Ventaila o le sendouge: Faamoemoega ma masini

Anonim

Ventaila o le sendouge: Faamoemoega ma masini
O le galuega a le SWAGE System o le aveesea o le otaota mai le tumama ma le aiga ma a latou tilivaina i le upega tafailagi. O loʻo ulufale mai le vai o loʻo iai le tino, i lona faʻavae ma le tutusa o meaʻai: Atonu o meaʻai o meaʻai, vailaʻau o meaʻai, ma isi mea

O sea "eseese" e tau atu i le mea moni o le vailaau o vailaʻau, o le faʻaʻoleʻoleina o gaioiga ma isi faiga le lelei, faʻatasi ai ma le faʻasao o le manogi. Ina ia mafai ona fausia se avanoa nofomau, o nisi tulaga e ave mai i nei manogi e ulufale ai i totonu: o sipala o loʻo faʻapipiʻi ma sewaine ventlation ua faʻauʻuina.

Sifines mo le suli

Ventaila o le sendouge: Faamoemoega ma masini

Siphons o U-foliga paipa e tatau ona ulagia i luma o mea uma plumping uma masini: faletaele, fufulu, fufulu, faleuila, faleuila, ma isi Le ituaiga o le Siphoon o loʻo maua ai le faʻaputuputu o se aofaiga o le vai e ala ile vaega uma satauro. O loʻo nofo pea le vai i lona itu maualalo e ui lava ina ia maeʻa ona fafaga, ae le o le faʻatagaina o le tagi mai le tino i fafo. O le faʻatinoina o le faʻagaioiga, o na gaioiga faʻatino, e aoga tele i ai na puipuiga, ae e iai mafuaʻaga e le o feagai ai ma soa i a latou galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le faʻavasegaina le taimi puʻupuʻu, o le vai i le sisina, ma tatalaina le auala i fafo atu o itu le lelei o manu. Ina ia aloese mai lenei, o alavai o le puimanava o togafiti e tatau ona tapunia e se fasi, aemaise lava i tulaga e fuafua ai le latou gaioiga umi.

O le isi mafuaaga mo le mou ese atu o le vai mai le paipa e le saʻo le mamanuina ma faʻapipiʻiina o se ivi. A faʻafesoʻotaʻi ni masini faʻaopoopo lua (mo se faʻataʻitaʻiga, vai taele ma le vaipuna), o moli alavai o le a pa'ū i totonu o le faʻavae atoa ma fausia se vaipuna vai. Ia o se fasimoli, agai i lalo o paipa, o le a faia se avanoa o ia, lea e mafua ai le totino o vai mai le siphon. I lea tulaga, o le manogi le lelei o le a ulufale mai i le potu seia toe tumu le siphon tai.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifili mo le totonu o le Cradior Guders o fafie

O le ata. Lapoa o paipa

Ventaila o le sendouge: Faamoemoega ma masini

Mo le puipuia aia tatau o le SILT Souption, e taua le filifili lelei o le paipa. E tatau lava ona tele ina ia tele naua le mea na tufaina ai, latou te leʻi vaevaeina uma le vaega o le paipa na fausia le suavai vai. A fuafuaina o faiga, atamamai e iloa ai le tatau ona fuafuaina, ia amanaia le numera o masini e fesoʻotaʻi i paipa, o latou ituaiga, etcree Ae ei ai le faigofie auala e mafai ai ona e fuafua le sili ona manaʻomia kolosi o paipa. O lea, o le lapoa o paipa, o loʻo faʻaaogaina o se liner i le bideat ma hardbanin, e tatau ona 32-40 mm, eyelinter i ni masini - 7 teyeling poʻo le fufuluina o le peto-7 MM, faʻaititia paipa paipa ma faleuila o loʻo i totonu o le 'ai - 100-110 mm.

Faʻafesoʻotaʻi le Plumbing

Ventaila o le sendouge: Faamoemoega ma masini

A e faʻafesoʻotaʻi paipa, e tatau ona e mulimuli i tulafono le mautonu. O masini uma e tatau ona fesoʻotaʻi i le mea e tatau ona fesoʻotaʻi ai, ma e tatau ona iai lava le umi i le siʻitia o le umi. O le umi o paipa e tatau ona filifilia laititi. O le umi lea o le paipa, o le sili atu le ono o le foliga o le vai slug i totonu. O isi fesoʻotaʻiga e le faʻatagaina i le va o le tulaga ma le faleuila, o loʻo mafua mai le tele o le otaota o loʻo ui atu i le faleuila, e mafai ona faʻatumuina uma le satauro.

Aisea e manaʻomia ai e le sexage ventinalation? Ventitaila masini

Ventaila o le sendouge: Faamoemoega ma masini

Ae tusa lava pe o le usitaia o manaʻoga uma mo le mamanuina ma faʻapipiʻi o le otaota, o le a le mafai ona galue masani e aunoa ma le ea. O le galuega o Ventilation o le faʻatumauina o le faʻamalosi tino i le faiga e ala i le faʻafesoʻotaʻi o ana elemene ma se siosiomaga.

Mo le faʻasaina o le siʻitia o le siʻitia, o paipa o loʻo faʻaaogaina (tasi i luga o le paʻu uma), o loʻo faʻapipiʻi i le latou pito ma ua faʻaauupegaina i le amioletonu. O tagata e puipuia puipui o sipai paipa mai lapisi ma timuga ia i latou. Stipelation paipa e faʻamalosia ai le sili atu omiga i le faiga ma faʻatonutonu ona eseesega pe a pasia le oona. E oʻo i le tele o le tele o le otaota ma lo latou luga o le pito i luga o le vaega atoa, o le a le faia se vaʻa o le a le faia i le pito i luga o le tu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻamaumauga o soʻoga o Plasterboard - Fautuaga o Faʻafitauli

O le lapoa o le sipela paipa e tatau ona fetaui ma le lapoa o le timu poʻo le matua tele, o le paipa lava ia o le taualuga o le maualuga o le 50-100 cm, lea e mafai ai ona e saoloto mai le maualuga Tausaga, Aunoa ma le fefe i le faʻamaʻi pe o le moe i le kiona. O le paipa e manaʻomia e tuʻu ese atu mai le faʻamalama ina ia leai ni manogi le lelei mai i totonu o nofoaga.

Mea e lelei, o tutū uma e tatau ona i ai lona lava paipa pai ma se faʻauigaina, ae i nisi o loʻo fausiaina o fale tumaoti e mafai ai ona tuʻufaʻatasia ni paipa paipa. O loʻo i ai foʻi se fale tuufua, lea e naʻo le mamao o le osofaʻiga lea, aʻo isi o loʻo totoe i le alia ia totogo. E le mafai ona faʻaauauina i feeʻi uma e tupu ma le aiga o Atora, ona o le pau le aoga i le itu saʻo, pasi le ea i fafo atu, ma latou te le mafai ona aveeseina le kesi mai le polokalama.

E pei ona taʻua i luga, pe a faʻaaogaina paipa umi, o le faʻagaioiga o le sysmike sketi e avatua i se taimi vave, ma e latalata i le galueaina o le leai o se malosi. A faʻapipiʻiina se sapalai, o le umi o le sili atu nai lo le 3 m, e tatau ona e faʻatulaga a latou vavaeʻese le ventipela poʻo le faʻaaogaina o paipa o le lautele lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se paipa ma se lapoa o le 40 mm e masani ona faʻaaogaina mo se paʻu mama, pe afai o lona umi e sili atu i le 3 m, e tatau ona e faʻapipiʻiina se paipa ile 50 mm. Faatasi ai ma le paipa umi, sili atu i le 5 m ma lona stameter 70-75 mm e sili atu i le 100-110 mm. O le lapoa o paipa e faʻaaoga e tatau ona faʻateleina foʻi pe a fai o le eseesega i le maualuga o le 1-3 m i le va o latou pito i luga o le 'eseʻese i le 1 mita, o loʻo i ai tatau ona faʻatulaga le faʻaopoopoina o le ventilation.

O paipa o sipai sipai sipepeti e mafai ona o i le taualuga, faʻapea foʻi ma paipa o loʻo feosofi, ae o lenei avanoa e le masani ai. O se filifiliga, e mafai ona e iloiloina le faʻatinoina o le paipa paipa i le siʻitia poʻo le faʻapipiʻiina o vasa. O alatoto o loʻo tuʻuina atu i potu i le pito o paipa. Afai e tupu le faʻateʻaina, latou te tosina atu le ea i fafo atu, faʻatonutonu le faʻamalosi na paʻu i le polokalama.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o vavale o eseese fesuiaiga

Ventiption Fieves system systems

Faitau atili