama i mea taua ma taimi feteʻenaʻi. Manatua o le faʻaaliga faʻalauiloa natura, latou iinei e naʻo le faʻatinoina.

I ai se mea e faaopoopo ai? Tusi faʻamatalaga, tatou faʻamaonia ia tagata faʻatasi e leai se masani masani le faʻatau atu. E naʻo le tasi la matou tusitala, ma manatu o le matou tagata e fesoasoani lava i isi tagata i le taimi o le filifiliga.

Faitau atili