Faʻavaʻa mai le PLOONON ma o latou lava lima mai ia Foam

Anonim

E masani lava, ina ua maeʻa ona toe faaleleia, o fasi vaefa o le faaulufalefulu ma tumau pea. O nei, e mafai ona e faia se ata matagofie mo se ata po o se ata o le aiga. E faia i le fofoga. E atoatoa mo le faia o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona tautau i luga o le puipui.

Faʻavaʻa mai le PLOONON ma o latou lava lima mai ia Foam

O le faʻavaʻa mai le faʻalolimaina o meatotino e mafai ona taofia tutoatasi, mai toega o le plthing ina ua uma ona faʻaleleia.

Polyfomam - o mea o malamalama lelei, ma o le mea lea, ma sa faia le faaloaloga o ia o le a mama, maelega ma talitonuina.

Fuaina ma ou lava lima

Faʻavaʻa mai le PLOONON ma o latou lava lima mai ia Foam

O le mea faigaluega mo le tipiina o le ogatotonu o le meli e tatau ona faʻataunuʻuina lelei ma lava e fai ai le pronü i le tasi gaioiga.

Mea ma Meafaigaluega:

  • Taualo i le igoa;
  • pepa malo;
  • Acrylic vali;
  • Pnva kelu;
  • naifi;
  • pulumu;
  • vanina;
  • O le 'auvae o ata.

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa mai le pronth? Muamua o mea uma, e tatau ona e fua le ata o loʻo fausia ai le faʻavaʻa. Ma, i luga o le tulaga manaomia, 4 vaega na faia i le upu. Ua tipi i latou i le naifi i totonu o le tulimanu o 45 tikeri.

Ona ufiufi ai lea o le ata vali. Ina ua uma ona mago, o le vali e apalai varnish. E tatau ona mago le vaniā i le ao.

Afai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo valiina ma aerrosol vali, ona manaʻomia lea e ufiufi ai le PV Gelu le Paʻu o le plat e le faʻaleagaina ai le laualuga.

Ona faʻapipiʻiina lea o le ata poʻo le ata i le pepa malo. O le Komesevilima Beata, o loʻo teteʻe mai i le pito o le ata, e tatau ona i ai lenei tele, ina ia mafai ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa.

Lolomiina se mataua le mataua ma toe faaleleia. O le a tumau lava i ai.

Tusi lolomi. E manaʻomia le tuʻufaʻatasia o tulimanu. E i ai slots i tulimanu o le oloa.

I lea tulaga, o le avanoa e latalata i ai ma ni fasi afu. Ona latou pisia ma ufiufi i va eseese. Ona latou le iloa ai lea. O lea, ua e faia se ata mo se faiga masani.

Voumetric Vintage Design

Faʻavaʻa mai le PLOONON ma o latou lava lima mai ia Foam

O pou mai le ogatotonu o le mea e taia i le 45 tikeri, pe a uma ona gauai le vaega, e mafai ona valivali ma le arnish.

Mataupu i luga o le autu: meaafale mo le faletaele mai Leroy Merlin

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa o le tele o le faʻavae? E mafai ona e faia se ata valivali ma ou lava lima. O le tuʻufaʻatasia o le vaega, lea e faʻatumauina i le va o le puipui ma le taualuga, ma le puipui o le puipui, mafolafola i le itu tauagavale.

Latou te i ai pe leai ni mamanu. E mafai ona tuʻufaʻatasia ituaiga ituaiga mo le gaosia o se tele o le tele o le tele o le alavai.

Mea ma Meafaigaluega:

  • Taualo i le igoa;
  • Stauslo;
  • hacksaw;
  • polymer kelu;
  • Acrylic vali.

E tatau ona e ave se kopi kopi. O loʻo faʻamamaina i le pito ma fausia le tulimanu muamua. O loo taoto i le valea i lenei auala: o le tasi vaega o le tafailagi, o le isi itu agai i luga.

Fuaina le umi umi mai le muamua tulimanu ma tipi ese i se tulimanu. Tutusa, ia faia le pa lona lua o le tutusa tele. E manaʻomia le galue ma le faʻaeteete ma taumafai e faʻapipiʻi saʻo ma ituaiga uma.

Ona e i ai ni mea e lua o lapopoa. Auiliiliga o loo faaputuputu faatasi. O ituaiga taʻitasi e manogi i le kulimi, tuʻufaʻatasia ma taofi mo se umi mo se umi umi.

O le ipu tulaga ese na mauaina mai le tulimanu kopi. O lenei ua tatau nei i le faia o le edging mai lenei ipu mai le puipui o le fale.

Ave le puipui-vela i le prewnth ma tipi i luga o le utu. E taoto i le vaalele lava e tasi.

Oti le pito o le vaega ma fausia se tulimanu. Mai le tulimanu o le fua. I le gasologa o le galuega, o pulufana uma o loʻo taumafai i taimi uma i luga o se ipu. Tofa le isi tulimanu. Lea ma 4 itu o le tuʻuina atu o le tuʻuina atu o le ipu ua gaosia.

Faaaoga kelu i le pito i luga o le ipu. I le faaiuga o le proging. O elemene uma e faʻaeteete totoʻa i le isi ina ia leai ni paʻu.

Ina ua uma ona faapipiiina uma elemene. O loʻo avea ma se lapoʻa ua pipiʻi le pupu. Le loloto o le 4 cm.

Ona vali lea o le oloa ma le auro a le kiona vali. O le ata i lau oloa e mafai ona nonoa i le fesoasoani o tamai fao poʻo le mamanu e kelu i le ata.

O lea e mafai ona fai ai faʻavaʻa o a latou filifiliga eseese, ma le faʻamaeʻaina. Faʻaaoga uma au agavaʻa, fatufatu ma mafaufauga. O lau ata e sili ona e fiafia iai poʻo ata vali i nei tulaga sili ona lelei o le a fiafia ia te oe i lou lalelei.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se grid mo se gazebo ma ou lava lima: Fautuaga mai le Matai

Faitau atili