Eseesega o le boeir mai le vai vevela

Anonim

Eseesega o le boeir mai le vai vevela

O le tagata o onapo nei e masani ona faamafanafanaina. O se lagona malie "faigofie i le fanua", ma tagata saili e siomia i latou lava faamafanafana ia i latou lava, faatulaga le avanoa siomia i le fale po o le fale. O se tasi o tulaga autu o le faʻamafanafanaga o le tausiga faifai pea o le vai mafanafana. E le gata i lea e tele fafagaina fafagaina, puapuaga i le tele o togi, vai vevela e mafai ona maua mai i le boler po o le vevela vai vevela.

Eseesega o le boeir mai le vai vevela

E tatau ona faʻapipiʻiina le vai vevela i se avanoa faigofie faigofie.

O le a le boaile?

O se fagu e tumu i vai vevela i le faʻaaogaina o se vevela puna.

I ni isi upu, o lenei mea e teu ai vai sapalaiina, o le vai malulu e vaivai, ae le o tamomoe.

O ituaiga o tagata fai pisinisi o iai nei

Ituaiga autu e tusa ma le vai o le vevela

Eseesega o le boeir mai le vai vevela

Ata o le faʻapipiʻi o le tafe vai vevela.

  • eletise;
  • Kesi: Faatasi ai ma se avanoa matala composiction (faʻaaoga auala masani); ma se potu tapunia o le Comps Combers (faʻaaoga le faʻamalosiina o faʻataʻitaʻiga);
  • i totonu o le faʻamafanafanaga (i latou e faʻaaogaina le pule faamalosi);
  • Tuʻufaʻatasia - faʻaaoga le kesi ma le eletise.

E le vai sapalai metotia:

  • omiga;
  • Le-perm (mafai ona faʻaaogaina i le leai o le suavai o le sapalai).

I le faapipiiina o metotia:

  • fafo;
  • Taofia (vaevaeina i le faaloaloa ma faalava).

I le ituaiga o le tane:

  • Lapotopoto (i le foliga o se cylinder);
  • oval (i le ituaiga o le olval tafatafa);
  • Isi ituaiga.

Eseesega o le boeir mai le vai vevela

Le polokalame o le boailey o le le fiafia i ai.

O le eletise eletise e aofia ai se uamea tane, o le tan (o le susu o le eletise eletise), magnesium anDe ma Horstrut. O le Magnesium Andode o loʻo faʻaaoga e puipuia ai i le lamatia i totonu o le tane. O le laualuga o le tane i fafo o loʻo ufiufi i se vaega o le vevela o mea faʻalavelave. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo isi vaega e ono iai.

Mataupu Faʻavae o Faʻataʻitaʻiga: Sefulu E Sefulu i totonu o le tane, na te faʻatupuina le vai. O le malulu vai o loʻo faia i lalo, o le faʻauia o le vai vevela o luga o le pito i luga. O le mamafa i totonu o le vai, o le system system tulei vai vevela, ma e ulufale i le tulaga o le faaaogaina. O le Hermostat Puleaina o le vai vevela (o le tagata faʻaaoga lava ia o loʻo faʻailoa mai i le suiga lea pe a tatau ai), faʻamafanafana vai i le vevela ma le taʻele.

Mataupu i luga o le autu: tu mo se masini fufulu

O tulaga lelei o le eletise eletise e iai: maualalo le tau, e leai se chimney manaoga, e tusa lava ma le faʻamio (taofia le faʻataʻotoina o loʻo faʻatulaga mo lenei).

E fesoʻotaʻi le falefaigaluega i le eletise. Ma e talafeagai ona faʻaaoga i le fale, i le fale mautotogi i le fale, i pisinisi laiti mo mea.

Kesi poler. O le faʻavae o faʻagaioiga e tutusa lava le eletise, pei ona faʻamaapeina o le vai o loʻo faʻatinoina mai le kesi kesi.

Eseesega o le boeir mai le vai vevela

Electrical Boiler sootaga sootaga ata.

Faʻapipiʻi, e tatau ona e faia se isi galuega i le chimpney, ma e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi ma afaina ai le nofoaga o le masini. O le Bouler ma le tapunia o le potu tapunia (faʻaaogaina le faʻamalosi tino) e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le puipui i fafo atu ma le galuega o le Cossus.

Faʻamanatu: Faatasi ai ma le tele o tau o le faʻatau ma faapipiiina o le kesi ponaivi tau le taugofie i le taimi o faʻagaioiga, talu ai o le tau kesi e matua maualalo ifo i lalo ifo o le eletise. O le isi aoga e sili atu le malosi o le mana ma le eletise. Ole mafuaʻaga lea e mafai ai ona e vevela le vai i le vevela manaʻomia, ina ia mafai ona e faʻatauina se poleti ma le malosi laʻititi. Le mautonu: E le mafai ona i ai i le tuʻugamau, faʻaopopo pepa e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina, ma le kesi autu e le o soʻo se mea.

Uo tama o le le fiafia i le vevela. Atonu o se faʻaopopoga i le tasi-faʻafesoʻotaʻiga o le tino. O le cylinder-foliga o le conter e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le itu poʻo le faʻaupuga e fuafua lava i le faʻataʻitaʻiga. I totonu o le agavaʻa na tuʻuina ai le vevela o le vevela o le siauni, o loʻo i ai se mea faigata (sili atu masani o se syking). E tusa ai ma le paipa lea, o le Coolant Standubles, lea na fai ai le vai.

E i ai ni faʻataʻitaʻiga e aunoa ma vevela vevela o siosiomaga. O le boiolir e aofia ai ni vaʻa e lua faʻapipiʻi le tasi i le isi. I totonu o le vaʻa vai o loʻo vevela vai, ma le faʻaputuputuina o le vaipuna o le malu.

Mataupu Faavae o le Galulue: O le vai malulu e ulufale i le agavaʻa o le boler e ala i le faʻaaogaina, i totonu o le vevela o le cout o loʻo faʻataʻamilomilo i le taimi o le vaomatua. E faʻamafanafanaina le vai ulufale i le ponaivi ma lagolagoina i se taimi faʻaauau pea. E leai ni paipa o le utu o Boiler o le sao ma le galuega faatino i se togafiti po o se vai vevela e ulufale ai i le tagata faatau.

Mataupu i luga o le autu: mamanu, oloa fou ma filifiliga o pupuu pupuu mo le potumoe

Lelei:

  • Fuafuaga taua;
  • O loʻo faʻaititia faʻapitoa le sua o le suavai, ona o lona uiga le afaina ai o le vevela vevela
  • E mafai ona e faʻaaogaina ni vaega o le malosi o le vevela malosi, faʻapea foi ma le fesuiaʻi pe a manaʻomia mai le tasi i le isi (o loʻo i ai pe o tagata e fai ma tagata.

Le mautonu:

  • Maualuga taugata o meafaigaluega ma faʻapipiʻi (faʻapitoa valaaulia manaʻomia);
  • A maumau le tele o vai, itiiti le vevela e oo mai mo le toefaaauina;
  • O le faʻapipiʻi e tatau ona gaosia i totonu o se potu faʻapitoa (Boueir Poto).

Vai vevela o tafe - failauga

O le masini ma le faʻavae o le faʻagaioiga o nei masini e ese lava nai lo le faʻaputuga. I le manogi '' ituaiga, o le vai e le vevela i le tane, ae e ui atu i le vevela o elemene. O se kesi afi, o se tang poʻo se tuʻuga o le spiral e mafai ona faia o se paʻu elemene. E manino o le vai vevela i le atoaga o le vai, ma e le gata lava le tusi i le tane tane. O le taimi lava e tatalaina ai le crane i le pito o le vai mekeke, o le vai vevela o otometi lava i luga ma o le vai vevela na amata amataina.

E mafai ona tatala mai ia vai mamoe (le onosai) pe tapunia ituaiga (omiga). Faatinoga e mafai ona faigaluega i se tasi fefiloi ma omiga-mamafa - mo le tele o vai tafe.

E le mafai ona faʻaoʻo atu le 'aʻai o vai e leai ni pusa, ae e faigofie tele le faʻapipiʻi, ma o le tutusa foliga foliga e mafai. Mamalu - maualalo tau. O le mea lea, e sili le faʻaaogaina o latou o se masini siva vai taumafa poʻo potu teutusi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le atunuʻu.

O le eseesega i le va o le faʻaputuputu o vai vevela mai le tafe

A maeʻa, o le tafega tafe e mamafa le vai i ai ni faʻamanuiaga, faʻapei:

  1. Toe faaleleia tele ma le mamafa.
  2. Leai se faʻatapulaʻaina o le aofaʻi o vai vevela vevela.
  3. Malosiaga Faʻasao (taumafaina naʻo mo le faʻamafanafana, ae aua le faʻatumauina le vevela).

Ae o loʻo i ai foʻi le tele o faʻalavelave:

  1. A e tatalaina se vai vai vevela, e tatau ona e tuʻu le malulu, o le laʻu e i le koluma aʻo leʻi amataina le magaala. O le vevela o le vevela e le tupu vave, ma mai le crane e mafai ona tui i vai vevela. Ma faʻatasi ma le tatalaina i laina taʻitasi o le Crane. O lona uiga, pe a le malosi malosi e aofia ai vai.
  2. O le vai vevela e suia pe a suia le vai, faʻapea foi ma le taimi e suia ai le mamafa i le plumbing. I le faʻataʻitaʻiga, e faʻapipiʻi i ni tulaga o le a, ma ave le taʻele masani, ua e maua oe lava ia e faʻatusatusa. Ae i le tulaga o le taele tumu o le a le iloa.
  3. Malosiaga. Mo le au elemene elemene, tatou te manaʻomia se aso nei, faʻatuatuaina uavai ma faʻamataʻu tele o tausia, ma e sili atu le malosi faʻataʻitaʻiga e manaʻomia se tolu-vaega eletise.

Mataupu i luga o le autu: vai mafanafana i le pluth ma ou lava lima: vevela i le fale laupapa laupapa, eletise

I le faʻataʻitaʻiga, o le filifiliga o se auala vevela ua faʻafaileleina le mafanafana sili atu. Ma alofa o le faigofie o le faigofie e fiafia ai pou. Mai ituaiga ituaiga o ituaiga ma faʻataʻitaʻiga o masini o loʻo fai ma sui o le lalolagi ma faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia sili ona talafeagai mo ou manaʻoga ma tuutuuga.

Faitau atili