Mea faigaluega mo pupuni: ituaiga ma foliga o ausilali oloa

Anonim

Meafaigaluega mo puipui na aliali mai i le taimi e tasi ma le amataga o le faʻaaogaina o pupuni o ni auiliiliga o auiliiliga mo le teuteuina o le faʻamalama ma faitotoʻa. O lenei o aso o elemene o loo atili ai ona sili atu ma sili atu. O le saʻo tuʻufaʻatasiga o mea faigaluega ma le vaega autu ma mea o le a faʻatumuina le potu o le a faʻatumuina le potu i se siosiomaga faʻapitoa, aumai se muamua ma manaia foliga. O le gaioiga galue o oloa faafoliga i lalo o le teuteuga o le a faʻateleina ai le aoga o fausaga.

Mea faigaluega mo pupuni: ituaiga ma foliga o ausilali oloa

Ausilali o loʻo faʻapipiʻiina lelei

I totonu o mea faigaluega faʻaaogaina e pei o faʻamau ma tuʻuina atu i le asthhetic anusthice i le faʻaaogaina o pupuni, o mea nei e mafai ona iloga.

  • Toese. Nei o uʻamea pe palasitika manifinifi, o loʻo faʻaofi i totonu o le kamama pupuni i se taimi tutusa i le tasi. E tele lava taimi o loʻo latou taʻamilosaga, ae isi lomiga e mafai. I tulaga faʻaiʻuga, o se saini e faia, faia i soʻo se mea talafeagai mo le sitaili. O lenei ituaiga o mea e mafai ona faia i soʻo se lanu, ae e aoga le mafaufauina o faʻamaumauga faʻapitoa o loʻo manatu mamafa i aafiaga i fafo. O auiliiliga e mafai ona faʻaaogaina ma se sili le lelei o le mafuaʻaga. I lea tulaga, na teuteu e Lubererers le pito i lalo o pupuni, o le lipine, cradic pe toa abpe ua faʻapipiʻi i totonu.
  • Matau. O se tasi o auala sili ona lauiloa ma taugofie e tuʻu ai pupuni i le eAves. O le filifiliga e mafai ona faʻaaogaina i luga o paipa ma mafolafola mamanu. O auiliiliga ma le mamafa o le mamafa o ituaiga uma o ie, vagana ai ie pupuni tele. Atoatoa tuʻuaʻia mafai ona alu i nei oloa o le a le faʻatagaina ni matauga e faʻatu ai le pala ma le ie pupuni. Pau lava le le lava o le paketi o paketi o ni mea laiti na mafua ai ona o le faʻagasolo o le aveeseina ma le tautau ie puipui.
  • Teuteuga "para". O le aoga tele le aoga o le vaega o loʻo faʻatinoina i luga o le faʻavae o alalaupapa. E faapena ni mea lelei mo le ie puipui e mafai ai ona e fatuina eseʻesega matagofie ma pepese, fetuunai le umi o le ie ma lokaina. I totonu o le potu o tamaiti, e sili le le faʻaaogaina o le oloa. E mafai e le tamaititi ona toso i tua o le ie puipui, toso ese i fafo o le tagata e umiaina.

Fono

O le faʻaogaina o le Crabs e manatu o se sili sili ona lelei o faʻamau pe a galue ma mamafa auala ma le maualuga mea. O pupuni mamafa e le mafai ona uuina i lenei auala, ma i le ea e pei o le tele o le tele ma le le talafeagai.

  • Loiss. E ese le fiafia tele o le sili ona lelei o le tino, na fausia mai i le tutusa o ie e o pupuni, pipii poʻo lipine. Teuteuga mamanuina suiga. A o le i faʻaaogaina lenei lomiga o le ofe, e manaʻomia le siakiina pe o le a tulaʻi mai tagata faigata ma le gaoioi o le ofaga i luga o le ofaga. Oloa foliga aulelei tele, o lea ua masani ai i le umukuka, i le vasega pepe poʻo le potumoe.

Tusitusiga i luga o le autu: E mafai ona tuʻu i lalo o le laʻau i luga o le Linoleum: Faʻafefea ona e faʻaaogaina se mea e sili ai, mamanuina o le ata tifaga, o loʻo taotoga, ua taotoga, lameite mo le paketi

Lisi o elemene o mea taua. O isi uma faʻaiuga e galulue faʻapena i se mataupu faavae tutusa.

Mea faigaluega mo pupuni: ituaiga ma foliga o ausilali oloa

Aoga ma le asthetic desor elemene

Ia o le pupuni e le faigofie ona foliga faigofie, latou te teuteuina i faʻapitoa masini teuteu. O fua o itu taua e mafai ona suia tele le faigofie ma le le mautonu.

  • O le lipine o se fasimoli o le faʻauiga o tisu ma maea, e tumau i le pito i luma o pupuni. E mafai ona faʻaaogaina o se vaega teuteu poʻo le alu i le ie.
  • Walalas ma pulumu - teuteuina o piilima, mamoequinsquins, Tuutuuga masini o pupuni o le Roma. Talafeagai i le aso nei ma le poto masani.
  • Teuteu maea. Eseesega i le mafiafia, lanu, lagona o foliga, umi. E masani ona faia le galuega o pio, ae mafai foi ona faʻaaoga e malupuipuia ai le ie malie i se tulaga faʻapitoa.
  • Picks - taofi le ie i le tulaga manaʻomia, e le o le samoa. Faaaogaina i le ao i le ao e tuleia le saoasaoa ma ulufale i le ao i totonu o le potu.
  • O Magnets o se mea fou i le maketi o mea faigaluega, e mafai ai e oe ona togiina ni mea e aunoa ma le faʻalavelaveina o latou faʻamaoni, ma e le manaʻomia le faʻatulagaina o le mafiafia.
  • O le fringe o se manaia ma le matagofie o le mea e le aveina ai le avega.
  • Cuugel - o se ata vave, tutusa ma le tele o lopa. Manifinifi fasi o loʻo tusia e ala i se vaega lautele i le mataupu, faʻatagaina oe e faia ni fofo lelei fofo fofo.

Mea faigaluega mo pupuni: ituaiga ma foliga o ausilali oloa

Faapitoa ituaiga faapitoa

Mo ni fausaga pupuni, o le i ai o elemene faʻapitoa e manaʻomia e faʻatino ai la latou masani masani.

O pupuni o fafine Roma e le aoga e aunoa ma se pule malosi faapitoa e fesoʻotaʻi i le Uepisail Consin. O lenei mamanu e mafai ai ona e aoina le mataupu i le matagofie o le siʻosiʻomaga ma faʻasaʻoloto.

Auai i totonu o le aufaimea Iapani Ctuttide faiga e taua tele. O le saʻo filifiliga o vaega o le a faʻafaigofie ai le gaoioi o le ogatasi o le papala. O fasilaau faapitoa, o maea ma uaea o uaea o le a mafua ai le gaoioi ma le saogalemu i le tulaga manaomia.

Tusitusiga i luga o le autu: E faigofie ona aumaia le mana cable ma faʻaloaloa i luga o le auala o le a fesoasoani i le pa o le sf 50

O se seti atoa o masini faʻapitoa o se faiga aoga o faʻaputuga o pupuni. O se ie i totonu o se avega e aveʻese ai le puipui, ma le vaega faʻatonutonu. E aofia ai ma se sulufaiga lea, o loʻo faʻamaasiasi ai fatu ma fatu, faʻatonutonu ma le faiā tele o le kaseti.

O le faʻamoemoega o mea e faʻaaoga mo le gaosiga o mea e mafai ai ona e filifilia mea teuteu e tusa ma mea o le ata ma le sitaili o le potu.

Mea faigaluega mo pupuni: ituaiga ma foliga o ausilali oloa

Gaosiga

Ae e te leʻi mauaina ni mea e te fiafia iai, e manaʻomia le fuafua o le latou tuʻufaʻatasiga o le isi ma le tausisia o foliga o le potu. O faʻamatalaga o mea e tatau ona i ai i le tau tutusa o le faʻasologa o le puipuiga. E leai se mea e tupu pei o mea taugata i luga o le pito i tua o le taugofie o le taugofie ma le vice.

I le taimi nei, o ni faʻamaumauga o loʻo manaʻomia nai lo le pupuni, e mafai ai ona e gagau lou ulu i luga o mea teuteu. Faatasi ai ma se tutoʻatasi filifiliga o oloa, e fautuaina e faʻatino faʻalelei ma aua le soona fai ma auiliiliga. O lenei fatuina o se lamatiaga o le mauaina o se faʻapopoleina ma le faʻamalosi tino e tau atu i le solia o le aotelega o le aotelega.

O le tele o mea o loʻo avea ma mea teuteu e tutoʻatasi o teuteuga e le manaʻomia e faʻamalosia ai isi vaega.

Faitau atili