E maeu le matagofie ma le saʻoloto i totonu o le tamaʻi potu?

Anonim

I totonu o le taulaga masani, e seasea lava ona fetaui ma se potu tele. E masani lava o le averesi potu i le averesi 16-18 m2, o le mea e sili atu e faia ai le tele o galuega. E masani lava "i luga o tauau" o le tamai fale o loʻo i ai le matafaioi a ma potu ola, ma se potu faʻatasi, ma se potu malolo. Mo se soʻotaga soʻoga o nei galuega uma i le tasi potu laʻitiiti, e manaʻomia le faia o nisi taumafaiga. Ma muamua o mea uma, e manaʻomia le tagofia o le mea sili e tuʻuina ai i totonu o le potu.

E maeu le matagofie ma le saʻoloto i totonu o le tamaʻi potu?

O le potu laʻititi e tatau ona faʻatumauina ma le faaeteete i galuega a le potu malolo, faʻaalu ai sina taimi o se kapeneta.

O tulafono autu mo le fuafuaina o le totonu o le tamai potu

I le tuuina mai o le fale i totonu o le potu tele, tusa lava poʻo le a le vaega o le potu, e tatau ona e faia mea uma ina ia aoga le potu. Soʻo se potu o se avanoa tapunia. O lau galuega o se tagata mamanu e faʻaititia e puipuia ai le leaga o le tulaga. Tusi resitala o totonu o le potu tele, ia e amanaia ou lava manaʻoga (manaʻoga aiga) ma fiafiaga.

E mafai ona e faʻatulagaina le avanoa o se tamai potu i le Europa sitaili. O sea totonu e aofia ai le tuʻufaʻatasia o le fale i le tasi potu lapoʻa faʻatasi ma le umukuka. O se ituaiga o "Connector" i lenei tulaga e mafai ona avea ma se vaega laʻititi poʻo se muamua pusa.

E maeu le matagofie ma le saʻoloto i totonu o le tamaʻi potu?

Ata 1. O le ata o le pa puipui i papaʻe i tamatamailima o le tele o le tele o le potu.

O tagata e faʻasaoina ma le taofiofia tagata e masani ona filifilia le talaʻaga i totonu. E fiafia le Avangard i tagata e le masani ai mafaufauga ma uluai tofo. E tatau ona vaʻai i le faʻaaloalo o tagata alofa. I latou e talisapaia le natura ma faʻalenatura, atonu e pei o totonu o le atunuʻu. O tagata fiafia i le natura o le natura ma le faigofie e mafai ona fautuaina e scandinavian style. E manaia tele ma faigofie.

Mulimuli i tulafono autu mo le faʻatulagaina o mea o loʻo iai se avanoa faapena ma o loʻo e le aunoa ma ni faʻafitauli, fatuina lo outou lava agaga faʻafetai, ma manaia ma lelei.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o le manumalo-manumalo filifiliga mo se tamai potu o loʻo teuteu i totonu o loʻo teuteuina i totonu o leo pupula tele, pei ona papaʻe. O le lanu enaena enaena ma lanu efuefu mea e sili ona fetaui i le paepae lanu tini. O le a foliga matagofie ma le taua o le aso nei. Oe mafai ona vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o lenei mamanu i le faʻatusa (Ata 1).

Sili sitaili mo se tamai potu

Tagata o fale o fale faʻatasi ma tamaʻi potu e tatau ona toe faʻaalia ai ni syroququa ituaiga ma ammpir. O sea faʻatasi i totonu e le mafai ona talafeagai mo nofoaga faʻapitoa. O le sili ona lelei filifiliga o aso nei ma sipine, faʻamaonia ma ua pei o. O le siginicalism ma le fale puʻupuʻu e le o soʻona faʻatasi ai. O se totonuga o loʻo faʻaalia mai ai le auai o le avanoa, lea i lenei tulaga e leai. E aoga le mafaufau i na o tagata e ona le 4 ma sili atu fale mautotogi ma fale tumaoti.

Mataupu i luga o le autu: code loka i luga o le faitotoa ma ou lima lima

E maeu le matagofie ma le saʻoloto i totonu o le tamaʻi potu?

O potu laiti e sili atu le faia o se mimiti i sitaili, ae le pipii i le pala ma meaafale avanoa.

O totonu o loʻo i totonu o le sitaili masani e fautuaina e faʻamaeaina le meaaʻota faigofie o le mea saʻo o le itu taumatau. Afai e te fuafua e teuteu se potu o ituaiga eseese o le stucco elemene, ia mautinoa o latou malamalama ma unbruseve.

Lauiloa i le lalolagi lalolagi sitaili agamalu ma malamalama tele. O le lelei le faʻaaogaina o lenei sitaili metotia o le a faʻatagaina ai le vaʻai e fai ai le potu mama ma le lautele. E sili le faia o se tamai potu i le le faaituau ma pupula lanu. E mafai ona e tuʻufaʻatasia i latou ma le tele o le tele o papaʻa pogisa. O le tuʻufaʻatasiga o le malulu ma mafanafana lanu e faʻatagaina. I totonu o se tamaʻi potu, o tuʻufaʻatasiga o meafaitino i le pi, paʻepaʻe ma le kulimi, averner ma enaena foliga lelei tele.

Pe tusa ai ma le potu o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga tele ma le le fiafia, faʻaopopo ni nai mea malamalama i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, lanu vivii. E matua le fautuaina e faʻaaoga le mea tuai ma laulu i mea na teʻe a latou mea e mautofi ai mai le matua faʻanoanoa. E sili le faʻaaogaina o se potu faʻatusa faʻatasi ma vaega 'eseʻese,' Ua mafai ona e faʻatau se pea potu puipui ma fusi i le lua o le a tumau pea. E le gata ina sili atu le manaia, Ae e aulelei foi.

A o le TV, lea o loʻo i ai nei, o loʻo masani ai ona tautau i luga o le puipui, ma i lalo o le paipa ma se tagata taʻalo ma failauga. E mafai, pe a e manaʻo i ai, tuu le tagata taʻalo i luga o se fata e ese ai le fata, ma faʻatu mai pou i luga o le fola. I lea tulaga, e tatau lava ona e faʻaalu se taimi i le filifiliga o kolama maualuga maualuga.

E oʻo i se tamaʻi vaega o le nofoaga o le laʻau autu o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O lona uiga, o loʻo manaʻomia ona momoli atu le totonu o lenei potu, e sili ona masani ona faʻalenatura.

E maeu le matagofie ma le saʻoloto i totonu o le tamaʻi potu?

E leʻi uma ona sefeina afifaga, faʻaaogaina i latou pe a faʻamamaina le potu laʻitiiti.

O puipui e sili ona lelei e fai ai le natura lua-snutter weepappaper. O le vaega maualalo o na tagata puipui e faia i pepa, ma mea masani ai po o fualaʻau fualaʻau 'au amio o le pito i luga. O le avanoa a le Wallpappers mai Veneer, fualaau faisua, Cork, o le Book ma Fualaʻau Nofoaga o loʻo avanoa. O lona uiga, filifili oe mai soo se mea. Taulaʻi atu i le Tupe Maua i luga o le Tupe Maua, lau tofo ma totonu o le potu.

Cirquat, komiti atoa ma laumeta sili ona fetaui mo le fola. Afai e faʻatapulaʻaina oe i tupe, faʻaaoga linoleum, strell i lalo o laʻau masani. Faamalama teuteu pupuni o pupuni mai se mea masani. E mafai ona e faʻatauina ni ie puipui. O le a latou le mauaina le tele o avanoa ma aua le "download" i totonu. Palasitika meafale i le tulaga o potu laiti i lalo o le faasaina. Faʻatasiga, i le tele lava o taimi, e leʻo faʻatagaina ona faʻaaoga taga i le faʻavaeina o nofoaga o fale nofomau, O ese faʻailoga o nei mea.

Mataupu i luga o le autu: fugaina o vaomatua mo le tuuina atu - ulutala ma ata o laau

Faamauina o le masani o le Halk 16-18 ²

E maeu le matagofie ma le saʻoloto i totonu o le tamaʻi potu?

Mo le potu o Zoning, faʻaaoga ni vaega pe le tele o meaafale.

O le tele o vaega o le 'ai o le' ai o 16-18 sq.m. I le tutusa khrshchev, o le maota e tusa o le tutusa vaega. Afai e te agavaʻa e te faʻaaogaina i totonu o le ata, o lenei tamaʻi potu e mafai ona faʻatino matua aoga ma potu malolo.

Muamua, mafaufau ma manino faʻamatala manino le taimi o le potu. O le faigofie mea o le taimi o le a maua e le potu se nofoaga o totoe. Afai o tagata o le potu o le potu ma momoe, ma momoe, ma galue, ona e tatau lea ona e mafaufau totoʻa. O se filifiliga lelei o le zoling. E mafai ona vaeluaina le potu i ni aotelega o sone o loʻo faʻaaogaina le vaitaloto, vaega, meaafale, eseʻese fola ma lanu. O le mea sili ona taua o le savali i le faiga ma le poto ae aua le soona fai.

Filifili le faiga o le potu. Afai e te nofo na o oe, fai le auala e te fiafia ai. Afai e te nofo ma lou aiga, e tatau ona e faʻatasi, fautua ma sau i le fofo lautele. O ia sitaili e sili ona lauiloa:

  1. High Tech.
  2. Scandinavial moffifs.
  3. Iapani i totonu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se vaefa o le vae, e mafai ona e maua ai le faʻalauteleina ma le umi o le potu avanoa. O le taualuga e mafai ona faia ua pogisa ma malamalama. O auala pogisa e masani ona foliga sili atu lelei ma lelei.

E maeu le matagofie ma le saʻoloto i totonu o le tamaʻi potu?

Ata 2. Mo se lanu lanu e mafai ona e ofuina ni moli uila, tautau se lamepa ese ma teuteu le puipui ma le tele o pepa.

Aua le setiina meaafale i le taimi atoa o le potu. O le sili atu filifiliga mo se tamai potu o se transformer meafale. O taimi nei e faʻatagaina ai e le modula faiga e mafai ai ona faia mea uma e mafai ai ma aoga, e aunoa ma le faʻamalosiina o le potu. Afai e te manaʻo ma le avanoa o le tupe, e oʻo lava i se tamaʻi potu e mafai ona faʻapipiʻiina se matagofie o le lakapi afi. E i ai 'aufafa na strelized i lalo o le fana. E tele naua filifiliga, o lea na e filifilia se mea e aunoa ma ni faafitauli.

Afai e te manaʻo e fai se potu ma se vaega o 16-18 sq. M. E sili atu lona lanu, tuu le lanu moli i luga o sofa, faʻapipiʻi ata matapeʻapeʻapela i luga o puipui. O le manuia filifiliga e faʻaaoga ai faʻasalalauga o loʻo faʻaalia i le ata (Ata 2).

Aoga aoga i luga o le ata o le potu tele i totonu o le fale mautotogi "Khrushchevka"

A oʻotia le totonu o le fale mautotogi "Khrushchedchev" E tatau ona e manatua se tasi tulafono autu: I totonu o se potu o se fale o mea uma e tatau ona i lalo ifo. E manaʻomia le alu na o mea e sili ona manaʻomia, igoa:

E maeu le matagofie ma le saʻoloto i totonu o le tamaʻi potu?

I le tuʻufaʻatasia o le potu malolo ma se umukuka, o le ae mauaina se isi avanoa.

  1. Televise.
  2. Lautele ma matagofie pipii.
  3. Meafale mo galuega ma / pe moe.
  4. O meaafale mo lavalava o loʻo teu lavalava, afai e leai sau nofoaga e teu ai ai.

E le faatauina le meaafale tele. Afai e masani ona e alu i afiafi ma aiga poʻo uo, faʻatau se laulau flank poʻo se tusi tusi. I le vaega o le pa, o mea na e le i nofoia le tele o le avanoa, ae a talafeagai, e mafai ona suia i se nofoaga sili o le a pele i ai.

Fualaʻau i luga o le Autu: O fale e moni lava le moni, mafanafana ma faʻaolaina! (20 Ata)

Manatu o auiliiliga o le sitaili. O le taimi lava e te manaʻomia e faʻamanatu atu ia te oe le ampire, baroque ma isi sitaili faʻailoga e le talafeagai mo potu laiti. O filifiliga sili o le faʻamaonia ma le masani. Meafale e tatau ona faigofie ma saʻo foliga. O ituaiga uma o le stucco - masani mamafa.

E maeu le matagofie ma le saʻoloto i totonu o le tamaʻi potu?

Ata 3. I le potu tele i Khrushched, e mafai ona e tuu meafale suamalie, o se laulau kofe manaia ma le TV.

Ina ia faʻateleina le faʻafetaui totonu, o le maota e mafai ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le umukuka, ma fatuina o se uluaʻi ma onapo nei. Ma le isi, e mafai ona e tuʻufaʻatasia mea uma mai le Loggia. O lona iʻuga, o le a iai se potu lautele ma tofa. Ma le isi, o le avanoa e mafai ona faʻaosofia ai le aveeseina o potu vai vai ma le lautele o le mea e faʻapipiʻi ai.

O le ata o le potu tele i le fale mautotogi-khrseshchev e mafai ona tuʻuina atu e pei o le ata (Ata 3). I lenei potu o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia mo le malolo ma faʻatasiga fiafia: Faʻatali i meaafale, muamua ma le laulaufaiva kofe mo le tele o togafiti ma tv.

Faʻafefea ona fai se tamaʻi potu i se fale tumaʻoti?

A faia i totonu o le fale o le fale, o le tele o mea taua e tatau ona amanaia, pei o:

E maeu le matagofie ma le saʻoloto i totonu o le tamaʻi potu?

Ata 4. Mo se tamai potu, e sili le faʻaaogaina o se tamai afi poʻo se mea sese maʻea.

  1. Malamalama.
  2. Le aofaʻi o faʻamalama ma foliga o latou nofoaga.
  3. Aofai o fola i totonu o le fale.
  4. Potu tele.
  5. Tagata e fiafia i tagata e ana.

Fale tumaoti ma se tamai fale, faʻapea foi i fale mautotogi, o foliga malamalama o lanu lanu sili, fesootaʻiga, o se isi nofoaga e aoina ai malo ma le aiga atoa. O le atuatuvale ma le le fiafia iinei e le talafeagai lelei.

'Eseʻese' aʻai e tatau ona tuʻuina atu i meaafale. E tatau ona mafaufau uma mea ma paleni mea paleni. Le lava o meaafale, faʻapea foʻi ma lona tele, e matua leaga lava. E taua le taumafai e suʻe le "auro ogatotonu" ma pipii i ai.

Matua lauiloa i mea tumaoti faʻaaogaina o fana, pei o le faʻatusa (Ata 4).

Firepland Betuters Atoatoa i soo se tasi ma le lelei toetoe lava ma ni meafale. O le afi ma le magatu e mafai ona teuteuina ma aiga ata ma mea e manatua.

O le a avatua se potu tele le vevela ma le mafanafana.

E fetaui ai foi ma le foliga o potu teuteuina i pastel mafanafana lanu. O lenei faʻaumaina e faʻavae ai se siosiomaga paie ma le toʻamalie. E oʻo lava i leo ma se faiga agavaa ma le filifiliga o le a foliga sili ona lelei ma manaia, o lea o faʻamatalaga e uiga i le mea o loʻo tupu, e le sili atu nai lo le stereototype. Ia manuia le sailiga mo le atoatoa sitaili!

Faitau atili