Bahrome mo pupuni: E faʻapefea ma teuteu lelei ma tatau ona suʻi?

Anonim

Tele o mea e sili ona manaʻomia e fai ai ni elemene pagn ma o latou lava lima poʻo le sili atu i lalo o le tutoʻatasi o se mea e faʻapipiʻi ai. O le matua lauiloa o le Matai fiafia e fiafia i le fuli mo pupuni. O nei mea e mafai ona maua ma eseese o oloa o loʻo fetaui ma le tele o le stylistic mafai. Ina ia fausia se ata manaia, e manaʻomia le tatau ona amanaia le seti o mea: O le ituaiga ma le lanu o le ie, o le faʻataʻitaʻiga o le tino, o le ituaiga o le matagi paʻu ma o loʻo taʻoto foi le potu.

Bahrome mo pupuni: E faʻapefea ma teuteu lelei ma tatau ona suʻi?

Manatu ma foliga

O le Fringe o se faʻapitoa atoatoa o le 'āiga atoatoa, mai pito o loʻo tautau i lalo o pulumu, crards, filogia poʻo le faʻamaligiina o tagata. O lenei elemene ua faʻaaogaina lautele mo le mamanu o le pupuni, faʻapea foi ma le fetaui lelei ma aluga talafeagai ia i latou ina ia mafai ai ona fausia ni ata fealofani. E tutusa le faʻatonutonu e mafai ona faʻatauina i le faʻatumu o ou lima, ae o se faʻaiuga lea o se galuega umi ma le faʻaleagaina. E sili atu le faigofie ia mafai ona puʻeina le oloa i se ie puipui faigofie ma maua se fou ma muamua lomiga o le pule.

E tele taimi, o le fuli o loʻo i ai se mamafa taua, o lea ua faʻaaoga ai e teuteu le uafu uafu. Ae o loʻo iai se bociker faʻapitoa leo, lea e mafai ona faʻaogaina i luga o ie mamaʻi uʻamea, e aunoa ma le faia o aseta o le oloa. O le Fringe ma Tassels e faʻaaogaina e le gata mo le ata o le NIza ma le itu o le pupuni - e masani ona faʻaaogaina le tamai mamoe.

O ituaiga nei o le Fortee e iloga:

  • Curving - ua i ai le loloto o le pito;
  • O le mimita - e aofia ai le mimilo teuteu filo filo faʻapipiʻi i le ulu;
  • Feita - foliga mai mimiti pito i luga ma aulelei o le aulelei;
  • Poloka - e aofia ai lanu eseese o lanu.

O elemene elemene o loʻo faia i le natura ma le synthetic filo, faʻatino i le tasi lanu poʻo le o se kasa o ata. E i ai ituaiga ma le tele o pulumu, pomptons, pakete. O le tuʻutuʻuga a le fili e mafai ona tautua e le gata ile fua ole vaʻa, ae ia e faʻatino foʻi pei o se uluaʻi faʻaupuga. I totonu o faʻaiʻuga faʻaonapo nei, oloa teuteu moli ma khinestones, o loimata, maa ma tioata ma tioata. E mafai ona faʻatau se mea e mafai ona faʻatau ese ma le suʻi i le oloa uma ma o latou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laulau lapotopoto ma ou lava lima

Bahrome mo pupuni: E faʻapefea ma teuteu lelei ma tatau ona suʻi?

Tulaga o Filifiliga

Filifili pupuni ma se mea leaga, e manaʻomia le tatau ona amanaia le faʻatonuga faʻataʻitaʻi o le potu. Aemaise talu ai nei, sa manatu le Fringe ma Paʻu o le Faʻasalaga ma le Sasae i sasaʻe, ae o le tali atu o le faʻailoga matagofie, na mafai ona filifilia se mea talafeagai i le faiga o le atunuʻu poʻo aso nei.

Ina ia mafai ona faia se mea sese i le filifilia faʻaopopo, e tatau ona e taulai atu i le ituaiga o tisu tisu. Lenei o le a faʻamamafaina le pepa faʻapitoa o le puipui, ia e vave ona maeʻa ma faʻatasi.

Fono

Afai o se mea sese na tupu i le taimi o le fuafuaina o le moli ma pupuni na puʻupuʻu nai lo oe manaʻomia, e le tatau ona faʻaaoga poloka mai le mataupu tutusa - o le a foliga mai o le a tagi ai. E sili le faʻaaogaina o se mea e fetaui ai. Lenei o le a mafai ai ona maua se umi umi ma faafou le malosi.

E taua le manatua o le malosi o ie e sili atu ona teuteuina i le tele o fusu ma pulumu ma pompons. E le gata e faigofie, ae e fesoasoani foi faʻaloaloa mai le fasi mea, lelei ato ma faʻafitauli. O ie pupuni malamalama e faia ma le manaia o le ponaivi ma siliva ma auro. Lenei o le a aloese ai le kulimi o vali, o le a ulufale atu i le sitaili ma le mama.

Afai e silasila le decor o le potu le malie ma e le lava mo se mea, lea ua fautuaina e faaaoga pulumu mai lopa, o lopa ma rhinestones tele. O mea e le tatau ona manino, o mea sili ona lelei o le a fausia ai se lagona alofa pe fiafia i le potu.

Bahrome mo pupuni: E faʻapefea ma teuteu lelei ma tatau ona suʻi?

Lafo oe

Afai e le saʻo o se frring, ona mafai ai lea ona matamuli le ie poʻo le tatalaina, faʻalogo ie pupuni ma le le tama. A aunoa ma le i ai o le faʻavaeina o le suisui o tomai, e matua faigata lava ona faʻapipiʻi mea fai mea talafeagai ma ou lava lima, i le tulaga lea, e fautuaina ai le faʻatau atu o le sauniuni ua faia ma le au puipui. Afai e tatau, e mafai ona faʻapipiʻi le teuteuga teuteu po o le ausa.

Ina ia faʻatinoina le gaioiga atoa ia oe, e manaʻomia le amanaia le tele o togi taua.

  1. I luma o le galuega o le mataupu, o le fea "toitele" e tatau ona faʻagaioia pe susunuina.
  2. Mea e faʻapipiʻi i luga o le ie, ma lalo ifo o le pito i lalo.
  3. E saʻo itutino itu auai ma mataupu e tatau ona faʻafesoʻotaʻi mai, o le a faʻatagaina ai lenei mea i totonu o mea faigaluega i le itu taumatau ma le tumau tulaga.
  4. I le isi vaega, ua liliu e le fai togafiti, ia maua ai le ie lea i lalo. O le laina mulimuli e faia, o le avanoa avanoa o le fula o loo tumau.

Mataupu i luga o le autu: Lisi o faleuila tulafono

Ma le aia tatau o le faia o vaega uma, e tapeina le matagofie ma mama faʻalelei e aunoa ma le tuʻusaʻo vaega, reddings ma le puipui. E aoga le mafaufau o le faapipiiina o se fusi i ona lava lima i se moli, felelei o le tisu e sili atu le faigata nai lo le tele ma mafiafia ma decse worter.

Bahrome mo pupuni: E faʻapefea ma teuteu lelei ma tatau ona suʻi?

Gaosiga

O le faringe o se tasi o sili ona lauiloa ma gafatia le pupuni o auala teuteu. Filifilia lelei mea e fautuaina mo le lanu o le autu o le ie, eseese filifiliga e faʻaaoga naʻo mea faʻapitoa. I lea tulaga, o fesili manino o laupepa e le talia le aoga, e tatau ona iai sina suiga itiiti, lea o le a faamamafaina le lanu o mataupu.

Pe a fai o le tuʻufua, faigofie-foliga fou o tagata o loʻo i lalo ifo o le pito i lalo o pupuni. O le Diagonal filifiliga ma Picups o le a foliga sili atu ona matagofie ma mea faigaluega, e tau le tau i le pito o le tapoleni.

Faitau atili