Luka mo cellars faia oe lava

Anonim

Luka mo cellars faia oe lava

O le asō o le a matou talanoa e uiga i le auala e ave ai se fofoa mo le cellar.

O le lotoa o loʻo i ai i soʻo se fale tumaʻoti, o se nofoaga sili ona taua e teu ai mea ma oloa. Afai e faʻaauupegaina saʻo, o le tau maualalo o loʻo lagolagoina pea i ai ma e faʻasino i le le fiafia tele, lea e sao i le faʻasaoina lelei o totonu.

A o le fausiaina o se ceel, e taua le faia lelei o le ulufale atu i totonu e sefe le vevela ma le faʻalavelaveina i totonu o le potu o loʻo i ai le faitotoʻa o loʻo iai le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo iai le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo iai le faitotoʻa o loʻo iai le faitotoʻa?

Oe manaʻomia foʻi se lelei-mafaufau lelei i fafo o le le mautonu ma le faʻaoʻoina o le faʻatiga o le tapuni ina ia le tapunia le tapuni pe a o se tagata o loʻo i le pito i lalo. Afai na o le na o le fausiaina o se fale ma ou te iloaina le mea e maua ai le faitotoʻa i le gafatia, ona e tatau ai lea ona e gauai atu i ni mea laiti.

  • E le tatau ona latalata i le puipui ina ia mafai ai ona tatalaina le fofo.
  • Afai o loo i le umukuka, e taua lona le o iai iina, pe a fai o le meaaā o le a avea ma meaafale ulu 'e le afaina ai soo se umukuka.
  • Afai o le mea taua o loʻo i totonu o le ala savali, o le ANDD Start E tatau ona siʻitia le siʻitia, ina ia tetee atu ai i le mamafa o tagata.
  • O lona laupepa tetele e tatau ona avea o ia e faigofie lava ona paʻu le tagata i totonu o le celum, ave mea talafeagai mai iina ma aʻe i luga.

Faʻafefea ona fai se fofoa mo cellars?

Afai o iai sau laupapa laupapa i luga o le fola, o le hatch mo le cellar e tatau ona avea ma laupapa ina ia vaaia vaaia vaaia vaaia. O le vaega atoa, i lenei mataupu, o le a faigofie atu.

Luka mo cellars faia oe lava

O le tapuni e tatau ona faia sina mea itiiti Laza i totonu o le Ceel, ina ia mafai ona felelei saoloto i le fola. O avanoa i le va ma le foloa e le tatau ona sili atu i le afa-mita.

  • Muamua, sau mai le itu o le faʻataʻitaʻiga i le fola o le fola mai le laupapa o 4 lagolagoina mai le pa, o le a i ai ia te i latou tapuni.
  • Vaevaeina se ata feusuaʻi i luga o avanoa, o latou umi e tatau ona avea ma 80 sene.
  • Oti ese mai le Plywood Card Square Square 79 i le 79 Centimita, tasi le Centatyter e manaʻomia i avanoa i le va o le fola ma le hadie, o le a mafai ona puipuia le faʻafanua pe o le vevela o le vevela pe o le vevela o le vevela pe o le vevela o le vevela pe o le vevela o le vevela pe o le vevela o le sami pe o le vevela o le vevela pe o le a puipuia ai le fogafale pe a suia le vevela pe o le vevela pe o le a suia ai le vevela pe o le vevela pe o le a suia ai le vevela.
  • Aveese le alavai mo le tusi i totonu o le 79 TANTERSITY, e mafai foi ona e faia se pusa puʻupuʻu puʻupuʻu. O vaega laupapa uma e ufiufi ai le oligui ma e le afaina ai latou e le susu poo fusifa.

Tusitusiga i luga o le autu: sima mo le pov bowl: o le a le mea e faʻaaoga ma faʻafefea ona pauu

O le maualuga o le hatch e tatau ona tutusa ma le maualuga o le ata ma ua maeʻa le taʻotoga, ina ia tatau ona faʻateleina. O le muamua vaega e tatau ona paie o plywood, ua tumu se rake, o se mea lea.

E i ai le vao i le va o le fale puipui, o le vaega lona lua lea, e manaʻomia ai e leai se ata tusia, ua faʻamalosia ai le komiti i luga o le nofoaafi, o le totogi lea o le Komiti Faʻafoe. Mea i le mafiafia e tatau ona fetaui ma le fola.

O le pito i luga o le fofoa laupapa e sili atu le fafagaina tutusa i le folasaga i le folasaga ina ia aua le manino le tapuni. E ma 'ua malamalama lelei le matapotusa, e talatalanoa ai mai le potu i lalo, peitaʻi e sili atu ona lē mafai ona tulau aʻe le kesi. E i ai le isi filifiliga, o se palasitika o loʻo iai lelei, ae e sili atu le taugata.

  • Ua avea le magafagafa e sili atu le faʻatuatuaina ma faʻamalosi tino, ae o le ufiufi o le a faigata ona fai. Ina ia mafai ona faia, tipi ese le laupepa o le tulaga manaʻo, o ona mafiafia e le tatau ona itiiti ifo i le 3 mm.
  • I luga o le Kamupani Steel, i totonu, e sili atu le tulimanu, e sili atu le feʻeu atu i ivi o le tino o le tino mai i ai, ma tuu i le va o latou. O le eria o le aupito ufiufi o le a vaevaeina i 4 vaega, e taua le tausia lelei ma le faaeteete ma le faaeteete galuega ma faamama u.
  • E le tatau ona iai le tagata o loʻo iai le faʻamalosi i luga o le tulimanu, i luga o le, tuu se uʻamea manifinifi poʻo se ato, punou ma faʻapipiʻi i tulimanu e faʻaaoga ai mata-fetu.
  • Le isi, e tatau ona e faia se ogalaau i totonu o faleoloa, e fai lenei mea, tipiina le pito o le uamea i fasimea i le tele o le tele o le fofo o le fofo o le fofo o le taula.
  • Cook o tulimanu faʻatasi ma le tasi ma le isi ma faʻapipiʻi le taula i le sima, o le tasi itu o le faʻavaʻa o le lagolago lea a le fofoa. Ina ia malupuipuia le faʻatau atu i le pito i luga e faʻaititia ai le vevela o le leiloa ma puipuia le harch mai feteʻenaʻiga.
  • O le tapuni o loʻo i ai le faʻavaʻa ma le fesoasoani o le faʻamalosia o le auvaʻa ina ia mafai ai ona tatalaina le fofo e faʻapipiʻi ai le kesi kesi. O uʻamea uma o faʻailogaina o laʻau o loʻo iai ma le suauʻu e aloese ai mai le teteʻe.

Tusitusiga i luga o le autu: vali fusi i totonu o le faletaele - Faʻafefea ma faʻafefea ona faia

O le moli o le lelei atoatoa mo le umukuka, o lenei ituaiga o le fola ripoti e sili atu ona fiafia i ai le tele o nofoaga. Lenei o le tutusa meafaigaluega e pei ona i ai i le gaosiga o le uamea fofoa.

Luka mo cellars faia oe lava

O le tapuni ua faia sina mea sese, tipi ese mai le pepa faʻapipiʻi i le tele o le fofo, o lona pito i lalo. I le tulaga o le galuega, o loʻo i ai le tulimanu ina ia fausia ai le itu, i totonu latou e tatau ona e tosoina le faʻamalosia, o loʻo maua ai sela.

O le faʻavae mo le ulufale atu i le cellar e tatau ona faʻaputuputu mai le uamea tulimanu ma malemo i le sima i le lautele o le tapuni o le tapuni. O le mamanu o loʻo fesoʻotaʻi e faʻaaoga ai le faʻamalosiʻau. Mo le tele o le saogalemu, faʻaaoga se kesi o le kesi e le mafai ona faʻaaoga, faʻaaoga ni loli natia e aunoa ma ni elemene vaaia i se tapuni faapena.

Ina ua maeʻa se faataʻitaʻi, e mafai ona e teuteuina, tootuli le fofo mo le lalagaina o le fola, e tatau ona e liligi ifo i le u i luga o le pulumu.

O mea e tatau ona fausia ina ia faʻafefeteina ma le foloa o le fola. O se mataupu taua o le vaʻavaʻaia foʻi o le Cellar, aua e taua tele le tuʻuina atu o pu manaʻomia uma.

Faitau atili