Courtnin Clapmps - lauiloa Sweettening metotia

Anonim

O mea e te faia i mea e faʻatonutonu ai o loʻo vaaia faʻatasi ai ma pupuni - E tele seneturi ua leva, ma talu mai lena taimi na le toe leiloa ai le talafeagai. Faʻafetai i le atinaʻeina o tekinolosi faʻaionau, o le tele o siama o le faʻalauteleina o tausaga uma, ae i le taimi lava e tasi e sili ona lauiloa ai oloa. O a latou galuega i le tuʻufaʻatasiga ma le faʻafitauli e faʻatagaina ai oe e fatu ai ni talitonuga ofoofogia, faʻateleina le faʻatuatuaina o le fausaga atoa. Peitai, o latou uma ia latou uiga, lelei ma le le atoatoa:

  1. O le sili ona taatele - uamea ofu. Atoatoa tuʻufaʻatasia ma soʻo se pupuni, ona o le tino lanu, o le malosi tele le mamafa (e ui lava e iai ni tapulaʻa). E ese le talitonu, lea ua mafai ai ona e faʻaaogaina mo se taimi umi. Faʻatau atu toetoe lava i soʻo se faleoloa o le talafeagai faʻapitoa, o lea e te le mauaina ai se faigata. Peitaʻi, o nei oloa e le maua ai se foliga manaia, tuʻu i luga o auala i luga o le ato, lea e le faigofie ona aveʻesea. O nisi faʻataʻitaʻiga ma le taimi e mafai ona ufiufi i le elemene.
  2. O lo o faia e le tele o ipu o fualaau faasaina, i le tele o lanu, i foliga o manu, tautaliga, lanu ma isi fuainumera. O le tau e masani ona maualalo ifo nai lo le uamea uʻamea, ae latou te le maua ni taimi umi, e masani ona gagau. E le mafai ona e faʻaaogaina mo le tuʻuga o le mamafa o le porter - o le a latou le tu i le maualuga mamafa.
  3. Magnets o le sili ona lelei ma sili ona faatuatuaina. Lua elemene i luga o soʻo se tasi o se tamaʻi maneta ua faʻatumauina, o le lipine poʻo le lipiʻo e fesoʻotaʻi. Faʻatinoina mai palasitika, fafie, uʻamea i le tulaga o eseese fuainumera. O le autu autu o le faʻamau lua vae o le tasi ie puipui i le ogatotonu. E le o faamoemoe e mafai ona ofi le paposa i luga o le cornice. Masani ona faʻaaogaina ae le o le pipi.

E le aoga le sikalati mai isi filifiliga mai isi filifiliga i lena ua aveʻesea mai le manaʻoga e faʻaletonu ma le pito i luga o le upega tafailagi. Faʻatagaina oe e faʻatonutonu le aano, e tusa ma le manaʻoga fetuunaiga le umi o pupuni.

Courtnin Clapmps - lauiloa Sweettening metotia

Faapefea ona lafoina?

E i ai le tele o auala mo le faapipiiina o pupuni mo ituaiga eseese o saito. E taua tele le filifilia o filifiliga talafeagai i mataupu taʻitasi: Mo ni mamafa mamafa - tumau, ma le faʻaaloalo i luga, mo le faigofie le ie puipui - o le sili ona faigofie - o le sili ona faigofie - o le sili ona faigofie - o le sili ona faigofie - o le sili ona le mafaamatalaina - o le sili ona faigofie - le faigofie

O Courtnin Clamps e mafai ona faʻaaogaina ma le tele o meaola.

  • Almloam OAves e talitonuina, aoga, tumau, taimi faamaonia.
  • O faʻatauga ua faʻaalia nei ona taʻutaʻua o ia, aemaise lava i fale tumaoti ma fale. Atonu e i ai se lapoa, o lea e faigofie ai ona piki mo soʻo se mamafa o le tapoleni.
  • Wooden - mafolafola pe o le lapotopoto rod. Ia iai se mauoa lanu lanu lanu, lea e mafai ai ona e filifilia se oloa ua fefiloi e mafai i le lanu o palu, meaafale, faitotoa. O le a foliga lelei uma ma le gagana masani ma le itu i onapo nei.
  • Ua fuafuaina le palasitika mo se mamafa - mamafa mamafa latou te le tu ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu le paʻu i le faletaele?

Mama mo clamps e lapotopoto, palu, sikuea. E tatau ona filifilia e fuafua i le kolosi vaega o le pa. E masani lava, o mea o le gaosiga o maea e fetaui ma le aofia ai, ae o le manaʻo mo le tagata taʻitoʻatasi e faia pea i lenei tulafono. O aso nei, gaosi oloa ofoina mama na faia e le au tekonolosi fou - coated ma Teflon, faʻataga i latou e faʻasolo lemu i luga o le rod, o se fofo sili mo potumoe ma potu moe.

Fono

E tatau ona totogi faʻapitoa i poloka e sau ai le laugutu ma le web, o nifo e mafai ona faʻaleagaina ai le ie, o lea la le mamanu ma le mamanu e tatau ona matua faʻaeteete ai.

E masani lava ona faʻatau atu faʻamau o loʻo faʻatau atu ma se cornice. Filifili ia i latou, e tatau ona e amanaia le mafuaʻaga, o le uta fua, o le faʻataʻoto ma, mea moni, o le itu lautele o le vaega o le tau .

Courtnin Clapmps - lauiloa Sweettening metotia

Lelei le faʻaaogaina

Ua leva ona ou matauina - ua lava le suia o le au mautoi le faamalama, ma loa loa ona ou vaʻaia le potu vaʻaia o le potu atoa ua malo. O kilipa mo pupuni i totonu - o se filifiliga lautele, faʻafetai i le mea o le a iloa ai le totonu o le a iloa ai, o le a taʻalo ma lanu fou. O le lelei o le faʻaaogaina naʻo le faʻamaonia o le saʻo o le filifiliga.

  1. Le sili ona tamaoaiga, taimi-faʻataʻitaʻi auala e tautau ai ie puipui.
  2. Faigofie faapipiiina ma taotoga.
  3. E leai se mea e manaʻomia e taulimaina ai le pito i luga o pupuni - ua lava lea e faʻalelei ai.
  4. O le lautele - o se lautele lautele e mafai ai ona e filifilia se filifiliga mo soʻo se sitaili.
  5. Tumau, talitonuina.
  6. Avanoa avanoa.

O le faʻailoga sili ona taua mo le filifiliga o le maualuga o le slip i luga o le eAves - o le mea sili, o le sili ona talafeagai le faʻataʻitaʻiga. Faʻafetai i le ata, e oʻo lava i le faigofie tusitusiga o le a foliga muamua ma faʻataʻitaʻi, ma o le a mau i le toniga ma tapunia pupuni uma i le avanoa ma pupuni. O le fatafata lea o le a iʻu ai i le iʻuga, o le a faʻatupuina le lagona, faʻauigaina ma teuteu ai le lavalava o le faamalama, o le a faʻatinoina le taotoga. E taua tele le le soona fai ma mea e mafai ona faʻalavelavea ai, pei ona faʻalavelavea ai le fealofani o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Courtnin Clapmps - lauiloa Sweettening metotia

Avanoa i totonu

Ina ia mafai ona faʻafouina mea o le fale mautotogi, e le manaʻomia le feagai ai ma suiga o le televave suiga, o nisi taimi e lava le aumaia o totonu o totonu o le faʻafouina. Mea e faia i Matata Na faia i mea o aso faʻaonapo nei o lanu faaonapo nei e mafai ona filifilia i le maualuga le usitaʻia ma le masani masani. Afai e pupula le ie, Ona fai ai lea o teuteuga e tatau ona avea ma mea le aoga, aveese le tele o gaoioi. Ae o nisi taimi e masani lava ona i ai lava se tulaga muamua ma se faʻataʻitaʻiga o le paolo e faʻatatau i le tisu. I nisi tulaga, ua avea i latou ma faʻataʻitaʻiga ogaoga, e pei ona latou aloaʻia moni ai le au palasitika, tusitusiga, laupapa, uamea.

E masani ona maua le Clamp-Boutquet i sitaili, o le fusi o le a talafeagai ai i le ofisa poʻo le potumoe, taʻalo - o se lipine poʻo le maea - o le maea ai o le ropeti. O kilipa maneta faʻatagaina oe e lafoai le faʻaaogaina o siamupini, matau, lipine. O i latou o mamafa, e mafai ona faʻasaʻo le ie pupuni i le tulaga manaʻo, faʻatupu le mamao o le veld, latalata pe leai, aveese vaega o le tapoleni mai le tasi ma le isi. O nei oloa e le gata ona aoga, ae o se galuega teuteu.

Mo le totonu o loʻo i totonu o le sitaili masani, o teuteuga na faia i uʻamea, fafie, paʻu, mafiafia o elemene o auro pe siliva ie e talafeagai. O le a faʻamamafa manino mai le saʻo-tekonolosi, "i lalo o le tioata", palasitika poʻo suauu siliva. Mo missionalism, o le Laconism e faamatalaina o mea e talafeagai i le ituaiga o Genometric Magnores - RoomBous, lio. Uliuli ma paʻepaʻe elemene foliga faʻapena.

Fono

O teuteuga e le tatau ona iai se paga, i nisi o sitaili, mo se faʻataʻitaʻiga, atunuu, atonu e ono le malamalama ma le asymmetry.

O fugalaʻau o le agamalu e mafai ona atoatoa mo le baroque, manulele ata ma manu - i sasaʻe-sasaina po o Aferika (talitane o loʻo faʻamamafa mai ai rhinics. O le umukuka o le a teuteuina ipu palasitika poʻo le tioata tioata, tuaoi o vine. Faʻamatalaga teuteu teuga, mea fai musika, o musika, laʻauola, latou te mafai ona suia le pa puipui o le faʻamalama matala, faʻalelei le tapoleni i auala eseese.

Mataupu i luga o le autu: utaina i luga o le loggia ma le palu

Courtnin Clapmps - lauiloa Sweettening metotia

Mea faigaluega mo pupuni - e faigofie

O faʻavasegaga ua fuafuaina mo le faʻapipiʻi ie pupuni, pupuni, pupuni. Lenei aso, gaosi oloa ofoina se lautele lautele o oloa mo tofo uma, faʻatasi ai, e mafai ona faʻatonuina i se fale faʻapitoa, ae o le a e fesoasoani i ai fatufatuga manatu i le mea moni.

Ina ia mafai ona foliga sili ona manaia ma matagofie, apauina mea faigaluega mo le faʻamalama o se mea e manaʻomia. E filifilia e tusa ai ma le masani masani ma tofo o le pule o le potu. A o le usitaʻia o tulafono faigofie, o le a mafai e faia se tulaga ese o le gata a le gata i le faʻamalama, ae faʻapea foi ma le potu atoa. O le faʻaogaina o le teuteuga teuteu o sefe tupe ma taimi. Ma o le fea filifiliga: inisinia poʻo maneta, - e tatau i tagata uma ona filifili lava ia lava.

O le taimi nei o le taimi e fuafua e faʻaaoga ai le sili atu uiga ese o fofo i totonu o loʻo i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se tasi, ae i le taimi e tasi i ituaiga o mea e lelei e eseese aila, pine, piopio, teuteu vaega o le faʻasologa o le lipine. Sa fusifusi se taumafaiga laiti, e mafai ona e fausiaina se fale o lau miti, lea o le a faʻatumu ai le malosi lelei, o le a maua le filemu. Le fale lea e masani ona manao e toe foi ai.

Faitau atili