Siphon mo se pale tallet

Anonim

Siphon mo se pale tallet

O fale o le taʻele e lauiloa tele i fale mautotogi ma fale tumaʻoti. Faapitoa latou te lelei i potu laiti, le mea e faigata ai ona tuu le faletaele. Soo se mea e manaʻomia ai le faʻatulagaina o le tafe o vai mai le apamemea i le sami, lea e manaʻomia ai se siphon faʻapitoa.

O lenei masini e aoga tele. E aofia ai se faʻaputuga uila, i le pito i lalo o iina o loʻo i ai pea vai. E le gata i le sipuni o le sipuni mo le taʻele, ae faʻapea foi mo isi uma taʻaloga fai ma masini.

Siphon mo se pale tallet

Siphon ituaiga mo pallet

O le maketi o le tumama o le tumama o loʻo ofoina atu i le tele o sipola i luga o mea o gaosiga, faʻasologa, lelei ma le tau. O lona filifiliga e faʻalagolago foi i le talt palletant lava ia, faʻasusuina mai le pu vai. E tele filifiliga mo le faʻavasegaina o sea masini:

E tusa ai ma le Mataupu Faavae o Faagaioiga:

  • Fagu. Na maua e Siphon lenei igoa, ae iai se fomu o se fagu faigofie. Ae le o le taofia ai o ia mai le faʻaaoga talafeagai ma le lelei pe mafai;
  • Paipa. O ia siphons i luga o le latou masini e sili atu le faigofie nai lo mea na muamua ai. Na faia i foliga o se paipi o le paipa o le galu, e faʻatino mai palasitika, uʻamea, o lea e eseʻese a latou meatotino ma le lautele. Ae o le foliga masani o foliga o se saito e mafai ona faaloaloa.

Siphon mo se pale tallet

Siphon mo se pale tallet

E tusa ai ma le puleaina metotia:

  • Masani. O le puleaina o le Siphrance Sipon o loʻo faia e faʻaaoga ai se faigofie plug. Afai e tusia, e ulufale le suavai i le paipa, ma mai ai - i le fata;
  • otometi. O le alavai e tatala otometi, e tatau ona kiliki e se tagata le kiliki i se lever faapitoa. E matua talafeagai, ona e le tatau ona e punitia;
  • Kiliki-Clack masini. O le mea faʻapitoa o le plum plug faʻatagaina oe e oomi i ai i luga, pe a maeʻa ona otometi. O le sili sili ona faigata le faiga, o le mea lea o le sili ona taugata.

Tusitusiga i luga o le autu: Glass Shell: Leaga ma Filifiliga Filifiliga

Siphon mo se pale tallet

Siphon mo se pale tallet

Siphon mo se pale tallet

Siphon masini

E pei ona taua, e tele naua ituaiga eseese o siphones mo le taele. Ae o le manatu sili ona lauiloa o palasitika siphons e sili atu le tuʻufaʻatasia o le tau ma le lelei. O sea masini ei ai le mea nei o le faʻatulagaina:

  • O le ata na tapunia ai le alavai ma lapataiina le ulufale i le lapoʻa fasipepa i totonu o le paipa;
  • Crid ealer. Ina ia latalata le fasiga i le auala e mafai ai i le paleti ma e leʻi tuʻuina le vai, o le paʻu o le paʻu o loʻo faʻaʻoleina va oi latou;
  • Toe tatala. E i ai ona itu, o le fea o faamaufaailoga e tago;
  • O le faamaufaailoga mo le kalisi na faia i le manuki;
  • Fao i totonu o le mea o le tele o le faipu;
  • O le faʻamatalaga autu a le sipala, poʻo se pesini, i taimi uma lava e nofo ai pea;
  • Corruggition po o Tabe faʻafesoʻotaʻi se ipu ma se ivi.

Siphon mo se pale tallet

Siphon mo se pale tallet

O nei mea e tatau ona sapalaiina i le sipth taitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lapisi paʻu ma kesi paʻu i le faʻasaina o vai. E tatau ona latou faatasi ma le pito i fafo ma i totonu o le alavai o le palle tallet. O fao uma o loʻo faia i le slinless e le pipili, o le a mautinoa ai le tumau o le atoa o le mamanuina o le siphon ma ona faʻapipiʻi.

Siphons mo le maualalo ma le maualuga taele pallets

O pamu mai fafo o pallets e faʻatapulaʻaina nisi o le faʻatapulaʻaina o le faʻaaogaina o masini tumaʻoti e aofia ai ma latou tausiga, e aofia ai popones. O le faʻatulagaina o le vai o le vai mai sea pallet, o se vaʻaiga lautele o le fagu o le a le fetaui. Ioe, o le pallet e mafai ona faapipiiina i luga o se tamai laina, o lea e tele ai avanoa avanoa i lalo. Ae na inoino i tagata uma o se agaga faapena. Ina ia foia le faʻafitauli o plum, e fautuaina e tagata atamamai faʻaaoga:

  • Vagaia o Siphon. Ona o lona fetuutuunai mamanu, o se siphon e mafai ona tuu i totonu o le faʻatapulaʻaina avanoa, faʻatulaga le talafeagai mo le tiaʻiina o le vai. Ae o le taulaga minus o lona malosi maualalo, ma ua vave ona faaputuputu le palapala i luga o lona totonu. E mafai nei ua le taimi e tatau ona suia ai le Sphoon. Aeo le mea e lelei ai lona tau.
  • Paipa siphon. Ua i ai le foliga o se paipa sipei ma se vai tata. E manaʻomia sina avanoa ma maua ai le faʻatuatuaina o le tausiga. O le paipa e sili atu le faigofie le mama nai lo carrugrotion.

Mataupu i luga o le autu: O fea le malu e talafeagai mo le alumini moli?

Siphon mo se pale tallet

Siphon mo se pale tallet

Ma mo le pito i luga o pamu, e matua lelei ituaiga o siphons mafai ona faaaogaina. Faʻafetai i se mamanu lea, faʻapipiʻi ma sui paipa ma isi elemene e sili atu le faigofie.

Faʻafesoʻotaʻi Siphon

Faatulaga se fou pe suia le siphon o loʻo i ai uma faigofie, mo lenei, e te le manaʻomia ni poto faʻapitoa ma meafaigaluega faʻapitoa. Muamua e tatau ona e faitau i faʻatonuga, ia mautinoa o loʻo avanoa uma vaega. Ina ia faʻafesoʻotaʻi ma le manuia le siphon mai le taimi muamua, o faʻataʻitaʻiga e tatau ona mulimulitaʻi:

  1. Ina ia mautinoa le faʻatauaina o Pluble Plum, o le pallet e tatau ona maualuga atu nai lo le Rewer sao.
  2. E fautuaina e tagata atamamai i le faʻaaogaina o papa paleni palasitika pai, aua e sili atu lo latou faigofie ona fesoʻotaʻi.
  3. O le paipa o le paipa e tusa ma le 1-2 centimita i le 1 mita le umi.
  4. Afai i le va o le taʻele ma le kapoti ulufale o se mamao o le tele mita pe sili atu, ona e tatau ona faʻapipiʻi se pamu faʻapitoa o le a pamu i le paleti.

O le siphoon lava ia ua amata ona faigofie. Muamua, o le meaola o loʻo faʻaofi i totonu o le alavai, o le popo faʻamatuʻu. E fesoʻotaʻi i le pito i lalo o le piphon boiso, i ai - o se paipa e alu i le sami. O le paipa o loʻo ofuina i luga o le popo o le seʻe, o le paipa o le siphon o loʻo faʻaulu. E manaʻomia le faʻaaogaina o pake carket ma faʻamau e fai ai le le mafai ona faia le mafai. O le faiga e faʻataʻitaʻi mo le 10-15 minute. Afai, ma se vai tele, o le vai e le o mauaina, e mafai ona e faʻaaogaina saogalemu le taʻele.

Siphon mo se pale tallet

Siphon mo se pale tallet

Siphon mo se pale tallet

Siphon Saogalemu Fautuaga

Ina ia filifilia se siphon talafeagai mo lou agaga, e tatau ona mulimulitu ai:

  1. O se tasi o tulaga autu pe a filifilia o le lapoa o le pallelet velan. Tele faʻataʻitaʻiga ei ai le lautele 52, 62 ma le 90 mm. O le aofaʻi o le aofaʻi e tatau ona i totonu o le tusi lesona o le taʻele, ae e mafai ona e faʻaalia oe lava. O le mea moni, e mafai ona e inu ma uipona le siphoance shimeter, ae e faigata ai ma le talitonuina.
  2. Masters ma le fugaina o le mana o le siphson. E fuafua e faʻatatau i le maualuga o le pallet, lea e mafai ai e le tasi poʻo le isi vaega o vai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e sili atu le lapoa o le sitone o le 52 pe 62 mm, ona o le maualuga o le vai, o le maualuga o le vai e le tatau ona sili atu ile 12 cm.
  3. Ina ia mafai ona faamama le siphon i le lumanaʻi e aunoa ma le lafoaia o le agaga atoa, e sili le faʻatauina o tagata lava mama. Ia mautinoa e faʻapipiʻiina se tamai tagavai i luga o le alavai, o fea o le a paʻu lauulu ma isi fasi.

Mataupu i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o le Steam Borlorator mo le taʻele

Siphon mo se pale tallet

Siphon tautua ma tausiga

O le tausiga o le masini e aofia ai i lana masani ma masani, fuafua i le taimi o le faʻaaogaina o le taʻele o le taʻele. Afai o siphone e faʻaaogaina ma le lapoa o le 52 poʻo le 62 mm, e manaʻomia le faʻaaogaina o i latou mo le faʻamamaina, aua ua matua lelei lava. Siphens ma le lapoa o le 90 mm e mafai ona fufulu e ala i le mauaina o se tautalaga. Tele faʻataʻitaʻiga e iai ni peleni faʻapitoa lea o loʻo tuai ai lapisi. O le na ia le faʻaogaina mai le sifao ma le mama ma le mama.

Faʻaaogaina vailaʻau mo le faʻamamaina o le mafai ona manaʻomia, ae mo lenei mea e tatau ona e masani ai ma le aʻoaʻoga. Peitai, o eleele palasitika poʻo le palapala o vasones mafai ona tuʻuaʻiina i nisi mea, e aoga tele le faʻaeteete o oloa.

Siphon mo se pale tallet

O lea, i le filifiliga ma faʻapipiʻiina se sipaʻai, e leai lava se mea faigata. O le mea taua o le tausisi i fautuaga uma ma le Sviieves o loʻo faʻatulagaina i le tusitusiga.

Faitau atili