Nofoaga o fafo ma fesuiaʻi i totonu o se fale poʻo se fale (ata)

Anonim

Ata

I le taimi o le fauina ma le toe faʻaleleia o nofoaga ma fale tuʻufofoga, e masani ona manaʻomia le fuafuaina o le nofoaga o vaega eseese o liea eletise, e pei o tafaoga, sui. E i ai nisi nofoaga e masani ai ona taliaina mo le faʻapipiʻi o nei ni meafaigaluega e manaʻomia ona manatu mo meafaigaluega talafeagai o le fausiaina o le uaea mo le sapalaiina o le taimi nei. Ma le isi mea, e aoga le aʻoaʻoina o ni mo le tele o fautuaga i lenei autu.

Nofoaga o fafo ma fesuiaʻi i totonu o se fale poʻo se fale (ata)

Komepiuta fuafuaga i totonu o le fale mautotogi.

O mea taua o le matagaluega

Ina ia mafai ona faʻamautu le tuʻuina o ni softket ma tamoʻe, e taua le amanaia o ia faʻamatalaga:

E manaʻomia le faia o ata o le nofoaga o meaafale, moli ma mea faigaluega i totonu o aiga i totonu o le fale. Mai le aofaʻi o mea e teu ai masini eletise o le a faʻapipiʻi i totonu o le fale, le numera ma le tuʻuga o taimi e faʻalagolago ai.

E sili atu le taupega e faʻatautaia latalata i le faitotoʻa ina ia ulufale atu i le potu e mafai ona ki le moli ae leai se faigata.

Nofoaga o fafo ma fesuiaʻi i totonu o se fale poʻo se fale (ata)

Ata 1. O le polokalame o le saʻo o le faʻapipiʻi o ni softket ma fesuiaʻi i le fale.

E tusa ai ma le tulaga mo le faʻapipiʻiina o elemene uaealaina o elemene, e tatau ona faʻapipiʻi ni pe a le o le pe a le o le tino o le hark. Peitaʻi, o totonu o totonu ia e leai se maualuga o le susu, e faʻatatau i le faʻatinoina o nei mea i lena maualuga e sili ona fetaui. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu malolo poʻo le potumoe, e mafai ona faʻapipiʻi ni taʻaloga i se mamao o le 0.2 m mai luga o le fola e ufiufi ai le fola. O lenei faatinoga, o nei taua e le mafai ona maitauina, ae e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i masini faʻapitoa i masini e puipuia mai le pefu ma tapuni avanoa i tamaiti laiti.

Faʻapipiʻiina o stiket ma fesuiaʻiga i puipui o tuaoi e mafai ona faia i le nofoaga e tasi, o le faʻataʻuina mai o le puipui ma faʻafesoʻotaʻi le malosi i nei elemene mai le tasi laina. (O se faʻataʻitaʻiga o loʻo faia ai le ata mo fesoʻotaʻiga i le taimi nei o loʻo faʻaalia i le ata 1).

Mataupu i luga o le autu: Air-Bubble fufulu masini ma eco bubble galuega

E le fautuaina le faʻatulagaina o masini mo fesoʻotaʻiga i le mana grid i luga o le puipui pito i fafo e le aofia ai le susu mai fafo. I le tulaga o le faʻamalosia o le faʻaʻaisa, i lenei nofoaga, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se eletise eletise mai le 0.1 m mai le tulimanu o le faamalama matala.

O le tusia o le faʻapipiʻi polokalame mo umukuka

Nofoaga o fafo ma fesuiaʻi i totonu o se fale poʻo se fale (ata)

Ata 2. Polokalame o le nofoaga o softket ma sui i le umukuka.

O le nofoaga o polo, ua tatau ai ona fai taavale ma sui ma taimi faapena:

  1. Mo mea faʻapolofesa, faʻaoomuina se pusaaisa, Wood, Ova, Thehyhuata, e tatau ona e faʻapipiʻiina se iunite mai le eletise mai le eletise mai le eletise mai le eletise mai le eletise mai le eletise Faapipiiina o se eseʻesega tuʻutuʻuga mo faifai pea pe umi le faʻaaogaina masini e manatu e manaʻomia. Talu ai o le faʻaopoopoga e le mafai ona mafai ona oʻo atu i le avega o le fesoʻotaʻi tele masini ma e le mafai ona tupu, ae o le taʻitaʻi foi i le vanitia. E le gata i lea, e manaʻomia ona avatu ni isi ata mai ni nai tafaoga mo le fesoʻotaʻi ma le ulo ma isi ni masini (faʻataʻitaʻiga, o pa pia, ma isi mea). O nei elemene e sili atu le avanoa i tafatafa o le laulau (luga 1 dm i luga o le meaafale maualuga). O le ata o loʻo faʻaalia i le ata 2 o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga lelei o masini mo fesoʻotaʻiga i le eletise.
  2. Ina ua faia ulu faaonapo nei kamupine, o se fatuina o le eletise eletise o loo fuafuaina. I le tulaga lea, o le nofoaga o le taʻaloga e tatau ona faia i se auala e sili ai le masini mo fesoʻotaʻiga i totonu o le kapeneta.
  3. O le mamao o le eletise eletise eletise i le suposu o le susu (magoto) e le o latalata i le 6 dm. O le polokalame o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, fesuiaʻi mo le teuina o mea faigaluega i le fale o loʻo faʻaalia i le ata 3.
  4. O sui o loʻo fautuaina e feagai ma le faitotoʻa i le faitotoʻa ma le avanoa mai le amataga - 1 dm.

Faapipiiina masini mo fesoʻotaʻiga i se mana eletise i totonu o le faletaele

A faʻapipiʻi ni mea faʻapipiʻi ma faʻaseʻe i totonu o se potu i le faʻamamaina maualuga, e manaʻomia le mulimuli i tulafono faʻatonutonu.

A faʻapipiʻiina, o le a aoga le iloa o le tulaga tuʻufaʻatasi o le faletaele poʻo le taʻele i luga o le sone, tusa poʻo fea o le faʻaaogaina o nei elemene.

E tusa ai ma le PES, o se taumafataga faapalepale na tufatufa atu ai vaega o avanoa o le potu:

Mataupu i luga o le autu: foliga o le ofisa o se faʻasalalauga faʻalapotopotoga

Nofoaga o fafo ma fesuiaʻi i totonu o se fale poʻo se fale (ata)

Faapipiiina le ki.

Sone (nofoaga faʻapipiʻi o le taʻele pe taʻele. I totonu o lenei avanoa, e faʻasa ona maua le nofoaga sapalai eletise foaʻi. E faʻatagaina ona faʻaaoga le eletise eletise mo le faʻamamaina o le tamaʻi paʻu o le palu (e oʻo i le 12 v).

Sone 1. O le avanoa lea e latalata i le taele pe taele. E le fautuaina foi ile ole aisa i sogiga ma ki. E mafai ona e tuu vai vai.

ZOne 2. O le vaega e ufiufi ai le voluma o le potu i le avanoa i le 6 dm mai le taele. E faʻatagaina ona faʻapipiʻi vai vai suamalie o elemene, pulou ma masini moli. Faapipiiina tafaoga faamasani, suisui ma junction pusa e le fautuaina.

Sone 3. Ile Spar Space i le tele o le sili atu nai lo 6 dm mai le taele po o le taʻele fale. E faʻatagaina ona oʻo i le tuʻuga o ni siva aʻo faʻatumauina ma le 2 tulaga. Muamua: Faʻafesoʻotaʻi le malosi o le masini i le taimi nei o loʻo faia nei o loʻo faʻatinoina e ala i le vavaeʻese o le suiga. Lua: O le eletise eletise e mafai ona tuʻuina atu i le outlet e tatau ona faʻauʻuina i le uzo (faʻafuaseʻi tapuni masini) pe o se 'eseʻese auala na maua otometi.

Nofoaga o fafo ma fesuiaʻi i totonu o se fale poʻo se fale (ata)

Faapipiiina le sosolo Sogiga.

I se faʻaopopoga, ia faʻafesoʻotaʻi se masini fufulu e mutia ai se tuʻuga faʻapitoa ma le puipuiga malu. O le faʻapipiʻi maualuga o lenei elemene e tatau ona sili atu nai lo le 5 dm mai le fola luga e puipuia ai le tapunia o lologa o lologa o lologa. O masini na fuafuaina e fesoʻotaʻi i le malosi o le 'au o vai o le vai e tatau ona tuʻuina i le mamao o le 1.8 m mai le fogafale pito i lalo o le potu.

O suisui e le tatau ona faʻaseʻe i totonu o le faletaele. E sili le faia i fafo i le auala. E mafai ona e fetuʻunaʻi le tuʻuga o nickket ma fesuiaʻi i totonu o le auala i le pasi atu o metotia.

http://dekorpalni.ru/www.youtube.com/watch?fatch=player_detimitpige &v=47p3pvx78l7-

A tuʻu ese ni lapisi ma faʻapipiʻiina o mea e fesoʻotaʻi ai i se eletise eletise, e tatau ona usitaʻia tulafono o le pa. E le gata i lea, e fautuaina le maua o se fautuaga mai se tagata faapitoa. O aʻoaʻoga eletise o le a aloese ai mai ogaoga fesoʻotaʻiga mea sese.

Faitau atili