Sima-oneone naemu: Mo feusuaiga cps, masini ma paluga, fai oe e ogatasi

Anonim

Sima-oneone naemu: Mo feusuaiga cps, masini ma paluga, fai oe e ogatasi

O le siusiu-oneone o loʻo siʻomia o se tasi o ituaiga o pamu o le sili ona leaga-oneone o se tasi o le sili ona maualuga le tulaga lelei ma faʻalauteleina mea e faʻaaoga ai le faavae o mea. O le tekonolosi o le galulue ma vai e mafai ona faʻailoa manino atu, e oʻo lava i le Amiorour e mafai ona feagai ma le galuega. Peitaʻi, e pei o se mea na manaʻo ai, e iai manaʻoga ma le manaʻo e suesue faiga fou.

Faʻatupuina o le faʻavae: Taaloga o le Tafaʻilagi

Tekinolosi o loʻo malaga e aofia ai le faʻatautaia o fuafuaga muamua, e aunoa ma le aoga o galuega uma e leai.

E taua le malamalama o le mafiafia o le faʻaʻailoga o le 12 cm, aʻo i ai nei le laupepa sima, o lenei faʻailoga e ono suia i totonu ole 7 cm.

I le taimi nei, o tagata fai mea e atiaʻe ai le faʻailoga o lenei faʻailoga i le 5 cm: o lea, o le sikulu e alu i fafo e lamolemole ma e le tuʻuina.

Sima-oneone naemu: Mo feusuaiga cps, masini ma paluga, fai oe e ogatasi

O le sitaili o le sitaili e iai ni mea

E taua le amanaia o le faaletonu o mea pepelo:

  1. O nisi taimi, o isi taimi o se mea na soloia le matutu. E oʻo lava i le vevela ma le matutu o le potu o le taumafanafana-oneone-oneone o le a mago le itiiti ifo i le masina. Afai foi o le galuega o loʻo faia e le malulu i le tau malulu, ona faʻasolo atili ai lea o le a pipiliina mo le vaitau atoa. Ae afai e lelei le taia lelei, o le a lelei tele ma umi.
  2. Le auai i le palapala ma palapala. I le faʻagasologa o galuega, o mea e malolosi e pala, o lona alii e tatau ona ia saunia mo le faʻamau tumau tumau.
  3. Faaopoopo avega i luga o luga. Fola o loʻo alaga mai i totonu o fale lata mai. A leai, o lo latou tulaga e mafai ona faaleagaina.
  4. Maualuga le ono mafai ona faʻatau pepelo. E masani lava, i lalo o le taʻiala o CPS, o le mativa-lelei poʻo mea faʻavae o loʻo faʻatau atu, ma mea taua tele o le oneone, ae le o se faʻaputuga faʻapitoa. I le mataupu lea, e sili atu le sefeina ma faʻatau mai se oloa mai se tagata e iloa lelei ma se taʻutaʻua lelei.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o Linoleum e faia oe lava: O le a le mea e fai?

O nei mea faigata, o mea faʻaletonu, o ni faʻafitauli o ni faigata, ae e mafai lava ona fefaʻatauaʻi ma latou. Tusa lava pe fuafua le faiga e fuafua.

Faʻauiga o curvature: CPS mo le fola o loʻo tagi

Faafetai i le sima-oneone naliina, e mafai ona e mauaina se mea lelei lava spfum luga. Peitai, o le tulaga o le felagolagomai e le o 'atoa "i le mata", ae faʻaoga se tekonolosi faʻapitoa.

Mo nei faamoemoe, o le a e manaʻomia:

  • Tulaga masani o le laina;
  • Tulaga (laser po o le poto);
  • Palu.

Sima-oneone naemu: Mo feusuaiga cps, masini ma paluga, fai oe e ogatasi

Faatasi ai ma le fesoasoani a le siusiu-oneone fusi, e mafai ona e maua lelei atoatoa fola luga

O le mafuaʻaga o le faʻagasologa o le fuafuaina o le mapusaga o le avanoa ma lona leai se mea. I se faʻaopopoga, o le a manaʻomia le faʻatupu faʻailoga o le mea silisili - o le a fesoʻotaʻi ma le fola atoa lava. A leai nei, o le tulaga faigata, lea e maua ai se itula, lelei o tu manā mai le foloa e le mafai.

A maeʻa ona faʻatino fua, o le fuafuaina o tau aitalafu e tatau ona faia - o le a le mea o le a faʻatau mai ai mea, ma isi.

O faʻamaumauga uma e tatau ona tusia e toe faʻaleleia ai le faʻatauga ma se lisi sao ua uma. E le tatau ona lafoaʻiina ni polofesa i superfesa tulaga faʻapitoa, e ono le toe manaʻomia. Faʻavasega faʻavae faʻavae ma, i le lumanaʻi, e mafai ona faʻaleagaina le fola e faʻaaoga ai le fale, o le laʻau laupapa ma se tioata tioata lapisi. Leai ni faigata pe a galulue ma lenei "masini" e le tupu. Ioe, ma o le sese o le a itiiti!

Sauniuniga: sima ma oneone fusi

O le sand-counds Scred masini e amata i le faʻatulagaina o le o loʻo taʻua ai o le au faipule - o taiala faʻapitoa, o le aliʻi faʻapitoa, lea e taulaʻi ai le matai i le tulaga o vaalele.

O mea mo nei faʻamoemoe o le a fetaui ma le:

  • Paipa ma le lapoa o le 15-32 mm;
  • Tala faatafafaoa;
  • Bar.

O le tulaga autu - o le moli moli e tatau ona atoatoa ma le mou atu i lalo o le mamafa o le uae.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se paʻu-faʻamafanafana i luga o le puipui ma ou lava lima

Sima-oneone naemu: Mo feusuaiga cps, masini ma paluga, fai oe e ogatasi

O le masini o se sand-cousment e malaga mai e amata i beacons

Tele auala e le mafai ona fesoasoani o le a fesoasoani e tui ai moli moli:

  • Ua tuu moli uila i luga o le potu tele, ma o filo ua i ai i le va o latou;
  • O moli moli e faʻaalia e le LASS tulaga, lautele ma tutusa le tasi.

O le auala muamua e sili atu ona lauʻeleʻele ma mafai ona faʻatino e le matai - oe lava-aʻoaʻo. Peitai, e le o lona uiga e le mafai ona faia galuega pe a uma le lima. Muamua, e talafeagai le faʻatulagaina o le numera o uila laʻau, ma le faʻatali i le filo i le va o latou. I le taimi lava e tasi, e sili atu le le o se filo masani o le tino, ae o se laina fagota poʻo se uaea. A leai, pe a faʻafesoʻotaʻi ma se sikulu, o le feteʻenaʻi e mafai ona malolo ma le Matai e le oʻo atu i le vaalele lelei lea e saili ai.

E aoga le sefeina: O se sima faʻapipiʻi o loʻo vaʻai atu ia te oe lava

Ina ua maeʻa le tekonolosi o le faigaluega ma le sima / CPR ma le faʻatonuga na ofoina atu i ai ua maeʻa suʻesuʻeina, e mafai ona e mafaufau i le mea e sili atu.

E tele filifiliga e tele, ae ui i lea, o le sili o le tagata gaosi oloa.

O ona poloaʻiga ua uma ona pasi le siaki la, o le mea lea, ua latou talia ma le malosi le au matai faataamilo i le lalolagi atoa. O le mea moni, o se 'faʻaputuputu e taugata tele, ae o le iʻuga e aoga.

O le toega o le tosoina o se gaioiga faigata, ae o lona faʻaaogaina manaʻomia ai ni tomai.

Sima-oneone naemu: Mo feusuaiga cps, masini ma paluga, fai oe e ogatasi

Sima nonoa o le fola e mafai ona faia ma o latou lava lima

I se taimi puʻupuʻu, le Matai o le a mauaina:

  • Atoatoa mafolafola fola;
  • Masini faigofie;
  • Fesoasoani lelei mo galuega mulimuli ane;
  • Maualalo le alu i le taimi ai pe a uma le gaioiga;
  • Tumau ma sili-tulaga masani mea.

Lautele Lautele ma oneone o lo o matamata (vitio)

O le fofo e manaʻomia e galue ai lava, faʻatusatusa le tuʻufaʻatasia o vaega o elemene taʻitasi aofia ai i totonu o faʻavae. Ma o le iʻuga tonu o le a le faia lava e faʻatali i se taimi umi, a tumu le fogagagaga o le fola o le a le mafua ai se faigata! Ae ui i lea, i le taimi e tasi, aua le galo e uiga i le muamua fuafuaina!

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu se gazebo: 5 fatufatu faʻapitoa manatu

Faitau atili