Potumoe mamanu i totonu o le atunuʻu fale: o loʻo i ai, moli, decor (ata)

Anonim

Ata

I soo se fale nofoaga, na nonofo ai le potumoe se nofoaga faapitoa. O le tagata e mafai e le tagata ona malolo ma malolo i se aso faʻafaigata, maua le malosi atu i mea fou.

Potumoe mamanu i totonu o le atunuʻu fale: o loʻo i ai, moli, decor (ata)

O totonu o le potumoe i totonu o le potu e tatau ona faigofie, a aunoa ma le tele o mea le aoga ma meaafale.

O lea, o le tofi le mamanu i le fale faigaluega i se fale tumaoti ma filifili le nofoaga o lona tulaga, e fesoasoani ai i se moe maloloina ma le lelei tele o le tino.

Potumoe o le potumoe i se atunuu

A fuafuaina se potumoe, e tatau ona totogi faʻapitoa i lona faʻatulagaina. E le pei o le fale mautotogi, o se fale tumaoti i le tele o tulaga e ofo ai se vaega tele o potu talafeagai mo le potumoe. O lenei potu e tatau ona sili atu ona iloga mai le faitotoʻa faitotoʻa, aua o iniseti eseese e mafai ona felelei i ai, o le ea malulu e mafai ona taunuu.

Potumoe mamanu i totonu o le atunuʻu fale: o loʻo i ai, moli, decor (ata)

A o le i amataina le galuega i luga o le teuteuga o le potumoe, e manaʻomia le atiaʻe o se aui o le potumoe o le potumoe.

E sili pe a fai o le potumoe e mamao foi mai le umukuka ma isi potu pisapisao.

I se fale-tala-tala i le lua itu, o le potu moe mo tamaiti ma matua e tatau ona faia i le fola lona lua, ma le tupulaga matutua - i le taimi muamua.

E fautuaina e filifili se potu mai le itu i sasaʻe poʻo le itupa o le fale. I lea tulaga, e faʻamalamalamaina le la mai le potu mai le taeao, fatuina o se siosiomaga gaʻoa.

O le potumoe mamanu i le atunuʻu fale e tatau ona faigofie e mafai ai, aunoa ma le mulivae o meafale ma isi mea. O meaafale, e mafai ona faʻapipiʻi se moega, o se ie puipui, o se moega i le moega poʻo se tamai laulau, o se nofoa, o ni nai nofoa poʻo ni faʻailoga. Afai e te maua le avanoa e te filifilia ai se potu tele mo se potumoe, e mafai ona e faaopopoina le troll, o se laulau kofe, pei o le fausiaina o se nofoaga faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le faafoliga o se pa. Faasologa o faatinoga

O le vaega tele o le potumoe, o loo o loʻo faʻamalosia ai le sitaili atoa o le potu, o le moega. E sili le faʻatulagaina o le tutusa i le pito i fafo ma se faʻamalama. I le taimi lava e tasi, o le maa o le faʻamafanafana faiga e tatau ona i se mamao o le 1 m mai lenei meafale. O le moega o le ulu e tatau ona faasino agai i le mafanafana i totonu o le fale. A iai se fale tumaʻoti, o loʻo fai le maunu ma le ogaumu, e tatau ona tuʻusaʻo le potumoe i totonu o le ogaumu poʻo le pitonuu.

Mo le teuina o mea, a ua fausiaina le uaina-inisi-interrobe lea e masani ona masani ona tatala i le faitotoa ulufale. Latalata i le faamalama e mafai ona e faʻatulaga se tumbar poʻo le laupapa laupapa. I se tamai potumoe, o le a manaia le vaʻai i le fale puipui ma faitotoʻa faitotoʻa, o loʻo mafai ai ona e vaʻaia le avanoa.

Potumoe moli

Potumoe mamanu i totonu o le atunuʻu fale: o loʻo i ai, moli, decor (ata)

O le ata o se lua-tulaga na taofia ai le taualuga i totonu o le potumoe.

O totonu o le potumoe i se fale tumaʻoti e sili atu ma le fesoasoani o le faʻamaligiina, tuʻufaʻatasia le autu ma le tipolo. O le sili sili lea ona manaia ma e sili ona manaia o le faia o se tulaga vavalalata. O moli autu o loʻo i luga o le faʻamaualu e tatau ona faʻataʻapeapeina ma le fiafia. A matagofie matagofie o le a vaʻai i mea sili ona mama o le a nana i tua o le tioata o loʻo tusia.

Afai tatou te talanoa e uiga i manatu faʻamalamalamaina, ona tatau lea ona filifilia e faʻatatau o fea le vaega o le totonu oe manaʻo e faʻamamafa. O le sili ona lauiloa filifiliga o le faʻaaogaina o laina po o le po i le ulu o le moega. Afai o i fafo o le potumoe o le i ai o le i ai o le nichh, e le manaʻo e faʻamalamalamaina ai i latou ma le malamalama. O le isi moli o moli e manaʻomia foʻi se laʻei laulau ma se pusa. I le taimi lava e tasi, e mafai ona tuuina atu e le Kapeneta i se auala e oso aʻe ai mai totonu o le fale o fausia i totonu o le lumetares.

O le fale moe

O le teuteuga o le potumoe e sili ona lelei, na faʻaalu i le tasi leo ma meaafale ma teuteu.

O le mamanu o le potumoe i se fale tumaoti e sili atu le faia o le malu ma le le fiafia i ai, e aunoa ma le faʻaaogaina o se tele o tagata matala ma le ruff . O le pupula lanu o le foloa Valivali faaitiitia le potu, ma afai o le a la faia se kapeta, filifili i lalo o le lanu o puipui poo meaafale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻu uʻamea i luga o le taualuga ma ou lima

E le fautuaina le pipii i puipui i puipui o kapeti, pei ona foliga mai ua tuai ona tuai.

E sili le tautau ata, ata, atavali. Aua neʻi e alu ma le totonu o le potumoe ma faʻata puipui poʻo le taualuga, pei ona mafai ona i ai taimi e mafai ona afaina ai lou psyche.

A maeʻa le fola, e fautuaina ai le faʻaaogaina o se tamai laupapa na faia i laʻau masani o loʻo fetaui lelei ma soʻo se potumoe i totonu o le fale, aʻo leʻi afaina. Mo puipui puipui, e mafai ona e faʻaogaina mea manaia, pepa, kuka, vai puipui poʻo vali puipui puipui.

O le potumoe i totonu o le fale e tatau ona fausia i le tutusa faiga e pei o le atunuu atoa fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se fale mai se laʻau, o le a avea ma saili atoatoa mo le resitalaina i le sitaili o le atunuʻu poʻo se faʻamaoniga. O le totonu o le potumoe e mafai ona tuʻuina atu i ituaiga ituaiga, faʻaaogaina elemene o le faʻavae Rusia Hude.

O le potu malolo e mafai ona faʻaogaina i le Astic, o lona faʻatinoga lava o le a le masani ai ma aulelei faʻafetai i le le masani ai le faʻaʻoleʻole ma tuʻuga o le faʻamalama. O totonu o le potumoe i lenei mataupu e sili atu le faʻatulagaina o le penina poʻo le susu ins. Ua fautuaina le maota o puipui, o le taualuga ma le fofoga o le potu ulu ua fautuaina e faaaoga ai le vine, fafie ma isi mea faitino.

Fautuaga lautele mo le mamanu o le potumoe mamanu

O se potu mo faʻafiafiaga i se fale tumaoti e mafai ona faʻatinoina i sitaili eseese, ma ia e fai uma ou manaʻoga uma, ae o nisi fautuaga e tatau ona mulimulitaʻi:

  • O le sili ona lelei filifiliga i totonu o le potumoe o le faʻaaogaina o pastel lanu. E sili atu le lanu a le malosi, malu. "A o latou le faʻatagaina le tino e malolo atoatoa, ma o le a amata ona feita ai oe;
  • Ina ua maeʻa, e sili le faʻaaogaina o mea faʻalenatura;
  • Potu malolo o le a puipuia ai laina lamolemole o ata, fugalaau o leo malupuipuia;
  • Leai se mea e faʻapipiʻi ai le avanoa i totonu o meaafale. Afai e mafai, nana le kapeneta i le puipui pe tuu i totonu o se isi potu.

Mataupu i luga o le autu: Suia le mata o le paops of Bascony palasitika faitotoa

O se potu malolo lelei o le potu malolo i lou fale e mautinoa ai le maloloina o le moe, matagofie i aso uma le soifua maloloina ma galue.

Faitau atili